Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pero
senior tag
válasz
Spancer RE
üzenetére
én csak alaplapra kötötttem egy sima molexes ventit és ott nem is volt sárga drot, amúgy az tényleg csak fordulatszámot jelez vissza, ha pedig molexre kötöd ott dsemmi értelme, sztem hagyd ki nyugodtan. nem vok nag szaki de még azt tom elképzelni h a kimaradt sárgát az alaplapon a megfelelő helyre bekötöd és akkor még ki is jelezné de ez csak egy laikus 5let, de a kapcsolóhoz tuti nem kell sárga drót a venti részéről.
ami meg a molexbekötést ill, én ovatosan kiszedtem azokat a tüskéket amik nekem kellettek, és óvatosan egy apró cinpöttyel odafogtam hozzá és utána visszadugtam a tüskéket a helyükre, csak annyi látszik h +2 drót jönn ki a molex csatiból.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Házimozi belépő szinten
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Futás, futópályák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
- GIGABYTE C200 Glass
- Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K Beégett I Cam I W10 I Gar
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő