- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
milyen kapcsolót ajánlanátok egy kábel TV, és egy DVB-T antenna közösítésénél?
-
én azért megpróbálkoznék elöbb egy memória cserével
volt egy laptop nálam amin a gond az volt, hogy 1 perc alatt eltelt majd 10-15 óra, olyen gyorsan ment rajta az idő, meg ahányszor bekapcsoltad mindig más volt a dátum. És meglepő módon a memüória csere megoldotta a problémát... -
válasz
Den Hadnagy #8713 üzenetére
hát én a helyedbe vnném pl a noctua 12cm-es ventit. Az igen halk venti, a levegő szállítása meg kiváló.
-
válasz
Zsolti1987 #8626 üzenetére
egy 10 ohmos 40wattos ellenállás
-
válasz
Zsolti1987 #8618 üzenetére
köss rá simán egy 1K-s ellenállást, és mérd meg úgy...
-
válasz
Zsolti1987 #8610 üzenetére
hát ha jól tippelem, 19,6 voltra fog leesni...
-
válasz
Zsolti1987 #8602 üzenetére
egy ellenállással pl...hány vattos a táp?
-
válasz
---gabika--- #8517 üzenetére
én annak idején egy hasonló wincsivel megcsináltam azt, hogy leszedtem a tetejét és kétoldalassal felragasztottam a falra. ott darált még vagy 4-5 hónapig mire teljesen meghalt.
-
válasz
Zolinho1026 #8472 üzenetére
szia
Ac97-re
MIC IN + GND - 1-es 2-es
S-R - 5-ös
S-L - 9-es -
válasz
Narancs #7626 üzenetére
Hali!
amit leírtál az egy teljesen normálisjelenség. ezt hívják drop-nak. Minden alaplap doroppol valamennyit. csak ugye az nem mind1 mennyit. Az atom tuninger lapok nem csak jobb freki és fesz értkékeket tudsz beállítani, hanem a drop-ja is kevesebb.
monjuk a cicergő hang monjuk már annyira nem jó. az valszeg a túl nagy terheléstől csinálja. Alap beállításon nem csinálja? a tekercseknek van pár paramétere. menetszám, réz vastagság, ferrit vastagság, anyag. ezek nem hátrány ha stimmelnek. max egy ugyan ilyen alaplapon fogsz pont ilyeneket találni.
Én javítottam már már alaplapot, de nem egyszerű. a sok rétegszám miatt elég macera, és ha nincs egy jó pálkád, neki se kezdj, mert csak nagyobb kárt csinálsz mint hasznot
nem látom jól a képen.... kondik milyen állapotba vannak? nincsenek felpúposodva a proci, és a feszstab körül? -
válasz
Lucif-R #6559 üzenetére
Lucif-R: Én nem is allítottam, hogy ez okos megoldás, csupán vázoltam a kérdésére a választ
Dani_kp: Hát, egrészt, én így meggondolnám a gépem használatát, illetve megvizsgálnám miért is ráz, mert annak nagyon nem szabadna. A másik, hogyha műanyagba szereled a kapcsolód, akkor biztos nem fog megrázni.
-
válasz
Laprasi991 #5428 üzenetére
Az elég nagy!
Én a tartálynak csinálnék valami konzolt, és ott "lebegne" a pirmis közepébe, a radinak meg mind1 hogy vízsintes vagy sem! Az 5mm plexi elég erős elméletileg el kellene bírnia! -
válasz
Laprasi991 #5422 üzenetére
Hát szerintem ez mind attól függ, hogy mekkorára akarod ezt a piramit! Ha elég nagyra, akkor nem kell alá a doboz. De kicsire, akkor kénytelen vagy. De jó az ötlet!
-
válasz
RoyalFlush #5419 üzenetére
ha a késleltett jeled megvan, ami folyamatos, már cask egy monostabil multivibrátor kell, és ott az időzzített hosszűságú jelszinted is...
-
válasz
haralambusz #5402 üzenetére
nyilván ttol is függ, hogy milyen alkalmazásokat uttatsz ilyenkor.
-
válasz
haralambusz #5400 üzenetére
hát papírforma szerint pont 3mat kéne kibírni ha a másik kettőt megy! De ez tök relatív. Volt hogy nekem is ment 5 órát a laptop, de volt, hogy 2 után lemerült!
-
nem értem a kérdésed sem, bár lehet én vagyok álmos
A pc tápdra gondolsz? mert az szomorú lenne ha 0,15 ampert adna le a 12volton.Egy jobb táp akár 20 ampert is kicsikar magából / ág.
A kérdés az lehet inkább, hogy mekkora áramot vesz fel a fénycsöved, illetve mennyire stabil táp az a külső adapter. -
Hi all!
Tud nekem valaki "joystick építésbe" segíteni? esetleg egy fórumot?
Konkrétan egy tolókart akarok csinálni.
Üdv -
syn7h37ic, Gorneck23: Köszönöm neketek. Valahogy ajd oda aprikálom akkor
Kábelkötegelőt kicsit kókánynak tartom, bár ha belegondolok, hogy a Thermalright hr-05-ömre gyári szerelés szerint azzal kell a ventit felfogatni...
Még1szer köszi -
válasz
#96302336 #4205 üzenetére
a leírásába is 12cm-s venti van írva, és be is fér, csak a furatok nem ott vannak. Pedig két féle furattávolság is van.
Igen, az lesz
Másik dolog. Egy ilyen házam van [link] remélem jól látszikSzóval elöre a wincsikhez szeretnék még egy 12cm-s ventit felrakni. A belő oldalra, tehát szívóként, mert elöre sehogy sem fér be. Hogy tudnám az oda felrani? Vagyis nem jól kérdezem
Milyen megoldásokkal lehet egy olyan helyre felrakni, ahol nincs kialakítva hely? Ti hogy szoktátok?
-
Skacok, a 12cm.s ventinek hány féle szabány felfogatási pontja van?
Mert a házamba 12-es ventit lehet rakni hátilra, be is fér, de a venti felfogató lukacskák helye marhára nem ott van, ahol lennie kéne. -
válasz
sum-blink #4153 üzenetére
fogsz egy 0,75-ös vagy 1-es réz vezetéket, levágsz kb 1,5-2 cm-t meghajlítod ú alakba, és kész is
de kb két hét múlva mikor megyek dolgozni megnézem neked, mert tégen gyártottunk mi is olyan terméket, amin volt hűtőborda, ugyanezzel a felfogatással, és lehet maradt ebböl a fülböl.
az egyébb rögzítéssel az a baj, hogy nem nagyon tudsz az alaplapra meröleges erőt kifelyteni. Max ha eldöntöd a házat, rárakod a mordát, meg valamit (ami lehetőleg nem vezet) súlynak. csak ugye az onnan meg könnyen lecsúszik.
[Szerkesztve] -
ANT, Ragadozó: Királyok vagytok, köszi
-
nincs valakienek egy felesleges 12cm-s venti rácsa? Vagy nem tudtok egy helyet ahol lehet kapni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- További aktív témák...
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged