Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
bruti01
őstag
nektek a moto-hoz kellene menni dolgozni
(olyan szèp vagyok allig kapok levegőt. ) Galaxy tab s10 ultra 5g
-
natë
nagyúr
válasz Lacopapi #16796 üzenetére
A SEA érezhetően, láthatóan jobb. Három ember állítja saját tapasztalata alapján. Aki szkeptikus, vagy próbálja ki, vagy... (ez igazából ---> w333 (#16792) )
Egyébként szerintem a Nordic is jobb, mint a CEE.bruti01 : épp a múlt héten mondtam föl. Kinyírtam a teszttelefont.
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
Kicsicsillag....milyen alapon gondolod,hogy nincs tapasztalatom,pláne eredményem CEE-vel kapcsolatban? Milyen alapon feltételezel valamiféle bebeszélést?? Egyáltalán....mi lenne,ha megpróbálnád és nem a magas lóról osztanád az észt? Szóval amit elmondtál,tedd meg.
Vagy egyszerűbb ücsörögni és butaságokat beszélni? Tapasztalj,azután szólj.
Ezek szerint fogalmad sincsen milyen különbség van a felhasználói élmény tekintetében a két rom között,csak találgatsz. Előtted is nyitva minden kapu,nyugodtan cselekedj,hogy jogosan érvelhess. Így egy kicsit szegényes a háttered.A benchmarkokról ma már harmadszor nem írom le a véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
w333:
Sokadszor mondom... nem tudom, mitől jobb a SEA a Galnet hibrid alapjának, de jobb!! ... hogy ez a kernel, vagy esetleg a SEA romba kis koboldokat programoztak kézi olajozóval rohangálva... nem tudom, de nekem az számít, hogy teljesen már érzés a rom CEE alapon, mint SEA alapon.
A jobb gsm vételtől pedig nem hiszem, hogy simábban futnak a menük, a programok meg minden... attól legfeljebb a net, meg a telefonálás jobb.Benchmark:
Lacopapinak most a SEA dolgozik megint... te épp felteheted a CEE-t és máris minden kész a benchmarkhoz.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
válasz Lacopapi #16791 üzenetére
Nem csodálom, hogy kiraktad a Go-t...
Amikor olvastam, direkt gyorsan megnéztem a rádiót... kicsit lassú volt az első indítása, de működik rendesen nálam... ejjj de kár, pedig tényleg nagyon ott van ez a rom... sajnálom.
A fogyasztás majd nálam is vizsgázik, de én a SEA-t nem fogom önmagában használni az fix...
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
w333
félisten
válasz Lacopapi #16788 üzenetére
Lacopapi és domerator lehet hogy ujabb a kernel de mitől jobb a SEA , az még nem biztos hogy az ujabb kernel miatt gyorsabb ,az is lehet hogy az ottani gsm hálózaton javit valamit és csak bebeszéltétek magatoknak hogy jobb és gyorsabb is
Na szóval csak azt akarom mondani hogy egy Benchmark teszt: CEE vs SEA
Azt kéne megcsinálni hogy Rds lite CEE install , aztán market bejelentkezés sync off letölteni a Benchmak-ot aztán lemérni és végül leirni egy papirlapra Aztán ugyanigy a SEA val
Meglepő volna ha a CEE gyorsabb eredményt hozna
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Lacopapi
addikt
válasz domerator #16790 üzenetére
Go-t elsöpörtem,mert nem tetszik.Váltani akartam,zenéről rádióra...de fc...buszon ez azért kellemetlen,még jó,hogy a zene ment azért utána,de a rádió nem akart kilépni sem.Aztán szépen visszaraktam a "lassú" SEA-t...elvagyok én azzal,azon legalább minden megy,a T-mobile -os tv is.
Mindamellett az eddigi MIUI-k közül tagadhatatlanul ez volt nálam a legjobb.Bár kicsit rosszabb fogyasztás szinten mint a sima SEA....6 óra alatt repülősen 2%.....nem 1...botrány.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
-
Lacopapi
addikt
válasz domerator #16787 üzenetére
Ami egyébként számomra meglepő,mert ugye ha ráraksz valamit,akkor az új rom beállításai meg egyebek felülírnak majdnem mindent,de úgy tűnik,itt a majdnem a lényeg.Sejtettem,hogy az a párszázas különbség az alapok különbözőségén múlik,örülök,hogy bebizonyítottad, köszi.
Csak számít az a fránya kernel valamit.....
Egyébként visszakerült,mert a MIUI rádió bemondta az unalmast ,így azután én is.[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz Lacopapi #16781 üzenetére
Én csak alapnak használom épp tőled kiindulva...
Megnézegettem, mint önálló rom, tudom, te használtad jódarabig teljes örömmel, de nálam a miuit elég nehéz lesz lelökni a dobogóról.
Alapnak viszont a SEA látszólag jobb, mint a CEE
-
Vhunter
tag
Üdv,
Tudnátok ajánlani olyan (ingyenes) appot, amivel el tudom távolítani a felesleges rendszer appokat? Titaniumot használok, de ez néha befagy eltávolítás közben, és ilyenkor bizonytalan vagyok, hogy vajon rendesen megcsinálta-e, vagy otthagyott vmi mocskot, ami később gond lehet. köszi -
Lacopapi
addikt
válasz bruti01 #16782 üzenetére
Mint minden rom,ez is van akinek jó,van akinek nem...honnan tudjam,neked mire van szükséged? Honnan tudjam,hogy a te gépeden jó lesz-e? Mert ez is csak olyan mint a többi rom,a fene egye meg,van akinek jó és van akinél nem megy,vagy akad,vagy lassú.......
NÁLAM jó....de ez nem jelenti azt,hogy neked beválik...nem lehet egyetlen romot sem ajánlani azzal,hogy biztosan jó...Meg kell próbálni.
w333..visszakerestem-helyetted is...EZÉRT
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz bruti01 #16780 üzenetére
Ez a sokat emlegetett SEA...nem nehéz kitalálni Ha önmagában (2.2.2.) használod,akkor baseband switcherrel át kell állítani az itteni körzetre.A MIUI átállította,gondolom,a CM is megteszi.
Nálam a favorit.
Figyu,pajtás....olvass vissza 278-at...vagy többet...és meglátod,miket írtam már róla.És miket írt más...de olvass vissza tizet és ott a domi írása is közte ....amióta megjelent,porondon van...[ Szerkesztve ]
-
bruti01
őstag
JRDNEM_U3_3.4.3-36-1.7_DEBLUR_SEA.sbf ez milyen rom?
(olyan szèp vagyok allig kapok levegőt. ) Galaxy tab s10 ultra 5g
-
tarnagy
aktív tag
-
balewi
aktív tag
(#16616) tarnagy
Go Launcher, satus bar eltüntetve, Köpönyeg időjárás widget, BobClockD3 óra, dock ikonok: Simple Text-Text Icon Creator, az ikonoknak pedig csak a Photoshop szabhat határt.(#16612) Mozzarella
2 képernyőt használok, simple flip (egyszerű tükrözés) váltással.[ Szerkesztve ]
X13 << Mate20Pro << Honor8 << MI2S << MotoDefy
-
domerator
veterán
válasz Jaffa75 #16747 üzenetére
Jaffa: ... és akit esetleg érint...
Eddig a következőkről tudok "beszámolni"...
SEA alapra tettem fel az xda-ról származó icsmiuidsj "hibrid" Galnet miui romot. Előtte CEE alapon volt minden, ez is, meg a miui-us is.
A romból kiszedtem az összes GO cuccot és beletettem az ADW-Ex-et launchernek.
Elölhátul wipe után rendesen elindult, semmi laggolás, meg FC, mint az elején a GO appokkal (saját rossz tapasztalat, sajnos ha nem ötödszörre csesznek ki velem a Go szoftverek, akkor egyszer se). A cpu értékeket smartass governor mellett a saját értékeimre állítottam, ha valaki kéri, szívesen elküldöm privátban, de ezek nem véglegesek.
A rom valami félelmetesen vajsimán gurul a defyn, ezt úgy értsétek, hogy nem villám (persze a gyári froyomnál 2x gyorsabb), de baromi olajozott. Ebben szerintem 2 dolog játszik közre: az ADW-Ex és a SEA alap. Miért a SEA? Csak egy érzékletes példa: eddig a miui-us és ez a hibrid esetén is a kikapcsolás-reboot menü (power hosszú nyomás ugye) valami baromi röcögősen mászott le... most olyan simán csúsznak ezek a menük, mint nanocső a teflonon.Operamini is szalad, tulajdonképpen amit eddig megnyitottam, minden olyan simán működött, mint eddig soha.
A benchmarkok tényleg csak egy jó játék... egyáltalán nem számít, ha jól fut a rom. Lacopapival is csak viccelődünk a Tutu, meg a kvakvarak eredményeken... jó, ha nagy az ellógás akkor jelent valamit, de 2-300 pontért nem mennék a Dunának.
Az akkuról még nem mondanék semmit, mert hevenyészve töltöttem, ma este szokás szerint megy a töltőre, holnap kiderül estére, hogy számít-e valamit a SEA... már most mondom, hogy ha nem rosszabb, mint eddig (márpedig úgy néz ki), akkor nálam marad a SEA.
Ha kihagytam valamit, kéretik szólni.
-
tarnagy
aktív tag
Mozarella
Én is csak gratulálni tudok az új orcádhoz!! De talán még jobb lehetne, ha pl. zsonglőrködne 3-4 ROM-mal!
HOHÓ! Most látom, hogy TAG lettem! Sört!
[ Szerkesztve ]
Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
ottobacsi
tag
Szép estét mindenkinek!
Sokat maceráltam az elmúlt napokban a procit, jobb fogyasztásra bírás végett, de nem sokra jutottam gyári froyo alatt...
Majd eccer ha lesz rá időm, fellököm rá a német defy+ vagy a SEA romot.
Ezeket az értékeket hagytam végül, így 30 órát bír ki "átlag" (mármint nekem átlag) használat mellett.
Igaz nem egy villám, de tűrhető a fogyasztása....
ondemand
300/22
600/32
800/42
treshold 75%
sampling 30000Azért még mindig az nyugtat hogy lemondtam a Nokiáról, pedig már több mint 10 éve csak az volt:
[link]
[ Szerkesztve ]
-
honeker
őstag
http://download.cyanogenmod.com/?type=nightly&device=umts_jordan érdeklődném hogy ezzel a oldallal mi lett ? aCM7 nem fejlesztik tovább vagy csak más hová költöztek ?
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
hodostamas
addikt
érdekes ez az antutu. sd tools simán hozza ~14MB írás, és 21MB olvasásra az SD-t, de ez nem tudja.. gépen nézve is reális amit az sd tools mér.
szerk.: rosszul emlékeztem, 12.5 az olvasás:
[ Szerkesztve ]
-
szmayer1
senior tag
válasz Lacopapi #16763 üzenetére
Köszönöm
Esetleg ezt találtam SndInitDefy_1.9.apk ez is mehet fel szabof1 leírása alapján vagy inkább a 2ndInit_SndInitDefy_1.4_2.apk .
De,ha nem elég,akkor nézz körül ITT itt találtam amit írtam, akkor mehet fel?
üdv
[ Szerkesztve ]
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
kymco
veterán
Feltettem a go contact-ot. Az első használatakor felajánlotta a választást az alap és a go contact között. És elbénáztam.... ki pipáltam, hogy az alap maradjon és ne kérdezze újra. Hogyan lehet ezt ignorálni? Újratelepítés nem működik...
www.refujvaros.hu
-
espista
senior tag
válasz Jaffa75 #16747 üzenetére
Akkor még várok egy pár napot. A hétvégén lehet, hogy akkor én is nekiállok egy full telepítésnek, ha kiderül valami. Ha nem, akkor legnagyobb bánatomra megy vissza a cm, pedig már úgy megszoktam a wiui kényelmi funkcióit. Ebben legalább működik a telefonbedzélgetéd hangfelvétele. :-(
Romani ite domum!
-
szmayer1
senior tag
Hali
Miért nem találja meg a market a 2ndinit programot? Gyári 2.2.2 magyarosítva ROOT van.
üdv
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
-
Lacopapi
addikt
-
-
etooo
senior tag
válasz rum-cajsz #16736 üzenetére
Épp a minap raktam fel magam is soc-os defymre az ms2gingert, nekem is tetszik, gondom sem olt még vele, eddig minden működött, kis proci állítgatással a tempója is cm7hez hasonlít.
Viszont a már jól megszokott cm7es "kényelmi" funkciók (lockscreen gestures, zene lejátszó widget lockscreenen, hangerő gombokkal ébresztés, program bezárása visszagomb nyomvatartásával, stb) eléggé hiányoznak, így azt hiszem megy vissza a cm7 -
Vhunter
tag
válasz espista #16746 üzenetére
én is hasonló cipőben járok, mivel néhány hete valaki azt mondta nekem, hogy mindegy milyen ROM-ra teszem rá, mert akkor az lesz az "éles" az alap nem számít majd semmit. De mivel ezt az egész dolgot nem annyira látom át, ezért nem is nagyon erőltettem az értetlenségemet...
-
Jaffa75
őstag
válasz espista #16746 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint még nincs meg a "tuti recept" hogy melyik főzötthöz melyik alap a legjobb... talán most 1-2 okosság kiderül, ha beszámolnak a fórumtársak... .
Én WIUI-t használok (az elején CM7-el mentem, de NEKEM ez jobban tetszik), de annyi már biztos, hogy a telómon vannak összeférhetetlenségek - ilyen a Go Launcher és társai, amelyek bejönnek, de fc meg hotboot a vége.. ilyen sajna még mindig a 3 betűs navigáció közben bejövő hívás 2-3 után hotboot a vége sajnos . Nem nagyon szeretném cserélni, mert kell a "menüs" felület, meg az online témák,és az akkuidő is megfelelő ezzel a sebességgel! Ha Domerator megerősíti, hogy a SEA jobb alap hozz, akkor a tuti kedvéért egy nandroid, aztán SEA-ra húzom az egészet - már letöltöttem ...
-
espista
senior tag
válasz Jaffa75 #16745 üzenetére
Hi!
Természetesen az FR és a Wipe-ok megvoltak. Előtte és utánna is. Mivel a CM miatt volt már fenn CWM, onnan raktam fel .zip-ből. Ferhérváron lakom. Pont azt nem értem, hogy miért nem mindegy az "alap". A fórumot olvasom folyamatosan, csak elvesztettem a fonalat. :-)Romani ite domum!
-
Jaffa75
őstag
válasz espista #16739 üzenetére
Szia!
egy kicsit több infót adj kérlek... a CM7 - Miui átállásokat mi alapján csináltad? Volt-e FR, Wipe törlések? Lehet hogy sokkal jobban járnál, ha elölről kezdenéd, akkor legalább tiszta a dolog... egy erős fél óra (max 1, nekem ) alatt fel lehet újra húzni mindent!
Ha nem megy, kérj segítséget (merre laksz?), általában a fórumozók igyekeznek... ha nem megy személyesen akár online is !Azt hogy milyen alapra húzod fel (CEE, SEA...), arról az elmúlt 1-2 napban Domerator kollégának volt 1-2 postja... Ő Miui vonalon van, és úgy tűnik, hogy a SEA alap jobb oda...
-
veterán
-
Lacopapi
addikt
A benchmarkokról ott a véleményem,nem sokat számít,hogy mennyi,ha a látvány és az érzet nem annyi...márpedig nem annyival jobb.(vagy rosszabb)
core2...ha feltette volna (vagy te),akkor látható a Galnet logó a telefon adatlapján, kiegészítve az emberke nevével, de nem ugrik be...közben meg visszaléptem a sima SEA-ra ,mert nem szeretem,ha nem működik a rádió.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
espista
senior tag
Sziasztok!
Teljesen elvesztettem a fonalat. Elvesztem a részletekben. Már az első hozzászólás is csak egy nagy katyvasz. Miért nem mindegy, hogy milyen Romra teszem fel a kiválasztott CM7 vagy MIUI romot? Én már úgy vettem a telefonom, hogy egy CM7.1 RC1.5 volt rajta. Próbálokoztam a Wiui-val, de rendszeresek voltak a hb-k, meg a fagyások. A hb-t megoldotta a nyelv angolra állítása, de a rendszerösszeomlások az ebből eredő újraindulások, a fagyások megmaradtak. A pin kód beírása után legalább 2-3 perc, mire lenyugszik a rendszer, nem pörög 1100 MHz-en és lehet vele csinálni valamit. Lehet, hogy visszatérek a Cm vonalra, pedig már úgy megszerettem a Wiuit. Vagy esetleg segítene egy SEA + WIUI szűz telepítés?Romani ite domum!
-
kano
nagyúr
válasz rum-cajsz #16720 üzenetére
Ja, hogy neked zöld kamerásod van? Az MS2Gingerek közül is jobb a Lite (akkuidőben kb. olyan mint a Defy+, kicsit rosszabb) SZERINTEM.
Egyébként, ha feltetted az MS2Gingert akkor már nyugodtan kipróbálhatod a Defy+-t is. Stabil neked az MS2G?„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
veterán
-
hodostamas
addikt
válasz YAS-dude #16699 üzenetére
Na igen, pont ezért is kérdeztem, mert a 7.1 stable mondhatni tökély, semmi fagyás vagy valami. De ha van valami plusz mint ahogy írták páran az akkut, akkor lehet kipróbálom.
Meg ha nem válok be, akkor szintén csak update a 7.1-re vissza, aztán kész. nem vesztek adatot. Meglátom még -
Lacopapi
addikt
válasz domerator #16708 üzenetére
Használj ilyent,ez kicsit részletesebb..Lehet nézegetni mi ugrik....egyébként a proci sima SEA-val 1600 max...a többi nagyjából egyezik.Illetve a 3D 800 környékén landol többnyire,de a 2D meg kicsit kevesebb.
Mindez persze mókusvakítás,mert NEM ennyivel gyorsabb és jobb a MIUI (vagy bármelyik).
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Nem tudom... nekem szerencsém van ... mert az "awake" vonal töredezettsége majdnem pontosan megegyezik azzal az AlarmManager vonallal, tehát majdnem biztos, hogy nálam az tartja ébren a telót (csak majdnem, mondom nem vagyok szaki sajnos)
-
rum-cajsz
őstag
Maradt az MsGinger, mert ennek újabb a kernele, és a másikat nem javasoltad zöld kamerás mobilhoz.
Nataniel
Na, amit írtál, az tök érthetetlen.
Időrend:
Van az RC 1.5 ami egy jó régi állapot. Kb nyári.
Van a stable 7.1 (CM oldalról tölthető)
Van a 7.1 11.11 edition ami egy stabil "Quarxos" rom.
Van a 7.2 nightly ami a 11.15-én jelent meg először, ez is Quarxos.És akkor mi lenne a kérdésed?
[ Szerkesztve ]
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
kymco
veterán
A wajk romjánál vannak oddonok pld miuilauncher. Ezt úgy kell telepíteni, hogy felrakom a wajk féle romot, majd utána a recovery menüből feltelepítem a miuilaunchert?
www.refujvaros.hu
-
fa4hu
őstag
válasz Neil Watts #16714 üzenetére
Ez egy régebbi bug, ami előtte ott volt gomb WIUI felirattal, arra is ezt csinálta. Ne nyomkodd, és nem lesz gond. Ez elvileg a WIUI frissítésére szolgálna, az app-okat amúgy sem innen kell. A launcher meg a kezdeti lassabb betöltés alatt fc-zik, ha nem vársz kicsit a nyomkodással.
WIUI-ról CM7-re a leírt wipe-ok után megpróbálhatsz átmenni, nagy valószínűséggel jól fog működni utána. Ha mégsem, akkor sajnos a 2.2-es alapokról újra kell kezdeni, de akkor minden veszik.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
Az normális ha a Beállítások rész elcrashel ha arra nyomok, hogy frissítse a szoftvert?
Meg tegnap próbáltam a Swype-ot, leszedtem, reboot, s elcrashelt a launcher.Valami gáz lett a rendszerben?
Állítsam vissza? A gyári beállítások visszaállítása jó lesz?
Amúgy WIUI-rókl CM7-re hogy lehet frissíteni?vagy bemegyek a Recoverybe és egy
Wipe Cache-t
és Wipe Dalvik Cache-t hajtsak végre?Ezekkel minden adatom megmarad majd? Nem borul össze a teló igaz?
Üdv. core2
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz rum-cajsz #16710 üzenetére
Most melyiket használod MS2Gingert vagy a német Defy+ ROM-ot?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Nataniel
senior tag
Lejárt a szerkesztési idö... annyit akartam még hozzátenni,hogy érdekelne,a CM7 7.1-11 vagy milyen végződésű CM7.1 RC1.5... (vagy azt úgy nevezik hogy 7.2? nem is érdekes a neve..) valaki valamit?
W333 - téma.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny
-
rum-cajsz
őstag
válasz rum-cajsz #16526 üzenetére
Sikerült a fagyásokat visszavezetnem az SD kártyára. Szomorú, hogy a Motorola úgy adta ki a 2.2 és 2.3 romokat, hogy az sdkártya kezelést nem tesztelték rendesen.
Most annyit csináltam, hogy formáztam a kártyát, és beállítottam az sd cache size-ot. Remélem most ennyi elég neki, mert nem sok hiányzik, hoyg visszatérjek cm7-re.=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
w333
félisten
Valaki tudja hogy wiui telefonkönyv fekete legyen ??? mert ez a fehér háttér nem igazán jön már be
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
domerator
veterán
válasz anglergab #16696 üzenetére
Lehet... de én a fogyasztás és a sima, gyors működés között szeretném a kompromisszumot megtalálni... ondemandban sok a 3 Clk érték, mert valamelyiket úgysem használja ki rendesen. A smartass-t talán be lehet lőni kísérletezéssel a megfelelő működésre.
(#16697) Beri:
1GHz-en 2500-as quadrant? Kíváncsi lennék, mi ugrik meg a tesztben.
Gőzöm sincs, egyáltalán van a quadrant std-nek valami részletezése?
(#16698) kymco:
szabof már eligazított... jobb kezekben vagy
[ Szerkesztve ]
-
szabof1
őstag
válasz anglergab #16702 üzenetére
Én azt töltöttem le, amit Lacopapi is linkelt az XDA-ról és kicsomagoltam. Azt éred el a http://defy.prisonblock.hu/ oldalon (sok más mellett).
Szerintem ez nem teszi tönkre a ledeket, de én még nem telepítettem.
És igen, ezt is úgy kell telepíteni, mint a többi gyári romot (pl. a 2.2 CEE SBF-et).[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
Fölraktam a walter féle defy+ romor a 3d patch-csel.
Mindig elrettenek azon, hogy egy fürge stock froyo launcher után hogy a fenébe lehet ekkora TRÁGYA launcher összedobni gbred alá....szégyen.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest