Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
tamaszen
csendes tag
jogos, de jártam ott is, mivel többszöri próbálgatás után is folyamatosan csak azt közölte, hogy nem jó.
akárhányszor ráléptem saját beállított fiókomra, átlépett a data&synchronizaton-ba és semmi nem volt ott.
De már rembe vagyunk, úgy történt, hogy megnyitottam a marketet, erre az mindjárt neki állt frissíteni, lefrissítette a marketet, a gmailt, meg még mittomén és utána egyből autómatikusan elkezdett szinkronizálni
azért csak köszönöm szépen a sítséget -
kano
nagyúr
Feltettem walter kolléga legújabb publikált Defy+ romját, de nincs mobil data kapcsolat. Sehogyan sem tudom belőni. Egyébként nekem tetszene, gyorsabb mint az előző DE rom.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Imdre
aktív tag
válasz tamaszen #18397 üzenetére
Beállítások/fiókok és szinkronizálás/fiókok kezelése/gmail szinkronizálásnál van pipa?
Más: korábban írtam, hogy gyakori akadást tapasztaltam böngészéskor, többször nem bírtam elhúzni a csúszkát hívásnál, illetve alvó állapotból való felébresztésnél.
Nos úgy néz ki megoldódott! Újraraktam az egész rendszert, teljesen az alapoktól.
Kb. 3x csinálta a másfél hét alatt (korábban akár percenként is). Úgy látszik nem minden esetben elég a factory reset.
Köszönöm mindenki segítségét! -
tamaszen
csendes tag
üdv!
Viszonylag új vagyok a android világában.
Vettem egy defy-t, tetszik is, meg minden. egész jól megtanultam kezelni úgy angolul,
de "magyarok vagyunk! nem?..." végül mégis lemagyarítottam. nagyon könnyen ment.
Vérszemet kaptam, ha ez ilyen egyszerű és a teló is rootólva lett, egy kicsit már csak babrálok vele.
addig addig, mígnem elkezdtek furcsán összekuszálódni a dolgok, hát gondoltam legyen egy factory reset és mindent kezdhetünk előlröl.
minden szép meg jó, csak annyi a bibi, hogy valami miatt nem szinkronizál a gmaillal. tudna nekem valaki segíteni. vagy esetleg egy "főzött rom" felrakásával megoldódna e a gondom? -
fa4hu
őstag
válasz SoulReaver #18392 üzenetére
Igen, azokhoz nem kell az ICS-addon.
-
m0rd0k
senior tag
válasz SoulReaver #18389 üzenetére
nekem is ezek a gondjaim a cm7el,viszont ahogy írjátok nincs wifi tethering a miuiban,akkor marad a cm7,mert mindennaposan használom a tetheringet.
Minden szinten,szinte minden.
-
w333
félisten
válasz SoulReaver #18387 üzenetére
Én nem használtam mert sokakanak volt sok fc ,bug, stb, az 1.12.02 verzióban és nem müködik a wifi megosztás .
Mondjuk arra én is kiváncsi lennék hogy melyik most a legutolsó miui ami stabil ???Most az Wajkiui 1.10.21 verziót használom mert ez nagyon stabil de lehet hogy van ettől már stabilabb jobb verzió ???
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz m0rd0k #18384 üzenetére
Parancsolj : Miui.us 1.12.2
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Kovidinka76
csendes tag
-
kano
nagyúr
válasz Kovidinka76 #18363 üzenetére
Menüből volt vagy úgy ahogy leírtam?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
stojesz
tag
Üdv az úszóknak!
Néhány nap gyári Froyo, majd 4 hónap magyar Froyo után én is váltottam - kis bíztatásra - WajkIUI v1.11.18-ra. Nagyon kellemes meglepetés! Leszámítva, hogy újra kell tanulnom a telefon kezelését, annyira más :-)
Néhány alkalmazás leállás volt, de nem több, mint az előbbi rendszernél. Viszont sokkal gyorsabb.
Jól olvastam valahol, hogy ez a verzió talán a legjobban sikerült?
Üdv,
Balázswww.stojcsics.hu
-
domerator
veterán
Jujj... de szép lenne, ha igaz lenne, hogy minden működik amit leírtak... köszi Mozz.
tzl:
Köszönöm a szakmai kommentet a rádióval kapcsolatban... én csak annyit tudtam, hogy nehéz eset.Mozz: tegnap este a wifi tether nem adott netet a pcnek, ma este még megpróbálom... ha lesz idő a galnet mellett :-)
Az utólag telepített miui launcher nálam nem dob FCt a settingsben.[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
tzl
senior tag
válasz Nataniel #18371 üzenetére
Azért nem megy, mert az fm Rádió nem android szabvány, amelyik telefonba kerül, a gyártó dönti el, milyet tesz bele és hogy integrálja a rendszerbe. Mivel a gyártói cuccok forrása nem nyilvános, nem tudni, pontosan hogyan működik és mik kellenek hozzá, hogy menjen. Pl. Defy-on integrálva van a bluros playerbe, csak a Jóisten tudja, pontosan mit használ, ami főzött romban nincs benne. Miui saját appja pl. Nem tudja az rds-t.
-
natë
nagyúr
miyu : kösz, akkor próbálkozom.
[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
domerator : egy baj van ezzel a miui launcheres utólagos telepítéssel, fczik a launcher settingsnél, mint régebben Wajk romjában a LP.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
-
szabof1
őstag
válasz Kovidinka76 #18358 üzenetére
Szia!
Csináld úgy, mint ennek a leírásnak az 1. lépésében, csak a 2.3.6-os Defy+ full SBF-fel.
A Defy+ SBF-et (amely nem Defyre szóló SBF - kedves Defy kollégák!) gondolom, innen szedted le: [link] -
domerator
veterán
mp3 csengőhang, tetherek állítólag javítva ... most jön lefele
-
domerator
veterán
válasz Nataniel #18357 üzenetére
...és tényleg megvan... gratula a kereséshez!!
Viszont a rádió nem megy benne sajna... az online cuccok igen, a zenefelismerés igen, de a rádió nem moccan... ezt mondtam sajna..
Mindenesetre respect!
-
kano
nagyúr
válasz Kovidinka76 #18358 üzenetére
Csinálj egy wipe data-t. Kikapcsolod és úgy kapcsolod be, hogy a bekapcsoló gombbal együtt nyomva tartod a hangerő le gombot. Majd ezt addig tartod amíg a piros Moto logo már megjelent, ekkor elengeded. Ezután bejön egy droid ábra és ekkor megnyomod a hangerő le és fel egyszerre, majd ott wipe data (egy kis idő míg végez) és a végén restart. Eltűnik minden a telefonodról!!!
[ Szerkesztve ]
-
Kovidinka76
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Lécccci segítsen valaki.
Még új vagyok, azért remélem jó helyre írok!Beteg egy DEFY+
Android 2.3.5
Build 4.5.1-134_DFP-125
Még új. Csütörtökön kaptam.(céges)
Marketből rátelepítettem valami Advanced Contact Editor-t és azóta nem érem el a contactokat.
The process com.motorola.home.other has stopped unexpectedly....
The application contacts(process com.motorola.contacts) has stopped...
Üzenetekkel lehal.Uninstalláltam
Rootoltam, unrootoltam mindenféle programmal próbáltam helyrerakni
Hard reset megvolt menüből, konzolról de semmi sem segített!Leszedtem a Android 2.3.6
Build 4.5.1-134_DFP-132-t
Szerintem ez jó lesz rá. De ha nem szóljatok. Köszi.
Megvan a nandroidos meg a sbf verzió is.
Kérdés. Ha csak simán fel szeretném tenni rá, nem akarok se CM7/CM9/MIUI-t se WajkUI-t akkor mik a lépések?
Simán RSD LIte segítségével toljam fel az sbf-t vagy kell elé akkor is az a sok konzolos vacakolás?
Vagy telepítsem inkább a 2ndInit Custom recovery segítségéval?Már szét olvastam az agyam a témában de túl sok az infó és ált. mind DEFY-re van nem D+-ra.
Előre is kösz a segítséget.
-
-
domerator
veterán
válasz bruti01 #18352 üzenetére
Hülevagyok... persze hogy van froyo zipben... nekem is van... ettől függetlenül most megnéztem, nem is találom a music centert, csak az FM service-t, meg se próbálom... tudom, hogy sokkal bonyolultabb, mint ki-be tenni. Ne legyen igazam, de azt hiszem még anno olvastam, hogy nem is lehet áttenni más romba.
(#18354) Nataniel:
Ne legyen igazam, de szerintem úgy meg végképp nem.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz zoltannovak #18296 üzenetére
Csináld meg úgy, hogy ne induljon el és vidd vissza garba, hogy ilyet csinál ez a sz@r. Vagy kicserélik vagy boxal flashelnek rá egy 2.2.2-t. Ha nem akkor is még mindig visszateheted a Defy+ romot. Nekem is Defym van és én is a Defy+-t használom. Szerintem a DE nagyon jó.
[ Szerkesztve ]
-
espista
senior tag
Sziasztok!
Wiui-ban a monitor nevű alkalmazásban külön lehet valahogy választani a 3g-s és a wifi-s adatforgalom mérését? Egyébként nekem magyar nyelvvel folyton újraindul suttyomban. :-( Meg néha fc-zik is. A 7.2-es cm-hez meg az ms2ginger-hez tudnátok dobni egy linket? Én nem találtam sehol. Amúgy tetszik a Wiui, főleg a működö hangfelvétel, de úgy tűnik az én telefonomat nem szereti.Romani ite domum!
-
domerator
veterán
válasz Nataniel #18344 üzenetére
Megtisztelsz, hogy engem kérdezel, de én semmiképp nem tudom megcsinálni sőt úgy tudom, hogy a rádió rész egy afféle állatorvosi ló... anno úgy tudom a cm csapat is szenvedett vele.
A CEE zeneközpontja meg aztán valószínűleg ennél is komplexebb. Remélhetőleg valaki hozzáértő is hozzászól (nekem is rohadtul tetszett a CEE music centere!!!)(nem is tudom, CEE rom létezik-e zipben...én csak sbf-ben tudom, abból meg nem is tudom, ki lehet-e szedni valamit mezei módszerrel)
[ Szerkesztve ]
-
Nataniel
senior tag
Domerátor, MIUI-HU 1.11.11-be be lehet appolni a CEE 2.2.2 Motorola Rádiós-internetrádiós-mjúzikpléjeres gyári cuccát?
Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny
-
RAiN91
őstag
válasz Heimdallr75 #18340 üzenetére
Igen én voltam. De 1 hónapig teljesen jól működött. És hogyan tudnám kalibrálni?
-
bruti01
őstag
ma jó kedvem van! Hagy kérdezzek egy hülyeséget! A busybox mire jó?
(olyan szèp vagyok allig kapok levegőt. ) Galaxy tab s10 ultra 5g
-
Lacopapi
addikt
válasz tarnagy #18333 üzenetére
Mivel a zenelejátszóban is van hangszínszabályozó,így a kettő együtt nagyon durva dolgokat tud alkotni...viszont a DSP -vel be tudod állítani,hogy a füleshez,illetve a saját hangszóróhoz más legyen a hangzás.Kis időbe telik,mire beállítgatod,de megéri.
A Winamp néha megeszi a rendszert,ahogyan hallottam,de persze ki kell próbálni...ha már van -
tarnagy
aktív tag
válasz Lacopapi #18329 üzenetére
Köszönöm, a PowerAmp megvan, megnézem (illetve: hallgatom), s a Winampot is, azt is javallotta egy barátom. A rendszer saját hangszínszabályzója milyen hatásfokú (DSP beállítások)?
[ Szerkesztve ]
Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
Lacopapi
addikt
válasz tarnagy #18324 üzenetére
A MIUI -ról tudok nyilatkozni,nagyon jó a saját lejátszója,annak ellenére,hogy "csak" ötsávos a hangszínszabályozás....de ha az nem tetszik,akkor természetesen PowerAmp.
Ez utóbbi nagyon jó szolgálatot tesz a SEA-ban.(Nálam)domerator...ja,egy napig nálam is jó volt,csak közben elkezdtem belakni a romot és valami kilökte-de végleg.
RAiN91...ilyen hibával nyugodtan vidd szervizbe.Persze,CEE romot vissza...
[ Szerkesztve ]
-
forest601
tag
Az mitől lehet hogy rádugom a telefont USB-re mass storage módban és pár másodperc után ha bármit akarok csinálni a memóriakártyán akkor kiirja hogy nincs lemez
Samsung Galaxy S5(SM-G900F), Samsung Galaxy S3(i9300) Blue, Motorola MB525 SoC (KitKat rom)
-
Csaba9113
csendes tag
tarnagy, domerator: Köszönöm a válaszokat. Akkor marad az alap téma a dockban..
-
rum-cajsz
őstag
A fordítóknak feltette walter a csomagot:
[link]de szerintem mielőtt a saját szakálára belevág mindenki, várjuk meg, szabof kartárs mit mond.
Lehet érdemes lenne egy közös dropbox folder, vagy valaki ismer jobb technikai megoldást?[ Szerkesztve ]
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
domerator
veterán
válasz Csaba9113 #18318 üzenetére
Ez már előző wiuiban is előfordult... Mozzarella tapasztalta. Ha van gyógyír, ő tudja (azt hiszem nincs)
tarnagy:
Megy a wifi és usb tether?
(sajnos december végétől napi használatban lesz a tether így nagyon fontos nekem)
[ Szerkesztve ]
-
Csaba9113
csendes tag
Másnak nem FC-zik a legújabb WiUI alatt a LauncherPro, amikor meg szeretné változtatni a dock ikonjait? FC-zik ha van ICS addon ha nincs...
[ Szerkesztve ]
-
tarnagy
aktív tag
Felraktam ma Wajk legfrissebb alkotását, és egy rakás FC fogadott. Lepucoltam mindent, újra feltettem, s ezúttal a GO Launchert is. Ezzel kiválóan megy minden OK. Mások meg épp a GO-ra panaszkpodnak. A kutya sem érti ezt (én egyébként kedvelem a GO-t!)
bruti01
Igen feltettem, semmit sem érzek belőle, hogy létezik... Mit kellene látnom?Egy OFF:
vettem egy jó kis Sennheiser fülhallgatót, fényévekkel jobb természetesen, mint a gyári füles. A kérdésem az lenne, hogy vájtabb fülűek véleménye szerint melyik alegjobb zenelejátszó a WIUI (MIUI-k)-ra? Mármint fülileg...[ Szerkesztve ]
Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
domerator
veterán
válasz Lacopapi #18209 üzenetére
Lacopapi:
Még tegnap este kipróbáltam a rádiót... jól mexívtam, mert olyan helyen voltam, ahol tök FM árnyék volt, egy adó sem jött be... na mondom, nálam is kinyúlt a rádió... kínlódtam még vagy egy félórát (miui-us-ból fm ki, domiuiba be), semmi... egy adó se jött be... aztán próba-szerencse... ajtó felé elsétáltam... rögtön jöttek az adók... szerinted?
Szóval nálam jó a rádió, ma egy fél órát hallgattam csakatzértis
-
bruti01
őstag
válasz Nataniel #18310 üzenetére
hááát ha választanom kellene! akkor mindkettő kéne de mégis inkább a S2! mégpedig 2 okbol! 1 szebb a képe! 2 aksi! mivel ugy se álnám meg hogy ne mokoljam meg amint lehetőségem lenne rá és egy bootlop esetben nem tom mit csinálna a razr :S
(olyan szèp vagyok allig kapok levegőt. ) Galaxy tab s10 ultra 5g
-
RAiN91
őstag
Valami nagyon elromlott, a képernyő bal oldalát nem érzékeli a legtöbb helyen. Pl 1est, Q-t, shift-et nem tudok nyomni... Azt hittem, hogy a digitizer, de azért a biztonság kedvéért megnéztem a régi digitizert (ami törött, de tökélesen érzékelt törés után is). Tehát nem ez a gond. De akkor mi lehet a gond? ROM telepítés megvolt, azóta több is.
-
Nataniel
senior tag
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny
-
Vhunter
tag
Üdv,
Olyan gondom van, hogy power amp-al zenét hallgatok, és ha kihúzom a kábelt, akkor elhallgat a muzsika (eddig jó) viszont nem tudom felébreszteni a telefont. Csak akksi ki-be segít. Valakinek vmi ötlet? CM7-et használok.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest