- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
TayRol #47413 üzenetére
a grandemotonak nagyon jo arai vannak, es ahogy hallom a tapasztalatokat, korrektek, nem soznak az emberre szart
illetve van hogy igen, de olyankor vilagosan leirjak hogy ez bizony ilyen, emlekszem mikor a moci adatlapjan az allapotnal az szerepelt szo szerint hogy "fos" -
runner 125
nagyúr
válasz
TayRol #47411 üzenetére
Ezt szerintem nem is olyan rég linkeltem használtautóról még Zsoltee-nak.
..a véleményem továbbra is az, h nagyon komoly gép, de irreálisan drágák.mod.
Jah, dehogy, nem azért mondtam. Csak simán ismerős volt.
Egyébként nem lehet, h csak indításnál villanik fel? Úgy, mint pl. az olajlámpa.
-
válasz
TayRol #47392 üzenetére
Handle Bar, közben már rájöttem.
Sajnos valahonnan szereznem kell egy jobbost, mert amit most vettem nem jó.
A srác K6-K7-ét küldte, holott 3x kérdeztem rá hogy tuti hogy K4-K5-re való, mert nekem az van.
Most meg nem tudom elérni
Szóval van egy kormánycsutkám, csak épp feldughatom magamnak mert nem jó -
zsoltee10
addikt
válasz
TayRol #47279 üzenetére
az er-5-ön nincs kutyacsont, vazze.
Viszont lehet kapni hozzá rövidített progresszív rugó szettet, mint az er-6-hoz. Ez 3cm-rel csökkenti a magasságát, plusz a motorkarpitos sráccal beszélj, megcsinálja a mélyített ülést zselé betéttel, így ugyanolyan kényelmes lesz, vagy még jobb.
-
cochy
tag
válasz
TayRol #47275 üzenetére
Bakker de rég volt.
mindjárt leveszem a hirdetést.... oszt mennyünk, mennyünk, mennyünk..
bárhova..asszonynak van egy ER-5 gépe, most vettük 3 hónapja, 2006-os, elszedem tőle.. nem megy úgy mint a VTR, de megteszi.
Ott meg az a gond, hogy nem ér le a lába a földre normálisan, nem biztos magában. Erre amugy tudtok valami okosságot? Kisebb gumi? ..
-
törölt tag
válasz
TayRol #47166 üzenetére
kicsit atlagos, de viszonylag idotallo kinezetu, gyakorlatilag egy idomos igaslo. viszont van alatta teknika, mindent tud, amire nekem szuksegem szokott lenni. nem divat ilyet tartani sem, mert mindenben van nala jobb (1100XX gyorsabb, ZX11 erosebb, FJR1300 kenyelmesebb, stb), sportgepnek turas, turagepnek sportos. ha most jelenne meg eros marketinggel, akkor csinalnanak neki uj kategoriat.
viszont hasznalhatosag szempontjabol oriasi jo. es a tevhittel ellentetben a mokafaktora is magas. eleg eros villamgyors elozesekhez, boven jo a futomuve egy vagy ket szemellyel is virgoncan dontogetni es jo a szelvedelme 170-nel kenyelmesen utazni.es ez volt itt a reklam helye
-
ALI_G
veterán
válasz
TayRol #47145 üzenetére
Akkor is csinálja ha csak én ülök rajta, de kétség kívül ha hátul fent van a doboz, akkor a súly miatt mégjobban csinálja.
Én nem bízom benne: új danúvia
-
boogie84
veterán
válasz
TayRol #47127 üzenetére
Kormányvég súlyok? Nálam volt h kilazultak. Sztem az első gumi miatt. Anno én is paráztam h mitől lehet h zsibbad a kezem.... Meghúztam a súlyokat és lám jó lett.
Azóta nem nagyon éreztem ilyesmit, viszont előző alkalommal éreztem h forog a bal oldali.. Uh annak megint utána kell majd húznom. -
Integra
titán
válasz
TayRol #47114 üzenetére
nemtom milyen páncélod van.
engem most a szombati zakónál a mellvért részem is megvédett, most vizsgázott.
karc nincsen rajtam, meg sem éreztem.
nem bántam meg hogy megvettem a komplett forcefieldet.
na irány shoxba a tükörértlaya: elfeküdtem kecsórinen, a hátsó visszaforditóban, késő délután volt, hajtottam még keményen, agyilag valszeg már szitás voltam, minden előjel nélkül sutty, elment az eleje, mentem füvet nyirni bringával együtt. kb ennyi
hehe, igen le ám, de meg jegyeztem már korábban is az új videóit látva, hogy megtanult beszélni és egész jó videók vannak a sportmotor.hu-n vele. ha igy folytatja még egész eladható normális csávó lesz
-
Integra
titán
válasz
TayRol #47110 üzenetére
láttad persu csimmáját, én is megtapiztam, az még vaskosabbnak tűnik mint az enyém, az már kvázi sibakancs
és még annál is több kéne, ide a legjobb éppen elég szvsz.
nem ugyanott vetted a sidit mint én? motorline? 89ezerről (vagy 95ről?! mindegy végülis) volt leértékelve 63ezerre. legalábbis az enyém. szerintem neked is kb ennyi volt, vagy rosszul emlékszem és tök máshol vetted?
szvsz 230 azért a csizmáért iszonyú sok zsé. ebből akcióban megcsiped a sidi vortice-t
-
Integra
titán
válasz
TayRol #47108 üzenetére
szerintem nem fog semmit védeni a bokádon, de ezt mondtam is neked. felszini sérülés ellen teljesen jó, de ha ráejted a motort, ott már kevés, a kicsavarodás ellen meg pláne semmit sem fog védeni. tudom milyen érzés, nem akarod kipróbálni. az a csizma egyszerűen gyenge.
közted meg lővey között az a különbség, hogy azért ő eléggé tud motorozni, neki meg pont emiatt kéne ilyet hordania, de ő meg szimplán hülye, de ez eddig is köztudott volt rólaő is valszeg felhúzna egy méregdrága és kellően biztonságos csizmát ha valaki megvenné neki. szerintem ez ilyen egyszerű. de mindenki saját kárából tanul. viszont azt sosem értettem, hogy ha valaki 2-3 millás motorral megy és elkölt 40e körül csizmára, miért nincsen még 20-30e plussza a csúcs csizmára, miközben zongorázni lehet a különbséget a kettő között. ennyire nem ér semmit a boka? csak kettő van belőle. ráadásul te is vágod, hogy milyen olcsón is meg lehet ilyet csipni ha kellően figyeled a piacot. kár hogy eladtad a sidi-t.
-
Integra
titán
válasz
TayRol #47088 üzenetére
azt nem tudom megoldani időben és térben egyszerre
Zsolti: ez büdöspest, a abszurdisztán fellegvára.
Andris: én készséggel el is hiszem, de ha Rolinak is ennyit mondtak.. ha a Ferivel beszélek és nem ezzel a hölggyel a számitógép előtt, lehet, hogy más választ kapok, vagy azt mondja, hogy ok, legyen kerek 80e szereléssel.. de ilyen válasszal mit kezdjek? nem akarok toromba lenni, igyekszem leszokni erről. -
Integra
titán
válasz
TayRol #47085 üzenetére
és mit csinálok a gumikkal? kocsival megyek 2 kört hogy átvigyem oda aztán meg motorral? logisztikailag nem éri már meg, sem időben.. lenyeled, ez van.
már igy is logisztikail bravúrozom, hogy még ezt is meg fogom csinálni szombaton..
ma tükör vásárlás, este megyek a váltó rudazatért, a hűtő csöért, péntek meló után szerelés, aztán szombat vizóra hitelesités, aztán rohanás gumicserére. nem tudok tovább nyúlni már lassan.Andris: kék hold
-
Integra
titán
-
ALI_G
veterán
válasz
TayRol #47017 üzenetére
A keresztneve tuti Zoltán, talán újságíró is (vagy volt). Próbált jó fej lenni, de én nem tudom hogy jutott volna idő ennyi gyakorlásra ha 10-en vagyunk. És még így is lehetett volna sokat gyakorolni pl a gixeren.
Ez az a cikk, csak nekem a PDF-re mutatott és azt leszedték! Thx!
-
Integra
titán
válasz
TayRol #47003 üzenetére
kékholdnál majd
de addíg nem tudok menni amíg nem cserélem ki az alkatrészeket
meg kelleni fog süllyesztett led index (E betűs természetesen) az idomzatba mert ezeket a kiálló gyári szarokat sem akarom átszerelni, mert perecnél letörnek (k.drágák), ezek az tuning vackok meg rondák, de legalább ebben a tekintetben hasznosak. aztán a farokidomnál is másik tartó konzolt akarok, hogy hamar le lehessen venni az egész rendszám, hátsó lámpa együttest, ezen még agyalok, hogy kell.
ha minden jól megy ma este kapok választ havertól, hogy állunk bontott alkatrészekkel. -
Integra
titán
válasz
TayRol #46941 üzenetére
nemtom megmondani :/
minden előjel nélkül elment az eleje, a hátsó visszafordítóban, fordított irányba mentünk. se nem csúszott, se nem bicsaklott be, nem szitált, egyszerűen csak elment, szép fűnyírás volt, mi tagadás
persu szerint dzsuvás részen fordulhattam, ez benne van, nem kizárt, de ettől függetlenül késő délután már vissza kellett volna vennem a tempóból. gyakoroltam keményen a tempós kanyarodást, hogy térd végig letéve, figyeltem a koptató karcolásának hosszára is, szerintem fejben hibáztam, szaggatott már a koncentrációm. azt hiszem, ez összességében az én hibám volt.
de nincsen nagy baj, hegesztettünk picit helyben, aztán lábán hazajött, persu haza kísért, pályán még anyáztunk egy sort pár fasszopó terepjárós miatt, aztán megjöttünk.
könyököm elég ronda első ránézésre, de szerintem nem a világ vége, jövő héten rádobom az új gumikat, beszerzem a pár cserélendő alkatrészt (bontott kuplung kar, váltókarhoz a függőleges alu pálcika, jobb oldalra a hűtőcső, bal tükör, bal és jobb háromszög a fejidomba), aztán irány vissza pályára, kutyaharapás szőrivel, nyomni kell tovább
meg tényleg megrendelem máshonnan az utángyártott sima fehér abs plasztik idomszettet -
-
zsoltee10
addikt
válasz
TayRol #46775 üzenetére
mekkora felületet? remélem nem csak 5cm-es habszivacsot tettél fel.
én ősszel akarok neki állni, de céget fogok megbízni. meg ablakokat is. a szobákat majd én megcsinálgatom télen. már egész jól megy a csempézés.
ma délután megyünk varadero nézőbe. egyszer ültem rajta a motorkiállításon, és úgy rémlik, hogy bazi nagy.
-
zsoltee10
addikt
válasz
TayRol #46737 üzenetére
párommal megbeszéltük a dolgokat, megnéztünk egy csomó videót, és képeket, beszélten varásokkal és panosokkal.
konklúziók: A Pan Európa boldogabbik felének bejárására készült, mi pedig a balkánon lakunk. Megerősítették a panosok is, hogy a hazai utakra nem való. Csatornafedelek, kátyúk, stb. nem fekszenek neki. Ezen kívül az újra most nem szánhatunk pénzt, mert akkor vagy fürdőszoba nem lesz, vagy konyha.
Használtba pedig nem szívesen ugranánk bele, csak ha ismernénk a motort, vagy legalább első tulajos, magyarországi darabot találnánk, ilyen pedig nincs egy darab sem.
A Varadero átmegy árkon-bokron, nagy és kényelmes, 3MFt-ért pedig minden létező extrával fel van szerelve, így némi alku után kb. 2MFt-tal kellene kipótolnunk a kawát, míg a Pan esetén bő 3MFt-tal.
Szóval a megoldás egy arany színű full extrás zsír új Varadero lesz.
-
Integra
titán
válasz
TayRol #46671 üzenetére
ahh, szerencsétlen ezt nagyon elszámolta..
mit kell még tennie, hogy végre nyerjen egy futamot?!
a többi meg ott lebzsel, ahelyett hogy a leggyorsabban eltakarítanák a motort meg guy-t is elvinnék biztonságos helyre, simán bevágódhatott volna ott egy másik motor is.. ehhh
-
Integra
titán
válasz
TayRol #46618 üzenetére
nem fogsz, senki nem fog. vicces az "aszfalt" ez tény, de tudja ő, hogy nem slick gumink van és nem pálya setup és nincsen 10 év pályás tapasztalat, bőven határ alatt megy, ami nekünk még mindig elérhetetlen lesz. egyszerűen 25 rugót a saját vasam amortizációjával beleértve sokallok. pálya le lesz takaritva? vagy majd szépen lemotorozzuk tisztára?
na szóval ilyenek is fejemben vannak ha ekkora összeget látok/hallok. tudom tudom, én vagyok megint sznob meg maximalista.. -
.mf
veterán
válasz
TayRol #46599 üzenetére
Szerda? Nem arról volt szó, hogyha elegen gyűlünk össze, mi mondunk időpontot?
Amúgy mindkettő csütörtök, 7. és 14. is...
Még nem tudok róla, hogy akadna valamivel, max 14. olyan szempontból jobb, hogy péntekre hegyaljára már kértem szabit, akkor a kettő együtt mehet. De ha másoknak nem jó, akkor 7. is mehet.
Ha viszont szerdák... megoldható végülis, de jobb lenne 4 hétfő, 8 péntek, 11 hétfő vagy 14 csütörtök.
Aktív témák
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest