- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Apple Watch
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Már megint a Galaxy S Próról pletykálnak
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
kranazoli
üzenetére
Lehet hogy a masik kiegeszitovel akadt ossze, a beagyazott videoknal nem mukodik, arra egy masik szkriptet kell telepiteni. Regen ez volt az alap Youtube Embed HD majd ezt a szkriptet dqdb modositotta, de most nem talalom a linket ahova megadta igy lett a verziszam 1.4a, majd BullBoss tovabb szerkesztette, es meg tett bele egy Pause gombot is, Youtube Embed HD - Fixed + FullScreen/Pause button es igy mar 1.5 lett a szama. Ha letoltod egy youtube_embed_hd_-_fixed_+_fullscreen_pause_button.txt-t kapsz. En ugy szoktam csinalni, hogy telepitem az alap 1.4-es verziot, majd megkeresem az FF profilban a ( nalam gm_scripts ) mappa, es az abban levo 1.4-es verziot megnyitom egy jegyzettombel szerkesztesre, torlom a tartalmat es bekopizom amit letoltottem BullBoss-fele txt tartalmat, majd siman mentem. Ezalatt a FireFox ne legyen megnyitva.
Sajnos nem minden oldalon mukodik de errol nem a szkriptet irok tehetnek, van ahol mukodik van ahol nem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Sennheiser HD650 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911