- iPhone topik
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
yodamastah
őstag
válasz
Integra #38422 üzenetére
Azert nem csak optikailag, segedvaz eltort meg ilyenek. De fo alkatresz nem serult, motor nem forgott meg, a futomu nem kapott utest. A farokidommal ment bele a falba. Mazli mert a segedvazat olcson heggesztik
A gond csak az hogy elegge szet kell szedni a vasat hogy minden hibat kijavitsak. Nekem semmi bajom, csusztam vagy 50 metert a hatamon es kesz. Kozben neztem a motort ahogy csuszik es imadkoztam hogy: "allj meg, allj meg....", de nem allt meg
Mindegy labon hazajottem vele, es most szerelunk. Penteken race
-
yodamastah
őstag
válasz
Integra #38334 üzenetére
Hat ha 180as hatso van a gyari felniden akkor a hatartol meg nagyon messze voltal. Kb amikor eltunik a rinyacsik a 180as gumidon akkor meg 8-10 fokot lehet tovabb donteni a motort egy jo palyagumival.
De a rinyacsik egyebkent elegge gumi fuggo. En 195/65 hatsoval megyek az 5.5 felnin (neha 200/55-el) es marad 3mm rinyacsik. Viszont 1-2 kanyarban neha neha a blokk oldala leer a foldre, szoval jobban ledonteni ezt a motort mar nem lehet
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Integra #38317 üzenetére
Nem az allatkodas miatt vettem a GoPro de neha jo visszanezni a dolgokat.Ha en voltam a balfek valamiert vagy ha az autos volt eppen bena.... Vagy ha eppen a varosban gurulunk a tobbiekkel lazulunk akkor is jo szolgalatot tesz
De nagyon gondolkozok egy HD GoPro beszerzesen csak hat eleg huzos az ara meg...
-
yodamastah
őstag
válasz
Integra #38285 üzenetére
Stockban csak fekcsovet, padot, es fekkart lehet lecserelni a ferkendszeren. Meg persze a folyadekot... A gyarit is meg lehet csinalni jora, szoval nem "kell" venni 100k-ert brembot, de ez az egyszeru paraszt megoldas. Jo fekfolyadek kell ami nehezen szivja fel a nedvesseget (pl Castrol SRF), jo fekpad kell ami kevesebb hot ad at a fekrendszernek, es nagyon jol es sokat kell legteleniteni. Ez utobbi eleg szopo, neha jo nehez kikergetni az az utolso kis buborekkat is... Ha ezeket megcsnalod akkor is kicsit beljebb jon a fek ha melegsizk, de teljesen jo marad... Nagyon sokan mennek teljesen gyari fekkel, es jo eredmenyeket ernek el vele. De nem szopas mentes a dolog. Ha megnezed a WERA forumot vagy a gixxer.com-ot tomve van gixxer fek topikokkal
-
yodamastah
őstag
válasz
Integra #38283 üzenetére
Utcara kivalo a suzuki feke is, fog jol gyari betettel is. A problemak akkor jonnek elo ha folyamatosan nagy terhelest kap. Sok sebbol verzik a fekem, a nyereg korul is vannak problemak meg a fofekhenger se a legjobb, de a tok gyari feket is meg lehet csinalni jora. Egyebkent valtozo nagyon a minoseg. A problemak egyik oka a gyari fofekhenger. Viszont meglehetosen nagy a szoras, allitolag otbol egy sokkal jobb mint az atlag... Az altalanos hibajavitas ugy nez ki hogy ki kell cserelni a fofekhengert mondjuk brembora, es hipp hopp tokeletes lesz
Sajnos ha stock kategoriaban akarsz menni a motorral akkor ez a verzio nem mukodik.
-
yodamastah
őstag
válasz
Integra #38279 üzenetére
Ha valami tenyleg szar a k5 750 suzukin akkor az a fek. De ezt is meg lehet csinalni jora, es lehet jol menni vele. En a cel vegi fektavon is 1 ujjal fekezek
Persze ez megkszokas kerdese is. Ha nem mennek neha mas motorral meg azt hinnem hogy az en fejem kivalo, de igy tudom hogy max kozepes.
Verash es Ferrodo kiprobalasa tervben van, de meg mindig van gyari betetem es rettenetesen nem kopik, pedig kuldom neki ezerrel
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Integra #38279 üzenetére
Ez jo kerdes.
De en is csak azt tudom leirni amit pl CrazyJoe vagy Freon kolega ajanlott hogy meg haraposabb lesz igy a fekem. De az tuti hogy RBF660 fekolaj marad...
Persze ez meg elmelet plusz az elso teleszkop rugoit is kiszeretnem cserelni szoval nem fogok telen unatkozni. -
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #38202 üzenetére
egyertelmu.
de mar kb 60 ezerert lehet xr1000-t kapni - ha nagyon azt szeretne venni.
amugy a tiednek kiveheto a teljes belese? mert a shoei honlapjan azt irjak, hogy a fejparna is, ellenben az imetben a noi eladok azt mondtak, hogy csak arcparna. te meg megiscsak elsokezbol tudnal infot mondani. -
ALI_G
veterán
válasz
Integra #38116 üzenetére
Na voltam szombat reggel megtankolni a vasparipát, semmi baja. Amúgy belenéztem mi folyik ki a karbiból, de víz nem volt benne az tuti, esetleg annyira kevés, hogy nem látszódott.
Lényeg a lényeg, megcibáltam a száját, de már semmi baja. Koszos benzin? Fene tudja. remélem nem játszik többet ilyet!
Egyébként annyire üres volt a tankom, hogy 15,8 liter fért bele és nem nyomtam csurigtalán 16,4 literes a tankom. 257 km-t tudtam belőle menni (6,1 fogyasztás, 2 személlyel, autópályán 140-180).
-
válasz
Integra #38157 üzenetére
Amikor anyámék cégestül kimentek vízügyi konferenciára Aradra (ha jól emlékszem), a konferencia résztvevői nem mehettek ki egyedül az utcára. Ennyit az egyedül motorozásról Erdélyben
De így már vagyunk 3-4en, én benne vagyok valamikor e hónapban (hó végén nekem nem jó, megyek SZIN-re), de addig akármikor. 2 nap nem a világ, egyik reggel el, másnap este meg... vagy következő esteDe mondom, részemről akármikor jó. Szeptemberben is.
-
zsoltee10
addikt
válasz
Integra #38157 üzenetére
bejártam Csehországot, Szlovákiát, Lengyelországot, Ausztriát, és hazánkat egyedül, a 44000km-ből talát 3-4000-et mentem társakkal. Erdélybe viszont szívesebben mennék olyanokkal, akik már jártak ott. tudják, hol érdemes megszállni, merre érdemes menni, szóval van helyismeretük. Nyugat-Európába gondolkodás nélkül el merek indulni egyedül is. Jövő héten is megyünk párommal Ausztriába....
-
yodamastah
őstag
válasz
Integra #38116 üzenetére
Igen a racetec/supercorsa paros nagy elonye hogy utcan is kivalo. en evekig mentem ezzel a kettovel utcan, es annak ellenere hogy ezek palyagumik, tokeletesek kozuton. Azonnal tapadnak, nagyon gyosan melegszenek, vizen is relativ jok.
Continentalban az az erdekes hogy olyna mintha reszben lekoppintottak volna a Pirelli gumikat. A gumi szerkezete/fala, rugozasa, a tapadas es ahogyan megcsuszik, egeszen pirelli jellegu. Amiben gyengebb volt a conti, a guminyomasra es az aszfalt homersekletre erzekenyebb volt mint a Pirelli. De ez meg 2008ban volt, lehet azota ebben jobb lett..
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Integra #38100 üzenetére
Ott a pont!
Más:[
Debrecen - Biharfüred (Stâna de Vale) 1792m] Mai túrám! -
Gaboman
nagyúr
-
Djuree
félisten
válasz
Integra #38018 üzenetére
az nem baj, azért vagyok itt hogy tanuljak tőletek
meg minek vettem volna kisebb motort ha 1 év múlva kinövöm? meg a nagytestű motor is lényeges volt, nem férek el csak nagyon kevés motoron, ezért is jó a fazer, nagy disznó
vehettem volna ennyi pénzért 1000-es gixxert is, de minek? én nem versenyezni vagy pályázni akarok, engem a távolságok vonzanakmeg az már tényleg halál lett volna
-
válasz
Integra #37975 üzenetére
Hülye fasz feltesz valamit ebay-re, 2-3-4 ember licitál rá (15-20eur környékén tartunk), majd 1 nappal a vége előtt leszedi, újra meghirdeti. 260eur-ért. Tegnap bebuktam az üléspúpot, de nem bántam, mert találtam Corbin üléssel egyberakott, nyithatós púpot (így használható marad a hátsó ülés alatti rész is). 3 havonta van egy sárga púp vfr-hez, és kb minden 3.at postázzák ide. Ergó megint fél év várás jön.
Szóval a fa..om az összes tirpák németbe. -
ferkoboy
senior tag
válasz
Integra #37870 üzenetére
Szia!
Akkor ugyanaz a helyszín.
Tényleg nem a saját kisujjukból szívták ki a tudást. Látszik, hogy megfordultak egy-két helyen. (származási helye a tréningnek Japán)
Nem ment rosszul szerencsére az első nap, így bizakodom a holnapi nap sikeres teljesítésében is.
Holnapi napot követően érdekelne majd, hogy a 2es szinten kb. milyen feladatok voltak, miket kellett teljesíteni. Pénznek kicsit szűkében nem jönnék el még1x 1-es szintre -mondom ma- , inkább otthon az itt megismert feladatokat próbálom majd begyakorolni. S ha tudom kb. mi vár rám a 2es szinten, akkor esetleg arra is felkészülni, megbizonyosodván arrról, hogy el merhetek majd menni a következő "level"-re is.Üdv: Ferkó
-
yodamastah
őstag
válasz
Integra #37876 üzenetére
Xr1000-et csak varsoban hasznalom mar. De az xr1100 is tura sisak. Teszteltem az xr1100-at amikor kjott, mindenkepp jobb de semmi extra. Az X-Spirit az ami kurva jo... nagyon kenyelmes, huvos... stb de az palya sisak... utcara nagyon hangos...rettentesen nagyon szellozik.
A HQ1-et szeretem mert nagyon jo huvos sisak, de utcara nem olyan jo mint az XR-ek.
-
ferkoboy
senior tag
válasz
Integra #37852 üzenetére
Helló Mindenkinek! Rég irtam be. - mostanában csak olvasgatom/olvasgattam a topicot.
Level 2? Az kemény lehet.
Te is a 10.ker-ben a Safety-Hungary-t csinálod/csináltad?Jómagam kb. 2 év tervezgetést követően ma délutánra túl vagyok az első napon. (1-es szint)
Tetszik a dolog, egész tűrhetően is ment. Nem azt mondom, hogy minden alkalommal hibátlanul teljesítettem, de minden feladatot meg tudtam csinálni, kis odafigyeléssel.
A CBF 500-al nekem nincs nagyobb bajom (lehet mert 600-asom van?)
Pár kisebb dolog azért zavaró. Nekem a gáz speciel nem zavar, de hogy nem úgy gyorsul/lassul a motorja mint egy szép 4 hengeresé, az fix. Hirtelen tud megindulni-meglódulni. Előtte kicsit nyammog, majd egyszercsak veszi a jelet.
A kuplung beállítása annál zavaróbb. Nagyon bennt fog (a markolathoz közel). Alig engedem ki 2-3 mm-t és már le is fulladt... Szerintük ez így normális, én nem ehhez vagyok szokva. Jobb ha középen fog - nekem.Az aszfalt minősége kiválló, a csoport is elég jó, senki nem kirívóan jó, vagy rossz - így talán senkinek sem megy el a kedve.
Széles utat!
Üdv: Ferkó
-
.mf
veterán
válasz
Integra #37855 üzenetére
Bocs, hogy már megint kérdésekkel és hsz-ekkel bombázlak titeket:
2001-es ZX-6R, 37e km-rel -- 37e km mennyire necces egy sportmotornál szerintetek? Tudom, odafigyelés, karbantartás, olaj kérdése, de most tegyük fel, hogy átlag-hanyag motoros, s volt benne rendesen üvegelés.
2002 CBR600F4i, 20e km váltóhibával -- váltóhiba oka lehet rossz kuplung-kezelés, rossz olaj, vagy gyári hiba, ha jól sejtem. Váltó javíttatása nagyságrendileg-kb-hasraütésre mekkora összeg lehet?
---
Tegnapi ruhabeszámolóról lemaradt:
Hey ma, look it's me-- bocs a rossz képminőségért, este készítettem, telefonomban pedig nincs vaku (hogy hagyhatnak ki egy modern pda-ból vakut, fel nem tudom fogni..)
-
yodamastah
őstag
válasz
Integra #37765 üzenetére
Oktato nem azert jo mert 1/10 ideig tart, hanem mert nem rogzulnek be az elejen baromsagok, amit aztan nehez kiverni a fejedbol kesobb. Velem nem foglalkozott soha senki, de mostanaig magamtol is tudtam hogy hol tudok fejlodni, es jelenleg is pontosan tudom mit hogy kell gyakorolnim es probalgatnom hogy gyorsabb legyek. Nekem pont ez a 10x idot felzabalo szenvedes tetszik, hiszen ez a tanulas folyamat igy egy csomo megoldando problemat ad. Ez nekem pl legalabb annyira fontos mint mondjuk egy-egy jo koridot osszerakni.
A kulso segitseg persze jol jon ha elakad az ember. A legjobbak is nonstop tanulnak, nem egyszer lathatsz vilagbajnokokat is kulso segitseget kerni hogyan tudnanak meg gyorsulni. Ezert jo moka ez mert 15-20 ev utan is lehet uj dolgokat talalni hogy lehet gyorsabban korbeerni a palyan.
-
yodamastah
őstag
válasz
Integra #37747 üzenetére
Akkor mostmar erted hogy miert tartok egy utott kopott max 1m ft erteku palyaidomos oreg motort. Ahelyett hogy vennek valami uj csillivilli vasat, inkabb elmotorozom az osszes penzt amit erre a mokara tudok forditani
Mas: minden hatso gumi csuszik fektavon. Ha nem csoval a segge akkor nem fekezel rendesen, vagy nincs eleg motorfek. Teljesen normalis ha keresztbe csovalva csuszik. Sot a szuk visszaforditokban erdemes kitolni a segget es ugy belerakni az elejet kanyarba, akkor elobb iranyban van a motor, es elobb lehet max gazt huzni. Ezt versenyzoktol sokat latni ahogy csusztatjak keresztbve hatso fekkel a segget, nem veletllenul csinaljak
-
yodamastah
őstag
válasz
Integra #37723 üzenetére
En is igy szoktam erezni egy vastagabb nap utan. 5kor kelni, motorra felpakolni az emeloket es gumimelegitoket, meg a tobbi szerszamot (labon jarok ki), aztan kint atepiteni a motort gepatvetelhez, felrajtszamozni leszerelni foloslegeket stb... utana sorban allas 3 helyen majd gepatvetel. Meg 1 metert nem mentel mar 2-3 ora munka van mogotted. Utana johet a motorozas. Szabadedzes, idomero, verseny. Kozbe szereles, mert allandoan gugimelegito fel/le, esetleg fekbetet csere, fek legtelenites hasonlo baromsagok... Aztan hatso gumi versenyre a jo allapotu kerul fel...stb. Verseny utan osszepakolni, motort utcaira visszaszerelni....esetleg elso/hatso gumi csere, mert a versenyre kulon tartok ugye gumikat, es a gumisom kint van a ringen. Legutobbi vesenyen 4x szedtem ki a hatso kereket csak.....Este 7re hazaeres. Kb 5-6000kcal elegetve, 8-10 liter viz benyakalva... utana 1 nap intenziv pihenes.... Ha nem edzenek kulon erre (futas meg egyebek) a nap felenel kidolnek tuti. Jo lenne ha valaki segitene az is biztos, de igy se rossz moka
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- Battlefield 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest