- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Bogyó bá' #64677 üzenetére
"Mi az oka, hogy a képminőség alapvetően jó, de periodikusan, kb. 5 másodpercenként elromlik?"
+ HSM
+ GeresicsMielőtt nagyon megfejtenétek kanapéból, az adott eszközzel 0 tapasztalattal, Capt. Obvious to the rescue: juhtyúk?
Az AS20-as felvételeimnek nem volt ilyen baja a gépen nézve. Youtubera rengetegen panaszkodnak, hogy a feltöltött anyag minősége újratömörítés miatt rengeteget romlik, élesség, részletesség, tömörítési hibák.
Geresics: "+ az AS20 1080p@60 az valójában 720p felskálázva asszem!
"
Szomszéd Pistike barátjának a nagybátyjának a húgának az ismerőse úgy látta, hogy valaki úgy hallotta?
Mint volt AS20 tulaj mondom, hogy teljes tévedésben vagy.HSM: "a képminőség elvette a kedvem... Szemre a ~20 000Ft-ot érő okostelefonom körberöhögi videó-képminőségben"
Igen, Mr. ABS, akkor ragaszd a telefonod a sisakodra. Lehetőleg a plexi elé, mert menni úgyse szoktál vele, csak fotelfilozofálni
1080p60-ban 25 Mbps-os videót tolt ki magából, szép éles és részletes képpel, a telefonod mennyit tud?
Pár összehasonlítót megnéztem az azóta kijött akciókamerákkal: 40-50, de inkább 60k az a szint, ahol a képminőség kezdi utolérni. S még mindig nem biztos, hogy a motorozás adta nehéz körülmények (kép nagy részét kitöltő gyorsan mozgó sok apró részlet az út mentén, gyorsan változó világos-sötét, fény-árnyék) mellett azok is jól helyt tudnak-e állni, az AS20 előtti kínaim is motoron vérzett el igazán látványosan.Bogyo: "Tavaly - egyik topiktárs révén - én is megvettem a bagóért árult teszkós AS20-at, hogy majd nyáron Erdélyben útifilmet forgatok vele, elsősorban nem a motorokról/motorozásról, hanem a "meghódított" tájakról. Aztán megnéztem ugyanilyen kamerával készült 50-60 filmecskét a Youtube-on, és annyira elkeseredtem a látottakon, hogy el sem vittem a kamerát. Igazság szerint több mint egy éve megvan, de még az udvarról sem vittem ki, mert minek."
Fetrengek, sírok. Ha most megnéznél a motorodról pár juhtyúk videót, ahol szídják, meg ahol a gyorsulását hasonlítják össze egy litergixerrel, azután rá se ülsz, hagyod az udvaron állni?
Komolyan már... Egy éve ott van nálad, tedd fel, vidd ki, szerezz saját tapasztalatot vele... 1080p30, stabi ki, oszt' go.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest