Hirdetés
Aktív témák
-
-
fa4hu
őstag
Amennyire én tapasztaltam, ha egy aksi "bekapta" ezt a lépcsős esést, akkor nem nagyon fog már kijönni belőle, max. a lépcsők szélessége változik. Azt érdemes lenne kipróbálni, hogy másik aksit beletéve (vagy az aksit egy másik Defy-ba) fennáll-e ez az jelenség, mert akkor nem is az aksi "kapja be", hanem a telefon, ami még rosszabb.
-
RootRulez
félisten
Én most még adok neki egy esélyt, vissza Froyo, ha azzal is szarakodik, akkor go to gari.
Gari szempontjából mennyire nézik, hogy az a froyo van-e rajta, ami rávaló? Szal az enyémen en.DE volt azt kéne feltennem vayg másika is jó? Honnan tudok most letölteni Froyokat?
═════════════════════════════════════════
-
canniball
nagyúr
Nekem semmivel sem tűnik gyorsabbnak mint pl. a DO.
No mindegy, majd meglátom miként orvoslom a dolgot..lehet a végén visszatérek gyári ROM-ra.
Azért ha valaki rájön hogy lehet helyretenni a dolgot ne tartsa magában!szabof1, RootRulez, Repp, Cimi86 (meg akit esetleg kihagytam)!
Köszönöm!https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
RootRulez
félisten
Méretre nem ugyanazok, msot fogom feltenni a 26-ost a 24-es helyett, hátha megjavul ez a kijelzés gubanc... Most nyomkodás közben hívtak és akkor is eltelt pár másodperc, mire módom volt fogadni a hívást, azaz előbukkant a (?)tárcsázó(?)
mod: Itt 31-ei is van, csak nem tudom ez miféle, azaz mennyire megbízható így frissen...
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
becikem
tag
Lassan a testtel! Többet ésszel mint ész nélkül!
Nálam kb 2-3 hete elkezdett recsegni,erre levegő spray-el fújta bele a hangszóró lyukába. Na akkor lett csak igazán sz@r! Mondom, ha beljebb ment a kosz a levegőtől akkor kintebb is tud jönni. A porszívó (az erősebb fajta) elvékonyított fejével szivattam egy fél percig a hangszóró nyílásra fogva, és nem recsegett tovább! Hibátlan azóta is. Szép tiszta lett a lyukam!
Lehet forradalmasítottam a hangszóró hiba javítását? -
sellas
tag
Köszi!
Megkérdezhetem hova vitted be? Bár akkor remélem ez nem szervízfüggő.Nokia 3210 -> 3310 -> 3410 -> 3510 -> Sony Ericsson T310 -> Nokia E61i -> Iphone 3G -> Motorola Defy -> Samsung Galaxy S Advance -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi 3S -> Mi 8 Lite -> Mi 8 -> Samsung Galaxy S21 FE
-
Joke21
aktív tag
-
chab7
addikt
Azokat a cpu beállításokat én is ki fogom próbálni, már csak azért is, hogy legyen képünk róla, a cm alatt milyenek a beállítások, és legyen arról is itt valami info
Ata: gyorsan kiléptél a chat-ről, most értem gépközelbe és látom voltál.
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
-
pok.tom
aktív tag
Te nagyon okos.. gondolkozzál mér ha készenlétben van a teló akkor mennyire használja a memóriakártyát, és vajon mennyivel több áramellátás kell egy 16gb os kártyának egy 8gb-os hoz képest?elárulom semmivel, azzal nem nyersz semmit ne írj már ilyen hülyeségeket, főleg a mélyvíz topikba ne!
" tehát 300-on megy, nem mindegy, hogy ott mennyit fogyaszt." -
bruti01
őstag
de ha azt leviszem akkor az miért jó? az értem hogy kevesebb áramot kap de az miért jó? hosszabb lessz az akku élettartama? és igazábol arra voltam kiváncsi hogy az ezres rész jól van e! Válaszotokat elöre köszi!
(olyan szèp vagyok allig kapok levegőt. ) Galaxy tab s10 ultra 5g
-
Biqci
aktív tag
Köszi, ennek utánanézek, csak annyi az érdekes, hogy ez a gond már megvolt 2.1 és 2.2-n is. Másoknál nem nagyon hallottam ilyenről.
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
YAS-dude
őstag
Visszatértem a tanguy-os nightlykhoz, mert azokban egy ideje aktív a proximity szenzor hívás közben akkor is, ha headsettel használom a telefont.
(Ez is egy akkora bosszantó tulajdonsága kb az összes eddigi androidnak, amiből tisztán látszik, hogy soha senki nem próbálta a tervezők közül használni is amit összegányolt. Ha a telefon a zsebben, headset beledugva és jön egy hívás, amit a headseten lévő gombbal felveszek, akkor aktiválja a képernyőt és a combommal mindenféle gombokat megnyomkodok. Miért nem alap, hogy a közelségérzékelő headsettel is aktív? Hogyan működik ez iphone-on? Miért nem másolták le ezt is már rég?)
Na de a lényeg hogy a hivatalos cyanogenmod verziókba vajon mikor szivárog át ez a mondhatni alapvető hibajavítás? -
Neck
veterán
Ennyit számít a CM7 1.5?
Bakker nekem a gyári rommal naponta tölteni kell... mondjuk napi 2-3 órát repülnek a madarak...
Egyébként, játszottam a Modern Combat 2-vel, röhögve viszi a teló, 1 óra játék után a hátlap alig langyos, az akksi se esik nagyon, míg az Angry Birds ótvar grafikájától rendesen meleg a teló és zabálja az akksit.Mi okozhat ekkora különbséget ROM és ROM között, ha a proci, vsel értékek ugyanazok, és tegyük fel a wifi/3G/GPS is hasonló módon van használva? Többet marad nyugiban 300MHz-en a teló? Vagy nem értem...
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
domerator
veterán
Köszi, már megoldottam: Screenshot ER lett a választott. A free változat csak 8 sec delayt enged de az nekem pont jó és ugyanúgy notibarból indítható.. és nem villogtatja tele a képet a hülye értesítéseivel, mint a Screenshot It
Amúgy még mindig 2.2.2 stock van, szóval a CM-es megoldás még nem ér
Még 1x köszi a tippeket!!!
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Tody56
aktív tag
Sziasztok!
Gyári 2.2-es froyot használok rootolva megritkítva.
Van rá mód, hogy visszaállítsam a telefont a roolt és főként a ritkítás előtti állapotra?
Tehát mind ha most tettem volna fel a 2.2-est?Légyszíves válaszoljatok ha tudtok még ha láma kérdés is.
Köszönöm !!!
koforg.hu - Forgácsolás, esztergálás, marás, CNC megmunkálás
-
_seth_
veterán
Nem kapcsolt be egyszerűen és XDA-n és pumpi oldalán is írták ezt páran, hogy nem kapcsol be vagy wifi error. Nekem bekapcsolt de nem talált hálózatot így most az RC0 van fent ami eddig tökéletesen teszi a dolgát
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
lmisi
senior tag
Nekem megy a pro verzio. (Light is ment) Beta6 alatt. Rc0 még nem próbálom.
Szépen rögzíti a track információkat. Bicajozás közben ment 2,5 órát csendesen párhuzamosan a SportsTracker-el.
Amúgy a Waze is szépen müxik, mostanában reggelente beizzítom, hogy valami dugóinformációhoz jussak.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest