Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
Csandi
üzenetére
Ha vizes. havas, akármilyen úton tapadást veszítesz és elesel, akkor nem az útviszonyoknak megfelelően vezettél, jogos a bünti.
Itt gondolom az hiányzik, hogy nincs tanú vagy valamilyen egyértelmű bizonyíték, hogy már egyértelműen megkezdte a motoros az autó előzését amikor az szintén előzni kezdett.
A pontos szabálynak nem fogok utánanézni, de anno az oktató ezekre az esetekre külön kitért a tanteremben: ha az előttem haladó indexel, akkor tilos előzésbe kezdenem, de ha a mögöttem haladó indexel, akkor az még nem jelenti önmagában az előzés megkezdését, tehát előzésbe kezdhetek.Nem voltam ott, nem tudom mi történt, nem áldozathibáztatok, csak úgy általánosságban írom: általában előre látni az autó mozgásából, hogy kb mit akar csinálni. Várható előzéseknél szintén. Biztos van kivétel, de szinte mindig ilyenkor már behúzódik, nézelődik, rajta van a legelöl haladó autón a másik, tehát számítanom kell rá. Nekem pedig úgy megkezdeni az előzést, hogy hagyok időt az előttem menőnek hogy észrevegyen engem, és biztos is vagyok benne, hogy észrevett.
#155619 bardi sajnálom, és jobbulást! A "bal térd tropa" mit takar? Zúzódás, vagy a szalagok is sérültek?
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Router gondok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kompakt vízhűtés
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest