Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Csatornánként 10A-t tud (de mivel nem hiszek a kínai specifikációknak (
) és biztonsági játékos is vagyok) én olyan 5-6A fölé nem mennék terhelésben. Na most ez 230V-nál is bő 1000W-os terhelhetőséget jelent, szóval igen, bőven ráköthetsz 40W-ot. Írtam már, hogy nekem ~60W-ot kapcsolgatott gond nélkül egy ugyanilyen. De apumnál pl. egy ~1600W-os elszívót vezérel ugyanez a műhelyben már 3 éve és nála is talán csak a távirányító fog idő nap előtt meghalni, mert a műhelyben azért kap hideget, meleget. Mindegy van még neki 3 másik.... 
(#19975) core i7:
Csípd le róla a maradék hármat...
Viccen kívül nem igazán szoktak egyedi kábelkészletek lenni tápokhoz, talán csak a Corsairnél láttam ilyet (simán tévedhetek, de nem rémlik másnál). Készíteni sem nagy szám, ha a hossz úgy rövid. A gyári moduláris csatlakozót kell csak újrafűzni összesen 4 darab kábellel, SATA csatlakozót is lehet külön venni rengeteg helyen (itthon is láttam már több helyen, de külföldről filléres dolog). 
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubuntu Linux
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Béta iOS-t használók topikja
- EA Sports WRC '23
- HBO Max
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB karcmentes 91% akku 188 ciklus
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és biztonsági játékos is vagyok) én olyan 5-6A fölé nem mennék terhelésben. Na most ez 230V-nál is bő 1000W-os terhelhetőséget jelent, szóval igen, bőven ráköthetsz 40W-ot. Írtam már, hogy nekem ~60W-ot kapcsolgatott gond nélkül egy ugyanilyen. De apumnál pl. egy ~1600W-os elszívót vezérel ugyanez a műhelyben már 3 éve és nála is talán csak a távirányító fog idő nap előtt meghalni, mert a műhelyben azért kap hideget, meleget. Mindegy van még neki 3 másik.... 
Viccen kívül nem igazán szoktak egyedi kábelkészletek lenni tápokhoz, talán csak a Corsairnél láttam ilyet (simán tévedhetek, de nem rémlik másnál). Készíteni sem nagy szám, ha a hossz úgy rövid. A gyári moduláris csatlakozót kell csak újrafűzni összesen 4 darab kábellel,