- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
[lAyCsI] #27308 üzenetére
jo volt, na
azert h lassak valamit felhajtott plexivel mentem. tehat sercegett a fogam alatt a homok es a szemembol dorzsolgettem neha a sarat. cserebe a tankhoz szoritott labaim menten a viz eljott a chaps tetejeig, ahol boldogan folyt be a nadragombamikormegyunklekkozeleeeeeebb?
mod: jah MZ. jokat irnak rola mindenhol. (alkatresznek pedig lassuk csak: nissin, marzocchi, sachs, stb is van rajta, persze a hajtomu nyilvan nem csereszabatos akarmivel)
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
[lAyCsI] #27301 üzenetére
Én mindezt páholyból figyeltem, a faágat majdnem levettem fejjel, egyet sikerült rácsapnod a bal kezemre
kuplunkarom megfogta. A saras izén nekem meg féket kellett húznom, leteszteltem a bio ABS emet, még megvan. elmebeteg-szürreális-pszichedelikus volt. De legalább volt egy életközeli élményünk.
-
[Vazz]
tag
válasz
[lAyCsI] #27171 üzenetére
Na igen, ez az élet
. Kellett a csopi mellé egy gyorsabb járgány is mert már szegény trudival úgy mentem mintha sportmotor lenne, aminek nem lett volna jó vége előbbutóbb. Amúgy lényegében csak a két biciklire keresek. Rengeteget rájuk lehet locsolni, valami mindig kell.
-
emvy
félisten
válasz
[lAyCsI] #27174 üzenetére
En lebicikliztem a Harmashatarrol szettort sisakkal es csukloval a Janos-korhazba, ugy, hogy nem nagyon voltam magamnal (legalabbis tobbszor telefonaltak velem, es sosem tudtam, hogy hol vagyok es mit csinalok, mit tortent velem, es egyaltalan, hogy ez mar a sokadik telefonalas... ).
-
ALI_G
veterán
válasz
[lAyCsI] #27121 üzenetére
Van igazi gerincprotim, tépőzáras meg minden. Csak le akartam cserélni egy jobbra, de az már nem fért el a kabátom alatt, mert szélesebb a hátamon. A mostani csak a gerinc egy ~20 cm-es sávjában véd, legalább is ott van kemény ptori, plusz 5-5 cm még a két oldalán amire fel van fogva a műanyag cucc. A progrip pedig jó 30-35 cm széles volt és jobban kidudorodott. Egyébként marha kényelmes volt, 15k-ért zselés/habos cucc az elég jó sztem. Sajnos túl kicsi ruhát vettem, így olyan talmácsis vagyok, nem olyan mint aki besz@rt
-
ALI_G
veterán
válasz
[lAyCsI] #27117 üzenetére
írtam is hogy minimum ez. Barátnőmnek ilyen van a kabátjában (sajnos). De ezt legalább tudom, hogy jó minőségű, bevizsgált termék, míg a saját protektorom noname. Le is akartam cserélni, sokat zaklattalak vele titeket, de aztán amit kinéztem progrip-et (sztem nagyon fasza, belül habos) végül nem tudtam megvenni, mert nem fért be a kabátom alá, mert széles.
-
TayRol
nagyúr
-
Tangerine
senior tag
válasz
[lAyCsI] #26705 üzenetére
Soktényezős dolog. Plexi alakja, mérete, dőlésszöge. Bukó alakja, motoros mérete, elhelyezkedése. Milyen motorra, milyen kormány van a mocin, stb. Na meg az egyéni érzékenység. Lehet, hogy van akinek meg sem kottyan ugyanaz, amitől egy másik már szenved.
Én még akarok majd venni a plexire egy felfúrható állítható terelőfület. Kár hogy azt is egy 20-as körül dobálják. Olyat is mondtak, hogy érdemes krómcsíkot (Tescóban kapható) ragasztani a plexire körbe, és az megtöri a szelet.
Szóval lehet elég sokmindennel kísérletezgetni. -
Gaboman
nagyúr
válasz
[lAyCsI] #26609 üzenetére
Nem is gondoltam hogy fikázod a gépet!
De nem mentél az enyémmel még,az is 2500fordulatról baromi erős,7000-7500között van Max nyomatékon 10000nél Max LE gyárilag 143LE a Bandit 1200nek 6200nál Max NM.
Érdemes lenne neked is ezt a karbis Yoshimura rendszeres gépet kipróbálnod,hidd el nem csalódnál,mert ez is másabb a gyári rendszeresnél,nyomatékosabb és erősebb is.
2008.Decemberi SuperBike számában van róla egy leírás azt érdemes elolvasni. -
Daniel Alves
őstag
válasz
[lAyCsI] #26612 üzenetére
Koszonom szepen. Nagyon sokat szemezgettem a K4-es 600as Suzukikkal is de mivel a barati tarsasagomba mar 3 ilyen gep is van egy kicsiket unalma lett volna ha en is azt veszek
emvy: Alkalom adtan de csak 125 NSRrel
Nem vagyok ez az esze veszett figura.
de huzni ugyis fogod neki, nincs mese
Idovel igen...De most meg ha hiszed ha nem egyaltalan nem ez jar a fejembe.Csak az lebeg elottem hogy minden siman menjen
-
Gaboman
nagyúr
válasz
[lAyCsI] #26585 üzenetére
Én nem ismerem az 1200 Banditot,mik a paraméterei annak a motornak?
Persze Fazer és Fazer között is van különbség.Motor: négyütemű, levegő/olajhűtéses, négyhengeres, DOHC, hengerenként 4 szelepes
Hengerűrtaralom: 1157 cm³
Furat x löket: 79,0 x 59,0 mm
Max. teljesítmény: 106 LE 8800 1/min-nél
Max. nyomaték: 92 Nm 6250 1/min-nélEzek?
-
Gaboman
nagyúr
-
jasszer
őstag
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
[lAyCsI] #25820 üzenetére
utólag belegondolva ha egy 125-es rotyogója lett volna a srácnak lehet azzal is elüti szerencsétlent... 100-al tud menni az is... de azért jó lenne tudni a pontos körülményeket... bár a száraz tényeken az sem változtatna, hogy a megengedett legnagyobb sebesség többszörösével ment...
Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest