Új hozzászólás Aktív témák
-
maTaKee
csendes tag
HÁÁLLELÚJA HÁÁLLELÚJA kijöttt!!! há-há sok babot kéne hozzá ennie hogy kifogjon rajtam egy ilyen kis semmi!!
-
maTaKee
csendes tag
a floppy tűjét végre kiszedtem
1 gondal kevesebb, de még az ATX még mindig nem jön ki!!!!!
-
maTaKee
csendes tag
hogy a rákba jön ki az ATX csatiból a tű????
-
maTaKee
csendes tag
még1 az ATX (a 20 vagy nemtom hány tűs) csatiknál is ilyen 2 kis pöcökkel van rögzítve?? ja meg a floppynál??
-
maTaKee
csendes tag
válasz
Bali1991 #3097 üzenetére
kössz a választ
most egy überbrutális gépházat szeretnék csinálni és amiatt gégecsövet teszek rá. (ez most viccesnek fog tűnni, mert nem tudod/játok hogy miennek fogom csinálni) olyan gégecső lesz rajta mint ami a zuhanyzókba vagy fürdőkádakba szokott lenni az a króm színű csak én vízköveset keresek mert az jobban fog állni a gépházamhoz!
Azt viszont nem értettem meg a válaszodból hogy most akkor új csatit kell vennem, de tüske az maradhat ami eddig volt?? -
maTaKee
csendes tag
hi all!
hogyha csövet szeretnék húzni a tápkábelekre, akkor lekell venni a csatlakozókat, és ha ráhúztam a csövet akkor ugyanazt a csatlakozót visszatehetem?? vagy kell venni másikat?? meg ha kiszedem akkor azokat a kis fém tüskéket is kikell cserélni vagy az is maradhat ugyanaz?? még1ahoz hogy leszedjem a csatlakozókat ahoz kell valami speckó szerszám vagy tudok találni valamit itthon amivel kitudom szedni??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged