Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
skidrowkill
aktív tag
válasz csabi94 #49416 üzenetére
szerintem nem jelentkezik bug ha visszarakod
(#49417) lmisi egy google fiok van beállítva, nem nagy forgalmú(napi 15-20- email)
-2 widget-el operálok(óra,energia )
-csak 1 naptárat szinkronizál
- viber van , skype nincs,a facebook-ot meg Chrome-ról használom(#49418) feketepeti az enyém Piros
- olyan alkalmazásokat amiket nem használok soha azokat root uninstallerrel letöröltem
-a doc xls, pdf fájlokat simán megnyitja az ingyenes Es File Explorer-nek a beépített office-alkalmazása.Szerintem mindenki máshogy használja a telefonját, máshogy állítja be, máshogy lakja be...ahogy én használom, kiürítettem úgy tökéletesen működik akadás mentesen, ha lesz időm ma délután csinálok egy videót, és akkor megnézhetitek!
iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
nagymolnar
tag
válasz csabi94 #45994 üzenetére
OFFÍ< sosem trollkodtam, de 46000!!!! > ON
Szia!
Ha nincs tombstones mappa akkor és ceramidas file-okat is törölted akkor csak egy dolog segít. gyári recovery és ott a full wipe. (vigyázz minden user adatot töröl)
Van egy érzésem, hogy úgy jártál ahogy én. nem most rootoltad a romodat?A memót le tudod ellenőrizni a beállításokban a sd és belső memória fülön. Ha itt a belső memória (internal storage) nem 1,xxGb méretű, hanem max 128 Mb és abból szabad kb.50Mb akkor kezd elölről a telepítést, a gyári format paranccsal. (vigyázz a custom recovery wipe/format parancsa nem egyenértékű!
Én 2 napot szívtam. Az asszony anyázott , fájlokat számoltm, nagyméretűeket kerestem, mert 1,17 szabad Gb nem tünhet el.(szűz telepítés után 2.2CEE) ennyi szabadnak kell lennie.
HAJRÁ!
nagymolnar[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz csabi94 #42341 üzenetére
Szerintem csinál,mert az már rooming díjat számlázz és nem vagyok biztos,hogy kikapcsolja automatikusan
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
senior tag
válasz csabi94 #42338 üzenetére
nekem bayeresen 1000mhz és tökéletesen fut minden most rakom fel defy+-ra is.
hajnal 2 felé csináltam a tesztét én vagyok a terjesztője :-)Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
senior tag
válasz csabi94 #41771 üzenetére
Az új somi-mukiba így jelzi,tegnap tettem fel
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
Land
veterán
-
viralmind
aktív tag
válasz csabi94 #22566 üzenetére
Azt a maps is tudja ha arra gondoltal [Video rola]
-
chab7
addikt
válasz csabi94 #19635 üzenetére
Hmmm, én még ilyencsajjal nem is találkoztam (bár a húgom vágja a témát, de még messze van attól amiről mi itt diskurálni szoktunk). De megmondom őszintén, szerintem a csajoknak van is igazuk abban, hogy ilyesmi dolgokkal nem foglalkoznak. Azaz nem fecsérlik ilyesmire az idejüket. Néha én is jobb szeretnék nem érteni ehhez, és lenne sok más dologra időm - abból a kevéskéből - de hát ez a sorsom beszippantottak a technikai kütyük
Az erő legyen veletekLenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
tarnagy
aktív tag
válasz csabi94 #18563 üzenetére
(#18563) csabi94
Mivel törölted le? Én a telefont és az sms-kezelőt szeretném leváltani, de nem törli az általam használt App Delete program (egyébként jó app), néhány dolgot a system appok közül pirossal jelöl, s nem törli azokat. Mit használsz?
Ezek szerint a WIUI-ban nem lehet lecserélni ezeket teljesen, csak egymás mellett használhatók? Tudja valaki a megoldást (ha van)?
[ Szerkesztve ]
Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
szabof1
őstag
válasz csabi94 #17260 üzenetére
Pontosan ez az! Ezeknek az embereknek nem egy ilyen okostelefon kell, hanem egy célszerszám. Vagy úgy kell beállítani a telefont, hogy az automatikusan a jegykezelő programot futtassa (bár az sem lenne tökéletes és nem is tudom, hogy hogyan lehetne ezt megvalósítani Androidon).
Vagy egy nagyon alapos képzés kellene, de bizonyos embereknek (és ez nem a vasutas dolgozók lenézése) akkor sem menne a dolog, mert egyszerűen nem ebbe születtek és nem kellett nekik ilyen eszközöket használniuk.
A fiaimnak teljesen egyértelmű a telefonom kezelése és egy vadonatúj játékot is azonnal átlátnak (még az elsős épp csak olvasni tanuló fiam is) - bámulatosak(#17261) Jaffa75:
Ezt már többször kérdezték tőlem és két válaszom van: ha kísérletező kedved van, akkor állítsd vissza nyugodtan pl. a WIUI rendszerre a 2.2-es vagy a CM7 backupot... Nem biztos, hogy menni fog. Nekem régebben már volt ilyen visszaállításom és nem volt bajom belőle.
De azóta már mondtak itt mindenfélét. Pl. azt, hogy mindenképpen telepíteni kell a backupnak megfelelő romot és csak akkor szabad visszaállítani a mentést. Aztán nem olyan régen azt is olvastam, hogy nem kell, mert úgyis visszaállít mindent.
Én nem tudom, mi az igazság, de én ma már a macerásabb megoldást csinálom: telepítem a mentéskori romot és azután állítom vissza a mentést.
Ha lusta vagy , csináld meg az egyszerű megoldást, maximum, ha nem kóser valami, akkor megcsinálod a macerás romtelepítős módszerrel.
Sajnos nem tudom én sem a megoldást, éppen ezért én inkább a biztos módszerhez tartom magamat. -
domerator
veterán
válasz csabi94 #17074 üzenetére
El is teszem magamnak jól...
Most a mikicsunáj 1.11.25 ment fel... abban is jó minden. Valahogy más, mint a wajk... a wajk az gyors... ez meg lassabb, de olyan fluid... olyan lendületes... tetszik.MInden GO kiszedve, clock, compass kiszedve, adw ex, super alarm clock belerakva. Semmi fc, semmi fagyás az első pillanattól.
Nekem marad ez, ha nem lesz vele gond. Ha igen, akkor gondolkodás nélkül wajk
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
YAS-dude
őstag
válasz csabi94 #16443 üzenetére
Nem a hangszórómembrán aminek bírnia kell, hanem előtte az a sűrű szövésű háló (gore-tex-szerű anyag lehet/annak kéne lennie). Azt ott kell hagyni, ami kicsit problémás, mert a hangszóróra is rá van ragaszva, meg az üvegre is belülről, de meg lehet műteni. Egyébként meg nem úgy tekintek a telefonra hogy ez most vízálló, nem megyek vele strandra élménycsúszdázni. Örülök ha kibírja a zivatart. Ahogy eddig az összes "nemstrapa" telefonom is kibírta.
-
YAS-dude
őstag
válasz csabi94 #16413 üzenetére
Tudtommal nem kontakthiba okozza a problémát, mert ugyan a hangszórón nem rugósak az érintkezők, de az alaplapon igen és még sokminden csatlakozik ilyen rugókkal amik nem szoktak elromlani.
Inkább olyan a jelenség, mintha eltorzulna, vagy megnyúlna a hangszóró membánja, és ettől beleér a lengőtekercs a vasmagba, ezért eleinte csak nagyobb hangerőn (nagyobb kilengés) recseg, aztán már folyamatosan hozzáér és alig szól.
Valahol az xda-n írták, hogy bizonyos sonyericsson hangszórók pont elférnek a defy-ban úgyhogy én ezt az utat követtem. Egy sarki zug-gsm bolt/szervízben pont volt ilyen hangszóró (jó bele pl.: K550, K770, K850, G700, G900, M600, W350, W610, W950 típusé). A kiálló műanyag kis pöcköket le kell reszelni óvatosan és kész, belepasszol (jó szorosan mondjuk) a régi helyére.[ Szerkesztve ]
-
csabi94
őstag
válasz csabi94 #16114 üzenetére
kikapcsoltam az USB debugging-ot, úgy még 3 percig se bírta, fél perc után feladta. nagyon felb@szta az agyamat, mert épp zenéket másolok a gépre, és annyi ideig nem működik, hogy egy mappa átmenjen
kivettem a memkarit, és kártyaolvasóval adom most elő
ha valaki megosztaná majd velem a megoldást.... -
bruti01
őstag
-
Lacopapi
addikt
válasz csabi94 #15284 üzenetére
A SEA egy 2.2.2-es froyo,csak valamiért jobb,mint a CEE romok.Baseband átállítása szükséges,más gond nincs vele.
Telepítés mint a CEE romoknál.
Én azonnal rootoltam,aztán felment a 2ndInit legújabbja,így a cpu-t is babrálhatom.
A megadott linkről a full sbf-et kell leszedni.
LauncherPro-val szélsebes,gond nincs vele egy szál sem.domerator az jó érték,szerintem.
gzbotii...jaja...köszi
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz csabi94 #14183 üzenetére
Nem, egészen biztosan nem így van. Pl. most full térerőm van az indikátor szerint (-71dBm, 21 asu) és mégis szürke. Ha az asztal alá teszem és lefogom, akkor lejjebb megy egy csíkot és szintén szürke, de világosabb a jelzőszín mint az üres háttér. Ha belövöm a vezeték nélküli kapcsolatot, akkor pár másodpercig szürke mindkettő indikátor, de jelzik a jelerősséget, viszont kis idő múlva, gondolom ha megvan az internet, akkor zöldre vált mindkettő.
(#14184) tzl: Az 3.0.0-13 lehet maximum és ezek szerint a proposed tároló nálad engedélyezve van.
[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
válasz csabi94 #13716 üzenetére
Az elég kellene, hogy legyen bár mindenkinél mások a szokások. Most volt ingyen hónap vodánál és 50MB-ot se tudtam elhasználni a 100-ból. Szóval inkább lemondtam mert nem ér meg 1000Ft-ot/hó csak azért, hogy mindig legyen net.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
-
Lacopapi
addikt
-
Lacopapi
addikt
válasz csabi94 #12787 üzenetére
Másolat a használatiból :
A Droidwall amivel beállíthatjuk, hogy milyen programok használhatnak internetet. A Droidwall-ban nem csak egy szabályt adhatunk meg, hanem külön szűrhetjük, hogy az adott program 3G-t nem használhat, viszont wifi csatlakozásnál bátran töltheti a frissítését, vagy amit szeretne.
A szűrésre is két lehetőségünk van,
az első a Fehér lista (White list) ahol csak a kijelölt programok használhatják a netet.
A második a Fekete lista (Black list) ahol a kijelöltek nem használhatják a kijelölt netet. (wifi/3G)[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz csabi94 #12787 üzenetére
Jajjajj... direkt azért írtam, hogy "mások által ajánlott", mert én nem használtam...
Az én telómban, ha ilyenre lenne szükség, akkor (ahogy mondtam) natívan benne van a tűzfal.
Sorry... valahogy keress rá a használatára... egy biztos: nem ajánlottam rosszat, mert ilyen esetekben majdnem mindig ezt ajánlják.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
-
chab7
addikt
válasz csabi94 #10594 üzenetére
Ehh, lejárt a szerk. idő.
Nem figyelsz, pedig már nem egyszer volt szóban. Ha nyitva lenne akkor nem csak a már kiadott és kiszivárgott kernelekkel lehetne mahinálni. Mert most csak azok vannak az összes rom alatt. Nyitott bootloaderrel custom kernelek is mehetnének, valódi custom romokkal
Folytatva az akksi gondolatomat, ha viszont a mAh-t csak becsüli, akkor a defy+ romban még mindig lehet hogy a más akksi miatt téves időt saccol. Erre már valóban kiváncsi vagyok ha valaki lemerítené vele mi lenne, és hogy kalibrálás után mi.
(#10596) kano: Érdekes
Használva persze amúgy kicsit jobban merül, de készenlétben nekem most 85% még és reggel lett 100%-on levéve mert kalibrálni akarom, de ma nem nagyon volt a kezemben. 2-3 hívás meg egyszer gtalk vagy fél órát. Nem tudom hogy fogom meríteni ha nem lesz időm babrálni.És mint már említettem, érdekességképpen én megfigyeltem, hogy a bayer kamerásoknak egész más tapasztalatai vannak egy rommal mint a soc kamerásoknak. Még a végén kiderül, hogy valami egész más difi is van nem csak a kamera.
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
chab7
addikt
-
morfondőr
őstag
válasz csabi94 #7367 üzenetére
Nem emlékszem, hogy alapból benne volt-e, de valami ilyesmit keress, hogy "enable locale support"! Az alatt általában több nyelv fel van sorolva és ott bepipálhatod az összeset. De nem 100%, hogy így van, mert már egy ideje nem használtam...
Slukkica: de ez csak akkor működik, ha használom a szótárt, vagyis elfogadom a felajánlott szavakat? Ha manuálisan betűről-betűre jobbra dőlő ékezettel gépelem be, akkor azt nem konvertálja át? Ja és ez csak a gyári bill-el megy? Mert nekem bejön a Smart Keyboard, azért is vettem meg drága pénzért!
[ Szerkesztve ]
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
chab7
addikt
válasz csabi94 #6657 üzenetére
Nightly-kkal nem tudod hazavágni tesztelés után teszik közzé.
Viszont dícséretes, hogy így megbecsülöd. Plusz a pénzt is amiért megdolgoztál.
Nálam is mindjárt fent lesz, csak én előtte azért mindig 100%-os akkuval kezdem. Nem is a bootloop félelem miatt, hanem mintha a jobb akksi kezeléshez ez is hozzájárulna.
(#6659) csabi94: Ezt is megnézem majd, nekem is 2400-2500 volt eddig.[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
válasz csabi94 #6653 üzenetére
Vagy egy fél órája lehet ott a link. Sokan még nem rakhatták fel. Miért nem nézed meg és számolsz be nekünk?
Amúgy már töltöm én is és meglátjuk. Viszont a 0901-hez képest ne várj sok változást. Szerintem ez most olyan jól sikerült, hogy fogták és kiadták RC1.5 -ként
Na jó a commit logban van egy két dolog, de nem számottevő.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
chab7
addikt
válasz csabi94 #6531 üzenetére
Szerintem is csak érzéki csalódás. Vagy inkább az hogy most másik helyszínen voltál ahol a térerő és wifi viszonyok mások. Én nem látok nagy különbséget akksi használatban egyik nightly-nál sem - kivéve még a 0814-est, de akkor meg én voltam másik helyszínen viszont arra többen is írtak pozítivumot akkuhasználatban.
-
chab7
addikt
válasz csabi94 #6493 üzenetére
Hmmm, én ezt kétszer próbáltam, először rögtön 100%-ig töltve, aztán pár órát hagyva 100% töltés után. Mindkét esetben csak másodpercekre töltötte tovább az akksi ki-be után.
El sem tudom így képzelni, mely esetekben tölthet még rá órákat (de legalábbis fél-egy órát)Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest