Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Van pár Dolog, amiről beszélnünk kell
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Cleartype-al nekem is ezer éve jó, de a cleartype suxxx
Ez volt a bajom vele ezer éve is. Sőt régen alapból szar volt, és cleartype-os, aztán kiszedték ezt, és akkor meg szemfolyás helyett tönkrementek a betűtípusok. -
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
olyan fájl ami tárolja a jelszavakat

-
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Jóh csak én nem szoktam áltaéánosítani az acc. igen az Opera is kiírja
de a hozzátartozó jelszót nem , FX-nél is van ilyne vmi [wand.dat] szerűség ha a gyári jelszókezelőt használom , és hol lelem meg ?
-
WonderCSabo
félisten
Nem írja ki egy az egyben, csak ha rákkattintasz. Miért lenne fura? Mindegyik böngészőben ez van...
De amint mondtam, nem a FIrefoxból szivárogtak ki, ha nem az addons.mozilla.org adatbázisából az oldal accountjainak egy része... Teház facebook, gmail, stb. jelszó nem ment ki, csak addons.mozilla.org.
-
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem tudtam , de az neked se furcsa hogy egy az egybe kiírja a jelszavakat? [Mesterjelszó nélkül ] (mondjuk nem zavar mert egyedül használom a gépet )
-
F34R
nagyúr
Sok más nagy név után a Mozilla háza táján is megesett egy adatvesztési malőr, melynek következtében számos felhasználó jelszavai (md5 hash formában) és más személyes adatai kerültek ki egy nyilvános szerverre, ahonnan bárki letölthette azokat.
A Mozilla becsületére legyen mondva, gyorsan reagáltak: amint értesültek az esetről, azonnal intézkedtek a fájl eltávolítása ügyében, és utánajártak minden egyes letöltésnek. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy mint kiderült, a jelek szerint csak igen kevesen töltötték le illetéktelenül.
Természetesen az esetről gyorsan tájékoztatták az érintett felhasználóikat is, törölték a jelszavaikat, és felkérték őket, hogy újítsák meg azokat - és nem csak náluk, hanem más olyan oldalaknál is, ahol szintén ugyanazt a jelszót használják.
Elmondásuk szerint azonosították a hiba forrását is (aminek következtében ezek az adatok nyilvánossá válhattak), és ezt is orvosolták, hogy ne fordulhasson elő mégegyszer - valamint ezen felül átvizsgálják a többi adatkezelő eljárásukat is, hogy maximálisan szavatolhassák a felhasználóik adatainak biztonságát.
a jelszókezelőn tényleg van mit módosítaniuk ugyanis mesterjelszó hiányában simán kiírja az adatokak nem pontozza ki

-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Általában hetente leszedem a daily-t pontos verziót nem tudok mondani, de itt egy kép, hogy milyen most:
Firefox 4b9, aktuális hourly build

És ilyen volt nekem kezdetektől fogva a FF, minden héten megnéztem és ugyanez fogadott:
Dátum ne tévesszen meg, azóta ilyen volt
-
WonderCSabo
félisten
-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
nem, összehasonlítottam ezt az oldalt : http://design.canonical.com/2010/04/notification-area/
ahogy kinézett régen, és ahogy kinéz most, lényegesen jobb
nem csúszkálnak össze annyira betűk nem mosódnak egymásba, és azóta semmi nem változott, még win update sem volt
úgyhogy ez nem placebo. 
-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Letöltöttem a hourly buildet, és teljesen jó
picit orientálatlanok a betűk, és néha több/kevesebb a betűk között lévő táv, viszont szépek, olvashatóak, ugyanolyanok mint FF3.6-ban, cleartype nélkül!és D2D be van kapcsolva, fishtank 1000 halnál 34 FPS

-
nfsu17
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Akkor ennyi.

Köszi.Még egy kérdés:
a WOTnak kell valami beállítás? valami jó biztonságos?
Mondjuk, hogy a piros oldalakat meg se nyissa? Bár úgy rémlik, alapbeállításon is blokkolja. És mondjuk ha a narancssárga oldalakat akarom blokkolni?--
Megoldottam a gondot úgy, hogy mikor előjön a regular download felirat, akkor jobb egér, hivatkozás mentése más néven....mert az egy direkt link már, és így lementi.
-
nfsu17
veterán
Üdv.

Újabban, ha megaupload-ról töltök, és rányomok a letöltés gombra, akkor felugrik egy ablak, néha pokeres, néha nem, de felugrik. Pedig a beállításokban be van pipálva a tiltása. Régen ugyanez volt imagevenue-val is, ott a noscript megoldotta a gondot. Azóta is használom. Viszont itt ha a noscript aktív, akkor nem számolja a letöltést, azaz nem megyek az oldallal semmire.

-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
És működik
el se hiszem, végre egész jók a betűk. Annó láttam bugzillán postoltad amit én ide, a ClearBox hibás működésével kapcsolatban. Erről is van azóta valami hír? -
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
dbcooper Says:
November 10th, 2010 at 2:43 pmDW font rendering is very poor in FF4 nightlies. Will this be fixed for the FF4 release? Will Cleartype rendering be available through DW or with D2D?
Joe Drew Says:
November 10th, 2010 at 2:47 pmClearType is already available via DirectWrite, but sometimes we can’t use it because of technical limitations that we’re going to solve for Fx4 final.
From today's platform notes:
https://wiki.mozilla.org/Platform/2011-01-04
Preliminary support for hardware-accelerated ClearType (subpixel anti-aliased text) has landed.
Currently only works for Direct3D 9, which is incompatible with Direct2D.
Pending work enables it for Direct3D 10 and OpenGL (Mac).
Net of this: much less frequent jaggy/gross looking text.With any luck cleartype will be used with D2D/DW acceleration soon.

-
WonderCSabo
félisten
válasz
BullZeye
üzenetére
1. a bugokat nagyrészben nem a fejlesztők reportolják, hanem a tesztelők. Te is reportolhatsz.
2. a meta bug már elég régóta meg lett nyitva
3. Bug 612846 - ezt majdnem 2 hónapja nyitották, azért nem szeptemberben, mert ekkor jutott idő a megoldás kigondolására
4. Ezt azért nyitották, mert kiderült, h. kell az előzőhöz
5. valódi megoldást csak a DW kijavítása ad majd az MS által -
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Bazki, mégcsak most lett reportolva? Ezek vakok vagy wtf?
-
Steelmanus
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Sziasztok!
Amit linkeltem az nem fokeppen uninstall progi, hanem tisztito, vagyis ha pl. nem teljesul valamiert az install vagy felbeszakad akkor johet jol, de erzesem szerint es a W7 topikot olvasva mas ok miatt nem sikerult 1-10-szer, de otletesen megoldottad

-
Hasaggymeg
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
...Töröltem volna én,de nem is volt mit!Az online-os változat nem akart működni az Istennek sem,de emlékeim szerint az offline-ost is próbáltam párszor. 
-
Steelmanus
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Most olvastam a W7 topicot, latom sikerult a Java install.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Esetleg leszedni egy Java unistaller -el? Nekem pl a DX9 webbes telepitoje csinalt ilyet, eletemben egyszer probaltam ki igaz W7 alatt, nem jott ossze hibat dobott elotte sem hasznaltam ezutan sem fogom inkabb letoltom es kezileg telepitem.
Azert gondoltam hogy eloszor lekellene pucolni az egeszet, es letolteni az utolso Java-t es manualisan feltelepiteni. -
Hasaggymeg
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Az elején azt hittem egyszerű böngészőbeállításon múlik,aztán rájöttem,hogy nincs is telepítve a Java Runtime Enviroment.A Firefox által felajánlott módon is próbáltam telepíteni (a szokásos a böngésző nem tudja megjeleníteni...hiányzó alkalmazás letöltése bla.bla),de úgy sem ment.
-
_BM_
senior tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Ennek semmi köze a Firefoxhoz.
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Ez egy új HP notebook,legújabb Firefox-al.
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Win 7
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Ez a Java topikba tartozik, bár elég kihalt. Milyen oprendszer?
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen,vagy 10 szer,de minden alkalommal kiírja,hogy aláírás nem ellenőrzött,aztán továbblépve pár másodperc múlva azt,hogy lehet nem teljes a telepítés,majd telepítse-e az ajánlott beállításokkal.Utána meg sehol semmi telepítés.

-
WonderCSabo
félisten
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Letöltötted újra a telepítőt?
-
Hasaggymeg
veterán
BUÉK nektek is!A problémám a következő:a Java kisalkalmazásokat nem támogatja a böngészőm,Firefox 3.6.13 Win.7 alatt,de nem tudom telepíteni sem a Java-t,minden telepítés után kiírja,hogy lehetséges,hogy a telepítés nem teljes bla-bla.és nincs is telepítve.Próbáltam rendszergazdaként,külső meghajtóról stb. de semmi,egyszerűen nem telepíti rendesen.
Köszönöm a segítséget! 
-
válasz
csferke
üzenetére
Köszi, ez jó lesz, ezzel menni fog neki is.

llaszlo:
Tudom, hogy kell használni, ezzel nincs gondom, de édesapámat próbálom átszoktatni az IE-ről a FF-ra, és neki nehéz megmagyarázni, h ezentúl nem lesz gyorsikon, hanem kattintgatnia kell majd mindenfelé a menüben.
-
csferke
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
A címsor végén van egy csillag
- klikk hozzáadja az oldalt a könyvjelzőkhöz
- klikk-klikk itt már megadhatod, hogy hová tegye -
llaszlo
veterán
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Jobb klikk bookmard this page, vagy a bookmark toolbaron is ott van igaz kettőt kell kattintani nem egyet. Alap esetben nálam a jobb felső sarokban van egy ikon azon is ott van ez a menüpont.
A másodikat nem tudom. Billentyű párti vagyok.

-
Valami ilyesmire gondoltam:

Ha ez megoldható lenne firefoxra is.
A másik pedig ez lenne, ami szintén hiányzik Firefoxról:
Ezzel nagyítani lehet kattintásokkal.
Tudom, h CTRL+egérgörgő, vagy num bill. +/- gombok, de ez egy régi noti, akkoriban még nem volt elterjedve a numerikus billentyűzet a notikon.
Remélem van ilyen kiegészítő is. -
Narxis
nagyúr
Üdv!
Tudtok valami jó rádiólejátszó addont? Ezt használom, de hol működik, hol nem.
-
-
Nkboy
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
-
Üdv!
Hogyan kell bekapcsolni, h amikor új fület nyitok, automatikusan adja be a Google-t?
Egyszerűen nem találom a beállításoknál.
Vagy nem is lehet?
Minden egyes alkalommal rá kell klikkelni a házikóra (kezdőlap)?
IE-ben ha új fület nyitok, be lehet állítani, h az új fül megnyilásakor automatikusan nyíljon meg a kezdőlap, ami jelen esetben a Google lenne.
Én speed dialt használok, azt be is tudom állítani, h új fül megnyitásakor automatikusan nyíljon meg a speed dialos gyorsindító ikonos kezdőlap, de édesapám valamivel nehezebb felfogású ember, egyszerűbb lenne neki, ha egyből a Google nyílna meg. Tudom, h csak egy kattintással több, de akkor is..
Most próbálom átszoktatni az IE-ről a Firefoxra, és hát ez lenne az első göröngy az átszokás rögös útján..

-
HZoli87
veterán
válasz
HZoli87
üzenetére
Újratelepítettem az egész gépet, bizonyos honlapokon megint dobja a tartalomkódolási hibát (pl.: SG, PC World, de nem mindig). Csökkentett módban is, szóval nem beállítás vagy kiegészítő a hibás. Minefiled és az utolsó béta nem csinál ilyet. Valamit elszúrtak az utolsó stabil változatnál (3.6.13), mert azóta van ez a hiba, előtte éveken keresztül sosem találkoztam vele. Na mindegy, most már egészen hozzászoktam ...
-
fatal`
titán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ez jó cucc, nekem már fent is volt.

-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Szervusztok!
Koszonom ezt a kiegeszitot, mar regebben kerestem ilyet, nagyon jo!
(#15749) Siriusb Neked is koszonet mert mar regen lemondtam ill. nem kovettem az ImageZoom fejleszteset, most ujra hasznalom.
-
Siriusb
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Kösz szépen. Némi játszadozás után kiderült, hogy az imagetweak a ludas. Tudsz valami hasonló kiegészítőt, ami kompatibilis FF4-gyel és egyszerűen lehet képeket méretezni?
Szerk: most látom végre frissült az image zoom. Küldetés teljesítve.

-
evko
aktív tag
Sziasztok!
Bocsi, hogy olvasás nélkül idepofátlankodok, de örülök, ha ezt el tudom küldeni...
Tehát, van Firefox, explorer, Chrome is.
NA most, teljesen mindegy, mivel böngészek és lassan az is, hogy mit..
Mindig összeomlik a flash vagy valami script hibát ír ki.. Az összes böngésző.
Pl iwiw használhatatlan, freemail is, de még a facebook is fagy...
Lehet ezzel valamit csinálni, vagy verjem szét a gépet?Windows 7 64bit, de mostanában csinál ilyet....
Köszi
-
WonderCSabo
félisten
Hogyan helyezzük át a Firefox gyorsítótárát (cache) ?
Előfordulhat, hogy szükséges áthelyezni a cache-t egy másik mappába/meghajtóra. Ezt a következő módon tehetjük meg:
1. Írjuk be a címsorba: about:config majd Enter.
2. Jobb gomb -> Új -> Karakterlánc. Neve legyen browser.cache.disk.parent_directory , értéke pedig a kívánt cache elérési címe (pl. d:\temp )
3. Indítsuk újra a Firefoxot. -
Siriusb
veterán
Ezen az oldalon pl. a demos vagy release notes linkre kattintva működik nektek a nightly?
-
WonderCSabo
félisten
Régi Állapotsor elemek visszahozása Firefox 4+ -ban
Mivel a Firefox 4-ben az Állapotsor teljesen eltávolították, az ezen lévő elemeket kitörölték. Az Állapotsort a kiegészítősáv cserélte le.
Szerencsére meg van rá a lehetőség, h. aki szeretné, vissza tudja állítani elemeket a kiegészítősávra.
Status-4-Evar
Ennek a kiegészítőnek a segítségével hozhatjuk vissza a bizonyos elemeket.
Kiegészítő telepítése:
1. Navigáljunk erre az oldalra.
2. Installáljuk a kiegészítőt a szokásos módon.
3. Indítsuk újra a Firefoxot.Kiegészítősáv bekapcsolása
1. Kattintsunk jobb gombbal a böngésző eszköztárra.
2. Pipáljuk be a "Kiegészítősáv"-ot.Az elemek elhelyezése:
Az összes elem az "Eszköztár testreszabása" ablakból érhető el. Az elemeket a következő módon adhatjuk hozzá az ablakból:
1. Jobb gombbal kattintsunk a böngésző eszköztárra
2. Testreszabás...
3. Felugrik az "Eszköztár testreszabása" ablak
4. Megkeressük a kívánt elemet, és drag and drop módszerrel a kiegészítősávra húzzuk
-ezzel az összes ikon és gomb a Kiegészítősávon balra igazítódik. Ha jobbra szeretnénk igazítani, húzzunk egy "Széthúzható hely"-et a Kiegészítősáv bal szélére.
5. Kész.Az elemeket úgy távolíthatjuk el, h. a Kiegészítősávról visszahúzzuk őket a az "Eszköztár testreszabása" ablakba.
Elemek beállításai
1. Nyissuk meg a Kiegészítőkezelőt (Firefox gomb -> Kiegészítők)
2. A listában a Status-4-Evar -nél kattintsunk a "Beállításokra"Oldalbetöltési státusz szöveg
Mit mutat: Az oldal betöltése éppen melyik fázisban van (pl. várakozás, betöltés, kész). Megjelenítheti a linkek cél URLját is, ha azok fölé visszük az egeret.
Hogyan érhető el: Az "Eszköztár testreszabása" ablakból "Betöltési állapot" néven érhető el. Érdemes a Kiegészítősáv bal szélére rakni. Ahhoz, hogy elérhető legyen az elem, a kiegészítő beállításaiban az Állapot -> Általános -> Állapot szöveg mutatása beállítást "Eszköztáron" opcióra kell állítanunk. A hivatkozások mutatásához ugyanitt a "Hivatkozások mutatása" beállítást "Eszköztáron" opcióra kell állítanunk.
Beállítások: A Status-4-Evar beállításainál a "Állapot" fülön módosíthatjuk az elem viselkedését.
Betöltés jelző
Mit mutat: Egy sáv jelzi, h. hol tart az oldal betöltése.
Hogyan érhető el: Az "Eszköztár testreszabása" ablakból "Betöltés mérő" néven érhető el.
Beállítások: A Status-4-Evar beállításainál a "Betöltés" fülön módosíthatjuk az elem viselkedését.
Letöltés jelző
Mit mutat: A jelenleg letöltött fájlokról mutat információkat (hátralévő idő, darabszám)
Hogyan érhető el: Az "Eszköztár testreszabása" ablakból "Letöltési állapot" néven érhető el.
Beállítások: A Status-4-Evar beállításainál a "Letöltés" fülön módosíthatjuk az elem viselkedését.
[ Módosította: Ndruu ]
-
HardSanyeee
őstag
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogyha megnyitok egy képet FF-ben, akkor azt hogy lehet megoldani, hogy a képet középen jelenítse meg és ne a bal felső sarokban? Esetleg ha nem lehet teljesen középre pozicionálni, akkor az is elég ha csak horizontálisan van középen.
Előre köszönöm!
-
HZoli87
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi.
-
HZoli87
veterán
Element hiding helper segítségével blokkolt / elrejtett objektumokat betölti a böngésző vagy esetleg ugyanúgy működik, mint az Adblock esetében, hogy még az oldal betöltődése előtt blokkolja azokat?
-
AMD Power
titán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Thx...

-
AMD Power
titán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem az új 6-ra.... csak újra kellett tennem a win és egy másik partícióra raktam. A régin rajta van a Mozilla de kéne a jelszók stb miatt az újba az infók.
-
AMD Power
titán
Sziasztok...
A régi Mozilla-ból ,hogy tudom a kedvenceket stb belerakni/importálni az "új" Mozillában.. új partíción van a Win és a régin a Mozzila.
-
BullZeye
veterán
válasz
fatal`
üzenetére
Ez engem is érdekelne. Főleg akkor jön elő, amikor a letöltő link nem www.****.torrent hanem *.php és az tölti le, ilyenkor mindig megkérdezi, hogy micsináljon, és ott be van pipálva, hogy sose kérdezze. Annó nekem azt mondták, hogy próbáljam meg mimeTypes.rdf-ban definiálni, ezt akkor meg is tettem, de nem lett jobb egy picit sem
böngésző hibája, nem javítják, ez van. -
Tibitabi
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Megoldódott a probléma a süti törléssel! Köszi még egyszer!
-
Tibitabi
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi, Te tényleg Wonder vagy! Nem is értem miért nem tűnt fel, most is nehezen szúrt szemet. Már csak azt kellene tudnom, hogy az 5db google.hu sütiből melyiket töröljem a PREF, NID, SNID, HSID, SID végezetűt vagy mehet az összes? Végülis nagyobb gondja úgysem lesz...
-
Tibitabi
tag
Sziasztok!
Hetek óta bosszantó probléma áll fenn a Mozilla Firefox-ommal kapcsolatban.
Konkrétan az, hogy nem képes a Google keresője 10 találatnál többet előhozni!
Hiába állítom 100 találatra és elmentem, kiírja: Beállításait rendszerünk mentette. Ennek ellenére nem hoz elő 100 csupán csak 10 találatot. Ez a többi 20,30,50-el sem működik...
Illetve a Google Beállításoknál a Találatok alatti dolgokat sem változtatja meg, viszont ami fölötte van azt elmenti az újabb beállításokkal. Tehát a képernyő felső része változtatható az alsó részen nem......
Kipróbáltam Opera és Explorer böngészőkkel ott semmi gond, 100 db/oldal.
Természetesen újratelepítések sem segítettek, és már nagyon zavaró!
/ Keresgéltem a "google.hu süti"-t, de nem találtam, ez előző Mozilla verziókban pedig rá szoktam bukkanni. Elvileg, ha azt törölném akkor működne!? /
Amúgy hol találom pontosan a Firefox 3.6.13 -nak a sütijeit amiket törölhetek is akár?
Mi az ötletetek? Hol nyúljak bele a cuccba??? -
fatal`
titán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Be van pipálva és mikor legközelebb nyitom akkor már be is pipálja csak éppen ugyanúgy rákérdez.

Köszi a Quick Translatort

-
fatal`
titán
Hogy lehet beállítani 4 bétában, hogy ne kérdezgessen a torrent fájloknál hanem indítsa az utorrentet? Hiába pipáltam be, akkor is rákérdez, a beállításokban az alkalmazásoknál is úgy van, hogy indítsa de akkor se.

WonderCsabo: Nem tudod, hogy a Quick Translator mikor lesz teljesen kompatibilis a legújabb betaval? Működik csak ha a kereső sáv mellé rakom az ikonját akkor egyrészt nem működik mert, ha rákattintok üres a menü másrészt 2-3 indítás után el is tűnik onnan. Alul a kiegészítő sávról működne de az nekem ki van kapcsolva. Ezen kívül kijlelölt szöveget tökéletesen fordít csak néha jól jönne, ha a nyelvváltás egyszerű lenne.

-
Sziasztok!
Lehet bennem van a hiba, de olyan lassúnak tűnik mostanában a róka. Lassan rakja össze az oldalakat. Pedig a rendszer is frissen felrakva, a sebbésségmeréssel is minden rendben. Elolvastam az első hozzáaszólást, ez alapján csökkentett módban lenulláztam, majd vissza állítottam. Ez sem hozott eredményt.Van valami ötleteteket, mi lehet?
Üdv Laci -
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hm ezt már Novemberben meg kellett volna lépni
-
_ak_
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem aggódnék, ha meglennének.

Van egy régebbi backupom, a lényegesebb dolgok meg kéne, h legyenek abban is, de akkor is szívás ez így. -
Dízeles
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Uraim köszönöm a segítséget.
Öröm és bódogság -
WonderCSabo
félisten
Hír:
Taras Glek fejlesztőket keres a Firefox indítási idejének lerövidítéséhez (pontosabban a pluginek betöltésének lerövidítéséhez)
-
Dízeles
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hj Winner_hun
Jobb klikkre : Az eszköztár elemeit az egérrel lehet a helyükre húzni illetve eltávolítani ablak jelent meg .Több elem is megjelent ?Melyiket húzzam le?
Bj -
_ak_
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
De jelenleg max resetelni tudnám, ami az összes bookmark elvesztésével járna, vagy van vmi más lehetőség?
-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Oké, megnézem mindjárt a nightlyval is, hogy jó-e. Az Adblock hibájával, és az Element Hiding Helper hibájával kapcsolatban is ide kéne írni? Új topikba?
-
pete_21
addikt
Néhány inkompatibilitást megfigyeltem a 4-es FF-el kapcsolatban:
Beta 8: Pingtest még a teszt elején hibát dob, fűzfal, vagy hasonló blokkolja. Adblock Plus 1.3.3 van fent, ha kikapcsolom, nem segít, viszont ha a Kiegészítők-ben letiltom, akkor már lefut sikeresen a teszt.
A nightlyban Adblock Plus 1.3.5a van, abból is a legfrissebb, ugyanúgy le kell tiltani (bár volt, hogy a kikapcsolás is elég volt...
).
Facebook chat nem működött Beta 8-ban: hiába írtam bárkinek, nem kapták meg, nem is láttak elérhetőnek, és engem is ledobott a chatról kb 0,5-1 perc után. Ezt az Element Hiding Helper 1.1 okozta (úgy néz ki), letiltás segített. Nightlyban ez nem is volt fent, ott azért nem volt ezzel gond.
A 3.6-os FF-ben egyik kiegészítővel sem jött elő egyik gond se, pedig ugyanazok a kiegészítőverziók vannak fent.
Erre tudtok valami magyarázatot?
Az Element Hiding Helper így le tudja tiltani a chatat/kapcsolatot? És az Adblock is blokkolhat egy kapcsolatot? -
WonderCSabo
félisten
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Nem akar működni az FSync nálam, vagyis most friss win telepítés után nem elfogadni a passphrase-t, pedig eddig nem volt vele gond.
Lehet az a baja, h az előző win telepítésen 4es betával használtam?
-
RexpecT
addikt
válasz
Teaway
üzenetére
Asszem azért mert a fehérhez erősebb háttérvilágításra van szükség.
Az biztos hogy az LCD TV-knél a 32" es fogyasztáshoz társított 130-150W-os érték fehér képnél max háttérvilágításnál van, ha lentebb veszed a háttérvilágítást meg nem fehér képet nézel akkor ez az érték olyan 50-60W körül van.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ez volt a bajom vele ezer éve is. Sőt régen alapból szar volt, és cleartype-os, aztán kiszedték ezt, és akkor meg szemfolyás helyett tönkrementek a betűtípusok.

de a hozzátartozó jelszót nem , FX-nél is van ilyne vmi [wand.dat] szerűség ha a gyári jelszókezelőt használom , és hol lelem meg ?

...Töröltem volna én,de nem is volt mit!Az online-os változat nem akart működni az Istennek sem,de emlékeim szerint az offline-ost is próbáltam párszor.

.
KAMI911