-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pheadar
tag
Sziasztok!
Kis gondom akadt, és az az igazság, hogy nem kerestem a megoldást, sőt, azt se tudom, hogy ide kell-e írnom, sőt, azt se tudom, hogy nálam van-e a hiba, őszintén szólva ilyet még életemben nem láttam.
Ott kezdődött a dolog, hogy a youtube nem jött be, amit furának találtam, mert másoknak bejött, gondoltam a szolgáltatóm szarozik. Aztán a prohardverre is kiírta ugyanazt a hibát, hogy a cím nem található a szerveren.
De a legfurcsábbat most éjszaka produkálta, hogy nem hozza be az angol nyelvű wikipédiát, hanem átirányít a google-re, ha pedig már valamilyen korábban látogatott angol wikis oldalra mennék, egyszerűen nem létezik cím:
[link]
[link]Szóval ha valakinek ötlete van, akkor légyszi okosítsatok ki. Vagy irányítsatok valaki okoshoz.
Köszönet: PheadarJa meg még annyi, hogy IE ugyanezt csinálja, szóval nem hinném, hogy Ff csinálná.
[link]Meg kellene próbálni boldognak lenni. Ha másért nem, legalább a példa kedvéért.
-
Gergő_
őstag
érdemes frissíteni?
anno a 3.5.2-vel megszívtam, azóta tartok minden frissítéstől -
Thulcandra
senior tag
Firefox is egyre silányabb már, ma is szépen felsült az auto update:
- szokás szerint kiírta, hogy van frissítés - jól van!
- kb. egy órával ezután kiléptem a firefoxból, leléptem boltba
- hazaérek, firefox indít, természetesen auto updater indul, lefut... aztán ennyi történik:
- legyilkolom a processt
- indítanám a firefoxot de nem indul. process fut, azonkívül semmi, gui nem jön be, tálcán sem jelenik meg- tölthetem le manuálisan a frissítést az oldalukról, install, szerencsére müxik.
Ráadásul utóbbi pár verzió marha idegesítő dolgot csinált néhány gépen: kilépés után a process még úgy 5 percig futott, miközben a winyót tekerete mocskosul. Fingom sincs mi a fenét csinált, de marha idegesítő volt. (Nem, nem volt semmi ilyesmi beállítva, hogy töröljön bármit is kilépéskor...)
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
etele34
tag
Vagy pedig innen is.
Mozilla Firefox 3.5.7" Az embereket nem az győzi meg amit mondunk, hanem amit kihallanak belőle..." < Cavett Robert > A Földön az utolsó háborút nem az emberek kezdték. Idézet a maja papok tanításaiból, ie.: 3754-ből.
-
HZoli87
veterán
-
Pubszon
veterán
válasz Gorneck #9794 üzenetére
Én is használom hébe hóba, de inkább a Chrome-ra akarok átszokni, de attól a FF-ot fogom inkább használni, de a Chrome nagyon hasznos a laptopomon amiben csak 896Mb RAM van felhasználható.
Meg amúgy is szeretem a google termékeket.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Pubszon
veterán
válasz Gorneck #9791 üzenetére
Azt nem komálom, most raktam fel a Chrome-ot, az alól írok most is.
WonderCSabo: Nem tudom, de az biztos, hogy az időtől nagyban függ, amúgy semmi gondom nincs vele, csak már ilyenkor el kezd akadozni kicsit. Lehet kell neki a Tri Chanel DDR3.
[ Szerkesztve ]
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Pubszon
veterán
Nevetséges, de nem idegesít, mert tudom h egy restart segít rajta, amúgy ugyan annyi tab van megnyitva mint múltkor, csak most már 12 órája megy.
MOD: Célom az 1 Gb, de nem szándékosan, mert úgy most is megtudnám oldani.
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
Amikor csatlakoznék a routerhez azt mondja nekem hogy "A biztonságos kapcsolat sikertelen
Hiba történt a következőhöz való csatlakozáskor: x.x.x.x. Érvénytelen tanúsítványt kapott. Lépjen kapcsolatba a kiszolgáló adminisztrátorával..." bla-bla-bla. Az Eszközök-> Beállítások-> Haladó-> Titkosítás-> Tanúsítványkezelő-> Kivétel hozzáadása... opciót próbálva ugyanezt vágja az arcomba...hogy tudnám elmagyarázni neki hogy akkor is?https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
gyongy66
csendes tag
válasz WonderCSabo #9762 üzenetére
Nem biztos, hogy te vagy fáradt, inkább én nem tudtam leírni úgy ahogy akartam. Szóval mellékelten csatoltam egy képernyő-képet (remélem jól), és amint látod ott, ahol a http://.....-nek kellene lennie, nincs semmi. A mellette lévő legördülő nyílnál sem hoz semmit. Annyira már rájöttem, hogy ha az üres mező fölött közvetlenül jobb gombbal bemegyek a testreszabásba és ott az alapértelmezést választom, akkor már mutatja az éppen aktuális web oldalt, de a mozilla bezárásával ez ismét eltűnik és minden belépés után újra vissza kell állítani.
-
WonderCSabo
félisten
válasz JamesHolden #9785 üzenetére
Nincs mit!
-
JamesHolden
aktív tag
válasz WonderCSabo #9784 üzenetére
sajna így sem jó
mindegy, azért köszi a többit! -
WonderCSabo
félisten
válasz JamesHolden #9783 üzenetére
Na és hogyha a cssbe így írod be?
-
JamesHolden
aktív tag
válasz WonderCSabo #9782 üzenetére
ez oké, de egyből eltűnik az ikonja
hiába írom át a userChrome.css-ben is ékezetesre, nem ad neki képet -
WonderCSabo
félisten
válasz JamesHolden #9781 üzenetére
Kattints a mappára jobb gombbal -> tulajdonságok -> Név. És itt átírod?
-
JamesHolden
aktív tag
válasz WonderCSabo #9780 üzenetére
Nagyon tetszik, köszi [link]
Arra esetleg megoldás h kezelje a mappáim ékezeteit?
-
WonderCSabo
félisten
válasz JamesHolden #9779 üzenetére
Ha ez a buhera ment, ez sem fog gondot okozni.
Próbáld külön berakni a mappa 2 {} közé a font-size -t.
.bookmark-item[container="true"][label="Dailys"] {
list-style-image: url('file:///C:/Documents/Tools/FFI/home.png') !important;
-moz-image-region: rect(0px 16px 16px 0px) !important;
font-family: verdana !important;
font-size: 8pt !important;
}Ha pedig az összes mappáét akarod, akkor elég ahogy a linkben van.
[ Szerkesztve ]
-
JamesHolden
aktív tag
Mégvalami!
Ezeknek a mappáknak a betűméretét meg tudom esetleg változtatni valahogy?
Tehát minden más maradjon a böngészőben az alapértelmezett méretű (mint most is), csak a kedvenc mappáim mérete legyen valamivel nagyobb.thx
-
JamesHolden
aktív tag
válasz WonderCSabo #9777 üzenetére
köszönöm
elsőre ilyen lett
tetszik, csak még kell szebb ikonokat találnomviszont valamiért nem kezeli az ékezetes mappákat, így át kellett írnom az összeset
-
WonderCSabo
félisten
válasz JamesHolden #9776 üzenetére
Picit buherálni kell.
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok!
FF-ben e kép szerint vannak rendezve a kedvenceim, mappákba helyezve.
Létezik valami kiegészítő ami a sablon sárga mappa ikonokat engedi megváltoztatni valami szabadon választott képekre/ikonokra?üdv
-
atesz117
aktív tag
-
Angyalifény
tag
Hali
FF. hez nincs gyors hívó ?
Isten kíséri utadat.
-
Brutforsz
senior tag
Ha a célod csupán annyi, hogy - megőrizve a lapok kezelésével kapcsolatos beállításaidat - kitedd oldalra a fülek sávját, akkor VertTabbar, ha nem használsz TabMixPlust, és a mezei lapkezelésnél bővebb szolgáltatáskészletet is szeretnél, akkor Tab Kit.
Te sejted, kik vagyunk, mi tudjuk, ki vagy.
-
rii
nagyúr
hello
melyik add-on teszi a TAB-okat jobb-oldalra?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Pubszon
veterán
válasz WonderCSabo #9767 üzenetére
Akkor ilyen makrancos, ha sokáig megy, sok oldalt nézek és alvás módba is teszem a gépet.
De gy újraindítás megoldja mindig.
Ezt úgy veszem észre, hogy elkezd akadozni...Met: Ennyi topikot követek figyelemmel, amúgy meg ezért van a memória a gépbe.
[ Szerkesztve ]
-
gyongy66
csendes tag
Nekem senki nem tud segíteni? 9690-es kérdés....
-
Pubszon
veterán
válasz Speeedfire #9743 üzenetére
Annyira nem érdekel, van ram elég, eddig még nem fogyott el.
-
pete_21
addikt
válasz Speeedfire #9758 üzenetére
Azt nem tudom, én is más helyen találtam.
Nem tudom miben jobb, de asszem csak a 4-es kezeli a kiegészítőket.[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
-
pete_21
addikt
válasz Tele von Zsinór #9755 üzenetére
Márpedig nincs még Win alá, sajnos... De ha így folytatják, egy darabig nem is lesz. Adobék sajnos eléggé elhanyagolják a Flash Player fejlesztését...
Speeedfire: Nincsmit, ha lenne még kérdésed szólj, és megpróbálok segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
Nem tudom felrakni az AD Block Plus-t.
Ki írja, hogy újraindítás után lesz telepítve, újraindítom és nincs telepítve"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Male
nagyúr
válasz Winner_hun #9750 üzenetére
Hááát... végülis egy hálózaton vannak, de nem nagyon van honnan bekapni (+tűzfal), nomeg PH! fórum specifikus vírus lenne? Mert sehol máshol nincs probléma...
Ráadásul Win7 újrarakva gépcsere miatt, és ugyan azt csinálja.[ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
válasz Speeedfire #9747 üzenetére
Már van 4-es is, vess erre egy pillantást.
-
Tosee
őstag
válasz Pubszon #9742 üzenetére
Hát meglepődtem mikor láttam a linkelt képeken a mem. használatot! Eleinte azt hittem, hogy nálam zabál sokat (130-180mb, 14tab általában)... de az általad is linkelt képből kiderült számomra, hogy 130-180mb egyáltalán nem sok... annyi viszont biztos, hogy van étvágya a rókának!
Bár a mai gépeken nem észrevehető... mert van memória dögivel, csak mikor rápillant az ember akkor meglepődik...[ Szerkesztve ]
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Froclee
őstag
Hali. Miért van az, hogyha a Wordpress oldalakat böngészem, vagy éppen szerkesztem akkor egy idő után összeomlik az FF? Úgy vettem észre, hogy csak wordpress alatt csinálja ezt.
-
Speeedfire
félisten
válasz Gorneck #9746 üzenetére
már egy ideje ezt használom tökéletesen elégedett vagyok vele, csak a pluginek hiányoznak amiket megszoktam FF alatt
sebességel sincs gond, szintén itcafé cikkjelenleg már a 3. generációs chrom van "forgalomban"
[ Szerkesztve ]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Gorneck
legenda
válasz Speeedfire #9745 üzenetére
NM.
Nemtom...vmelyik béta tán, de lehet teljes volt...már nem nagyon emléxem, de mivel nem volt gyorsabb az általam megszokott FFnél így sokáig nem volt fent...
Gorneck#1239
-
Speeedfire
félisten
-
Gorneck
legenda
válasz Speeedfire #9743 üzenetére
Az jó...mert nekem 2-3 tabbal is befalt 300 megát Win7en...nahh nem mintha nem lenne miből elvennie...csak meglepett...
Gorneck#1239
-
Speeedfire
félisten
válasz Pubszon #9742 üzenetére
nemrég volt az itcafén egy cikk arról h van egy plugin amivel csökkenteni lehet a mem méretét ha sok oldal van megnyitva
chrom 14 oldal 162 mb win 7
[ Szerkesztve ]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
őstag
válasz ueshiba #9739 üzenetére
Tudtommal még nem létezik semmiféle megoldás hogy a 64 bites böngészőkben is legyen flash
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
ueshiba
csendes tag
Üdv!
Minefieldhez avagy a mozilla 64 bites böngészőjéhez tud már valaki használható megoldást flas lejátszásához?
Annyira dúrva, hogy már évek óta megy a 64 bit, és adobeék még mindíg nem csináltak hozzá lejátszót...
Tuti hasznot húznak vmelyik 32bites böngészőből... paranoiaTXH
-
Male
nagyúr
Így szétesik (ált. valami képnél... vagy smileynál), és nem jelenik meg a hozzászólások tartalma a szétesés utáni részen... majd eltelik némi idő, ami néha perceket jelent, és egyszercsak minden jó lesz. Néha pár oda-vissza görgetés segít, de néha semmi, csak az idő. Közben végig azt jelzi, hogy kész, tehát nem tölti az oldalt márt...
Kb a 3.5.5-re történt frissítés óta csinálja itt a PH!-n, ráadásul két gépen is... (egyik Win7, másik XP, szóval gyak. minden különbözik, csak az FF az egyezés, meg hogy én ülök előtte )
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Hogyan lehet törölni a beírt adatokat? ( pl. a formoknál )
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
sch_a
addikt
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy van egy flash playeres netes adó, amit ha kiteszem teljes képernyőre, elkezd szaggatni. Nem találtam jobb topicot a kérdéshez.. Lehet valamit kezdeni vele? -
Vasinger!
nagyúr
Nem is értem, hogy anno 512 rammal, hogy lehetett netezni.
De az a fura, hogy ennyi lap megnyitásakor sem lassul be.... -
Met
nagyúr
-
Met
nagyúr
Nos, csökkentett módban 160 megát eszik
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
gYaLo
őstag
Sziasztok!
Soha nem használtam még Mozillát.
Most felraktam, és megnyomtam valamit.
Átállt teljesképernyős üzemmódra, és eltünt az eszköztár, sötöbö.IE-n tudom, hogy ezt h kell visszaállítani, Firefoxban hogy kell ?
Előre is köszönöm, és bocsi az ovodás kérdésemértiPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
amadeus11
senior tag
Sziasztok !
Általában Operát használok . Most próbálgatom a Minefieldet és meggyőző a gyorsasága ( lehet ez már a hardveres gyorsításnak köszönhető ) . Szeretném megkérdezni , hogy van e lehetőség a FF 3.5 nyelvi fájljainak kicserélésével a böngésző magyarítására . Ha igen melyik fájlokat kell kicserélnem ?
A következő addonokat sikerült telepíteni
All in one sidebar
Speed Dial
Adblock Plus
Firegesturesamiket nem sikerült :
Paste and Go
LinkificationAz addonokat ez alapján telepítettem :
Az egérparancsokat is belőttem . A flippelést nem tudtam beállítani .
Tapasztalatok :
Ebben a verzióban ( 3.7 ) böngészőn belüli parancsok már gyorsabban mennek . Több lap megnyitása után már nem lassul be a böngésző , a görgetés is jó lett . Egy valami van még , ami nem tetszik . Flash -es tartalmakon nem működik a görgetés . Pl a You Tube-on is ha görgetni akarom az oldalt , az egeret ki kell húzni a lap szélére . Erre esetleg tud vki megoldást ? Amúgy teljesen jó lesz ez a változat már .[ Szerkesztve ]
There is a star
-
atesz117
aktív tag
-
klayton#1
tag
a speed dial -t telepitettem es mar jo ideje hasznalom ffben, csak par hete kiprobaltam az operat, es rajottem, hogy nekem jobban tetszik, ha az utolso ful bezarasakor meg nem lepunk ki a bongeszobol, erre keresek megoldast a speed dial beallitasaiban semmi ilyesmivel nem talalkoztam
-
klayton#1
tag
valaki tud esetleg olyan ff kiegeszitorol, amellyel megoldhato lenne, hogy az operahoz hasonloan az utolso ful bezarasakor ne lepjen ki a program, hanem jelenjen meg a speed dial?
-
SDA
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, lehet nagyon egyszerű rá a megoldás, de én már beleőszülök:S
Most telepítettem új Windowst, ebből következik, a Firefox is friss. 3.5.6 a verzió, és bármit csinálok nem kérdezi meg, hogy elakarom-e menteni az adott oldalon a felhasználó nevet + a jelszót, ha fejre állok akkor sem... Láttatok, hallottatok már ilyet? Esetleg valakinek megoldás-ötlet? A beállításoknál mindent próbáltam, amit lehetett (legalábbis szerintem)
Köszönöm a válaszokat/tanácsokat előre is.
-
dbius
veterán
válasz Flomaster88 #9699 üzenetére
inkább tűzfal csinálja, mint az adblock. Az adblock ugyanis nem rak [ad] feliratot az eltávolított képek helyére, míg a tűzfalak hajlamosak ilyesmire, pl. az általam használt Outpost Firewall is. Nézd meg a tűzfalad beállításait!
-
kmarci93
csendes tag
válasz WonderCSabo #9700 üzenetére
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest