- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
God MonXter
tag
Sziasztok!
Először is,Kellemes Ünnepeket kívánnék
Egy gyors kérdés,számítógép tápegységében melyik két drótot kell összeérinteni,hogy elinduljon?
Köszi a választ előre is! -
God MonXter
tag
4 csatlakozási pontja van
Multim nincs itthon,viszont az elektronikát ráraktam és 12V-os ágon adtam neki 12-t és nem indult el,(utána kiegészítettem az 5v-os ággal is,de úgysem volt jó)
Nyáklapon néztem hova megy a vezető a motorhoz és jobb szélső illetve bal szélsőbe ment,ezekre bekötöttem és csak egy pillanatra felpörgött,majd le is állt.
Motorja eddig jó volt,tele volt bad sectorral a lemez és 40gb-ból 10gb,ha használható volt,ezért lett szétszedve -
God MonXter
tag
Sziasztok!
Az lenne a probléma,hogy hibás hdd-ről kimentettem a motorját,mivel az kell nekem egyéb felhasználásra
Na már most,hiába adok neki feszt,1pillanatra elindul és leáll...
Ha rárakom az elektronikáját,akkor meg el sem indul
Kérdés az,hogy hogyan tudom rávenni a motort,hogy állandó ford.számon működjön nekem? -
God MonXter
tag
Nem fér be több venti a házba,barkácsolni nem akarok,hanem egy normális huzatot a ház elejétől a hátuljáig létrehozni
most akarom plexiből megcsinálni a légcsatornát
Az nem gond,hogy hangosabb...ezek a papst ventik sokat bírnakmeg szinte ingyen tudom a cseréjét elvégezni,a hátulütők nem igazán zavarnak,csak a technológiai részre voltam kíváncsi,hogy melyik kábelt is kell kihúznom
-
God MonXter
tag
Sziasztok!
ATX csatlakozónál melyik vezetéket vezessem ki,hogy 17V-ot tudjak adni a ventinek? régebben már megcsináltam,csak elfelejtettem meg azt a cikket sem találom
köszi a választ -
God MonXter
tag
Sziasztok!
Van egy thermaltake xaser V damier házam.
Tetején ugye van usb kivezetés,csak a kábelei nincsenek meg és ha esetleg van valakinek kapcsolási rajza vagy csak egyszerűen egy csatlakozója,amit letudna nekem fényképezni,azt nagyon megköszönném -
God MonXter
tag
ha értesz a flexhez és tudod is használni akkor bármit meglehet csinálni,csak akarni kell
(nem muszály pont a helyére rakni az alaplapot ,tervezd át a házat
)
majdha full kész lesz a házam én is teszek fel képeket,csak ez a fránya futárszolgálat már 1hetet késik a lerendelt cuccokkal!
kinek mi a véleménye a meteor és a liquid fénycsövekről?
nem a fényerősségre vagyok kíváncsi,hanem,hogy tényleg olyan jól működnek-e,ahogy írják..
amúgy én acélból csinálnám!csak drága,meg nehéz dolgozni vele...
mod:
de ha teszel fel képet a házról,akkor tudnánk segíteni,hogy kb mit hogyan
[Szerkesztve] -
God MonXter
tag
emlékszik még vki a Házibuli c. filmre?
a summertime 2006-ban annak a főcímdala is benne van!
kinek mi a véleménye a meteor és liquid fénycsövekről?? -
God MonXter
tag
válasz
maTaKee #3099 üzenetére
nem kell új csatit venned!
a tüskén van két kicsi pöcök,amit ha behajtasz,akkor kitudod a molexből húzni,na azt a két kis pöcköt kell majd visszahajlítanod,mielőtt visszadugod a molexbe,különben kipottyanik!
én a tű helyett ajánlanám a 1.4m/m-es csavarhúzót!
az elég kicsi és tökéletesen+gyorsan lehet vele dolgozni!
pár szát forint egy vasműszaki boltban! -
God MonXter
tag
válasz
God MonXter #3083 üzenetére
elfogyott az összes led!
már ne kérjetek,mert nem tudok többet adni,esetleg még van 5db ilyen tégla alakú led,ami pirosan világít...
-
God MonXter
tag
nem is gondoltam volna,hogy ezek a ledek ennyire hiánycikkek!
nekem meg már 3hónapja itt tengődnek az asztalomon!
most legalább megszabadulok tőlük! -
God MonXter
tag
Mindenkinek ment a PÜ!
-
God MonXter
tag
nem kell kifizetned!
privibe +írom a címem és küldSz 1felbélyegzett válaszborítékot és elküldöm!
de nincs olyan sok kb 20-30db piros van,meg kisebb fajtából zöld+sárga!
mod:bocs mindenkitől,hogy csak most írok,de a nov.1-jei megemlékezésekez mindig estefeé tartjuk!
[Szerkesztve] -
God MonXter
tag
de a traffó is képes egy ideig tárolni az áramot!ha megfelelően van szigetelve!hisz fizikaórán én segítettem a tanárnak és már rég levettük az áramról és úgy megbas.zott.....
de indítás előőt,mondjuk bekapcsolja a fénycsöveket,és akkor az áram elfogyna,mert a fényvcsövek felvennék azt!
[Szerkesztve] -
God MonXter
tag
válasz
GiXXXer #2691 üzenetére
akk,neked olyan tekercs kellene,ami megtartja az áramot!
de ahhoz tényleg vmi profi cucc kellene,hogy 10mp-ig megtartsa!tod mint az erősítő olyan lenne,ha lekapcsolod akkor a hangfalak még egy ideig búgnak,vagy játszák tovább a számot,mert a traffóban még van kakaó!
[Szerkesztve] -
God MonXter
tag
válasz
GiXXXer #2689 üzenetére
nekem még régebben mondta valaki,hogy vmi szűrőt vagy mi a csodát bele lehet rakni és akkor elhalványul és úgy kapcsol le!szal az a lényege,hogy nem egyszerre veszed el az áramot,hanem fokozatosan!vagy veszel egy fénycsővezérlőt4pl. egy ilyet:
[link]
ebből is a másodikat!szal aminek a neve az,hogy fénycső vezérlő! -
God MonXter
tag
válasz
REDeath #2676 üzenetére
igen,nagyon éles ollóval jól lehet vágni!de egy 3-4cm-t hagyjál rá,mert táguláskor összemegy a harisnya!de egy egész szett kellene,vagy legalábbis ami a szettben van mennyiség,annyit rendelj meg!a második oldalon,amit linket mutattál,azon van a másik méret is!
de inkább olvasd el ezt:
[link]
[Szerkesztve] -
God MonXter
tag
áh,már találtam egy sunbeam anodizált ventit!
1800RPM, 48.21CFM, 21.75dB(A) 2323FT!
ez a legjobb ár/teljesítmény bajnok!a 80mm-esek között!
[link] -
God MonXter
tag
hali!
egy kábelharisnyaszett a tápon kívül elegendő még a fénycsövek kábeleihez is?vagy vennem kell kiegészítést mellé?thx a válaszokat! -
God MonXter
tag
na,dobjuk fel a topicot!
van fent+lent 30cm-es kék fénycsövem!meg elől egy 30cm-es!tudjátok,ahol van az előlap és mögötte!nah ha én az alaplap mellé(síkban pont mellette) rakkok 1db 30-as UV fénycsövet az nagyon befog zavarni a 3db kéknek?azért kellene hogy a kábelharisnyát megvilágítsa! -
God MonXter
tag
válasz
Winner_hun #2644 üzenetére
jah,én is erre gondoltam,az üveges fia+úgyis haverom szal bagóért megcsinálja!
az egyik srác mondta a városba,hogy a méretrevágás és a beragasztás egy 500-as!szal nem
nagy kiadás!
[Szerkesztve] -
God MonXter
tag
válasz
gabi133 #2641 üzenetére
természetesen nekem is fen+lent van!házam magassága 44cm!nekem úgy van megoldva,hogy a ház hátulján a 12cm-es venti alá van rakva az inverter!
sharkoon-t semmikép ne vegyél!olyan sz.ar a fényük!én most cseréltem le(1hete)a sharkoon fénycsöveim revoltecre!2db revoltec világít úgy mint 4db sharkoon! -
God MonXter
tag
winner,esetleg nem tod hogy üvegbe ha fúrni akarok akkor milyen heggyel fúrjam?
üveget mivel lehet vágni? -
God MonXter
tag
válasz
Winner_hun #2632 üzenetére
nah,gyors átfutottam a padlásra a termék neve:
ISOVER Tel-mineralwolle!
még megis tapiztam!olyan jó puha! -
God MonXter
tag
válasz
Winner_hun #2632 üzenetére
nem-nem!ez az új fajta!nagyon jó!nem üvegszál és nem porlik és nem áll bele a kezedbe!a padlás is olyannal van full beborítva!tök puha és mezítláb lehet rajta futkosni!
-
God MonXter
tag
válasz
Calibos #2628 üzenetére
vegyél gyapotot!amit az építkezéseken használnak hő és hangszigetelő!asszem kőzetgyapot vagy mi a neve!tüzépeken lehet kapni ISOVER márka és ilyen sárga cumó!általában ilyen nagy tekercsekbenm adják de sztem adni fognak neked külön is!a táblásat sose vedd meg mert az a legsz.arabb!
-
God MonXter
tag
válasz
Winner_hun #2624 üzenetére
találtam 3db régi házat a padláson és arra gondoltam gyakorlom rajtuk a moddingot!
-
God MonXter
tag
válasz
Winner_hun #2624 üzenetére
ok,köszi!
írtam nekik is!
-
God MonXter
tag
válasz
Winner_hun #2622 üzenetére
és megtudnád nekem mondani,hogy mekkora ellenállás kellene a ledhez?(piros)
jobb+bal oldalon is külö-külön lenne 10db!és a gépből honnan szedjek kakaót neki?
az ATX csatlakozó 3.3V-os kábelről pumpáljam neki?tényleg,az milyen színű is? -
God MonXter
tag
na nekem is lenne kérdésem!egy régi kocsiból sikerült a hátsó féklámpáját(ledsoros) megszerezni!tudjátok ami a hátsó szélvédőre van felragasztva!
na én egyesével kiforrasztottam őket!egy db led hány voltos lehet?a kocsi akksija 12v-os volt!
köszi a válaszokat! -
God MonXter
tag
válasz
REDeath #2618 üzenetére
vidd vissza garanciába!ez érdekes!
haveromnak lassan 2éve van revoltec fénycsövei és kiválóan működnek!még az a buborékos is!esetleg az inverterbe kukkancs bele!
mondjuk már azsem normális hogy bekapcsolod és pár másodperc múlva világít rendesen!
én bekapcsolom és egyszerre max fényerőn van!sztem kifogtál egy rosszabb példányt!
[Szerkesztve] -
-
God MonXter
tag
válasz
Calibos #2598 üzenetére
én még computermode-on nem rendeltem!
a coolcomp.hu-n 3-400ft-tal olcsóbban hozzájutsz a cuccokhoz!
pl. computermode aerocool ht102=16k körül
coolcomp aerocool ht102=11k körül
van 1kis különbség!
a computermode fórumán nagyon segítőkészek!szal ha síkhül.ye vagy hozzá,akkor is normálisan elmagyarázzák! -
God MonXter
tag
válasz
Winner_hun #2592 üzenetére
köszi!akkor smd kell bele!
-
God MonXter
tag
válasz
Winner_hun #2588 üzenetére
a 3310-es tetszik a legjobban!mi a neve annak a lednek és milyen méretű amit bele tettél?
mert ha nem veszed zokon,húgomnak megcsinálom én is csak pirosra! -
God MonXter
tag
válasz
Winner_hun #2588 üzenetére
már régebben is olvasgattam a topicod!
tegnap jött meg a gatewatch-om meg a 3 30cm-es kék fénycső+primecooler vga hűtés!
hamarosan meg suli! -
God MonXter
tag
válasz
Winner_hun #2586 üzenetére
szivesen!nem tudsz olcsón kábelharisnya szettet vagy molex csatlakozókat?mert nekem kicsit sok a 4k amiért árulják!levagyok égve
nem tom te csináltál-e olyan baromságot,én már általános 6.osztályban a számítógépembe kötöttem 12v-os égőket!
[Szerkesztve] -
God MonXter
tag
válasz
God MonXter #2584 üzenetére
a 3.oldalon a ccfl fénycsöveknél van a hangérzékelős is!
de egyszerűbb,ha szét kapod a hangfalat és ami a mélynyomóba megy kábel azt rákötöd az inverterre is!nekem anno(mikor nem volt még modding MO-n)autó fényszórót tettem rá!
de vannak ugyanitt fénycsővezérlők amik hangérzékenyek! 6k-ba fájna neked!
[Szerkesztve] -
God MonXter
tag
válasz
Winner_hun #2583 üzenetére
menj a computermode.hu-ra ott a világítástechnikára és ott lesznek a ccfl fénycsövek!
Kompatibilis, a hangvezérlo egységekkel-ezt innen másoltam a Sunbeam cuccok lesznek azok! -
God MonXter
tag
válasz
Winner_hun #2581 üzenetére
az miakar lenni hogy ''mélyre villog''?hangérzékeny?nézz körül a coolcomp.hu+computermode.hu!ott vannak ilyenek!
-
God MonXter
tag
válasz
Winner_hun #2579 üzenetére
figyu,én bármikor megtom csinálni!
fater munkahelyén van plazma+co is!sok mindent megcsináltunk már így!(ablakkeret,motorváz)
az anyagár meg nevetséges!
bemegy a boltba és kér egy 15x15-ös alulemezt!azt meg leméri mily vastag az oldallap!
abból már gyönyörűen lehet alakítani! -
God MonXter
tag
válasz
Winner_hun #2576 üzenetére
jah,értem!de úgyis meglehetne oldani,hogy plazmával kivágja és ugyanolyan vastag lemezből vág a helyére ugyanakkorát és co-val visszahegeszti!
-
God MonXter
tag
szintet léptem jipíííí már lelkes újonc wok!
mostmár megsem állok a csúcsig! -
God MonXter
tag
válasz
Winner_hun #2565 üzenetére
dehát nem kell nyomogatni a gépet!
rak oda szivacsot vagy gyapotot vagy ha ügyesebb oda hegeszt egy 2mm vastag lemezt és síkba csiszolja! -
God MonXter
tag
válasz
Winner_hun #2562 üzenetére
de ha homorú lesz akkor is elvan tüntetve a dombocska!
-
God MonXter
tag
válasz
Winner_hun #2557 üzenetére
nem kell neki teljesen síkba hozni elég ha eltünteti a ''dombocskát'' úgyis matricát akar a gépre! az meg nem baj ha 1 kis gödröcske lesz benne! úgy kell rakni a matricát hogy pont eltakarja!
-
God MonXter
tag
nem a fémlapon van a hangsúly hanem az hogy egyenes és lehetőleg kemény helyre kell rakni!(1 régebbi asztal is jó)!
az a lényeg hogy kalapáccsal egyenes síkba hozod az oldallapot és olyan egyenes lesz amilyen sík cuccot raktál alá!de az is elég ha,egy keményebb műanyagot vagy egy deszkát a
ventihely alá rakod és úgy ütöd!
tudod mint a kovácsok! -
God MonXter
tag
hát szétbarmolás nélkül szerintem nem lehetne megoldani!sokat gondolkodtam a témán,de esztétikai változás minden esetben feltűnő lenne!és nem a jó irányban....
máshová esetleg nem tudnád a matricát rakni?vagy pedig egy teljesen!!sima fém lapra ráteszed az oldallapot úgyhogy teljesejn felfeküdjön rá!és filccel bevonod a kalapácsot és megpróbálod óvatosan kiegyenesíteni!a filc azért kell,mert különben a művelet után fújhatnád újra az oldallapot!
jobb nem mjut az eszembe!
sok sikert! -
God MonXter
tag
válasz
NorDezs #2549 üzenetére
Darabolás:
Nekem is Winner_hun segített,úgyhogy övé az érdem!
Dekopír fűrésszel!a lap meg legyen ún. Kanyarítólap(aprófogú és fához van!)
Fúrás:
Nagyon lassú fordulaton nehogy megolvadjon!és ne told neki mint az állat!
inkább fúrd meg először kisebbel és utána nagyobbal,így kijavíthatod az estleges hibákat!
Sok szerencsét és türelmet hozzá!
és csak óvatosan! -
God MonXter
tag
válasz
FireKeeper #2546 üzenetére
köszi,csak mert a délelőtt jött meg a gatewatch-om+a fénycsövek és mikor majd beszerelem őket az elrendezéshez kell!
KÖSZI MÉGEGYSZER IS!!! -
God MonXter
tag
válasz
God MonXter #2545 üzenetére
itt a kép ami segíthet!
[link]
[Szerkesztve] -
God MonXter
tag
válasz
FireKeeper #2544 üzenetére
oké,köxi!
tudom eléggé bonyolult,ha képet raktam volna be akkor sokkal könnyebb lett volna!
akkor megéri a 8cm-t berakni vagy sem? -
God MonXter
tag
válasz
FireKeeper #2542 üzenetére
nem,az aerocoolra 2db ventit lehet rárakni!és én azt kérdeztem hogy berakjam-e még a 8cm-es ventit-e mert az a házhátulján lévő 12cm-es venti előtt lenne egy 4cm-rel!és érdemes-e úgy berakni?vagy az akadályozná a 12-est a szívásban?
-
God MonXter
tag
na,szóval lenne egy idióta kérdésem!van nekem egy aerocool ht 102-es cpu hűtőm!van rajta egy 92+80-as venti és mögötte egy 120-as!hogy rendezzem el őket hogy jó legyen a légáramlás?a 80-ast is állítsam szívóra?mer most így van sorrendben 120-80-92!
120 szívó 80-as ???? 92 fújja a levegőt!vagy vegyem le a 80-ast mert felesleges?
előre is köxi a válaszokat! -
God MonXter
tag
Köxi a válaxokat!
akkor Revoltecet veszek! -
God MonXter
tag
Xiaxtok,az lenne a kérdésem hogy melyik márkájú fénycső világít jobban: A Sharkoon vagy a Revoltec?mert xeretnék venni a gépbe de nem tom melyik a jobb
!Köxi a válaxokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged