Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
chrisx1
tag
A mai napon engem is megszívatott az utolsó WajkIUI..... Kivettem a zsebemből a telefont, és nyitás után a telefonkönyvben találtam magam (előtte 20 perccel a főnökömet hívtam), ahonnan nem tudtam kilépni! Ez még nem lenne baj, de ideges voltam, gyorsan kellett volna telefonálnom, és nem reagált semmire a telefon....éééés mire kikapcsolhattam volna, elkezdte hívni az utolsó számot, a főnökömet!! Letenni nem tudtam, és elég vicces helyzet alakult ki! Aztán nyomott egy FC-t, és minden működött ismét! Na ja...pont ma reggel gondolkoztam, hogy milyen jó nekem ez rom, pedíg mindenkinek baja van vele, erre tessék. Akkor majdnem felrobbantam, de most, utólag jót mosolyogtam a dolgon!
Keresek másik romot, amíg nem jön valami javítás. Dsj Miui esetleg? -
SoulReaver
veterán
[ezt] próbálta valaki?
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Megvan, csak még nem próbálgattam... gyorsnak gyors és tetszik a dock háttér.
Majd kipróbálom milyen az ICS témával.
Galneték portolták a miui ics 4.0-t sgs-re... persze csak a beetetés van, kiadás majd később. Viszont minden lényeges működik rajta állítólag.
Szerintem a karácsonyfa alatt már valamilyen ics-sel fogunk telefonálgatni.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
wukodlak
aktív tag
Domerator
OK.köszi amugy ebben működik rendesen minden ami napi használathoz kell?értem ez alatt kamera,wifi stb vagy azért vannak rejtett hibák?
Dio3 Battletag:Wukodlak#2377
-
wukodlak
aktív tag
Helo.úgy döntöttem kipróbálóm ezt a dsjmiui romotaz újat(1.12.05 asszem),mert ami most fenn van (wiui az új addonnal együtt csinált egy két érdekes dolgot)ezért kérdeznék.
1. melyik launcherrel használjam a go helyett (miu v. LP)
2. elég ha most csinálok egy wipe data,cache,dalvik cache kombót és mehet fel vagy kell valami más is(pl visszaállni CEE-re.)?Dio3 Battletag:Wukodlak#2377
-
kymco
veterán
válasz Heimdallr75 #18584 üzenetére
Azt írja ki futtatásakor: "Sorry, the item reqested could not be found on this device and could not be launched" (amikor a marketből indítanám)
....
De miközben írom a hozzászólást kitettem ikonba, és onnan fut a fotó rész... Érdekes... De ez végül is jó hír...
Köszönöm, hogy feszegetted a témát, mert így lett megoldás rá.www.refujvaros.hu
-
sec0nd
tag
nekem plusz egy dollárt is levont a kártyámról
-
kymco
veterán
válasz Heimdallr75 #18582 üzenetére
free a marketről...
Feltelepül, de nem hajlandó futni.www.refujvaros.hu
-
kymco
veterán
-
őstag
válasz Heimdallr75 #18572 üzenetére
Nem tudtam, hogy nem frissül, amúgy is Fancy Widget-et használok, de miután letöltötted a programot, nem lehet kitörölni a getjar-t?
-
forest601
tag
Üdv. mindenki a mai napon is van 10db 0.1$ (22Ft) -os alkalmazás a marketen akit érdekel katt a linkre!
Samsung Galaxy S5(SM-G900F), Samsung Galaxy S3(i9300) Blue, Motorola MB525 SoC (KitKat rom)
-
kymco
veterán
UP!
Próbáltam wajk legfrissebb addonos romjára feltelepíteni az lg camerat, de nem települ fel, mert vsz nem ismeri fel a rendszert.
A getjar is csak úgy települ fel, hogy megkérdezi, hogy ez mi? És miután beazonosítom, hogy android, akkor települ fel... Normális ez, vagy csak nálam megjelenő parajelenség?www.refujvaros.hu
-
őstag
válasz Heimdallr75 #18551 üzenetére
-
Hovi
aktív tag
válasz Heimdallr75 #18569 üzenetére
Annyira nem vészes. Nem idegesít. Történtek már egyéb furcsaságok is ennél a banknál. Tudnék mesélni...de ez nem ide tartozik.
-
Heimdallr75
őstag
fenet tudja nekem bwin, unibet élből elutasította a k&h, mondom miért erre küldtek egy listát ogy mely magyar bankok ilyenek, na ekkor váltottam
kérdezd meg a call centert a bankodnál.szerintem.
amugy asszem fhb a hvb utódja és benne van a listában, de nem esküszöm meg rá.
call canter , üvölts velük kicsit[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Hovi
aktív tag
válasz Heimdallr75 #18564 üzenetére
Allianzos. Illetve most már FHB. Pont a netes vásárlásokra tartogatom, néha jön rá egy kis zsé ha nyerek a lottón.
-
hodostamas
addikt
go launcher-be hogy lehet áttetszővé tenni a statusz bart? mintha olvastam volna hogy lehet, de sehol nem találom a beállításoknál.. aszem adw-nél volt olyan opció hogy hacked wallpaper?
-
tarnagy
aktív tag
válasz csabi94 #18563 üzenetére
(#18563) csabi94
Mivel törölted le? Én a telefont és az sms-kezelőt szeretném leváltani, de nem törli az általam használt App Delete program (egyébként jó app), néhány dolgot a system appok közül pirossal jelöl, s nem törli azokat. Mit használsz?
Ezek szerint a WIUI-ban nem lehet lecserélni ezeket teljesen, csak egymás mellett használhatók? Tudja valaki a megoldást (ha van)?
[ Szerkesztve ]
Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
csabi94
őstag
Sziasztok! Wiui 1.11.18. van fent, és letöröltem az üzenetkezelő alkalmazást, mert mást akartam használni, és CM7-hez vagyok szokva (annál simán működött utána is, csak másik programmal), itt meg nem kaptam meg az elmúlt 2 napban az sms-eket
Most visszaállítottam, fennt van a gyári üzenetkezelő, de most is másikat használok, és nem képes jelezni, nincs hangjelzés ha sms-t kapok. Hol kell beállítani hogy a Handcent sms is adhasson értesítéseket?szerk.: megoldódott!! ha nem engedélyezem a gyári progiban az értesítést, akkor nem fog a többi sms alkalmazás sem értesíteni
[ Szerkesztve ]
-
Hovi
aktív tag
válasz Heimdallr75 #18559 üzenetére
Nekem a visa electron-t nem fogadja el. Jön az sms, hogy sikertelen vásárlás oszt annyi. Gugli meg közli: újítsam meg a kártyaadatokat, persze, ez sem segít. (mielőtt megkérdezné valaki: igen van rajta pénz)
-
Heimdallr75
őstag
nem hát sima visa visa elestron bármi jó, regelet google walleten és kész.
pont tegnap írtam, googlenak kiadom a számokat, jobban byzom bennük mint bármelyik sarki bolt kártyaolvasójában
(#18558) Mozzarella : 48 órája melózóm, mond hogy? nincs erőm keresni alpabol 5 van lp-n nekem de jobbra balra még +5+5
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
hodostamas
addikt
ADW EX is az lesz a napokban, úgyhogy aki most venné meg, várjon picit
(#18547) Mozzarella
pff.. nem is kell ide ICS[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
őstag
válasz SoulReaver #18553 üzenetére
dombornyomott bankkártya / paypal acc
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
-
natë
nagyúr
Kösz!!! Már veszem is!
Reckless Racing
Fruit Ninja[ Szerkesztve ]
-
sec0nd
tag
Smartass CPU beállításokkal mi a helyzet?
Régen olvastam a tapasztalatokat!
Sikerült valami jó beállítást találni/kikísérletezni? -
natë
nagyúr
válasz hodostamas #18543 üzenetére
Ezt ajánlom még mellé!
Heimdallr75 : Hagyd a LP-t, próbáld ki az új ADW ex-et, szélvészgyors és tudja ami neked kell!
[ Szerkesztve ]
-
Heimdallr75
őstag
-
mm89
őstag
Köszi, kár hogy nem tetszik...
Más:
Szintén MIUI ban, az értesítések színét hogy tudnám állítani? Vannak letöltve témák, amiknek az értesítési részét szeretném használni, mondjuk egy átlátszót, de az a baj, hogy a szövegek egy része fekete, és nem nagyon látszódik a sötétített, átlátszó háttéren. Szóval lehet valahogy állítani a szövegek színét?ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
forest601
tag
Udv. Mi lehet annak az oka h a wifi nem keres hálózatot? Bekapcsolom es semmi nem tortenik :s multkor meg a mem kari nem mukodott: radugtam a gepre es azt irta ki hogy nincs lemez a meghajtoban.
Samsung Galaxy S5(SM-G900F), Samsung Galaxy S3(i9300) Blue, Motorola MB525 SoC (KitKat rom)
-
natë
nagyúr
válasz SoulReaver #18537 üzenetére
Szaggat a menü? CM7-nél?
-
Z0C!
őstag
válasz SoulReaver #18539 üzenetére
-
Z0C!
őstag
válasz SoulReaver #18537 üzenetére
próbáld meg feltenni vmelyik MIUI-t.
DSJ, Domerator, Wajk (bár nálam Wajkos FC-zett), Pikachu ROMokat
-
-
tzl
senior tag
Ez totál érdekes volt. Tegnap újrahúztam a wiui legfrissebb verzióját ICS addon nélkül, mert nagyon sokat FC-zett a telefon. Ma elkezdett hirtelen hotbootolni, de brutál módon. Factory reset/Dalvik wipe után feltoltam az 1.11.18 backupomat, ami tökéletesen működött, mielőtt frissítettem 12.02-re. Ugyanaz a helyzet, ahogy indul a telefon, épp csak beütöm a pin-kódot és már dobja is a hotbootot.
Feltoltam a két nappal korábbi mentést (azt akkor azért csináltam, mert kipróbáltam a cm9-et), azzal meg úgy tűnik, most tökéletesen működik. A furcsa az, hogy a két mentés között elvileg nincs különbség, hacsak angry birds befejezett pályákban nem
Nem tudok rájönni, mi lehetett ez, de elég rejtélyes. -
kymco
veterán
Próbáltam wajk legfrissebb addonos romjára feltelepíteni az lg camerat, de nem települ fel, mert vsz nem ismeri fel a rendszert.
A getjar is csak úgy települ fel, hogy megkérdezi, hogy ez mi? És miután beazonosítom, hogy android, akkor települ fel... Normális ez, vagy csak nálam megjelenő parajelenség?www.refujvaros.hu
-
mm89
őstag
-
rum-cajsz
őstag
válasz hodostamas #18525 üzenetére
igen, én is használtam cm7-en.
Joke21
Én is azok közé az abberáltak közé tartozom, akiknek tetszik a Blur, de sajnos a memóriát nagyon pusztította, ezért fordultam végül a blur alkalmazások törléséhez.
[ Szerkesztve ]
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
Joke21
aktív tag
válasz rum-cajsz #18480 üzenetére
Köszi a segítséget Neked és Szabof1 kollégának is, fent van az ms2ginger és a frissítések is. Bár volt egy kis nehézség, mert ha felraktam az ms2gingert és egyből az update-t a telefon elindítása nélkül, akkor az accountok és a contact menüpont nem működött. De végülis sikerült megoldani a problémát.
Egyelőre még blur-os a telefon, eddig tetszik, majd lehet később mentesítem. Szépen belaktam, most majd jön az akksi kalibrálás.
Köszi még egyszer mindkettőtöknek!
-
natë
nagyúr
-
natë
nagyúr
Nem arról írtam, hogy jobb, mint a MiUi, semmilyen összehasonlítás nem volt benne.
1., Widget Locker, ha akarok bármilyen widgetet kirakok a lockscreenre.
2., Missed it : nekem nem felesleges, ha az lenne nem használnám, de jelen témában ez lényegtelen is.ICS dialer : a Black Ice témában benne van, itt meg egy CM7 témában. Akkor ezt meg is beszéltük
Ha átlátszó statusbart akarok, ott a kitchen, ha fehérre akarom mázolni az egészet, ott a JAMT White.
A MiUi-ban nagyon jó a témák/skinek kezelése, de ez megvan a CM7-nél is, csak kicsit többet kell foglalkozni vele.
Nekem egyébként, ahogy írtam is, jobban bejön a MiUi színvilága, de talán domerator írta még anno, hogy a 100++ témából jó ha 3 van, ami nem ízlésficamos. Ezért muszáj a mixelés.[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
őstag
testreszabbható igen.
de tele felesleges alkalmazással....amit a MIUI alapból tud..1. kép. MIUI ICS lock (van animált, nem animált) órára bökve még zenelejátszó is van.
2.kép. Missed it sztem felesleges...Statusbar fekete, csúnya ikonok...
4.kép. ICS dialer...MIUI-ban a Black Ice témában benne van...+ 7féle témát tudok összemixelni, amit el tudok menteni...
CM7nél erre nincs lehetőség.most nincs MIUI-ra terelés, csupán véleményt mondtam. tetszik, de nem egy szép MIUI
-
XenHai
senior tag
Üdv ! Kérdésem lenne . Mi a pontos különbség a Defy és a Defy+ között ?? Mert árban van vagy 10k+.
-
kano
nagyúr
válasz zoltannovak #18481 üzenetére
Csak egy pár hsz-t kellett volna visszaolvasni és ott én is leírtam, hogy nem működik az adatforgalom a szóban forgó rommal.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
MODERÁTOR
válasz hodostamas #18516 üzenetére
Az új kernel az megvolt nálam, hiszen ott is a fájl nevében, hogy KERNEL-2.3.4, és benne is vannak a boot.img és devtree.img fájlok. Ettől függetlenül PIN kódot nem kért most sem, illetve errorral válaszolt mikor az elérhető mobilhálózatokat akartam lekérni. De segélyhívás az elvileg megy, viszont azt nem próbáltam azért ki. Egyébként azért is raktam fel, mert a képeken is azt látom, hogy nekik jó, van térerő.
-
MODERÁTOR
válasz hodostamas #18511 üzenetére
Én fel is raktam a mai ROM-ot, hogy szemügyre vegyem a haladást. Az mondjuk van, de amíg telefonálni nem lehet vele, addig csak erre a pár perces nyomkodásra jó nálam.
-
domerator
veterán
Kisördög magánhangzók nélkül (LiTTLeDeViL) szerintem...
Na mindegy, akkor jó lenne, ha Mrs. Galnet minéél többet nyafogna a telefonjával...
Optimista vagyok... előbb-utóbb miuiék is (meg mindenki más) egyre jobb ICS közeli romokat csinálnak majd...
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
bruti01
őstag
ez tényleg jó hir!
(olyan szèp vagyok allig kapok levegőt. ) Galaxy tab s10 ultra 5g
-
miyu
tag
na ez nagyon jó hír, köszönjük szépen
a downgrade része reméljük hamar és hibamentesen megoldódik -
hodostamas
addikt
Egy kis ICS infó:
Epsylon Defy+-szosította a telóját, így most pöpecül megy neki az ICS.
Dolgozik a downgrade megoldásán hogy aki akar, vissza tudjon térni a sima 2.2-re rendszerekre.(egyenlőre ő is ott ragadt) illetve dolgozik módosított kernelen a zöld kamerásoknak.Quarx meg egy régebbi kernelre épít, aminél a nandbackup-os módszerrel visszarakható a 2.2-es cucc.
Úgy tűnik mindenképp az új kernel fog kelleni az ICS-hez, ezt az irányt célozták meg, így majd aki használni akarja, nem tud olyan könnyen váltogatni a régebbi pl cm7 romokra. közbe kell majd ejteni egy kis downgrade-et. De jó hír hogy nincsenek elfelejtve ezek a dolgok, és szeretnék ha zöld kamerás defy-n is jól menne az ICS
[ Szerkesztve ]
-
-
domerator
veterán
Én is feltettem, de én megcsináltam a "szokásos" alapos gyomirtást.
Valahogy a sebesség nem tűnik jobbnak az előzőnél, nem meggyőző.
Mindegy, most én is fennhagyom, az akkuidő van most porondon, ami majd holnap-holnapután mutat eredményt.
A tetheringek működnek, ma végigpróbálom a többi szolgáltatást (hónap végétől napi szinten kell nekem a tethering úgyhogy lényeges, hogy menjen, bármilyen romról legyen szó)(#18506) Mozzarella:
Foglalkoznak a defy-al is, az alpha rom minden cuccra elérhető a tesztelőknek.
10 font egyébként nem sok egy évre, de most nem tudok ilyenre költeni. Abból a szempontból meg tudom érteni, hogy fenn kell tartani az oldalt, egyébként meg tényleg csak ők csinálnak ilyet. Mindegy, hónap vége felé kijön majd a stable, addigra végigkínlódják a bugokat remélhetőleg (bár ha a mostani stable-t vesszük alapul, ez egyáltalán nem ziher)[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
natë
nagyúr
válasz domerator #18453 üzenetére
Sajnos sehonnan. Pont ilyenek miatt lettek kitiltva az xda-ról. Gyakorlatilag fizetned kell a szoftverükért, ezt rajtuk kívül senki nem csinálja meg főzött romokkal (ja és tolják még az arcodba, hogy vedd meg a donated fórum szarukat a marketről...)..
Nagy csalódás a galnet egyébként, pláne, hogy a defy-jal nem is igazán foglalkoznak. -
forest601
tag
Udv. Mi lehet annak az oka h a wifi nem keres hálózatot? Bekapcsolom es semmi nem tortenik :s multkor meg a mem kari nem mukodott
-
Z0C!
őstag
válasz domerator #18493 üzenetére
1.12.5-t felraktam.
flasheltem a hangerőgombos cuccot, a miui launchert, titanium backuppal kigyomláltam a felesleges Go cuccokat illetve 1-2 alkalmazást még.
egy kis MeeUI mod került bele és most azt mondom hogy final. nincs tovább.ettől többet nemtudok kihozni belőle
-
w333
félisten
válasz hodostamas #18502 üzenetére
Látom nem olvastad el figyelmesen Nem tudja elinditani mert nincs video felvétel app vagy parancsikon
laja80: probáld felrakni a cm7.1.0 Stabil verziót
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
hodostamas
addikt
válasz laja80 #18499 üzenetére
mi az hogy nem tudsz? nekem más gondom volt, akadozott a nigthly-nál, de valszeg a wipe elmaradás miatt volt.
Ha nem indul el a videó felvétel, akkor lépj ki a kamerából, majd vissza, és újra próba. nekem sose ment elsőre, viszont 2.ra már tökéletes volt, és utána nem jött már elő a hiba.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest