- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
Integra #33102 üzenetére
Ez egy disznó gép lehet:
youtube s1000rr + akra
must have, kár, hogy nincs 600-asban (150 LE-vel), azért a 210 az erősen csoki a gatyábazsoltee: képek vannak már?
Integra: na nagyon megy a költekezés fórumszerte
-
Prof01
veterán
válasz
Integra #33112 üzenetére
Fúúj, de ronda.
Az Ariel Atom sokkal jobb ennél.
Jeremy Clarkson-nak, majdnem letépte az arcát. -
Picco
addikt
válasz
Integra #33084 üzenetére
neztem a VTR-eket is, nagyon szepek
mondjuk inkabb az a bajom vele hogy az nekem tulsagosan sportmotor.
habar franc tudja, de van meg bo 1 evem gondolkozni rajta
most vett kollegam/jobaratom egy 1999 R1-et, ismerosetol, nevetsegesen keves kilometerrel, teljesen popec gyari allapotban, azt meghajtom kicsit nyaron, hatha megtetszik nekem a sor4oszinten szolva szerintem hulyeseget csinalt a srac, simsonja van, hiaba pofaztuk neki haverral hogy talan egy 600-as hornettel vagy valami hasonloval kene MAX kezdeni, az is gyors, az is sor4.
de rabeszeltek, hogy megunja hamar, meg kinovi fel szezon alatt stb...
elozo hetvegen, kivittem a sracot egy forgalommentes utszakaszra(be nem fejezett elkerulo) es alatoltam az XT-t, miutan megallt, mondta hogy lehet h at kellett volna gondolnia ezt a dolgot....felek siman kinyirja magat sot, rosszabb esetben mast ismost malmozok h hogyan tudnam megtanitani annyira motorozni hogy ne legyen semmi baja...en tudom hogy ha R1-el kezdtem volna mar nem elnek, meg ha hibazol akkor nem bocsajt meg, mig az XT igen...kiveve ha olajra mesz vele :/
-
válasz
Integra #33057 üzenetére
Az a gáz ,hogy jövő hónapban kb 630-40 ezer ft lesz 600 ezernél több hitelt nem nagyon akarok felvenni és az összegbe még bele kéne férnie a az átírás és egyéb nyalánkságoknak...
szvl várok ...
két motor közt meg az a gáz hogy mindenki a "maga szarját " dicséri...
van aki isteníti az sv-ket van aki meg szidja ...ugyan ez yamaha szinten:S
-
emre
veterán
válasz
Integra #32896 üzenetére
Mivel egyszer már beszopta a jövőben figyelni fog rá.
Te hányszor használod a csúcsszuper töltőd egy évben? Ha meg annyi idős az akksi hogy rendszeresen tölteni kell akkor nem akkutöltőt kell venni hanem akkumulátort.
Én nem adnék ki annyi pénzt töltőért, de lehet hogy semennyit sem, inkább kérnék kölcsön egyet amíg ez a probléma meg nem oldódik. Ráadásul 15k-ért már talán lehet akkumulátort is venni. Ebben azért nem vagyok biztos, mert nem tudom mekora kell bele.Gaboman
Köszi az infót!
Veszel nekem is? -
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #32882 üzenetére
ma delutan vagy a holnapi nap soran lesz tesztelve, majd szolok. asszony vette meg, nem birta ki hazaig es a metron kibontotta es kiprobalta, azt mondta, hogy a metro zajat elnyomta de a beszelgeteseket hallani lehetett.
ha ez tenyleg igy van, akkor nekem mar megerte megvenni. -
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #32871 üzenetére
itt ma minusz 1 volt, de tegnap szegeden meg ho (cimbik mondtak). mindegy, hetvegen motorozom.
ma vettem speci fuldugot, nemsoka tesztelem.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #32663 üzenetére
enyimet is be kellett. azt ott megcsinalta fékpadon. allvany meg 10 ezer /darab altalaban.
1000rr jegen. allat ez a szoges gumma.
-
.mf
veterán
válasz
Integra #32635 üzenetére
Régi teszt, nem tudom láttad-e már; csak annyi a lényeg, hogy gyártanak azért mások is motoros GPS-eket.
Én továbbra is maradnék a tanktáskába tett gps-es pda + hosszú töltőkábel + hosszú kábeles headset kombinációnál, ugyan körülményesebb, de jobban működne.Ez a pur hab nem is rossz ötlet, avval még talán én is kitöltök egy ruhát
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Integra #32623 üzenetére
A motoros gpshez nem konyítok,valami olcsó megoldás után kellene járnod,esetleg telefon és egy tartót csináltatni a motorra,még mindig jobb áron jönnél ki vele mint a gyári motoros gpsel.
Ez olyan mint nekem a kamera,sokkal olcsóbb mint a kimondottan motoros kamerák,egy jó tartót kellett hozzá fabrikálnom.
Most tesztelgetem milyen a szélzaj meg a felvétel vele. -
.mf
veterán
válasz
Integra #32623 üzenetére
Garmin zümo alapból hatszámjegyű körül van, gondolom extraként még extrább az ára...
szvsz: gps-es nagy képernyős teló (pda) + bluetooth vagy vezetékes headset. 5V-os mUSB-s töltés, legtöbb PNA-hoz is az kell. Tanktáskából már több olyat láttam, hogy felül átlátszó műanyag térképzseb, ehhez pl. kiváló lenne, alá téve a telefont lehet látni is, bár jobb, hogyha inább csak hallgatod, ahogy navigál, s a szemeidet az úton tartod
De ez szigorúan csak szvsz, meg mondom én, akinek motorja sincs(600F4i vagy K6-K7 kisgixxer, melyiket, melyiket... meg amíg nincs munka, nincs motor)
-
ALI_G
veterán
-
ALI_G
veterán
válasz
Integra #32569 üzenetére
Kerestem az ideillő youtube videót, de nem találtam meg ezt a jelenetet az üvegtigrisből amikor Sanyi mondja, hogy "de széép"
vigyázzatok egymásra!
Aktív témák
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest