Hirdetés
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- iPhone topik
- Garmin topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen, de az 1.2.2-vel is ugyanez van. Viszont, ha nem linkre kattintok, hanem pl. egy szövegre, akkor jó, és utána már a linknél is jó. Csak akkor nem jó, ha pl. böngésző indítása után egyből linkre jobbklikkelek.
-
HZoli87
veterán
válasz
pete_21
üzenetére
Én sem tudom, hogy mért csinálja ezt nálad. Én tegnap linkeltem, hogy milyen szűrőket használok a reklámok blokkolására (Adblock Plus 1.2.2). Nálam meg a Freemail nem működik pár nap óta (ugyancsak a kiegészítőnek hála, azon belül is a hufilter miatt), csak a szimpla, szerencsére ez is ellátja, amire kitaláltak, levelek írására és fogadására tökéletes.
-
OddMan
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Megnézem, köszi!
-
WonderCSabo
félisten
válasz
pete_21
üzenetére
Nem.
OddMan: Nézd meg, h. vajon a nightlyban jó-e már.
-
OddMan
őstag
A Firefox 4.0 Beta 6 változatát használom és van vele egy kis problémám. Ha sok oldal van egyszerre megnyitva (kb. 20 db), akkor a File, Edit, History, Bookmarks, Tools vagy a Help menü megnyitásakor a lenyíló menüben a sávkurzor irgalmatlanul lassan követi az egeret, jó pár másodperces késéssel. Amit még észrevettem, hogy ilyenkor a 4 magos gépem egyik magja kb. 50%-ig terhelődik. Szerintetek lehet ezzel valamit kezdeni?

-
pete_21
addikt
Nektek nem csinálja a legújabb nightlyval, azt, hogy ha egy linkre jobb klikkel kattintok, akkor a menü első opciója tök hibásan jelenik meg, az alattalévők meg kb. sehogy?
Adblock Plus fentvan, de ha letiltom, akkor nincs ilyen gond. -
sznorbi2
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ok rendben, most már működik, de úgy néz ki, hogy a háló kártya szólt közbe.
Hálókari csere és azóta rendben működik.Köszi a segítségedet.
-
roti86
őstag
Ez nálam is gond volt, most már működik

-
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Tudom csak nem nagy szám elérni 1GB+ ha úgytetszik, többen pedig mondták hogy flash miatt belassul a böngészőjük nos azért raktam be , egyébként sima oldalakkal ahol nem nagyon van ilyen tartalom soká lehet akár 200 tab számot is eléri, nem akarták anno elhinni hogy ha tálcára teszem a böngészőt drasztikusan csökken a memóriafogyasztás( ugye Win 7 /Vista alatt nem lövi ki ) de közbe rájöttem a nem használt tabok űríti ki és ha visszeteszed normál méretre kezdik a növekvés előről
-
sznorbi2
senior tag
Az utóbbi időben észrevettem, hogy amikor nagyobb oldalt( pl: origo) tölt be a Firefox akkor megakad vagy 1X, 2X.
Teljesen friss Win 7 (32bit)-el is csinálja, no meg az előző Win 7 (32bit)-el is ez volt a bajom.
Még semmilyen védelem nincs a gépen de az előző telepítésen volt és ugyanaz a helyzet.
Az adobe és az AdBlock Plus van még eddig a Firefoxon, ja meg egy Personas.
Ennyi.Tud valaki ebben segíteni?
Köszönöm előre is. -
Pubszon
veterán
Hali.
A Greasemonkey-hez nincs olyan script ami a youtube betöltési limitjét felül írja?
Mostanába szinte minden videó megáll.
A netem 15Mbites és tudja is. Tehát a gond nem a nettel van hanem a youtube-al. -
WonderCSabo
félisten
válasz
sunshine86
üzenetére
Elöször is: első hsz -> diagnosztika
Szívesen.
-
sunshine86
csendes tag
Sziasztok.
Olyan gondom van, hogy a firefox egyik napról a másikra, nem jeleníti meg a képeket, ha bal klikkel rákattintok,hanem behoz egy tök üres fehér ablakot.
viszont, ha jobb klikk/kép megjelenítése úgy pedig megnyitja.
Mi lehet ennek az oka?Köszönöm előre is,annak aki válaszol.
-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Mint átlag felhasználó, nem számít, hogy mi miatt van, viszont az tény, hogy van screenshotom, ahol 900mb++ a memória felhasználása, ami miatt egy nagyon gagyi játéknak is alig jut elég memória a W7 szerint, és ilyenkor követeli, hogy zárjam be a programokat, különben...!!! (ki volt kapcsolva a Virtuális Memória)
-
Krystal_s
addikt
3.6.10-est használom a köv. kiegészítőkkel -
Adblock Plus
BetterPrivacy
Flashblock
Hungarian dictionary
Image Zoom
Inline Translator
Remove Cookies for Site
Snap Links Plus - kikapcsolva
WebMail Notifier
WOTeste kipróbálom az általad ajánlott kiegészítőt. köszi

WonderCSabo: próbáltam már a csökkentett módot és úgy valóban gyorsabbnak tűnik a böngésző, de hosszabb ideig még nem teszteltem. alapon sem érzek lassulást, csak egy idő után zavaró h hiába zárom be a Tabokat, akkor sem szabadítja fel a memóriát.az általam használt kiegészítők között található olyan, ami esetleg már másoknál is okozott lassulást ?
dqdb: nálam a firefox.exe okozza. a plugin-container.exe-nél is láttam már pl 92MB-ot. de az a sok youtube video miatt van...
xabolcs: ennek a BarTab kiegészítőnek is utána nézek este.
Nagyon szépen köszi mindenkinek az eddigi segítséget !
-
HZoli87
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
-
HZoli87
veterán
-
HZoli87
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
-
Goose-T
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen, az én vagyok. Idegesített már, hogy veszett lassú a grafikai megjelenítés a 4beta-ban, aztán szavaztam néhány bugra meg leírtam a hibajelenséget, hátha tudok vele segíteni a fejlesztésben.
-
Goose-T
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nagyon egyszerűen: több szálon tölt le.

-
Steelmanus
addikt
-
Goose-T
veterán
válasz
joecontra
üzenetére
DownThemAll kiegészítő kell neked, brutálisan gyorsítja a letöltést.
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Rosszul fogalmaztam. Amikor valaszolni szeretnek kb 1/2 perc amig megkapom a Hozzaszolas irasa ablakot amikor pedig elkuldom akkor megtovabb gondolkozik, es all a throbber sokaig. Szerintem nalam lesz a hiba,
-
Matthewus
őstag
Egy oldalt úgy lehet a kivételek közé tenni ABP-ben: Beállítások/Szűrő hozzáadása, és az url elé ezt teszed: @@
A Freemail esetében ennek így kell kinéznie: @@http://freemail.hu/ -
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Kicsit lassan megy legalabbis nalam a PH.
?
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ertem, akkor kovetem a tanacsodat. Kicsit lassan megy legalabbis nalam a PH.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Disable on prohardver.hu
Viszont ha az Easy kikapcsolásával megszűnik a freemail probléma, akkor a hibát nem a bug okozza, hanem az Easy. Az "open blockable items"-nél nézd meg, melyik szabály lövi le a freemailt, majd tilts le a szabályt.
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Bocsi ketszer ment.
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ez a bug a Nightly verziokban is benne van gondolom.
Amugy ha csak az EasyList-ot tiltom akkor mukodik a Freemail.
Nalam igy nez ki az a AdBlock + jobbgombos menu, ebben melyik az az opcio?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Hmm, a latest-trunkot használsz, akkor valszeg emiatt nem megy.
A Silverlight nekem se megy, lehet h. emiatt.
Adblock ikonján jobb gomb-> szűrés tiltása itt.
De sajnos ehhez a hibához teljesen le kell tiltani az Adblockot a kiegkezelőből.
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Szegyen ide vagy oda de nem talalom hogy mikent kellene whitelist-re tenni.
FF 4.0 LatesTrunk-ot hasznalok es a hozzavalo AdBlockPlust, adblockplus-1.3a.20101009.xpi de ebben kell keresnem vagy magaban az FF-ben?
Igy nez ki az AdBlock vagyis az EasyList az alap.
Radasul ebben a valtozatban nem megy a SilverLight sem pl az RTLKlub rol akartam megnezni egy bejatszast de azt irta ki hogy szedjem le a SilverLight-ot pedig fent van a legfrissebb amit a W7 64 telepitett a WU-en keresztul.Brutforsz Koszonom a linket errol nem is tudtam.
-
HZoli87
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Úgy megy, de rengeteg reklám van úgy az oldalon, és szúrja így a szememet. Csak azért érdekes ez, mert pár napja és előtte hónapokig/évekig nem volt ilyen probléma. Freemail szimpla működik bekapcsolt Adblock mellett is.
-
Brutforsz
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ez a freemail szimpla elérhetősége, tulajdonképpen a régi felületet biztosítja a levelezőrendszerhez.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ha whitelistre teszitek, akkor se megy?
-
HZoli87
veterán
Sziasztok!
Nálatok működik rendesen a Freemail? Pár napja nem akarja rendesen tenni a dolgát az oldal, valószínű az Adblock Plus okozza a hibát, mert ha kikapcsolom és frissítem az oldalt egyből működik. Előtte nem volt ilyen hiba, elég régóta ezeket a szűrőket használom. A blokkoltak közül melyiket kellene a kivételekhez tennem szerintetek?
-
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
ha csak a browser.sessionstore.max_concurrent_tabs-ra gondolsz, akkor en nem vagyok ilyen megengedo es nekem tobbet jelent a BarTab.

igen-igen, elegge hataron mozog az emlitett program.
-
xabolcs
őstag
válasz
Krystal_s
üzenetére
szia,
probald ezt: BarTab
ezzel bezaras helyett tudod unload-olni a fulet. unload-olassal azert valamennyire csokken a memoriafogyasztas.
viszont ha tenyleg minimumon akarod tartani a fizikai memoria fogyasztasat (a kilapozottat sajnos nem tudja visszafogni a program), akkor ajanlom a firefox ultimate optimizer-t.
ez egy kulonallo kis programocska. keress ra a guglin, es kezeld ugy, mintha megbizhatatlan forrasbol szarmazna!!
sajnos par perc guglizas utan sem talaltam meg a keszitojenek a honlapjat.
itt egy link, de vigyazz vele!!
tecrux.comez a program azt garantalja, hogy minimalis lesz a firefox memoria fogyasztasa.
de azt, hogy ettol gyorsabb lesz, azt nem! ezt ne felejtsd el! -
dqdb
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Amúgy az egy urban legend, h. a Firefox memóriaéhes böngésző. A Chrome és az Opera is többet zabál. Csak sajna az Fx időnként el kezd leakelni, és akkor elszáll a végtelenbe.
Az is, hogy az Opera többet eszik
Ott a nem abszolút értékkel, hanem a szabad memória százalékában megadott memóriacache miatt eszik az Opera sok memóriát egy erősebb gépen, egy kevesebb RAM-mal rendelkezőn ellenben sokkal kevesebbel is beéri.Fontos kérdés, hogy 3.6.4 felett a fülek bezárását követpen a firefox.exe vagy a plugin-container.exe eszik sok memóriát. Mert ha az utóbbi, akkor az FF ártatlan, és a Flashre kell ráhúzni a vizes lepedőt (Opera memory leakért is az esetek túlnyomó többségében az a felelős).
-
-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
És ezt a Memória problémát javították már FF4-ben? Csak mert van screenshotom, ahol épp 937.952 megabájt memóriát eszik Firefox

nem sajnálom tőle, nem arról van szó
csak hát na 
-
F34R
nagyúr
válasz
Krystal_s
üzenetére
Ez nem megoldás ,de próbálj kevesebb tabbal netezni , sok kiegészítőt használsz ??? 3.6-s firefox? esetleg a sql adatbázisod nagyon tördelt próbáld ki ezt a kiegészítőt
-
Krystal_s
addikt
tudom h nagyon gyakori kérdés...visszaolvastam, de még mindig nem találtam megoldást.
gondoltam rákérdezek hátha változott valami.
közismert hiba a memória kezelés...engem nem is az zavar h mennyit eszik, hanem h ha bezárom az Tabokat, akkor nem képes felszabadítani..."bent ragad"
pár oldal megnyitás után 150mb körül van nálam, de ha megnyitok pl 20 tabot ,akkor néha eléri a 400mb-ot is. ilyenkor érezhetően belassul a rendszer.
újraindításon kívül nem tudtok vmi beállítást stb ?
Tools - Clear Recent History nem segít menet közben
-
dqdb
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Látom, az általad korábban linkelt beszólásoknak meglett a hatása, és áttervezték kicsit a grafikát

-
WonderCSabo
félisten
Landoltak az új oldalbetöltés jelző throbberek:
(első a connecting, második a download state)
Windows:

Mac:

Linux:

-
namerke
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi az infót! Akkor várom a következő stabil kiadást.
-
Edween
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
De, ha látnák a plugin készítők, hogy az x64 felfutóban van, írnának hozzá, de így még a remény is elszáll!
Elhiszem, az usában sokan használják a Mc'et, de világ viszonylatban a win a menő. -
WonderCSabo
félisten
válasz
Edween
üzenetére
Nos, igaz, h. Flashből és Javából már van 64 bites plugin, de az összes többiből nincs.
Ettől függetlenül télleg kiadhatnák. Egyébként az is az indok, h. a win 64 bites verzió nem elég gyors, nincs optimalizálva, nekik meg nincs eőforrásuk rá. Most már a JS enginere ez nem igaz.
-
Edween
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Mi a franc bajuk van, hogy winre nem akarnak kiadni hivatalos x64.et, szégyelljék magukat!!!

-
WonderCSabo
félisten
válasz
BullZeye
üzenetére
Sajnos ilyenre tudtommal nincs kieg.
joecontra: Sehogy, ehhez külső letöltéskezelőt kell használni.
namerke: Nem hagyták abba a fejlesztést. Azért nincs egy ideje x64 build, mert egy csúnya bug miatt totál összeomlik, amíg az nincs kijavítva felesleges fordítani. Fejlesztik az x64-es részt, mert Linuxon és Macen lesz hivatalos x64. Pl. most már a JS sebessége gyorsabb mint x86-ban.
-
namerke
tag
üdv!
A legutolsó működő x64-es nightly buildet használom , nincs is vele semmi probléma, viszont egy ideje az x64-es verziók nem frissülnek a mozilla oldalán. A végleges 64bites verzió dobása egyben a nightly-k fejlesztésének végét is jelenti? (x64 fronton)
Nagy kár lenne érte.
-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Pontosan, pl betölt az oldal fele, és lejjebb már nem lehet görgőzni és ott megakad, mintha félbe vágták volna. És ha F5-t nyomok akkor betölti az egészet télleg pillanatok alatt, viszont ha nem nyomok F5-t akkor volt, hogy 5-6 órára is ott felejtettem, és akkor se töltött be

-
joecontra
addikt
Hali!
Hogyan lehet a Firefoxban beállítani, hogy egy fájlt több szálon töltsön?
Üdv,
J -
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem konkrétan erre értettem, hanem amikor bejön a fehér háttér mondjuk, és bal alul csak számol felfele és már 5-6 percnél jár, de még mindig nem történik semmi és ilyenkor csak F5 és újra betölti az oldalt, de most már 1 másodperc alatt. Ez a hibaüzenet, hogy nem tud kapcsolódni ki se jön ilyenkor. O.o
-
-
DeepDish
őstag
Van 1 oldal ahol bevan ragadva a sutibe egy allapot, mikor meg az aoldal karbantaras alatt volt. Azota akarhanyszor belepek egyik gepen feszt ezt irja ki, es hiaba nyomogatok f5-ot nem frissiti. Mi lenne erre a megoldas, vagy hol tudom csak ennek a sutijet vagy cachet torolni?

-
BullZeye
veterán
Van olyan beállítás FF-ben, ha nem tudja betölteni a dolgokat elsőre, akkor próbálja meg 5 másodperccel később?
Kezd rettentő bosszantóvá válni, hogy ha szar az oldal szervere akkor akár órákig is otthagyhatnám, az FF még mindig csak "tölti" ami gyakorlatilag semmit se tesz, ha valahol megáll a betöltés, ő nem folytatja, és annyi esze nincs, hogy szóljon, hogy nem sikerült, vagy hogy újra próbálja. Erre kéne nekem valami kieg.Meg még1 ami a flash videók lejátszásánál ha megszakd a letöltés akkor ne az egészet kelljen újra betölteni, hanem folytassa MAGÁTÓL.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
A Béták ritkán jönnek ki, hónaponta.
A nightly build naponta.
De van óránként frissülő build is.
(#14515) Sweet Lou 6 : Hát az csak Januárban lesz.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Közben megnéztem csökkentett módban is. Sokat javul a sebessége kiegek nélkül, így leszedtem a fele kiegészítőket, most már sokkal jobb. Hasznos ez a csökkentett mód funkció. A 4-es úgy látszik megvárom, mire véglegesnek nyilvánítják.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi, akkor kipróbálom a 4-est.
A snapshotok hogy frissülnek? Naponta, hetente? -
WonderCSabo
félisten
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Nálam gyengébb gépen az Fx4 durván begyorsult a 3.6-hoz képest.
De talán a kiegeid is okozhatjk, meg ki tudja mi. Ehhez lásd [link]
-
Sweet Lou 6
addikt
WonderCSabo! Te eléggé ismered a Firefoxot.

Nemrég váltottam laptopra, amely gyengébb, mint a volt asztali gépem (T2310, x3100, 2GB).
A Firefox (3.6.10) 5-10 perc után zavaróan belassul (görgetés, tabváltás/nyitás). Fent van a Fasterfox, vacuum places + még 15 kiegészítő. Ezeket használom: [link].
Lehet-e valamilyen kiegészítővel gyorsítani, távolítsak-e el valamit?
Böngészőt nem akarok váltani (már megszoktam, megy rajta a neptun stb.).
Esetleg tegyem fel a 4-es snapshotot?
Szerk.: arra jöttem rá, hogyha kikapcsolom a Win Aerot, akkor jelentősen gyorsul.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Balázs1621
üzenetére
-
Balázs1621
senior tag
Üdv!
Miért van az, hogy ha a Firefoxban könyvjelzőket állítok be, akkor először ez jelenik meg:

ha viszont bezárom a böngészőt, és újra elindítom, akkor viszont már csak ez:
Minden könyvjelzőnél így jelenik meg sajnos, de ha rákattintok az egyikre, akkor újra megjelenik az adott oldal logója az oldal neve előtt. Nem eget rengető probléma, de azért eléggé zavaró, úgyhogy ha valaki tud, segítsen. Köszi! -
creed30
aktív tag
Szia WonderCSabo!
Szakértelmedre lenne szükségem.
Hiába van bejelölve a beállításoknál a felugró ablakok tiltása opció,bizonyos oldalak megnyitásával automatikusan nyílik meg plusz 1-2 ablak.
Szeretném ezt kiküszöbölni,tehát bármelyik oldal megnyitása esetén azt szeretném hogy csak az az 1 oldal nyíljon meg amire kattintottam,illetve (tehát) az adott oldalon belül csak akkor nyíljon meg plusz oldal ha én akarom hogy megnyíljon.
Köszi előre is!
-
pete_21
addikt
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
-
pete_21
addikt
A Firefoxban van amúgy sandbox? És ha igen, akkor hogy működik?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Wise (ex-TransferWise)
- Parfüm topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen videókártyát?
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Tudom, sok hiányossága van az Fx-nek, és a Mozilla rengeteg dolgát nem értem, vagy nem értek vele egyet.

Egyébként láttam egy Goose-T-t a Bugzillán, az Te voltál?