- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
Sziasztok!
Lenne egy a (remélem) témához kapcsolódó kérdésem.
Vettem lassan egy éve egy corsair ll 120 dual light ventit.
Ráraktam a proci hűtőre, hogy hú de jó lesz. Akkor még nem tudtam, hogy ennek az rgb részét vezérelni is kell.... azt hittem alapból is fog ott szivárványozni nekem.
Később vettem egy speedlink vezérlőt, meg három rgb ledsort. Vagyis hát adták hozzá. Távirányítóval.
Úgy gondoltam, majd ezzel jól megvezérelem. De hát nem sikerült. A csatlakozó sem ugyanolyan volt, de 4-4 pines, volt mint a 2 oldalon jelölés, így össze bírtam csatlakoztatni ideiglenesen és próbálgatni.
Néha 1-1 led felvillant a ventin, valamelyik részén. De az is csak halványan. Ahogy próbáltam állítgatni a színeket. Akkor rájöttem, hogy ez így nem fog menni. A hozzá nem értésemmel fordítva is rádugtam a ventit a csatlakozóra, nem azzal van e a baj esetleg. Akkor meg még mintha valami zúgó hangot is adott volna ki, a pörgésen kívül.
Most vettem hozzá egy lightning node pro-t, meg egy venti hub-ot. Amik kellenek. Összeszereltem és hát nem világít, nagy szomorúságomra... :/
Szóval az lenne a kérdésem, hogy azzal a próbálgatással annak idején ki tudtam nyírni a ventit? Vagyis a ledes részét? Azóta is azt használom proci hűtőnek. Csak "sötéten" ugye...
Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ford topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Bundle topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Corsair / NZXT 120 - 140mm Ventilátorok.
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold moduláris tápegység 3 év garanciával
- Corsair / NBase / ID-COOLING Ventilátor vezérlők.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest