- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
¤Demes¤
tag
Igen igen köszi
Tehát oda mindenképp egy kétállású kapcsolót kéne ráraknom. Én valahogy úgy gondoltam hogy megnyomom a gombot akkor zár egy áramkört -> kap áramot a venti
mégegyszer megnyomom akkor nyitja -> nem kap áramot. Tehát az egyállásúból lenne kétállásúEgyébként meg elnézést ha néha hülyeségeket beszélek de még semmi ilyesmit nem csináltam előtte
-
-
¤Demes¤
tag
Üdv Mesterek!
Lenne egy (szerintem) kissé szokatlan kérésem/kérdésem.
Szeretnék egy iszonyatos légszállítású Delta ventilátort berakni később a gépembe, azonban persze nem kéne folyton mennie mert meg is süketülnék. Potméterekkel elég esélytelen szabályozni mivel túl nagy ahoz az áramfelvétele. Arra gondoltam hogy a gép előlapi Reset gombjára beállítanám hogy az kapcsolgatná ki-be. Az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet ezt megoldani?Kösz
Demes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged