- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Több ponton is jelentős előrelépésre készül a Pura X2
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
S-Attila
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ezzel működik, szinkronizál. Köszi.

-
WonderCSabo
félisten
válasz
S-Attila
üzenetére
Próbáld ki, h. milyen nightlyval!
-
S-Attila
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
4.0 Beta 8.

-
S-Attila
senior tag
Helló!
Windows és Firefox újratelepítés után nem működik a Firefox Sync. Szinkronizálásnál azt írja, ismeretlen hiba történt. Valakitől valami ötlet? Köszönöm.
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Már éppen kérdezni készültem, hogy valamiről lemaradtam? De megadtad a választ:
"visszakerültek a fülek a címsorba"
"Még sosem voltak ott."
Nekem fenn van már egy ideje a stabilon kívül az aktuális béta és a 10-es pre Minefield, és sosem láttam a címsorban füleket. (A Norton eszköztár már megjelenik a helyén, de még sajnos nem működik ez utóbbiakban.)
Úgyhogy köszönöm a megnyugtatást.
-
klambi
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
de eddig jól ment aztán néhányszor összeomlott aztán azóta nyista semmit nem akar azzal...
-
WonderCSabo
félisten
válasz
BullZeye
üzenetére
KB2454826 update is only for Windows 7 without SP1 RC or SP1 RTM/Final(when officially released) installed. If you already have Win7 SP1 installed, RC or RTM/Final you already have all the fixes and updates for Direct2D and DirectWrite.
You can check yourself from the KB article, the files were compiled on 02-Nov-2010. That means MS has been testing the updates for 2 months before releasing it yesterday.
Ha Nálad szebbek a betűk, azt jelenti, h. neked más tetszik.
-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
SP1 release candidate van de már vagy 2 hónapja, ez 2 hónapos frissítés lenne? És igazad van, nem ilyenek a betűk, hanem szebbek

-
BullZeye
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Magyar W7, magyar rcSP1-el, és jó pár hónapos SP1, ezért nem lehet benne alapból.
Megnzétem igen, fontos, és ajánlott frissítések között, a telepített frissítések, és a rejtett frissítések között is. Mind1, majd újra rakom, és akkor gondolkozok, hogy mi lehet a baj
Border-t pedig nem tudtam eltüntetni, haverom talált egy témát ami eltünteti teljesen, viszont akkor meg full screen-ben üres hely van a helyén, úgyhogy semmivel sem lett jobb.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
BullZeye
üzenetére
De nálad nem olyanok a betűk, mint az alsó képen... Az updatet tartalmazza a Win7 SP1 - nincs fenn nálad?
pete_21: Nem tudom, de mindenesetre a WIn updattel is sokat javult a dolog.
HZoli87: Win7/Vista x86, x64.ű
(#15987) BullZeye : Az SP1 már tartalmazza a frissítést.
vante: A 9-es béta még nem jelent meg.
visszakerültek a fülek a címsorba
Még sosem voltak ott.
Észrevettem, hogy az éppen nem használt fülek követik a címsor színét.
Bug, de a béta9-ben asszem nem lesz javítva. Winxp-n ilyen csak.
-
vante
aktív tag
Feltettem a 9-es bétát. Pozitívum, hogy visszakerültek a fülek a címsorba
Ezáltal is jól néz ki, plusz helytakarékos is.Észrevettem, hogy az éppen nem használt fülek követik a címsor színét. Mivel most csak virtuális gépen (xp) próbáltam ki, kérdezném, hogy win7-esen is ugyanígy fog kinézni?

Esetleg kikapcsolható lesz?
-
Steelmanus
addikt
válasz
BullZeye
üzenetére
Ezt a fogyasztast hogy produkaltad?
Ott lesz az, ha fent van az SP1, menetkozben frissitette, csak nalad ha angolt hasznalsz akkor a Fontos frissites kozott ott volt nalam is ott volt, csak nem volt kijelolve, manualisan pipaltam be ha mar kuldtek
Szivtam is vele egy alkalommal, vagy 20 mp-re lehalt a rendszer, azutan magahoztert, de dobott egy ATI-ra utalo hibajegyzest a naploba.Keskenyebre tudtad mar allitani az ablakok kereteit? Link:
-
BullZeye
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Igen, nem tudom mit állítottam el win updaten, de valami nálam tutira nincs teljesen rendben.
W7 rc SP1-el, és ez az update nálam nem jelent meg
majd utána nézek.Jah Minefield új rekordot ért el memória fogyasztásban nálam
2.704.440KB -
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Jahm, szokásom hazudni ilyenről
itt a kép, hogy nálam milyen:
Csöndben megjegyzem, hogy a jan 11. update sincs fent, mert azóta se ajánlotta fel nekem, fogalmam sincs miért. És az updatek között sem szerepel.
-
HZoli87
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Az igen, nagyon szépek a betűk.

-----
W7 x64 alatt is ilyen szépek a betűk, mert látom a linken 32 bites van megjelölve, vagy mindegy?
-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Tetszetős. Ezzel már tényleg olyan simán olvasható lesz, mint a GDI-vel.
Minden elismerésem az övék. Ha az MS nem képes megcsinálni a javítást, akkor a Mozillánál megoldják máshogy.
(Vagy lehet, hogy a D2D-ből csak a subpixel AA-val lehet kihozni jobbat, és azt nem tudta az MS alapértelmezetten beleépíteni, és egyben alkalmazni? Bár elég hihetetlenül hangzik, hogy globálisan nem lehet, és minden alkalmazásnak külön meg kell írni...) -
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
nekem már most így néz ki O.o és 1 hete is így nézett ki
-
WonderCSabo
félisten
-
vante
aktív tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszönöm!

-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nekem is csak ott volt de a helyesmukodes erdekeben mar csak lent van a Kiegeszitosavon.
-
fatal`
titán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nekem csak ott van, kiegészítősávon nincs, ki is van kapcsolva.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Na és ha csak az eszköztáron van?
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Bocsanat a Eszkoztar-ra, ha a beallitasoknal bepipalom hogy mutassa az Eszkoztaron.
Tehat pontosan: csak akkor lep fel a fentebb emlitett hiba ha engedelyezve van az ikon elhelyezese az Eszkoztaron.
De csak ebben az esetben, tehat a Kiegeszitosavon is lathato es az Eszkoztaron is, ha csak a Kiegeszitosav-on van ahogy eredetileg is telepiteskor oda helyezi magat akkor jol mukodik. -
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Kiegeszites! Csak abban az esetben tortenik a hunfatal es altalam is produkalt hiba ha a Quick Translator ikonja felvan teve a cimsorba
Címsorba?

-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Kiegeszites! Csak abban az esetben tortenik a hunfatal es altalam is produkalt hiba ha a Quick Translator ikonja felvan teve a cimsorba, tehat ha alul a kiegeszitosavon valtogatok nyelvet ez a hiba nem jon elo!
-
HZoli87
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Windows frissítés az alap nálam, DirectX-t eddig nem frissítettem, mert nem volt rá szükségem, ezentúl majd használni fogom.

-
WonderCSabo
félisten
válasz
fatal`
üzenetére
Oké, szólok a fejlesztőnek!
HZoli87: W7 alapból tartalmazz a Dx11-et, de nem árt frissíteni. (és amint az utóbbi pédából láthatjuk, a Win frissítéseket is fel kell rakni)
-
HZoli87
veterán
WonderCSabo
Engedj meg egy hülye kérdést a részemről, itt mit értesz Dx11 szoftveren? Link
(hardveres gyorsítás)W7 alatt nekem kell még valamit külön telepítenem?

-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Én meg közel egy éve ezt használom. Nem kell hozzá bekapcsolt Firefox. Eddig kifogástalanul működött.
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
-
fatal`
titán
válasz
fatal`
üzenetére
Kipróbáltam, úgyis csinálja. Még, ami érdekes lehet, hogy nekem a kiegészítősáv ki van kapcsolva tehát nem ott van a Quick Translate, hanem felül a címsor mellett vannak a kiegészítők mint régen (keresőbox ki van kapcsolva, de a tiszta profilnál nem volt, így ez biztosan nem számít).
-
fatal`
titán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Mindjárt kipróbálom.
Gondolod, hogy egy másik kiegészítő kavarna be? -
Penge_4
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Most nézem, sokkal jobb. Támogat egy csomó metadata block-ot, amiket a Chrome vezetett be és az UI is jobban illeszkedik a 4-be.[link]
-
fatal`
titán
WonderCsabo:
Van egy bug a Quick Translator legújabb verziójában, jeleneted a fejlesztőnek?
Nekem a nyelvek listája le van szűrve pár nyelvre (magyar, angol, német, orosz, nem tudom számít e), ilyenkor ha nyelvet váltok és fordítok egyet, majd vissza angolra, akkor a listában minden nyelvet hozzáad mégegyszer. Ha ugyanezt a műveletet megcsinálom mégegyszer, akkor már háromszor szerepelnek egészen újraindításig. -
Steelmanus
addikt
Hogyan kell hasznalni a Toldacuccot? Mindket levelcim boxba az en email cimemet kell meagni es ugy belinkelni, csak azert hogy mas is leszedhesse.
(#15960) vante A falj merete cc. 10 Mb ha kell elkuldhetem ha van olyan fiokod ahova befer.
Proba: Windows6.1-KB2454826-x64.msu
-
vante
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
-Akkor nem tudja senki sem feltenni valahova a frissítést? Mert én még mindig nem tudtam leszedni. Vagy olyan külsős oldal, ahol még szoktak MS frissítéseket feltenni, és ez már ott van?
- Most akkor február vége a FX4 kitűzött megjelenési időpontja?
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Végül lecseréltem erre : https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/4490/

-
törölt tag

Az miért lehet, hogy a Firefox Gmail Manager a másodlagos email címemmel pár napja nem jelentkezik be ? A dolog misztikumát tovább fokozza, hogy mind a két gépen ezt csinálja, és ugyanannál a címnél. Természetesen a jelszó jó, mert egyébként betudok lépni. Itt viszont hiába írom be, újból és újból ez jelenik meg .
-
pete_21
addikt
Feltettem a D2D updatet, tényleg jobb lett a sötét háttéren a betűk olvashatósága. Viszont világos háttéren még mindig kicsit el vannak mosódva a GDI-hez képest. (Bár én egyet nagyítok rajta, szóval annyira nem zavar. Csak az, hogy ennyire nehéz lenne kijavítani? Ekkora gáz van a platformmal?). Majd talán az IE9-cel jön arra is javítás.
WonderCSabo: Tényleg nem rossz már a helyzet. Ahhoz képest, amilyen először volt, ahhoz képest már teljesen korrekt. Csak én úgy emlékszem, hogy az volt a D2D egyik előnye, hogy szebb lesz a megjelenítés, ami a betűknél nem jött be.

-
HZoli87
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Szerintem erre gondolt, te írtad kicsit feljebb. Link
-
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Én márciusra tippeltem
kár hogy nem lessz visual tab 
-
HZoli87
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi.
-----
Bizakodóak és optimisták is egyben, szerintem nem tartható az időpont, én körülbelül április elejére gondoltam a véglegest, főleg, hogy írtad nem is olyan régen, hogy jöhet a 11. béta verzió is.
-
HZoli87
veterán
Azt lehet tudni, hogy meddig lesz támogatása a 3.6.x-s verziónak, például frissítések?
-----
Ezen a cikken jót mosolyogtam: Link

-
WonderCSabo
félisten
További before after képek a frissítésről.
És egy hír: A Google elvetette a H.264 támogatását

-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Elobb olvastam a FF topikot, majd utanna a W7-et.
Nekem is lejott a frissites a WU-rol, csak meg nem tudtam mire valo?
Most mar tudom, koszi" a valaszt.Mod: Nem tudsz ajanlani egy jo RSS olvasot az FF ala, kicsi a moncsi (19") eddig masok bongeszot hasznaltam valami Op....
de mar nem szeretnem hasznalni. -
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Dehogy kell hozzá IE9.
-
Steelmanus
addikt
válasz
BullZeye
üzenetére
Igaza van WondweCsabo-nak felajanlja, en kulon leszedtem de ezt irta ki:

Ehhez kell az IE9-is, mert nem szeretnem feltelepiteni, siman egy ujrahuzott W7 64 bitesre ami alatt csak az IE8 van telepult, muszaj a 9-es? Csak mert epp nemreg szedtem le, es nem akarom visszatelepiteni. Amikor feltettem akkor lejott hozza egy frissites es hazavagta a rendszert, igaz hogy eleg volt leszedni a IE9 frissiteset majdnem megjavult, de inkabb ujra telepitettem. A baj az hogy magyarositva van az OS, az IE9Beta meg szivozik velem.
-
klambi
addikt
szevasztok!!
olyan gondom lenne hogy ha online- rádiót akarok hallgatni,pl rádio1-et és megnyitom az online adást, nem akarja megnyitni a letöltés és betölteni... ez sem operával sem firefoxal nem megy, de explorerel meg elindul, ez mitől lehet?? -
HZoli87
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Persze, amikor kiírta hogy nem települ, mert fent van, akkor megnéztem a WU előzményeit és egyezett a KB... . De az is igaz, hogy leharcolt a rendszer, volt fent IE9 Pre 7, most IE9 béta, Firefox béta 8, nightlyból a 9-s, most a tízes, Nvidia illesztőprogramról a gyári (186.91) és a legújabb béta (266.x). Ennek örömére ma újrahúztam a W7-t és visszatértem a stabil rókához (elviselve, hogy pár lapra tartalomkódolási hibát dob). Hogy mért a stabilhoz, ennek két oka van: Avira nem kompatibilis vele (WebGuard része a bétával/nightlyval), ez nem is lenne akkora gáz, de az már igen, hogy körülbelül óránként elszállt böngészés közben a vga illesztőprogramja, pár másodpercig fekete képernyő, majd helyreállt és jött a Windows üzenete, hogy tragikus módon leállt a képernyő illesztőprogramja, majd újraindult. (DirectX a legfrissebb volt mindvégig és WebGL alapértelmezett Angel beállításon volt)

-----
Közben tettem egy próbát Operával, majdnem mindent beállítottam, már ott tartottam, hogy végleg cserélem a rókát. Kiléptem a böngészőből, ezután általában mindig futtatok egy CCleanert (berögződés nálam), erre meg törölte a NoAds beállításait. (itt jegyzem meg, nem pár perces munka volt végigzongorázni a látogatott lapokat és beállítani, hogy mit blokkoljon szerencsétlen
) -
vante
aktív tag
Valaki fel tudná tenni máshova? Innen nem tudom letölteni

-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
És ezt WinUpdate miért nem dobja ki alapból? O.o lehet még jóval több másik ilyen ezzel kapcsolatos updatet misseltem, mert valamiért nem ajánlja fel?
-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Pont most akartam kérdezni, hogy tudsz-e valamit az IE9-cel kapcsolatban (főleg a D2D miatt).

Holnap meg is nézem, hogy mennyit segít rajta.
Köszi az infot (meg a 11. betaról is).
-
WonderCSabo
félisten
Az MS ma kiadott egy frissítést, ami javította a DWrite fontok renderelését!

-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ha jól látom, kiderült, hogy amiről azt hitték, hogy bug, az valójában normális viselkedés.
Most elkezdhetik fordítani a beta 9-et? Vagy még van addig más tennivaló is? -
szmi
tag
Hello!Szeretnék 1kis segítséget kérni-felraktam a Tab mix plus-t és hiába állitom be a lapok eszköztárat,hogy több sorban használja ha sok a megnyitott ablak.Marad ugyanugy egymásmellé rakosgatva.Firefox 3.6.13 van a gépen.
-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Azért köszi!
#15922: Közben ezt megnyitották. De gondolom hamar kijavítják. Ha minden jól megy, hétvégére itt a beta 9?
-
WonderCSabo
félisten
Beta 9 - zarro boogs found!
-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Mert ha egyik tabon Flash megy, ami zabálja procit, mert úgy van megírva, és szarul csinálták meg, akkor attól még 4 magból ne 1-t kínozzon az FF, mivel már írtam annó, alul van feszelve proci, és csak azért nem emelem meg FFnek a feszültséget+órajelet, mert nem képesek megoldani több mag kihasználását.
Így adja magát a megoldás, hogy akkor affinitás egyiknek 3. mag, másiknak 4. mag. És nem is amiatt kell, amikor semmit nem csinál, hanem amikor tölt, és a többi. Sőt a görgetés is zabálja a procit. Így ha Flash+görgetés+másik oldal nagy javascript tartalom betöltése, már megöli azt az 1 magot

userchrome.css-be, hogy ne limitálja a sidebar-ok méretét.
#sidebar { max-width: none !important;} -
xabolcs
őstag
válasz
BullZeye
üzenetére
muszaj a permanens megoldas?
ugyanis nagyon egyszeru a futtatasonkenti -
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
És ezt hogy tudom pernamensen megoldani?
Ezzel indítom mindig, így magas prioritása van, viszont hogy oldom meg, hogy 3as magot használja firefox.exe, és 4es magot meg a plugin container?
Mert W7 elég buta ahhoz, hogy ne jegyezze meg a beállításokat.%comspec% /c start /high firefox.exe -profile firefox4
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nos, a pluginek (pl. Flash) is tudnak sokat zabálni. Az még rosszabb lenne, ha egybe lenne a kettő. Tudom, lehetne jobb is a multicore támogatás, de ez van.
-
Winner_hun
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
firefox.exe pörög néha 100%-on (2 magon 50%), a plugines cucc nem szokott ennyi procit enni.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem lesz. Viszont már 3.6 óta van külön plugin-container.exe process, az futhat a másik magon.

-
Winner_hun
félisten
4-es Firefoxban lesz már 2 magos támogatás?
-
fatal`
titán
Nem kifejezetten FF, de hátha valaki tudja. Google képkeresőt nem lehet visszaállítani a régire (ami Opera alatt is megjelenik)? Több másodpercre fagyasztja az egész böngészőt egy keresés (4.0b8).
-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
És a 4-es Fx-ből kivették azt a lehetőséget, amivel ezt meg lehet kerülni (mármint azt, hogy ne mentse el)? Esetleg valami addon nincs rá?
-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Miért? Ez így igen csak kényelmetlen. Nincs rá valami megoldás?
És miért vették ki a 4-es Fx-ből? -
pete_21
addikt
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ezen az oldalon az azonosítót és jelszót hogy lehetne elmenteni a 4-es FF beta-val?
A 3-asnál az nsLoginManager.js -t kellett átírni. A 4-esben nincs ilyen fájl.
Köszi előre is! -
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Szervusztok!
Ah.. mint mindig en voltam a hibas, mert nem eleg korultekintoen probaltam reprodukalni a problemat! Mindig belefutok abba hogy nalam ablakban fut a program es kiveszem a pipat a Felul elhelyezett fulel elol. A probanal felteszem a fuleket felulre, de elfelejtem Teljes mereture allitani a bongeszot es ezert nem jott elo a problema, most hogy irtad at allitottam teljesmeretre es valoban nem mukszik a kozepso gombos uj ful nyitas.

Elnezest kerek Comrade92 Tarsunktol is, valoban bug. -
RexpecT
addikt
Valamiért meghülyült a Gmail Managerem, ellenőrzi a leveleket, de ha rákkattintok az ikonra akkor mégis be kell lépnem a fiókomba

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- Használt Palladium G-Lab angol games billentyűzet / 12 hó működési garancia
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezáltal is jól néz ki, plusz helytakarékos is.
2.704.440KB

Milyen metadata blockra gondolsz?

)
KAMI911