- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetsom
tag
Mit gondoltok? A Cleartype betűsimításon még lesznek módosítások? Bizonyos oldalak nagyon rosszul olvashatóak jelenleg...
-
Siriusb
veterán
válasz
Attici
üzenetére
Majd megérted, ha használod a 4-est
.
A kezdeti időszakot kivéve (értem ez alatt: amíg a kiegészítők nem lettek kompatibilisek), semmi, a használatot érdemben befolyásoló probléma nem jött elő, ellenben a pozitívumok érzékelhetőek voltak, pl. oldalak betöltése sebessége. -
koshmar
veterán
válasz
robotjatek
üzenetére
Az rendben van, hogy a 4-es gyorsabb, de a kinézetével nem tudok kibékülni.
Az a vérszegény gombsor, a lekerekített szélű fülek. Ízlések és pofonok- nem jön be.Más: Most ez egy nagyon alap kérdés lesz, szóval légy sz' ne lincseljetek meg.

Az miért van, hogy egy zsír újonnan installált böngésző az idő előrehaladtával egyre lassabb?
Tele lesz előzményekkel, meg minden ilyen szarral?
Érdemes a CCleaner-t használni, hogy kitakarítsa időnként? -
koshmar
veterán
Szerintetek lesz majd olyan téma FF4-hez, ami a 3.6-os kinézetét "adja"?
/Remélem, mert nekem a 3.6 jobban tetszik kinézetre). -
Brutforsz
senior tag
válasz
Nimrod
üzenetére
Ha a cache törlése után javult meg, akkor talán valami olyasmi lehet a háttérben, hogy az üzemeltetők változtattak az oldal működésén és / vagy a parancsfájlokon, de Nálad még a régi szkriptek voltak gyorsítótárazva, ezért nem tudtak jól lefutni.
Persze ez csak tipp; néha én sem értem, miért úgy működik ez a böngésző, ahogy.
-
Rototti
senior tag
Az egyébként normális, hogy ha ctrl+f-el keresek, akkor ha az adott lapon új oldal töltődik be, vagy ha lapot váltok, akkor eltűnik a keresősáv?

-
Brutforsz
senior tag
-
fatal`
titán
Frissített a béta (béta 12), nem kérdezett semmit, furcsa. Na mindegy. Viszont hova rakták a linkeket? Eddig a címsorban mutatta, onnan viszont eltűnt és a kiegészítő sávon sem mutatja (alul). Valahol lehet statusbart kapcsolni, vagy állítani kell valamit? Igazából jobb lenne ha felül mutatná megint..
-
Nimrod
addikt
Pár napja valamiért nem megy rendesen Firefox alól a PH!. Nem tudom a hozzászólásokat szerkesztgetni, linkelni, smile-kat beszúrni és nem megy az automatikus továbblépés sem, például bejelentkezéskor.
Nem állítottam el semmit és más böngésző alatt sincs gond. Van ötlet? :S -
cellpeti
nagyúr
sorry 2x ment
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
FF4B12-t használok. A FBPZ kiegészítő meghülyült,mert 2x mutatja a képet, csak éppen egymás mögött, vagy előtt. Erre van valami megoldás?
-
wetsom
tag
3.6.13 FF-től könnyes búcsút vettem, és mától a Firefox 4 az alapböngészőm. Lehet, hogy még csak béta, de szerintem már érdemesebb ezt használni.
-
pete_21
addikt
Lefrissítettem a 12-es beta-ra. Most már nálam is lent van a target link, és a kis "buborék", amiben megjelenik, pont olyan hosszú, amilyen a link (egy korábbi nightlyban fix hosszúségú volt a buborék, és hülyén nézett ki).
Viszont, amikor írja ugyanott lent, hogy Várakozás ... vagy: Adatátvitel... , most ezek lettek fix hosszúságúak, jóval hosszabb, mint amilyennek kéne lenni. Kicsit hülyén néz ki.
Nálatok is ilyen?MOD: A PDFDownload beállításai most sem működnek. Mi van ezzel? Nektek jó a 12-es beta-ban? Nightlyban nekem jó...
-
Kal-El
senior tag
Sziasztok!
Meghalt a rendszerem és érdekelne hogyan tudnám a könyvjelzőimet kidúrkálni a meghajtóról.
Ezt a két utat találtam az 1# HSZ-ben:
X:\Documents and Settings\felhasználói név\Local Settings\Application Data\Mozilla
X:\Documents and Settings\felhasználói név\Application Data\MozillaEzekből valahogy ki tudom szedni?
Vagy esetleg, ha átmásolok bizonyos fájlokat a mostani firefox könyvtárba, akkor tudom használni? -
laszlohu
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Sziasztok!
ezen a linken megnézheted, de szerintem nem béta
http://www.adobe.com/software/flash/about/
Pontosítsunk : Azt állítod, hogy a 10.2.152.26 flash player egy béta.
Akkor mikor jön ki a Final?
-
Steelmanus
addikt
válasz
laszlohu
üzenetére
Igen csinalja, akkor elerheto a Setting a flashplayerben ha ures cache-el inditom a videot.
Viszont ha nem uritem akkor mar masodszorra elinditva ugyanazt a videot vagy masikat mar ujbol kivan szurkulve a Setting opcio.
Letiltottam ideiglenesen a Flashblock 1.5.14.2 kiterjesztest valamint a Greasemonkey-t is.
A cache teljes torlese utan:
Majd ujbol ugyanaz a video a cache torlese nelkul:
Lehet hogy a falshlejatszo hibaja hiszen az is Beta.
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
#16862 -es hozzászólás arra utal, hogy az új firefox - nál is csinálja ezt
-
Edween
őstag
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Valaki úgy látszik bejelentette a problémát a Youtube - ra , mert már ki lehet választani a Flash playerben a Settings... - ben a Hardware acceleration-t az előzőleg belinkelt videómnál, én csak azt nem értem, hogy miért nem az összes videónál? , pl. az alábbinál.
http://www.youtube.com/watch?v=JgE3CZThBzM
Egyenként jelentsem be?
Firefox 3.6.13 : Legfrissebb Flash player
Köszönet.
-
Troy.
addikt
Helo! Mi az oka annak, hogy ha egy ablakon belül több lapot megnyitok, majd be akarok zárni, akkor nem működik? nem tudom bezárni az olvasott lapokat, csak bezárni a böngészőt. Ff 3.6.1.3
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Az új flash playerrel kapcsolatban olyan gondom van , hogy ha pl. az alábbi linkre megyek:
http://www.youtube.com/watch?v=ibQ3jHs4Dl4
Jobb klikk, majd a Settings... el van szürkítve. Ez másnál is így van?
Pl. a Harware acceleration - t nem tudom kikapcsolni.
10.2.152.26 Flash player 3.6.13 FX verzió.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
S-Attila
üzenetére
Amíg meg nem jelenik a Beta12, nem fog frissíteni automatikusan a Minefield. Addig ha szeretnéd a napi legfrissebb verziót használni, manuálisan kell frissítened.
-
S-Attila
senior tag
Helló.
A Minefield nekem 4.0b12pre (2011-02-22) verziószám mellett a "Minefield is up to date" üzenetet adja. Azóta nincsen újabb verzó?
Köszi.
-
w333
félisten
Ezek megőrültek
már van beta 13 is a firefox nightly szerverén 
Szerintem hamarabb lesz IE9 final mint firefox
-
BullZeye
veterán
http://css-tricks.com/removing-the-dotted-outline/
Ha userchrome.css-be írom nem segít, más tipp, hogy ezeket a beállításokat FF4-ben végrehajthassam?
-
BullZeye
veterán
Ilyenné át lehet alakítani google search-öt? Tetszik...
-
BullZeye
veterán
Friss nightly-val valamiért ha betölt egy oldal, akkor ott marad a KÉSZ felirat bal alul, ez megint csak nálam van így, vagy másnál is?
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
A 3.6.14 megjelenését 03.01 - re halasztották, de ez nem végleges.
-
Brutforsz
senior tag
válasz
Draken
üzenetére
Ha csak így a levegőbe kérdezed, azaz konkrét problémád nincsen a böngésző működésével, akkor röviden azt mondom, semmit nem érdemes.
Az about:configban megtalálod egyrészt azon beállításaidat, melyeket a Firefox megfelelő menüiben eszközöltél, másrészt rejtett beállításokat, melyek nem véletlenül nincsenek szem előtt, csak akkor érdemes hozzájuk nyúlni, ha valami nem klappol.
(Vannak, akik egyes hálózati beállítások módosításával gyorsabbnak érzik a böngészőt, de alapvetően erre sincsen szükséged.) -
Draken
őstag
mit érdemes beállítani/átállítani az about:configba?
-
Yooha
aktív tag
Sziasztok!
Megnéztem az első hozzászólást, de nem találtam választ. Elolvastam az utóbbi 25 "videó"-t tartalmazó hozzászólást, de nem találtam
Kb. 1 hete, a legújabb windows frissítésnél a firefox és Chrome alatt a videó lejátszásnál a gép lefagy. A kurzor megáll a levegőben, majd kb 20 mp után a gép újraindul.
Rendszervisszaállítottam a frissítés előttre, ettől a Chrome öngyilkos lett (nem érdekel), Firefox alatt videó megy.
Tegnap óta a Firefox alatt megint lefagy a gép. A kurzor mozgatható, de semmire nem reagál. IE alatt van videó, de azt nem akarom használni. Most vagy a frissítés kúszott vissza (nem tűnt fel) vagyn em tudom mi van. Reinstall nem segít.
Más járt-e így, és mi lehet a gond? -
-KP-
veterán
Meg tudná nekem valaki mondani mi a francért vált át google francia nyelvre? Próbáltam visszatenni magyarra/angolra de az istennek nem sikerül. Opciókba magyar/angol nyelv van beállítva.
Tud valaki esetleg egy módszert hogy lehet visszatenni angolra?
-
Brutforsz
senior tag
válasz
zoli62
üzenetére
Nem a Tab Mix Plust használom, hanem régóta a Tab Utilitiest, ez az idén is frissült, megy a 4-sel is.
-
koshmar
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Mindegy.
Letöröltem a 3.6-ot, engem nem idegesít tovább.
Egyébként sem kellett semmire, itt a 4.0b11, jó kis videó- és zeneletöltővel.
Gyorsabb- azt nem mondanám, hogy szebb- és jobb. -
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen, úgy állítottam be kapásból a CCleaner-t takarítás előtt, és mégsem oké a dolog és persze takarítás idejére nem volt megnyitva az FF sem.

(Ha egy mód van rá, más takarítót nem használnék és XP Home SP3 uptodate jogtiszta, eredeti OS, ha esetleg ez valamit is számítana) -
WonderCSabo
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Keresőmezők és űrlapmezőket kilőheted Adatvédelem alatt, de ez minden oldalra érvényes lesz.
-
Mi kell ahhoz, hogy ne jegyezze meg pl itt PH-n a belépési adataimat? (csak a usernevet jegyzi meg, jelszót nem szerencsére)
Amit megtettem
# Webhelyjelszavak mentése/Kivételek ürítve
# Webhelyjelszavak mentése előtt nincs pipa
# Mentett jelszavak lista üres
# CCleaner-el takarítottam a sütiket -
zoli62
addikt
Köszi. Gondolom Tab Mix Plust használsz. Bár ahogy néztem tavaly frissítették utoljára. Gondolom erre gondoltál. [link] Csak azt nem tudom, alapból milyért nem a lapon való megnyitást favorizálja.
-
koshmar
veterán
Ez érdekes:
Jelenleg két FF van fent, a 3.6.13 és a 4.0b11.
És ezek befolyásolják egymást!!
Ha megadom a 4-esnél az about:home-ot kezdőlapnak, akkor a 3-as eltűnik...
Ha a hármasnál beállítom a FF kezdőoldalt, akkor a 4-esnél is az lesz.
Ha 4-esnél ekkor visszaállítom az about:home-ra, akkor a 3-asnél még kezdőlap sem lesz.
-
Brutforsz
senior tag
válasz
zoli62
üzenetére
Kipróbáltam egy üres profillal, és tényleg nem úgy működik, ahogy kellene neki (én azért nem tapasztaltam ezt, mert használok lapkezelő kiterjeszést). Ezt finoman szólva elrontották...
De kitaláltam a lehetséges megoldást, nálam bevált, próbáld ki Te is:
A címsorba írd be, hogy about:config, majd a browser.link.open_newwindow.restriction kulcs értékét írd át 0-ra. -
Brutforsz
senior tag
válasz
koshmar
üzenetére
Nem, amit én linkeltem az - mint azt a neve is, Youtube to mp3 mutatja - biztosan csak a zenét tölti le, ki is próbáltam.
Amit WonderCSabo linkelt, az pedig többféle formátumban is képes leszedni.
A leírás alapján mindkettő működik 4-essel is, persze lehet, hogy a gyakorlatban nem... -
Brutforsz
senior tag
válasz
koshmar
üzenetére
BullZeye: Tele von Zsinór írta, hogy nem használ lapokkal kapcsolatos kiterjesztést. Így sajnos ez a lehetőség is kilőve. Viszont többen összefüggésbe hozták a jelenséget az InvisibleHand kiterjesztésre, így kérdezem, hogy fent van-e náluk?
-
zoli62
addikt
Vannak olyan oldalak, amelyeken a linkeket a Firefox nem hajlandó új lapon beállítani, csak új ablakban. A beállításokban új ablakok megnyitása új lapokon be van pipálva. Ugyanakkor Internet Exporer és Opera esetében nincs ilyen hiba. Én tudom, hogy ennek oka az lehet, hogy az oldal kódja így van megírva, hogy a link megnyitása új ablakban történjen, ennek ellenére miért tudják más böngészők ezt megoldani?
-
koshmar
veterán
Most egy olyan programot keresek, ami beépül a FF-ba (add-on), és a Youtube videó zenéjét le tudja tölteni. ( Csak a zene, a videóra másik is van).
Biztos, hogy van ilyen, mert egyszer már láttam.
Nem ismeri valaki? -
BullZeye
veterán
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Ha ilyen eseben fent van a TAB MIX PLUS kiegészítés, akkor valszeg CTRL+KATT / SHIFT + KATT volt a tabon, és bekapcsoltátok a TAB Védelmet.
Jobb gomb a tab-ra és ne legyen pipa a Lapvédelem előtt.
-
koshmar
veterán
válasz
pete_21
üzenetére
Na, csak jó ötletet adtál.
Benéztem a bővítményekhez, és kitöröltem egy PDF Converter nevű fájlt, ami egyébként sem volt használható, mert csak a 3,6-hoz jó....akkor már azt sem értem, hogy mit keresett a 4.0b11-en...

És lássatok csodát, reggel elindítom a FF4-et, és ott van a DownloadHelper.
Elnézek a Youtube-ra, elindítok egy videót, el is kezd forogni. Na szuper.
Köszi!

-
laszlohu
addikt
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy az alábbi link másnál is azt írja ki, hogy
Hamarosan Elindul... , de a valóságban soha nem indul el.http://mutat.net/?http://www.yv.hu/play_a_video.html?autostartvideoplaying=true&uploadedfileidhash=a5face998d1d55223d5ab8a2d9991025
-
xabolcs
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
oo, en meg angol kiosztast hasznalok, magyar billentyuzeten.

van menupont is, gondolom eszrevetted.
na de orulok, hogy sikerult beizzitani.
de ugye tudod, hogy eleg lett volna a hivatkozott registry kulcsot torolni? (vagy legalabbis azt hiszem)ja igen, akkor megis a kiosztassal volt a a hiba.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Valtogattam a bill. kiosztast, az volt a hiba hogy Hungary 101 key-re volt allitva vissza allitottam siman Magyarra, igy mar mukodik a restart, vagyis ha megvan cserelve a Y=Z Z=Y, akkor irkalja be a karaktereket pl a cimmezobe, es nem restartol.
Sajnos en mar nagyon megszoktam a 101-es bill.kiosztast. -
Subimp
tag
Sziasztok! Miért vesznek el időnként a letöltések átmenetileg? Ma reggel is letöltöttem valamit és azt vettem észre, hogy csak ez szerepel a letöltötteknél, az összes régi eltűnt. Néhány hónappal ezelőtt is előfordult, de néhány nap múlva nem tudom miért, de újra előjöttek.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Motoros topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(ezt ma le kell szögezni).
.

már van beta 13 is a firefox nightly szerverén

KAMI911