- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atikusz
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy FF-ban el lehet-e rejteni a böngésző alján megjelenő alsó címsor mezőt?
-
HZoli87
veterán
válasz
WonderCSabo #10046 üzenetére
-
HZoli87
veterán
-
fradi81
veterán
válasz
WonderCSabo #10042 üzenetére
Más böngészővel is ilyen, holnap kipróbálom a csökkentett módot bár nem tudom mi értelme.
-
fradi81
veterán
válasz
WonderCSabo #10034 üzenetére
Felraktam, így is előjött az összeomlás, lehet csak egy windows telepítés segít.
-
WonderCSabo
félisten
-
syler
aktív tag
válasz
WonderCSabo #10037 üzenetére
Windows 7. De ha jól emlékszem, olvastál a vergődésemről a win 7 topikban
-
€uro
őstag
Mitől lehet az, hogy a böngészőn futó videók rendre mind beszaggatnak kb. 3-4 másodpercenként egy fél másodpercre.
Más böngészőkön minden zökkenőmentesen fut.
De most, hogy ezt az üzenetet írom, azt veszem észre, hogy néha még a karakterek megjelenítése is ugyanilyen időközönként meg-megszakad. Persze egy karakter sem veszik el, a szaggatás végén gyorsan beíródnak mind.
És közben figyelem a futó alkalmazásokat is, hogy a szaggatásoknál a processzor terheltsége 75-80% körülire megugrik.
Újra kellene telepítenem az egészet? Vagy van egyéb ötletetek?
-
syler
aktív tag
válasz
Sas madár #10002 üzenetére
Én is küzdök ezzel sajnos. Nálam addig bírja az FF amíg újra nem indítom a gépet. Miután újraindult összeomlás. De eddig a gépemmel is küzdöttem, mert FF összeomlás után mindig kék halál. 5 napja csak opot telepítgetek. Tegnap sikerült újra telepítenem, nagy gondok árán de újraindítás és ff összeomlás. Bár most még a kék halál nem jött.
-
Gorneck
legenda
válasz
WonderCSabo #10031 üzenetére
Nekem 1-2 oldalnál összeszakadt mind2 böngészőm...nemtom miért...
-
válasz
WonderCSabo #10031 üzenetére
Akkor azért olyan fürge az ürge
-
fradi81
veterán
Hello
Mi lehet az oka hogy összeomlik a firefox flash-nél elég sűrűn? IE-is csinálta. Leszedtem mindent, letöröltem, újraraktam de így is. Win 7-nek lehet hozzá köze? -
tknof1871
őstag
válasz
WonderCSabo #9948 üzenetére
A kiegészítések jók voltak. Nem kellett minden nap DownloadHelper; Flagfox; Screengrab; FoxyProxy; Tab Mix Plus; stb, de jobbá tették a böngészőt. Nem csilivili értelmetlen holmik voltak. Apránként úgy is visszateszem őket, a DownloadHelper ma már használtam volna 1x. Lehet, hogy nem is valamelyik kiegészítés miatt nem bírt leállni a firefox.exe? Tehát töröltem minden kiegészítést, amit telepítettem de akkor se tudott leállni. Uninstalláltam a FF-ot, a mappáját is töröltem, ahova telepítve volt.
Az nem volt elég, ha uninstalláltam és a személyes beállítások, könyvjelzőket, jelszavakat meghagytam és úgy telepítettem újra, mert akkor se tudott leállni. -
Apollyon
Korrektor
Több lap bezárásánál megkérdezte a Firefox, hogy visszaállítsa-e lapokat. Én igenre nyomtam, de véletlenül duplakattintással, és az első katt-tal véletlenül kipipáltam az "ez az üzenet többé ne jelenjen meg" vagy mi opciót, és azóta mindig az utoljára bezárt oldalt nyitja meg indításkor a böngésző.
Most meg nem találom a beállítást, amivel ezt vissza lehetne állítani.. Vagy már csak az about:configban lehet?
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Csakénvagyok #10019 üzenetére
Köszi!
Rákerestem keresővel a könyvjelzőkre, de ezt nem dobta ki -
Egorov
aktív tag
válasz
Csakénvagyok #10017 üzenetére
Foo nagyon szépen köszönöm nektek!
-
Egorov
aktív tag
Sziasztok!
Valahol olvastam, hogy az Opera böngészőben be lehet állítani, hogy a weblapokat 30 másodpercenként frissítse. Van ilyen a Firefoxban? RC2 van nekem most, a beállításokban nem leletem meg. Jól jönne tárgyfelvétel előtt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nha mégis benne van az RC2-ben még az előnézeti bug, vagyis összefutottam vele, szal még kikapcsoltam. De remélem mostmár javítani fogják, nagyon jó lenne...
-
_ak_
addikt
Sziasztok. Az utóbbi időben, itt a PH!-n van 1-2 oldal (pl.), ahol az FF kifagy (3.5.7 meg 3.6RC2 is) és ha jól értelmezem, akkor mindig a banner.aqua.hu betöltése közbe. Mit tudok ezzel csinálni vagy merre keressem a megoldást?
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Újra szeretném rakni a rendszert, és a firefox könyvjelző ikonjait vissza szeretném majd állítani. Megoldható ez? Mert nem szeretnék fél órát pepecselni csak a könyvjelzők megirogatásával. Esetleg van ahol ezt elmenti? Win7nél.
köszi -
válasz
Tele von Zsinór #10009 üzenetére
Köszi!
Nálam még mindig a Nasa Night Launch téma, Hide Menubar, Bookmarks Menu trió a nyerő.
Ráadásul kicsik a gombok is... -
Sas madár
őstag
válasz
WonderCSabo #10005 üzenetére
Így volt,még a commanderel is kerestetem mielőtt újraindítottam.
De most átnézem újra. -
Sas madár
őstag
válasz
WonderCSabo #10003 üzenetére
Azt raktam fel mondjuk az előtte lévő is 3.5 volt...arra gynakszom valami rendszer hiba lesz ez ha másnál nem jelentkezik.
-
WonderCSabo
félisten
-
Sas madár
őstag
Sziasztok.
Olyan alap problémám van,hogy rendszeresen teljesen beazonosíthatatlan ok nélkül állandóan összeomlik a FF.
Teljesen letakarítottam a gépről újraindít a friss verzió telepít kb 3/4 óra múlva újra "összeomlás jelentő" küzd más is ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest