Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
tarnagy
aktív tag
válasz domerator #19694 üzenetére
SajTos, én is közel állok ehhez az állapothoz, ezért kapkodtam el a Motoizét...
No, igen. No, de próba-szerencse? No, de bedőltem!
Visszaálltam az alapra (300-600-800), kíváncsi leszek. Egyébként az akku kalibrálása még tart ugyan, de az éjjel már csak 3%-ot evett (repülőben) az előző 7% helyett! Alakul, mint Gorilla Glass a kalapács alatt!
[ Szerkesztve ]
Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
domerator
veterán
válasz tarnagy #19693 üzenetére
Én szóltam, hogy még jegelni kellene...
A sajtosodást magam is észrevettem... elkapott a harctéri láz ... de erős leszek...
Más:
Próbáltam regisztrálni a miuiandroidra, de valamiért bemutatott... úgyhogy direktben írtam Marknak hogy gondunk van a cpu beállítással és segítene-e. Kíváncsi vagyok, válaszol-e és ha igen, mikor...
(#19687) w333:
Leszedem, köszönettel... már csak azért is, mert hátha tényleg abban mások a cpu beállítás paraméterei... bár nem hiszem. Ugyanaz az alapja és szerintem wajk nem nyúl bele olyan mélyen.
(#19688) Z0C!:
Köszi... csak az akkuidő és a cpu beállítások miatt érdekes nekem is...
Lacopapi:
A Barnacle Tether az tud USB-t is, vagy csak wifi?
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
tarnagy
aktív tag
Ez a Motomatató vagy mi a búbánat egyszerűen állon vágta a CPU Spy-t! Annak dacára, hogy már le is takarítottam, a Spy most már azt írja ki, hogy nem kompatibilis a gépemmel. Megáll a motor(ola) bennem!
Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
tarnagy
aktív tag
válasz domerator #19686 üzenetére
Miért küszködnél a Galnettel? Amit most használsz, teljesen jó, s lehet, hogy a hét végére a Dávidffy-gyerek kijön valami okossággal!
Erősödik az érzésem (szaglás): egyre jobban sajtosodsz!!
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz domerator #19686 üzenetére
Szerintem érdemes volna kipróbálnod a wiui 1.10.21 stabil verziót lehet hogy a cpu beállitások azon simán müködnek, szerintem egy próbát megér neked is
Link: Wajkiui 1.10.21
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
domerator
veterán
Itt biztos nincs... a Galnetet vagy két hete kivágták az xda-developersről...
Galnetnél most van tesztelői alfa csak nem publikus, meg van a béna stable, meg vannak a szokásos weeklyk.
Azt hiszem megvárom a következő stabil galnetet
Nem emlékszel (vagy akárki más) véletlenül, hogy ebben a béna stabil galnetben (2.11.26) a tetheringeken kívül mi nem működött még?... mintha úgy rémlene, hogy más minden.
-
tarnagy
aktív tag
válasz bruti01 #19683 üzenetére
bruti01
Nocsak! Új orca. Új beállítások.
Új feleség?chab7
Tudtommal ezt automatikus aktiválás dolgot most tiltották meg nekik!! (A Vodafone ugyanezt csinálta.) Szerintem sürgősen rájuk kell szólni, különben képesek számlát küldeni akkor is, ha nem csinálsz semmit!!![ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
válasz EVOkaa #19680 üzenetére
Mert minden előfizetésre (és kártyásra) aktiválják "alanyi jogon" az internetet, hogy ha úgy szottyan kedved akkor használhasd (azaz fizess nekik, mert nekik az jó).
Ez csak az aktiválásról szólt, nem arról hogy netezett a telód.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
tarnagy
aktív tag
válasz bruti01 #19678 üzenetére
Pedig a pasi azt írja, hogy minden Motorola telefonhoz jó - ámbár kiemeli a Razr-t, a Milestone-t meg mit tudom én, vagy négyet. Egyszóval: kidobom. Más funkcióit ugyanis nem szándékozom használni, mindenre van egyéb.
[ Szerkesztve ]
-
EVOkaa
tag
Miért küldött a Tmob smst- hogy automatikusan beállították nekem a 10kb/13Ft-s netet?Amikor csak 2G-n van a teló, az adatbarangolás le van tiltva, és a netprofilnak is kamu adatokat adtam meg?Ha nincs wifi nem tudok felmenni netre.Van olyan progi esetleg ami kijátszotta?Lehetséges?Sztem nem....
Tiszteletet a Gépésznek!
-
Integrale
veterán
Apn beállítások azok amiket a telenor mondott illetve a látogatásomkor megadtak még
egyszer!
Nem azzal van a gond, hogy az internet nem megy! hanem az értesítési sávban nem jeleníti meg a kapcsolódás módját, ha rányomok a böngészőre kapcsolódási hibát ír ! About phone/status alatt/mobile network type EDGE-HSPA minden van! szóval így látja de a csatlakozás hozzá már nem megy!
lassan tesztelem a strapabíróságát már ott tartok...."Bad reklám is reklám too"
-
tarnagy
aktív tag
válasz tarnagy #19675 üzenetére
Állj! A CPU-beállításokon kívül minden működik benne. Annál azt írja ki, hogy hiba az alkalmazásban,
"java.io.FileNotFoundException: MOFScripts/03.overclock.sh.mb525"
Hozzértőknek ez mit mond?[ Szerkesztve ]
-
tarnagy
aktív tag
válasz domerator #19672 üzenetére
Azt látom, hogy nem új, a verziószáma 4.0, de érdekes: pl. ötféle CPU-értéket lehet megadni (sőt, fel is ajánl különféle összeállításokat). Kipróbálom. A booloaderben letiltottam a CPU settings-et.
-
bruti01
őstag
(olyan szèp vagyok allig kapok levegőt. ) Galaxy tab s10 ultra 5g
-
tzl
senior tag
válasz Integrale #19644 üzenetére
Az apn biztos jó? Tegnapelőtt volt kezemben egy ld optimus 3d ugyanezzel. Látszólag jó minden, mégsincs net, szintén telenor. Csináltam új apn-t apn.online néven (eredetit nem lehetett törölni), beállítottam, ahogy kell, 216,01,chap,internet és máris lett net. Hogy a chap minek neki, nem tudom, mert nincs beállítva Júzer,password. Most két net apn van azon a telón, de működik.
-
törölt tag
válasz Davebowman #19651 üzenetére
Nehogy azt hidd, hogy csak azt a három (vagy kettő) értéket veszi fel, amiket beállítasz. Azok között is mozog, 75, illetve 50MHz-es lépcsőfokokat ugrálva. A beállítható értékek csak orientációs támpontok.
-
tarnagy
aktív tag
válasz xenossas #19659 üzenetére
Valóban: nagy kérdés, hogy mi értendő a telefon "alvásán"! Nem hinném, hogy a képernyő kikapcsolt állapota lenne az! Sőt, nyilván nem az, hiszen megy közben a zene, frissíti a híreket, leveleket fogad és jelzi azt stb.
Tehát: az egymillió dolláros kérdés - "Mikor alszik a telefonom?"[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
válasz tarnagy #19654 üzenetére
Most figyelem hogy a CPU Spy az nekem is fel van téve. Na akkor beszállok én is a %-okba, de én a CM oldalán ugye (mint Yoda )
Nálam azt íra, hogy total state time: 69:16:12 (Gondolom ekkor volt reboot, azaz 3 napja)1000Mhz - 3:31:46 - 5%
600Mhz - 0:57:19 - 1%
300MHz - 26:04:17 - 37%
DeepSleep - 38:42:48 - 55%Feszkó értékek: 18/28/48 , treshold 90%
(Ne kérdezzétek hol a 2% mert ezt írja ki, most adtam össze és 2% elveszett )
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
tarnagy
aktív tag
Ez érdekes dolog: a CpuSpy ezt írja (sőt: deep sleep!), míg a beépített akkufigyelő szerint apró hézagoktól eltekintve folyamatosan kék a csík, azaz ébren volt. Valami nem kerek!
-
sesshou
senior tag
Láttam hogy sokan a forumonhasznaljak a miui romot. Es hog a miuius valamiert problemaso de hogy a miui romok stabilabbak és aksi kimélőbbek a cm7 eseknél. Eddig cm volt fent de most gondolkodom a váltáson. Vlaki el tudna mondani 1-2alapvető külömbséget belsőleg. A kinézet nem szempont mert ugy is go launchert fogok rajta használni. Köszönöm előre is. Jah igen és ahogy látom elég sokan használják a forumon a legújabb miui-t. Mik vele a tapasztalatok stabilitás gyorsauság akkuhasználata... előreis köszönoöm a választ.
-
tarnagy
aktív tag
Nos, egy óra távlatában:
9% 800 mHz
8% 600 mHz (!)
44% 300 mHz
a többi sleepÉrdekes, nem?
-
xenossas
csendes tag
szerintem minél tágabb a com_up com_down treeshold közti intervallum annál sürübben marad meg középen, decsak tipp
-
bruti01
őstag
probáld meg és ird meg választ!
de szerintem nem fog 300-on maradni! középső lépcsöt sajna mindig kihagyja![ Szerkesztve ]
-
Davebowman
senior tag
válasz tarnagy #19641 üzenetére
Csak önmagam ismétlem (miután le lettem ugatva) mi lenne, ha az első és második clk is ~300 lenne? Ha a telót nézzük/telefonálunk/csesztetjük az ikonokat és netezünk akkor ~300 órajelen megy, ha meg 3d-s játékot űzünk wifin, miközben zenét hallgatunk és skype-on beszélünk a haverral, akkor meg 1000-1100on ketyeg. Mialófesz-nek a középső?
------
Ha a 300 kevés lenne valamire belassulna, Ha az 1000 sok lenne többet fogyasztana?
------
Ez asszem költői volt...Eladó/Csere: Wifis E27 izzó 1 tábla csokiért
-
Thief
aktív tag
2 napja felraktam az új dsj romot. Hát ma elég hamar lement 50%-ra. Igaz a mobilnet sokat ment, de kb ennyi. Se zene, se játék, se semmi. Kb másfél max 2 óra aktív mobilnettel ennyi? Eddig tovább bírta :S Egyébként nekem ez a miui-s iphone-os cucc nagyon nem jön be. Ha iphone kinézetet akarok, veszek egy iphone-t. Most ebben mi a pláne? Viszont a CM-et meg nem nagyon folytatják, vagy szünet van náluk, vagy mi? Kérdeztelek már titeket, hogy tudtok e 7.2 stable-ről, vagy hogy mi van az egész nightly project-el, mert december 4 nem most volt és ahhoz képest, hogy nightly... elég karcsú vígasz.
-
Integrale
veterán
Na srácok!
A téma továbbra is adott! Ma hoztam vissza a szervizből a telefont, sw-t cseréltek/frissítettek...
Telenoros hálózaton 3-g és egyéb finomságokat nem lát továbbra sem!Tmobile működik! a családon belül 3 pannonos kártyát is kipróbáltam egyikkel se jó!
Valakinek valami ötlet? a gond tehát továbbra sem hardveres, de igazából szoftveres sem lehet mert Tmobile megy!
"Bad reklám is reklám too"
-
tarnagy
aktív tag
válasz espista #19634 üzenetére
Érthető a kérdés, csak az a baj, hogy az érthetetlen: MINDIG ezt teszi, bármilyen dolog működik a gépen. Eszerint ugyanis nincs olyan feladat a telefonon, ami 600-700-as órajelet igényel?
Visszatettem alapra, azaz
300 - 24
600 . 30
800 - 50
86 %
(ilyesmi volt, ha jól tévedek - ha nem ez volt az eredeti, javítsatok ki!!).
Igazság szerint semmivel sem lassabb, mint 1100-on volt... De hogy használja-e majd a középső értéket, kiderül a vallatásnál (kíméletlen leszek)![ Szerkesztve ]
-
-
chab7
addikt
válasz csabi94 #19635 üzenetére
Hmmm, én még ilyencsajjal nem is találkoztam (bár a húgom vágja a témát, de még messze van attól amiről mi itt diskurálni szoktunk). De megmondom őszintén, szerintem a csajoknak van is igazuk abban, hogy ilyesmi dolgokkal nem foglalkoznak. Azaz nem fecsérlik ilyesmire az idejüket. Néha én is jobb szeretnék nem érteni ehhez, és lenne sok más dologra időm - abból a kevéskéből - de hát ez a sorsom beszippantottak a technikai kütyük
Az erő legyen veletekLenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
bruti01
őstag
válasz Nataniel #19633 üzenetére
mert nem tud magyarul amire én szemem csillogot!! de lelombozott hogy ha lessz egy telefonja azt max hivásra vehetem a kezembe! ( mondtam neki hogy az asztalon is meg tudom buherálni de nem aratott nagy sikert!! pedig nagyon birtam volna!
és mert tetszett neki! gyenge vas még gyengébb kijelző! :S nem tudom mit szeret rajta !
[ Szerkesztve ]
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Ezt a fájlt keresem: /data/misc/wifi/wpa_supplicant.confDe a data mappám üres... MIUI.us van fent. Astro-val és File experttel is próbáltam. Miért üres?
-
csabi94
őstag
Van egy csaj programozó ismerősöm, és az egész évfolyamban ő vágja a leginkább a dolgokat...
-
espista
senior tag
Nem tudom, hogy hogyan fogalmazzam meg, de a Cpu beállításoknál az nem kavarhat be, hogy a legmagasabb órajelhez tartozó treshood értékkel ha visszavált egyet, akkor a középső érték viszont kevés, ezért rögtön ledobja a legalacsonyabb értékre? Vagy ez nem így működik?
Romani ite domum!
-
Nataniel
senior tag
válasz tarnagy #19629 üzenetére
Félre értesz, tisztelettel fordulok a nők felé, csupán azt jegyeztem meg,némiképp cinikus hangvétellel,hogy a nők nem ilyen irányultságúak,hogy buheráljanak...Tudom,léteznek kivételek.
Elnézést kérek,a félreérthetőségértXiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny
-
bruti01
őstag
válasz domerator #19624 üzenetére
a 400,700,1100, kombó bejött! nagyon sima gyors akadásmentes a rendszer! de hogy mi a lopikuláért nem akarja használni a középső lépcsőt arra sajna lövésem sincs! probáltam felfelé lefelé skálázni hátha picit megakad egy kicsit a középső értéken de sajna nem!
a 400-as alap nagyon jót tett neki!! miui alapnak tényleg nagyon ajánlom!
szerintem mostmár a válasz csak a all modules-nál keresendő!!!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
-
tarnagy
aktív tag
No, most néztem meg a CpuSpy-t.
A 300-500-1000 CPU-beállításnál (55% tresshold) másfél óra alatt az 500-on meg sem mukkant, egyáltalán nem használta, holott én használtam a masinát, hírolvasás wifi-vel, beállítások babrálása, témaváltás és így tovább, valamint folyamatosan zene.
Csak tudnám miért van akkor 3-féle beállítási lehetőség. Itt valami nem stimmel!! Arra lennék kíváncsi, hogy az eredeti Motorola-ROM esetében mi a helyzet!!!chab7
"...pont ezért jó ez az android, hogy ennyire egyedi lehet - még rom szinten is."
EZ A LÉNYEG!!![ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz tarnagy #19618 üzenetére
tarnagy:
Néha szó szerint leborulok a humorod előtt...
Lacopapi:
A hívási késlekedés nálam úgy látszik rom kérdése volt (bár e pillanatban gőzöm sincs, hogy a visszaállított romban miként hagytam a cpu settings-et)... 1 másodperc alatt ébred a telefon híváskor.
[ Szerkesztve ]
-
tzl
senior tag
válasz xenossas #19610 üzenetére
Figyelj, ez itt a Mélyvíz, itt nem egyféle gyári rendszert használnak az emberek, hanem sokféle főzött romot és többféle gyárit. Hardveresen is eltérő telefonokon. Említettük a kétféle alaplapot, de abból is a csak socot fogadóból kétféle van, mert babráltak rajta a hangszóró-hiba miatt.
-
domerator
veterán
Hazaértem... 1.11.25.
[ Szerkesztve ]
-
tzl
senior tag
válasz tarnagy #19608 üzenetére
Én nem szídom, többször írtam már, hogy az iphone gyönyörű szerintem. De az ios kinézet szerintem Apple cuccokra való. Az, ami nagyon hasonlít, az hasonlít, de nem az. Ha pont olyat akarnék, iphone-om lenne. De nem olyat akartam, hanem droidot, Linux kernellel, java vm-mel, babrálhatósággal :-)
Droidnak nézzen ki a telefonom, de legyen szép :-) nekem ezt tudja a wiui :-) -
tzl
senior tag
válasz xenossas #19601 üzenetére
Hát én ismerek legalább 3 féle eclairt, egy froyot, és ez csak a gyári cee. Aztán ott vannak az egyéb eclairek, a rengeteg fejlesztői froyo, a kiadott froyok. És akkor még nem beszéltünk a főzött romokról, mint pl. A frozen eclair, a froyok főzött változatai, a legalább 10-15 féle gingerbread, az ics frameworkos gb-k és végül a főzött ics. Szóval legalább 40-50 különböző romról beszélünk.
-
chab7
addikt
válasz Lacopapi #19590 üzenetére
Ezt annyiban cáfolnám - pedig eddig osztottam ezt a véleményt amit írsz - hogy amióta váltottam bayeres defy-ra és ezzel is minden ugyanúgy megy mint a másikon azóta én is felhsználók eltérő használatában látom a fő okot a különbségekre.
Aztán magam is megcáfolom, mert egy az egyben a soc kamerás cm rom mentésemet felrakva a bayeresre nem a kamera volt az ami nem működött, hanem a gsm hálózatot nem látta !!!!!
Muszáj voltam FR és újra belakni. (Persze a titanimu app mentések simán felmentek rá, és azóta is minden happy a készüléken.)Na ezek után magam sem tudom mi van, mert mindent megcáfoltam
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
domerator
veterán
Hehhh... akkor most elmondom (nem követendő példaként!!!) hogy nálam hogy néz ki immár vagy hatodszorra legalább a nandroid visszarakása. (persze csak miui romról beszélek).
wipe data/factory reset, wipe cache, wipe dalvik, alap romot flashelem (amiből készült a nandroid), utána wipe cache, wipe dalvik, restore nandroid, wipe cache, wipe dalvik.
-
tarnagy
aktív tag
válasz xenossas #19598 üzenetére
Hát, ennek alapján sok androidos launcherre (van belőlük ekég!) rámondhatjuk, hogy iPhon-szerű. Én egyébként sosem használtam a MIUI launchert. Szóval most sem értem, miért érv bárkinél is, hogy a MIUI úgymond Iphone-utánérzés. Marhaság (pardon).
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest