Új hozzászólás Aktív témák

• dqdb

nagyúr

válasz WonderCSabo #15313 üzenetére

Ehh, így se megy, meg a 720p-t lefixálva se. Lehet, h. szólok a developernek de a kommentjeibőlé az látszik, h. ideje nincs, és nem is akar instabil fx4-re dolgozni. Meg amúgy se updetalte ezer éve.
    Akkor feladom, mert nálam a korábban beírt konfigurációval megy.

Hmm, attem ez olyat tud, h. autoamtikisan a legnagyobbra állítja.
    Ja, ha neked ilyen kell, akkor íme a megoldás (bár az is elég, ha a 3-at átírod 4-re):

Line 529:

apply: function() {
    var qualities = this._player.getAvailableQualityLevels();
    var quality = qualities.shift();
    this._player.setPlaybackQuality(quality);
    },

Nálam a monitorból eredően 720p a legmagasabb hasznos érték, ezért írtam azt példaként. A script a leírása szerint működik Opera alatt is, mégis a frissítést kereső kódrészletet el kellett távolítanom belőle, hogy tényleg menjen.

A PH-n én három scriptemet használom állandóan: privát üzenetek sáv, editor hotkeys és (egy máig nem teljesen befejezett és ezért publikálatlan) forum hotkeys. Opera 11 alatt snapshotról snapshotra változik, hogy éppen melyek működnek részben vagy egészében, így egy ideje felhagytam az állandó frissítéssel (volt olyan Opera build, ahol például az editorban minden billentyűlenyomást duplázott). Megvárom, amíg lesz stabilnak nevezhető release adott böngészőből (és Fx esetén GM-ből is), és akkor újra leellenőrzöm mindegyik scriptemet.

Új hozzászólás Aktív témák