- Milyen okostelefont vegyek?
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz mucsgyver70 #63598 üzenetére
Nincs a yettel ászf-ben ilyen előírás.
Egyébként én sehol nem írtam, hogy hordozza el a számot és másnap vissza.
-
titán
válasz mucsgyver70 #63595 üzenetére
Ezt hol találtad a bestfleet oldalán?
-
mucsgyver70
aktív tag
Küf- el mi a helyzet? Nagyon nagy a csend. Van köztünk TARR ügyfél?
-
veterán
Auchanos flottánál hogyan lehet ellenőrízni a kiegészítő perc és adatcsomagokat? Az egyikhez kértem havi 3000-ért korlátlan hívást de ennek nyomát sem látom. Illetve még folyamatban, csütörtökön rendeltük meg, hétfőn történt meg este a számhordozás, még tegnap reggel az ideiglenes 20-as számokat láttam aztán estére már a hordozott 30-asokat az online felületen és az appban
https://tinyurl.com/rasoapro
-
titán
válasz [KgP].Robot #63592 üzenetére
Éppen azért.
Számhordozás csak abban az esetben lehetséges, ha a jelenlegi szolgáltatód nem a Yettel ( hanem pl.: Digi, NetFone, Telekom, Vodafone stb. ). Bármelyik szolgáltatónál lévő előfizetést, vagy feltöltőkártyás hívószámot lehetséges számhordozni. [link]
Átviszed máshova például feltöltősbe és onnan már tudod vinni hozzájuk.
[ Szerkesztve ]
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz mucsgyver70 #63591 üzenetére
A táblázatban "extra net dijak"-kent vannak feltüntetve kulonbozo adatcsomagok. Ha elfogy az alap 4GB net, es szukseges, akkor lehet vasarolni ezekbol extra netet. En ebből a logikabol indultam ki, mivel a jelenlegi csomagom is így mukodik. Ha ez nem így van, akkor nem valid az elgondolasom.
Yetteleskent miert nem lehet bekerulni? Yettel szolgaltat a BestFleetnél is a tablazat szerint. -
mucsgyver70
aktív tag
válasz [KgP].Robot #63590 üzenetére
Az nem +7Gb, hanem összesen 7Gb. Yettelesként hogyan akarsz bekerülni?
-
Dracula72
senior tag
válasz [KgP].Robot #63586 üzenetére
Erre gondolsz ami 4350Ft és 7GB.
( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
4Grider
nagyúr
válasz [KgP].Robot #63586 üzenetére
Közvetlenül sehogy, a bestfleet nem fogad yetteles flottásokat.
-
[KgP].Robot
aktív tag
Az Auchan-ban alig van net, illetve 10Ft a percdij flottan kivulre. A minimum csomagban nincs lebeszelhetoseg es a kozepes csomagban is csak 120 perc.
Szerintem a BestFleet Flexi passzol nekunk a legjobban. 4349 Ft-ert van 11 GB net, 275 perc lebeszelhetoseg, majd ezutan 5Ft/perc.
Ez igy mar egesz jo szvsz.
Mas:
Tudja valaki hogy lehet atmenni DPI-bol BestFleetbe?
Koszonom. -
8
senior tag
A 6771Ft-os csomaghoz a bestfleet nevére kell íratnod a számod, korábban olyat kerestél, ahol a neveden marad.
A neveden maradós csomagokra december végéig nincs csatlakozási díj (flexi, all-in)52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
pp88
tag
-
CP111
tag
Múlt pénteken írtam az IT service (Flotta Telefon) oldalán egy üzenetet.....azóta se kép, se hang! Múltkor is ezt játszották!
Számomra hiteltelenek így ilyen hozzáállással!Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
veterán
Sikerült letölteni az igazolást.
Az számít, hogy nincs rajta a második keresztnevem? Nem szoktam megadni ilyen bizalom/hűség stb kártyáknál, ezért az Auchannál sem volt benne.https://tinyurl.com/rasoapro
-
adam1400
tag
van olyan aki iqpros volt és kiadták a számat feltoltosbe? mennyibe kerül?
-
veterán
Sziasztok!
Telekomtól akarok átmenni Yettel Auchan flottába 3 mobilszámmal.
Az egyiken volt hűség januárig, kifizettem ma a kötbért (19800Ft).
A kérdésem az lenne, hogy most az lenne a a következő lépés, hogy besétálok egy Yettelbe a flottaigazolással? Van valami határidő, hogy most letöltöm, és holnap megyek be vele vagy egy hét múlva az számít?
Jelenleg még élő előfizetések vannak, okosóra és tablet megosztó sim az egyiken, Netflix a másikon, MAX a harmadikon. Ezekkel mi történik, ha számhordozást kezdeményezek rájuk? Mit kéne előre intéznem?Szerk: Akartam adategyeztetni, szóban ránézett az adataimra és azt mondta minden stimel. Ez ennyi, vagy valami hivatalos procedúra?
szerk 2: Gondolkodtam hgoy a vezetékest is átviszem a Yettelhez, de nem vagyunk szolgáltatási terület. Digi van, és Voda sincs pedig elvileg egy a Digivel vagy nem?
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Tiédetis
senior tag
válasz domper2015 #63560 üzenetére
Pont ezt írta. Egyértelmű 5000Ft 3 hónapra, egyben fizetendő
Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Adat simre van szükségem. Már pár éve iqpros 4GB-osat használom, de mostanság mindig kifogyok belőle már hónap közepén. Szerencsére csak belassítanak, az csevegésre és fórumozásra elég.
Nagyobbra váltanék, IT Services / flottatelefont néztem ki. Ott a 10 gigás csomag annyi mint iqpronál a 4 giga (~1800). Azt tudja valaki, hogy ha elfogy a 10 giga, akkor lassítanak vagy megszűnik a net?Van esetleg ennél jobb ajánlat? Szolgáltató mindegy. 8GB minimum kellene.
[ Szerkesztve ]
-
Tiédetis
senior tag
válasz domper2015 #63558 üzenetére
milyen költséget?
Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
Troy.
addikt
Sziasztok,
Kiegészítő mobilinternetre volna szükségem a telefonomhoz, ugyanis a havi 4 GB úgy néz ki már nem elegendő. Második kártyával akarom megoldani, ehhez keresek egy jó ár/érték arányú ajánlatot.
Valójában van egy vodafone feltöltő kártyám, amivel tudok plusz 5 GB-ot venni 2500 Ft-ért, de talán jobb lehetőség a piacon, amiről nem tudok.
Nem feltétlen flotta ajánlatra gondolok, de minden lehetőségre kíváncsi vagyok (itthoni/külföldi feltöltős, itthoni mobil flotta stb.)
Jellemzően itthon volna használva.Köszi.
.
-
4Grider
nagyúr
válasz KergeK@csa #63552 üzenetére
Csak szólok, hogy az okosóra sim (yettel) messze nem ugyanaz, mint a multisim. A yettel féle megoldásnak teljesen más a hívószáma. Ha már yettel flottát nézel...
-
KergeK@csa
tag
Sziasztok!
~200 perces ingyenes kerettel, havi 25gb adatforgalommal (de bővíthető legyen), okosórás multisim-mel e-simmel keresnék flottát, kifejezetten olyat, ahol a számom a nevemen marad.Szembejött a mobilflottak.hu ajánlata, viszont ebben a topikban az összefoglaló sheet-ben nincsenek benne? Mi az oka, esetleg nem ajánlott a cég?
Üdv: Kacsa -
kano
nagyúr
válasz whited #63548 üzenetére
Nincs olcsóbb csak drágább.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
whited
addikt
-
titán
-
pp88
tag
Sziasztok! Én jelenleg Netfone ügyfél vagyok még 1 hónapig. Utána lejár és szeretnék váltani flottára. A Netfone lassú netet adott és a hálózattal is voltak problémák, mert sokszor szaggatott a vonal és nem tudtam telefonálni a város közepén.
Keresnék korlátlan beszéddel, kb 10 GB nettel megoldást. Ahol marad az én számom a kezemben. Tudtok segíteni? -
CP111
tag
válasz whited #63541 üzenetére
Nekem idén januárban lejárt a hűségem. Semmi az égegyadta világon nem történt azóta!!! Minden megy úgy ahogy másfél évvel ezelött megkötöttem!
Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
DrBubo77
Topikgazda
-
whited
addikt
Sziasztok,
KÜF-ben vagyok még épp, de a hűség hamarosan lejár, ezért szeretnék váltani.
Körbejártam a "sima" szolgáltatós árakat, és eléggé elborzadtam
4 előfizetést szeretnék egy helyre vinni, változó csomagokkal, mivel a táblázat ha jól láttam júniusi, esetleg lenne ajánlható számomra?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
MODERÁTOR
Töröltem pár hozzászólást.
Politikát, offot, a másik kóstolgatását fejezzétek be!Xiaomi 13T
-
adika4444
addikt
válasz arcszesz #63529 üzenetére
A KÜF szerződése a Yettel-lel májusban megszűnt, azóta nincs közük egymáshoz. A KÜF nem szolgáltatott. A KÜF kb. 2021-ig továbbszámlázós flottaként működött (bár a számlafizető már akkoriban is 99%-ban a végfelhasználó volt), majd akkor - vélhetően egy előnyös szerződésmódosítás hatására - elkezdték az ügyfelek saját nevére rakni az előfizetéseket. Innentől kezdve, egészen a 2024. májusi Yettel-es szerződés megszűnéséig a KÜF az általa kötött keretszerződés szerinti csomagokra adott belépési engedélyt, amivel be lehetett menni a Yettel-hez és leszerződni velük, majdnem úgy, mint egy publikus tarifára.
Az egyetlen, ami valós aggodalomra adhat(ott) okot, hogy a KÜF keretszerződése esetleg tartalmazott valamilyen, a végfelhasználók számára hátrányos kitételt ilyen esetekre, ám ez szemmelláthatóan nem következett be. Konklúzióképp a KÜF engedélyével kötöttek az emberek egy valamilyen díjcsomagot a Yettel-lel, amihez a megkötéstől kezdve a KÜF-nek már igazán nem volt köze, az előfizetői szerződés a Yettel és az adott user közt jött létre. Épp ezért majd a 60 napos kötelező felmondással fogja a Yettel felmondani ezeket a csomagokat, ha fel fogja, én is arra tippelek, hogy ezt azért nagyon nem kapkodják el.
üdv, adika4444
-
szucs.krisz
csendes tag
válasz pietrrr #63514 üzenetére
Vannak olyan információk amik nem tartoznak rád, ilyen egyszerű.
És vannak dolgok, amiket tudhatsz, vagy legalábbis örülhetsz, hogy megosztják Veled.Hidd el, ha van valóság alapja annak, amit írtam ( márpedig nem azért járok ide, hogy eladjam bármelyik szolgáltatásunkat ), akkor arról tájékoztatják a szolgáltatók a flottakezelőket.
Nem Téged, hacsak nincs Neked is néhány ezer előfizető a kezelésedben.
A részemről ennyi.
-
Baltazár123
senior tag
Ja, az év vége honnan jött neked? A küf maga kirakott egy posztot, hogy kaptak egy email-t a yetitől, hogy "game over" nekik és ez már hónapokkal ezelőtt volt.
utána ment a végtelen para, amikor egyesével beszámolt arról mindenki a FB-on, hogy megkereste őt a yeti és a) elfogadta, mert nem akart tovább izgulni b) elfogadta, de most már visszavonná és hogyan is lehet az elállással élni? c) nem fogadta el d) nem fogadta el és mellé még valami poénosat is beszólt az ügyintézőnek, mert mekkora király már ő e) aki beszélt ügyintézővel, de nem tudja, hogy most elfogadta-e vagy nem fogadta el? meg milyen ügyintézővel is beszélt? miről beszéltek? mi lesz most? (nem vicc, bármennyire is annak tűnik, volt ilyen).
Vannak emberek még kb 1,5 évig hűségben, akik telefont vettek, szóval én arra tippelnék, hogy most kb 1,5 évig nyugi van annak, aki yetteles volt küf csomagban van. Ha elégedett vele és nem kell módosítani rajta meg nem akar telefont venni, akkor kivárja és ennyi a teendő. A számlát át kell olvasni, ami amúgy is ajánlott és ott majd leírják, ha vége lesz a mostani csomagjának, 60 nappal, 2 hónappal korábban. Ha több net kell, az még megoldható külön simmel, pl ITS-nek elég jó árakkal van és kb ennyi most a nagy helyzet, nyugalom van és békesség.
Aki meg úgy érzi, hogy ez a bizonytalanság kikészíti idegileg az keressen más, hasonló lehetőséget.
Én nem látom miféle gubanc lesz. Nem lesz itt semmilyen gubanc. a yeti is minek bolygatná meg jobban? okés, van egy minimális esélye, hogy meghülyül a yeti és nekimegy a volt küfös felhasználóknak, de ennek olyan csekély az esélye, hogy szerintem nyugodtan aludhatsz emiatt, ha csak ez nyugtalanít.
-
aum
junior tag
Elég ha a yettel hoz egy ászf módosítást: csak hűség alatt jár tarifakedvezmény. Mivel újabb hűséget nem lehet küf-ös csomagra vállalni, így majd eldöntik a már hűségből kifutott ügyfelek, hogy a kedvezmény nélküli dupla áron akarnak-e maradni….vagy élnek a yettel “nagylelkű” felajánlásával: 30% kevezményt kapnak az aktuális piblikus tarifákra.
-
arcszesz
aktív tag
-
Henri
kezdő
Nekem erről a sztoriról az ötlik be így első blikkre, hogy nem ugrott át a tervezett számú ügyfél a 40 ezerből (a telefonhívásos bepalizások hatására) drágább előfizetésbe. S mivel az anyacégnek kockázatos ekkora létszámnál egyben megszüntetni az egész flottát, mert esetleg a komplett tömeg átnyargal valamelyik konkurenciához (mint Arcszesz kolléga esetében történt), így maradt ez a módszer: pletykák terjesztésével manipulálva kiugrasztani az ügyfelek egy csoportját, lehasítani egy szeletét (és tesztelni, hogy merre áramlanak), hogy a végső lezárásnál, majd kisebb legyen a rizikó.
Tehát, ha felteszem a kérdést: cui prodest? Akkor egyértelmű, hogy az anyacégnek is és a 40 ezer potenciális ügyfélre pályázó - itt a fórumon elég erőteljes jelenlétet mutató - konkurenciának is érdekében áll. Ha ez így van, feltehetőleg még egy darabig hallgatni fogjuk ezt a lemezt (konkrétumok nélkül)…
Az azért kétségbeejtő, hogy tényleg úgy terelgetik az embereket, mint a birkákat… Mint egy kísérleti labor, kb úgy nézünk ki.:) -
pietrrr
aktív tag
válasz szucs.krisz #63498 üzenetére
hol? Hol? HOL?
Jössz te is ezzel az üres lózunggal, köszi!Jó, hogy itt vagy, veled is csak többen vagyunk... -
kbela365
tag
válasz pinnacle #63507 üzenetére
Hogy ne derült volna ki? Csak vissza kellene olvasni. Még mindig a Digitális Kormányzati Ügynökség keretmegállapodásából valók azok az árak és "az" lehet benne aki önként csatlakozóként, vagy kötelezettként szerződést köt a szolgáltatóval a DKÜ keretmegállapodás keretein belül. Idézőjelben az "az", mert ez értelem szerűen jogi személy lehet.
És NEM flotta. Keretmegállapodás, amire le kell szerződni. Ha egy intézmény leszerződött, akkor utána kérhet a dolgozóinak "dolgozói csomagot" az adott szolgáltatótól egyedi megállapodás alapján. Ez utóbbi inkáb már "flotta". De ezek a dolgozói konstrukciók közel nem olyan előnyösek, mint a fenti táblázatban látható árak. Inkább a "horgász flottához" közelítenek.
Valaki itt még írta, hogy az OMSZ-es fórumtásrtól "elvették" az előfizetését és átíratták vele Vodafone-hoz. Nem, erről szó nem volt. Az OMSZ-nek volt egy előfizetése (elő- és számlafizető az OMSZ), amit a dolgozójának odaadott, hogy használja a munkájához és a teljes havi költséget kiszámlázta neki "magáncélú hívások" fedezeteként. Amiből persze a felhasználó úgy gondolja, hogy az övé az előfizetés, hiszen ő fizeti, de nem, az OMSZ-é az előfizetés és a teljes költséget ráveri a dolgozóra, aki maga fizet azért, hogy a munkáltatója elérhesse. Kész röhej, de nagy trükk...
-
Akelaus
senior tag
válasz pinnacle #63499 üzenetére
Ez a flotta, vagyis az állami pont abban a 10%-ban van/lesz ami megfelel majd.
Nemrég itt írt valaki akit átnyomtak az eddigi flottából a Vodához se szó se beszéd. Talán a mentőknél, vagy hol dolgozik.
Ha jók az infóim a honvédség is átment a Telekomtól, mert menni kellett.
Tiédetis: ja, azóta is várom az egyéni számlát a lenyúlt nyugdíjamról.[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz rasotamas #63502 üzenetére
Alul van az alap három csomag amin változtathatsz: "Más ajánlatot keresel? Állítsd össze saját tarifacsomagodat!"
Itt kiválasztod mondjuk a Flotta Flexi Plus-ot, majd kinyílnak a bővítési lehetőségek.
"Szeretnék több adatot"
"Szeretnék kedvezményesebben beszélni"
"Szeretnék több SMS-t küldeni"[ Szerkesztve ]
-
veterán
Olyan kérdésem lenne, hogy a Yetteles Flexis tartifa weboldalon (auc500 kód) nem találom a netbővítős/hangbővítős csomagokat, pedig tudom hogy van.
Én bénázok, vagy eldugták? Úgy rémlik alul voltak.https://tinyurl.com/rasoapro
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz szucs.krisz #63498 üzenetére
Erről tudsz linket adni?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Öregszem
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Okos Otthon / Smart Home
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Chrome
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest