- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Igen az, en is csak a youtube.com-os videokrol beszelek, a beagyazott videokkal mar nem is torodom, arra is volt szkriptem de mar jo ideje nem mukodott rendesen, volt olyan beagyazott ahol mukodott, es volt ahol nem. Kezd mergesiteni, mert egy baratom keresere kiprobaltam egy progit tegnap, es Explorer hibaval kifagyott a rendszerem (W7 64). Beleneztem a Hibanaploba es volt 20 kritikus kernelhiba + egy vezerlesi hiba a Dev 0-n vagyis a rendszer vincsimen, lehet megserult a fajlrendszerem, mar masra nem tudok gondolni.
Koszonom a segitsegeteket, mivel Nalatok megy kiegeszitovel, akkor csak nalam lehet a hiba, meg megprobalok egy fajlrendszer vizsgalatot.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest