- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hooper
őstag
Köszi! Najo nemakarom h kihulljon a hajam, maradok a sima szines neonnál..nemkell UV
Ha jolsejtem ez a dugaszon az output értek aminek 12V nak kell lenni, eddig ok, a mA-re kell figyelni h mennyi legyen? vagy a kettő egyenesen arányos?fúú nagyon régvolt már elekrotechnika órám
Ha megvettem akkor hogyna tudom az inverterre kötni?
A neonok meghosszabitása - mit mondja az eladonak mien vezetékre van szükségem? Gondolom a sima szétvágom, leblankolom, ''összekötöm'' leszigetelőszalagozom megldás elég ugye?bocs a buta kérdésekért...
Kösznöm előre is
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
hát a gyári bizony kicsit traktor hangú de 1 hét alatt megszoktam h zörög mellettem, a teljesítmény és a fíling kárpótol
ez viszont teljesen át van alakítva, egy csendesebb és erősebb kompi van benne, sztem absz. nem zavaró..
szval, ssloitude:
thx a helpet, megoldódott a dologsikerült szereznem egy 1kw-os 220v/110v-os trafót, és kipróbálni vele külön a kompit, amit halk brummogással és minuszokkal nyugtázott.. nah és innentől kezdve csak az eldurrant hálózati nyákot kellett kijavítani, amit apámmal közösen sikerült megcsinálni.. szóval most a sarokban van egy 110v-os trafó amiről megy külön a kompi. (üresjáratban -64°C-ig megy le
)
[Szerkesztve] -
CounterBoci
senior tag
azért csináltam előerősítőt, mert a sz.gép, dvd, tv jelei túl gyengék voltak neki. kisebb hangerőn csak a bemenő jel torzulást jelzi, a maximum felé közeledve már a kimenő jelre is jelzi, akkor már hallani is.
szerintem még az is lehet, hogy a kis számítógép hangfal erősítőjének (amit átalakítottam előerősítőnek) az átviteli karakterisztikája nem ilyen célra van kitalálva, annak a kis sz.r hangszórónak amit hajt mindegy hogy szól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged