Új hozzászólás Aktív témák

• sepsi0

őstag

válasz 4Grider #48108 üzenetére

Január 31ig meghosszabbították az átszerződés határidejét. Barátomnak csak net előfizetése van adatmegosztóval. Őt nem kereste a Telenor, a mi ügyfelesünkkel beszéltünk pár napja és ő adta ezt az infót és segít a barátom szerződésében.
    Szerintem nálad más lehet.

Másik.
    Nekünk a 2. számla is rossz lett, 15k helyett 26k a számla, kb 1,5 hete 1220, elvileg kezelik a panaszom. Sőt az egyik adatmegosztó nem is került a nevünkre csak pár napja. Nem tervezem a számlát befizetni jan7 a határidő.
    Írtam az EQ Facebook oldalára, hozzászólásban segítőkészek voltak, privátra tereltek. Leírtam az összes telszámot, azt hogy mi a problem. Szerintük ez így jó, én írtam nem. Erre adjam meg a számokat megsürgetik. :D
    Ennyit az EQról, soha többet nem tárgyalok velük.
    Közben a cégemnél van Telekom flotta, 5k a net 3k a korlátlan beszéd, egyedül 2 dolog tart vissza.
    1 nincs adatmegosztó, telefonokban jó ha van net majdnem ingyen.
    2 nem tudom milyen a Telekom korlátlan nete, mennyire "korlátlan", nincs e lassítás, bármi gubanc.
    Nekünk a Telenor adja az itthoni netet, elég sok a forgalom, nem nincs torrent, van Netflix, HBO GO, YouTube, PC-k.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák