Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isee
senior tag
Probléma megoldódott, firefox fórumon olvastam, ha a hibakonzolban http://googleads.g.doubleclick.net/ -re utaló üzenet van, akkor javascripted ki kel lőni, azt kakukk.
Megtettem, mostmár látszik minden hibamentesen

Mindenesetre köszönöm a segítségeket

-
Isee
senior tag
-
Isee
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Minden tűzfalat kikapcsoltam (windows, eset), de ugyanaz....
Viszont kérdésem lenne, hogy mekkora felbontásra van optimalizálva az oldal?
Csak mert jelenleg 15"-on nyomom 1024*768-ban..
Viszont operaban így is megyen
-
Isee
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Megcsináltam, jelenség ugyanaz....
-
Isee
senior tag
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a hardverapro-n nem látom a hirdetések alatt a hsz-okat, operában, chrome-ban minden faxa, diagnosztikát futtattam, legújabb firefox-ot telepítettem, most felraktam a 4 beta-t, de ugyanaz....
Valami ötlete valakinek?
-
cascada
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Sajnos a helyzet változatlan csökkentett módban is

-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Valamiért egy ideje, ha olyan hivatkozásra kattintok ami új fület vagy ablakot nyitna, a FF blokkolja, és előjön felül egy ilyen sáv

Ha az oldalt hozzáadom itt ennél a sávnál a listához, akkor utána nem kérdezi meg annál az oldalnál, de kicsit kényelmetlen az összes olyan oldalt egyenként hozzáadogatni aminél a link egy új fület/ablakot nyitna meg..
A 3.6-os FireFox-omban szépen megnyílik minden link.A Beállitosokban nem szeretném kikapcoslni a felugró ablakok tiltását, mert az még jóljöhet, ha magától akarna megnyílni egy ablak.
Köszi előre is!

-
apyka
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi a választ, kipróbálom.

-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Vagy felteszi konyvjelzobe a googlet es a gorgo kattintassal azt az uj oldalt(lapot) nyitja.
-
WonderCSabo
félisten
talán a Tab Mix Plus tud ilyet. Bár nem tom, h. ennek mi értelme van.
-
apyka
tag
Sziasztok!
Csak annyi lenne a kérdésem hogy hogyan tudom beállítani Mozzilába azt hogy ha nyitok egy új lapot az ne üres legyen hanem mondjuk a Googlét nyissa meg új lapon??!
-
!wannabe
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ne légy szívbajos, küldtem a Happy-ségem és a szomorúságom okán is nekik visszajelzést, méghozzá, hogy a Feedback-gombot kisebbre is vehették volna (-: viszont tényleg nem tetszett, hogy nem elég nagy a kereső sáv. Kösz a segítséget már el is tűntettem.

-
!wannabe
tag
Firefox 4.0b7-t használok.
Ezt a semmirenemjó Feedback gombot el lehet tünteni innen valahogyan? -
pete_21
addikt
FF4 beta 7-tel ezen az oldalon kiválasztom a dolgokat a listából (pl. desktop graphics, hd series, 6xxx series, vagy 5xxx series, Win7) de szerintem bármelyikkel csinálja, View results-ra megyek, és elég sokszor kell próbálkozni, hogy ne fagyjon le az FF... 5-ből 4-szer simán lefagy, de lehet, hogy többször is. Nektek is ilyen?
Viszont Minefieldben nem jelentkezik a hiba... Akkor már a beta 8-ban nem lep majd meg ilyen hibával. -
Inv1sus
addikt
Mitől lehet az, hogy kikapcsolom a hibák elküldését a beállításoknál, mégis folyamatosan visszakapcsolja?
Most raktam fel a legújabb verziót: 3.6.13 -
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ok, köszi az infot.
Mellesleg már 2 blokkolója van a beta 8-nak. -
WonderCSabo
félisten
válasz
pete_21
üzenetére
Jah.
Más: a mai builddel landolt ez az idióta gomb, viszont minden addon bar elemet középre tolt... Amíg nem javítják, itt a userCSS workaround.
#addonbar-closebutton {display:none !important;}
#addonbar-spring {display:none !important;}Mellesleg ezzel a hülye gomb totál eltűnik.
-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
A BetaN+ azt jelenti, hogy legkésőbb az utolsó beta megjelenéséig kell kijavítani?
-
Siriusb
veterán
Egy keresztkérdés: van olyan lehetőség, hogy egy könyvjelzőt - új ablakban - Private Browsing módban nyissunk meg normálból ablakból?
-
kw3v865
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Sikerült, köszi.
-
pete_21
addikt
Nemsokára kész a beta 8. Már csak ez az egy bug tartja vissza. Reméljük hamarosan kész van.
WonderCSabo: A clearboxos buggal foglalkoznak közben? Mert már egy ideje semmi fejlemény...
-
kw3v865
senior tag
Minefield 4.0b8pre-t használok, hogyan lehet egy kiterjesztést az add-on bar-ból felvinni a navigációs meszköztár mellé? (a Forecastfox-nál be lehet állítani) A Gmail Checker nevű kiegészítőt akarom oda tenni, hogy ne foglalja feleslegesen a helyet az add-on bar (a beállításainal nem találok ilyen lehetőséget).
-
Narxis
nagyúr
Hali!
Ha van időtök akkor letölthetnétek innen a Firefox 4 beta-t: Link
Nem kell telepíteni mert a letöltést számolja viszont ip alapján, szóval elég egyszer megtenni. Csak, hogy minél hamarabb megkapják a Tűzrókák az új játékukat.

-
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
igen-igen, az inverzmuveletet en is hianyoltam

(#15361) Matthewus:
a toolbarbutton-ok magasabbak, mint a regi status-bar elemek, es igy magasabb lesz a befoglalo resz, maga az addons bar is.ez nekem se tetszik.

-
Matthewus
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Az Addons bar magasabb lesz, mint a status bar?
-
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
a bővítmények közül én tudok törölni esetleg?
-
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
elolvastam, hogy mire lesz jo az emlitett kis bezaro X-ecske.
nem lettem okosabb.
de van olyan is, aki nem csak hogy nem tudja, mire jo, hanem egyenesen nem is tetszik neki.

-
Sonja
nagyúr
Tud valaki olyan kiegészítőről (extension), amiben megadok egy oldalt, a zoom értékét és automatikusan úgy hozza be azt az oldalt?
Tehát pl. megadom a gamepod.hu oldalt és pl. 150%-os nagyítást, majd bármelyik oldalt is nézem a gamepod-on belül, azt mindig 150%-os nagyításban jeleníti meg! Tehát, létezik ilyen kiegészítőről?Előre is köszönöm!

-
WonderCSabo
félisten
-
törölt tag
A 3.6.13 óta az iWiW tools ajax hibákat dob. Másnál is ?

-
Steelmanus
addikt
Remelem hogy megjavul, attol meg kiprobalhatod amit irtam, ha nem valik be vissza lehet allitani az eredeti erteket egy dupla katt-al. Mivel szedted le a regit, a sajat uninstall progijaval? Itt megtalalod.
-
adyz.
aktív tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Csak érdekes, hogy először működött szépen (720p-s hd röhögve vitte akadás nélkül) és pár napja kezdett el rakoncátlankodni. (VLC a filmeket is viszi, 1080p már sok neki)
De úgy látszik a flash volt a ludas, most javult valamit...

-
Steelmanus
addikt
Sziasztok!
Az Adatlapodon talalhato konfigrol van szo? Mert az ilyen formaban eleg gyengus egy W7 Ultimate-hez. Esetleg megprobalhatod a cache frissitesenek az idejet novelni:
A videók szaggatasanak kikerulese:
Ezzel az értékkel ez 5 percenként frissiti az oldalt
browser.sessionstore.interval 300000 -
adyz.
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Chrome-ban is vannak akadások.
Akkor kipróbálom új flash-el...
-
adyz.
aktív tag
Üdv!
Egy olyan gondom lenne, hogy akárhol nézek videót (youtube, videa, vimeo, bármi más) az akadozik teljes képernyőben.
Ennek mi lehet az oka?
3.6.12.
Win7 Ultimate
Ezek vannak kiegésízőként: Adblock, Greasemonkey, DownloadhelperElőre is köszönöm.
-
HZoli87
veterán
Firefox 3.6.13 - Innen már tölthető, update még nem látja.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszönöm szépen.

-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
Elég sokat netbankolok, erre valami jó kiegészítő, amivel esetleg még biztonságosabb lehet ez a dolog?

-
Matthewus
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Már ideje volt.
Más: Ma elvileg jönni fog a 3.6.13.
-
Matthewus
őstag
Nekem az nem tetszik, hogy behozták a TabCandy-t, és egy csomót melóznak vele, ahelyett, hogy végre megcsinálnák a tab animációkat.
-
Narxis
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
De miért nincsenek többen? Csak pénz kérdése?
-
Narxis
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ebből sok nem derül ki mivel máris csúszásban vannak. Beta 8 nov. 30 aztán eltolták dec. 7-re de már 16-án a beta9-nek kellene jönni...
Vegyenek fel még programozókat akkor gyorsabban haladnának.
-
F34R
nagyúr
Elkpézelhető az, hogy a januárból sem lessz semmi ?? mert másik 3 beta már nemigen lessz ebben az évben.
-
Narxis
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Jaja, jöhetne a final de arról már nem is merek álmodozni...

-
barzo
csendes tag
köszönöm a segítségeteket!
sikerült kiszednem a listát. -
Narxis
nagyúr
Na most már jöhetne az a beta8!

-
barzo
csendes tag
csináltam egy Clean reinstall-t
de még mindíg fagy a gép.
a kedvenc weboldalak címét megtudom nézni valahogy firefox nélkül? -
barzo
csendes tag
KÖSZÖNÖM!
megvan az application data \ mozilla könyvtár! -
dqdb
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ehh, így se megy, meg a 720p-t lefixálva se. Lehet, h. szólok a developernek de a kommentjeibőlé az látszik, h. ideje nincs, és nem is akar instabil fx4-re dolgozni. Meg amúgy se updetalte ezer éve.
Akkor feladom, mert nálam a korábban beírt konfigurációval megy.Hmm, attem ez olyat tud, h. autoamtikisan a legnagyobbra állítja.
Ja, ha neked ilyen kell, akkor íme a megoldás (bár az is elég, ha a 3-at átírod 4-re):Line 529:
apply: function() {
var qualities = this._player.getAvailableQualityLevels();
var quality = qualities.shift();
this._player.setPlaybackQuality(quality);
},Nálam a monitorból eredően 720p a legmagasabb hasznos érték, ezért írtam azt példaként. A script a leírása szerint működik Opera alatt is, mégis a frissítést kereső kódrészletet el kellett távolítanom belőle, hogy tényleg menjen.
A PH-n én három scriptemet használom állandóan: privát üzenetek sáv, editor hotkeys és (egy máig nem teljesen befejezett és ezért publikálatlan) forum hotkeys. Opera 11 alatt snapshotról snapshotra változik, hogy éppen melyek működnek részben vagy egészében, így egy ideje felhagytam az állandó frissítéssel (volt olyan Opera build, ahol például az editorban minden billentyűlenyomást duplázott). Megvárom, amíg lesz stabilnak nevezhető release adott böngészőből (és Fx esetén GM-ből is), és akkor újra leellenőrzöm mindegyik scriptemet.
-
barzo
csendes tag
beállítom a rejtett fájlok és mappák megjelenítését.rányomok hogy alkalmaz és mindíg visszaáll elrejtésre.
valami ötlet? -
barzo
csendes tag
nézem
-
barzo
csendes tag
Csökkentett firefox módban is egyből lefagy a gépem.
van valami ötletetek.
az elmentett weboldalakat kellene megmentenem.
egy frissítés vagy új verzió letöltése segíthet szerintetek? -
barzo
csendes tag
köszönöm a segítséget ,de ilyen mappám nincs:
XP alatt:
X:\Documents and Settings\felhasználói név\Local Settings\Application Data\Mozilla
X:\Documents and Settings\felhasználói név\Application Data\Mozilla -
WonderCSabo
félisten
Hmm, attem ez olyat tud, h. autoamtikisan a legnagyobbra állítja.

Ehh, így se megy, meg a 720p-t lefixálva se. Lehet, h. szólok a developernek de a kommentjeibőlé az látszik, h. ideje nincs, és nem is akar instabil fx4-re dolgozni. Meg amúgy se updetalte ezer éve.
Egyébként a Te ph editor hotkeys shkripted se jó, megnyomva a billkombinációkat az editorban előhozza az Fx dolgait...
-
dqdb
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Na, úgy tűnik, hogy megvan, és a nagyon gyorsan betöltődő videóknál van probléma.
Line 722:
window.setTimeout(
function()
{
unsafeWindow.onChannelPlayerReady = extendFunction(unsafeWindow.onChannelPlayerReady, onPlayerReady);
onPlayerReady();
}, 500);Ezzel a megoldással 30-40 random videót végigkattintva a következő eset fordul elő (én az autoplay tiltására koncentráltam):
1. úgy működik a script, ahogyan várnám
2. hallani egy rövid ugrást, és a progress baron látszik is, hogy elindul a lejátszás, ami azonnal le is áll, és visszaugrik az elejére, azaz mostantól itt is lefut a scriptTesztelés közben van forward-back nyomogatás közben többször is visszaálltak a beállítások az alapértelmezettre, ezért lehet, hogy érdemes ezeket fixen belekódolni a scriptbe.
Az autoplay tiltásához a következőt kell módosítani:
Line 490:
this._applied = false;A képminőség 720p-re állításához:
Line 533:
switch (3) { -
dqdb
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nekem például ezen a konkrét címen biztosan működik. High beállításnál 720p-s képminőséggel játszik le, és a videó sem indul el magától.
Update: teljesen új videónál ellenben nem mindig töltődik be jól ... rá kell jönnöm, hogy mi okozza ezt a 100%, hogy időzítési problémát.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
A webkonzol semmi hibát nem dob.
-
dqdb
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:2.0b8pre) Gecko/20101207 Firefox/4.0b8pre
Greasemonkey 2010.11.25.nightlyNekem ezekkel a fenti script megy. Megjelenik a fogaskerék, megy az autoplay tiltása és a képminőség kiválasztása is.
-
dqdb
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Jó, hogy szóltál, mert elfelejtettem

Megnéztem, a hiba oka körülbelül ugyanaz (a DOM fában OBJECT node helyett EMBED jön létre), ami miatt az YouTube Embed HD is szétesett. A következőket kell módosítanod:
Line 575:
if (player&& typeof player.getPlayerState == 'function') {Line 734:
if (new RegExp('Firefox/\\d', 'i').test(navigator.userAgent)) {{
YAYS(unsafeWindow);
}
// Chrome, Opera, Safari
else
var scriptNode = document.createElement('script');
scriptNode.setAttribute('type', 'text/javascript');
scriptNode.text = '(' + YAYS.toString() + ')(window);';
document.body.appendChild(scriptNode);
} -
WonderCSabo
félisten
Sajnos nem nagyon, az MDC-t érdemes megnézni. Meg persze lehet olvasni a forrást meg a kommentjeit, de azért az "picit" bonyolult lenne. Én még mindig az 1 db exébe fordított alkalmazásoknál tartok, szóval lövésem sincs a dologról...
Majd a szkriptre ránézel?
barzo: első hsz -> diagnosztika
Más:
Sajnos a Chrome 10 új JS motorja a V8 jobb a Mozilla saját tesztjébe a Krakenben, mint a legújabb Fx trunk build, bár nem sokkal.
-
barzo
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
A mozilla firefox indításakor egyből lefagy a számítógépem.
az lenne a kérdésem,hogy a firefox elindítása nélkül,hogy tudom a
kedvenc weblapokat kiszedni belőle.
előre is köszönöm! -
dqdb
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Te több technikai leírást olvasol a Firefoxról, mint én, úgyhogy nem biztos, hogy nekem kellene hinni ilyen kérdésekben

A plugin container belső működéséről nem tudsz véletlenül egy technikai leírást? Windows fejlesztőként ötletem sincsen, hogyan valósították meg, hogy a GUI egyes részeit másik folyamatba szervezték ki nagyobb teljesítményesés nélkül, és kíváncsi lennék rá (csak jelentősebb teljesítménycsökkenéssel lenne megoldásom).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- BestBuy topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Apple iPhone 11 - népalma
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Netflix
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Tehát pl. megadom a gamepod.hu oldalt és pl. 150%-os nagyítást, majd bármelyik oldalt is nézem a gamepod-on belül, azt mindig 150%-os nagyításban jeleníti meg! Tehát, létezik ilyen kiegészítőről?