Hirdetés
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- iPhone topik
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Netfone
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoyalFlush
őstag
És azt hogyan lehetne megoldani?
Találtam egy egyszerű bakapcsolási késleltető áramkört, mely ~ 15 mp elteltével zárná a kört. A baj csak az, hogy nem egy pillanatra, hanem folyamatosan.
Szereztem egy play gombos fehér CD olvasót. Feketére lesz fújva, az LG 52X MAX helyére " You wanna dance ? " felírat kerülne
A fejhallgató kimenetre csatlakozó jack dugó kábelét bevezetem a házba, ahová egy hangfal belső elektronikáját építeném. A ház elejében van egy fém keret (házhűtő ventinek volt szánva gyárilag), melyhez pont passzol a 8 centis hangszóró. -
didyman
őstag
Lehet kapni voice recorder IC-ket, direkt ilyesmire. Rögzíteni lehet benne ROM területre hanganyagot, aztán gombnyomásra lejátszani. Relatíve olcsó, meg egyszerű. A CD-ROM másopercekig nem fog reagálni a gombokra, mert induláskor mással van elfoglalva, sok addig nem is áll szóba az emberrel, amíg a TOC-t be nem olvasta, ott hiába nyomogatja az ember.
Ilyen IC plö a HK828, külföldről szerintem be lehet rendelni, tökegyszerű kapcsolása van.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Avast! Antivirus topic
- Futás, futópályák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A fejhallgató kimenetre csatlakozó jack dugó kábelét bevezetem a házba, ahová egy hangfal belső elektronikáját építeném. A ház elejében van egy fém keret (házhűtő ventinek volt szánva gyárilag), melyhez pont passzol a 8 centis hangszóró.