Hirdetés
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
válasz
DeltaPower
üzenetére
Azért én nem mennék rá hűtés nélkül. Tedd át 5 voltra vagy ha nem elég a hűtése úgy akkor csapj bele a másik mellé még 1 ventit ugyanarra kötve így jóval halkabb lessz. Házba talán nem is hallod majd.

-
hétalvó
addikt
válasz
DeltaPower
üzenetére
A 95-ös ólommentes biztos jó. Nedvesíts be egy rongyot tedd rá, majd zárd el a levegőtől, hogy ne párologjon. Vigyázz mert belemarja a rongyot is.
Szerintem a többi is így működik. Aceton gyorsabb.
[Szerkesztve] -
zso73
veterán
válasz
DeltaPower
üzenetére
Étert próbáltad?
-
hétalvó
addikt
válasz
DeltaPower
üzenetére
nitrot, benzit,lakkbenzint ki tudom próbálni. majd megnézem ha nem felejtem el.
-
hétalvó
addikt
válasz
DeltaPower
üzenetére
benzin vagy akármilyen higító esetleg, mind oldja a műanyagot de egyenletesen házilag nehéz lesz és mindegyik párolog ráadásul, aceton is elég meleg...
-
hétalvó
addikt
válasz
DeltaPower
üzenetére
Kösz a tippet.
Nem tudom a plexit hogyan lehet meoldani. Esetleg van itthon plexilap darabom, neked adom kisérletezni.
Miért nem teszel be üveglapot? Keményebb és azt lehet kapni készen. Biztonsági üveg nem törne el. Szerintem szebb is lenne mint ezek a plexik. -
hétalvó
addikt
válasz
DeltaPower
üzenetére
kromofágot se használj, nem lehet rendesen festeni.
Inkább 1000 polírpapír vízzel próbálkozz, teljesen leszedni pedig ne sajnáld a fáradtságot smirdlizni 1 réteg jó alapozót vittél fel.
-
válasz
DeltaPower
üzenetére
A jumperek biztosan kiadják a delejt, mert világít az egerem is meg a billem is. Még mielőtt elindítanám a gépet...
A mátrix dologhoz nem tudok mit mondani.
PS2 átalakítóval meg nem próbáltam. Nekem fontos, hogy kevés kanóc legyen a gépembe dugva, ezért csak egy USB hub megy bele hátra. Oda van minden csatlakoztatva, így az asztal alatt marad a kupleráj. Ja és a hub nélkül sem indítja a gépet az USB-n.
Köszi, üdv: csigi
-
válasz
DeltaPower
üzenetére
Nem lehet olyat beálltani, hogy billentyű kombinációra kapcsoljon be? pl nálam a CTRL+F1-re indul a gép
-
didyman
őstag
válasz
DeltaPower
üzenetére
Az any key miért nem jó?
-
törölt tag
válasz
DeltaPower
üzenetére
Szerintem sima mátrix. A billenyű elektronika egy egychipes sz@rság, és a kontaktokat figyeli csak.
-
törölt tag
válasz
DeltaPower
üzenetére
Biosban az energiaellátásnál nincs olyan opció, hogy power on hot key? Mert akkor két bill. lenyomásával indul a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VGA kibeszélő offtopik
- Elektromos autók - motorok
- Synology NAS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- AliExpress tapasztalatok
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128B Fekete -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest