- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
didyman
őstag
Mert egy határ szarok. Egy tisztességes szűrés nincs bennük a tápvezetékek végén, így jól teleszemetelik a vezetéket, tápfeszeket a működési zajukkal. Én kidobnám a p..ba az ilyen vackokat, vagy legalább kapnának egy LC tagot meg valami biztosítékot is, 1Ohm-os ellenállás személyében pl..
-
fero02
nagyúr
Revoltec nem egy nagy minőség. Nekem is volt/van 1-2 neonom. Fosch mind. Van mi csak félig világít, az összes cső végén találhatő kis műanyag kocka teli van fullosan buborékokkal, stb...viszont rossz inverterem még nem volt
Amit nem bántam meg (merthogy ezektől jóval drágább volt) az a Cooler Master. Azok a mai napig mennek (3 éve) hiba nélkül.
A kettő között még talán a Sharkoon van, de csak picivel jobb a Revoltec-nél szvsz. -
¤Demes¤
tag
Igen igen köszi
Tehát oda mindenképp egy kétállású kapcsolót kéne ráraknom. Én valahogy úgy gondoltam hogy megnyomom a gombot akkor zár egy áramkört -> kap áramot a venti
mégegyszer megnyomom akkor nyitja -> nem kap áramot. Tehát az egyállásúból lenne kétállásúEgyébként meg elnézést ha néha hülyeségeket beszélek de még semmi ilyesmit nem csináltam előtte
-
qqtska
csendes tag
Szia!
Megvannak a kapcsolók, csak be akarom építeni a gépemet az asztalba, hogy ne foglaljon helyet. Csak a gombok elérhetetlenek leszenek és ezért kell kivezetnem mindent amit használok, többek között a gombokat is. Kiszerelni nem akarom, mert akkor nem rakható vissza a házba (csak kitörni lehet az egészet), meg esetleg ha séta lesz a szervízbe vele, ott se legyen gond. Olyan előlapot már találtam amin van reset gomb kivezetve, de powereset még nem. És valamilyen pofás egyállásó gombra, kapcsolóra gondoltam, és nem lenne hártány ha benne lenne egy állapotjelző led is, így egy led kivezetéssel kevesebb lenne.
De azért köszi.üdv!
-
törölt tag
-
Ripley
tag
LukE írta, mekkorát rakj, lényegében ennek csak simítás szerepe van jelen esetben, a nagy ugrást, csúcsot vágja le kapcsolásnál. Szerintem nem kell 1000uF, elég a kisebb is, véleményem szerint 100u is megfelel erre a célra.
A „fényeffekt” nem csak a kondit teheti tönkre, ugyanis ha csinálsz egy szép zárlatot akkor az vihet sokmindent. Olcsóbb tápot elég egyszerűen, és az már ki tudja a későbbiekben mit okoz. Legjobb lenne az inverterbe belerakni, ha szét tudod szedni. Ha nem akkor a fantáziádra bízom, de lehetőleg minél közelebb az inverterhez.
A párhuzamosan kapcsolt kondik kapacitása egyszerűen összeadódik, szóval többől is összerakhatod.
Ja és a piros az az +5V, a +12V a sárga vezeték, azt, hogy az inverter melyiket használja nem tudom, de gyanítom, hogy a 12V-ot. -
Ripley
tag
Az elkó, az elektrolit kondenzátor rövidítése. Az egyik fegyverzet az elektrolit, míg a másik egy fém, a szigetelés pedig fémoxid. Mivel elektrolit van bent, ha fordított polaritásra kötöd akkor a galvanizáláshoz hasonlóan kiválik az elektrolizból a vezetéshez szükséges ionmennyiség, a kondenzátor tönkremegy, esetleg annyira felmelegszik, hogy felrobban. Minden elektrolitkondenzátoron jelölve van a megfelelő polaritás, általában a negytív pólus csíkkal jelölve. Tantál elkóknál a pozitív pólus van jelölve. Az adott esetben egyértelműen a feketéhez kell a mínusz lábat kötni.
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
jó szarok az inverterek általában, kapcsolgatásnál visszahánynak egy adag zavart a táp felé.
Ha tudsz forrasztani, akkor te, ha nem, akkor keress valakit, aki beforraszt egy 470..1000uF körüli legalább 16V-os elkót (<<100Ft) az inverter tápvezetékére. Elkót nehogy fordítva kösd be, mert kellemetlen hang és fény effektet csinál 1x -
Convex
aktív tag
Azért kérdeztem meg, mert ha nem lehet akkor nem veszem meg
Egyébként irtam e-mailt a szakinak, aki azt irta vissza, hogy nincsen rajta semmilyen csatlakozó, gondolom nem pc-s felhasználáshoz vannak kitalálva(190CFM)
De tuning eredménynek eléréséhez szükség lesz rá.
Ilyen csatlakozót holtudok hozzá venni? Bonyolult a felhelyezése?
Bocs a láma kérdésért, olyan messze állok ettől a dologtól -
fero02
nagyúr
Létezik 20->24 pines átalakító, de semmi értelme. Viszont az új (normális) tápokat már 24 pines csatlakozóval dobják ki.
A csatlakozók egybe vannak fröccsöntve, tehát nem tud szétesni, ezért (sem) kell külön megjegyezni, h melyik szál melyik lábhoz megy, amúgy pedig csak 1féleképpen lehet rádugni a lapra.
Azt a körvágót amit említettél legjobb tudomásom szerint fához használják, de lehet h én vagyok lemaradva. -
God MonXter
tag
ha értesz a flexhez és tudod is használni akkor bármit meglehet csinálni,csak akarni kell
(nem muszály pont a helyére rakni az alaplapot ,tervezd át a házat
)
majdha full kész lesz a házam én is teszek fel képeket,csak ez a fránya futárszolgálat már 1hetet késik a lerendelt cuccokkal!
kinek mi a véleménye a meteor és a liquid fénycsövekről?
nem a fényerősségre vagyok kíváncsi,hanem,hogy tényleg olyan jól működnek-e,ahogy írják..
amúgy én acélból csinálnám!csak drága,meg nehéz dolgozni vele...
mod:
de ha teszel fel képet a házról,akkor tudnánk segíteni,hogy kb mit hogyan
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest