Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
őstag
válasz
martongunar #65455 üzenetére
Nem minosul annak. Ha fel akarjak mondani a szerzodesed azt nem fogjak dijcsomag kivezetesnek alcazni. Viszont ha a megszuntetett helyett ajanlott csomag neked jelentos hatranyt okoz (dragabb es/vagy kevesebb szolgaltatast tartalmaz) akkor elhetsz az azonnali szezodes felmondassal, akkor is ha huseged van es ezesetben nem kell kotbert sem fizetned. Pont ezert nem is szoktak a husegido alatt levoknel kedvezo csomagot megszuntetni es kedvezotlenebbet ajanlani.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz
martongunar #65455 üzenetére
Amennyiben az előfizetői szerződés tartalmaz olyan kitételt, hogy a szolgáltató jogosult - részletezett esetekben és előzetes figyelmeztetés után - publikus csomagba kitenni az előfizetőt, akkor nem a szerződés felmondásáról van szó, hanem módosításról. Még a mi vállalati flottás előfizetésünkben is benne van a kitétel. Nyilván nem mindegy, hogy határozott idejű vagy határozatlan idejű szerződésről van szó, de önmagában ez sem indokolja a másfajta írásbeli tájékoztatást. Az eht-tól mi pl. eltértünk az emailes kommunikáció felé, ez alól is csak és kizárólag a felmondás lehet kivétel.
-
4Grider
nagyúr
válasz
martongunar #65453 üzenetére
Tök fölösleges ezen filózni, minden egyedi változás esetén a számlalevélen tájékoztatnak 60 nappal előre. Nem olvasgatod a számlaleveleket, ha ezt megkérdőjelezed. Szerződést ritkán bontanak (a módosítás a jellemző), nyilván felmondáskor a jogszabály által meghatározott postai utat kell válasszák.
-
Ha az it serveces flottából átmennék az auchanos flottára, akkor a számomat megtarthatom? Ugye mindkettő yetteles.
-
Zssom
tag
válasz
Dracula72 #65442 üzenetére
Ez nettó baromság. Nekem 2 régi KÜF-ÖS mellé simán kötötték az Auchan Flexi PRO-t. Megint le akartak rázni.
Nem tudom, merre jársz -kelsz, de a maglódi Auchanban eddig nekem mindent megoldottak, sőt ott még a másik szolgáltatónál (rózsaszínű) is csak kicsit próbálkoztak, de ott is megcsinálták amit kértem[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
Jó eséllyel nem kapnak az ügyintézők jutalékot a flottás ügyintézés után, meg amúgy is sokkal bonyolultabb, mint a publikus díjcsomagok szerződései, így abban érdekeltek, hogy elhajtsák a flottásokat. Telekomnál is ez a jellemző, rögtön azzal indítanak, hogy miért nem ajánlják, milyen kedvezmények nem járnak, stb.
-
4Grider
nagyúr
válasz
martongunar #65441 üzenetére
Az írásban történő tájékoztatást az eht írja elő, ennek legegyszerűbb formája a számlalevél. Egyes esetekben kötelező a külön, postai út.
-
zzola
titán
válasz
martongunar #65441 üzenetére
Ez egyoldalú módosítás és mint minden ilyenről, a számlán van rajta a tájékoztatás. Pl. ezért (is) küldik ki mindig a 0 forintos számlát, mert azon lehetnek értesítések, meg amúgy is kötelező.
-
Dracula72
senior tag
Új nap új kérdés!
Kollégám bement másik üzletbe, ahol megtalálták az 5271ft-os Auchan tarifát, de
van 3 előfizetése a nevén régen bevitt másik flottában.
Yetteles üzletben: Nem lehet 2 féle flottában 1 előfizető.
Ez tényleg igaz?
(2 szám a nevemen, egyik phonecenteres másik Agnátus (taxisdíjcsomag) flottában van.
Yettel oldalon fizetem, mindkettő Yetis flotta. -
martongunar
junior tag
Amúgy csak kérdezem, ez honnan jön, hogy díjcsomag megszüntetést a számlán tüntetik fel?
Szerintem ez az előfizetői szerződés szolgáltató általi egyoldalú felmondása, és erről nem számlalevélen illik értesíteni az előfizetőt.
Nem számonkérés, aki ezt először leírta az honnan vette, ill. hol szerepel hivatalosan ez a kitétel. -
zoltaneger
junior tag
Jelenleg van egy flottás számom Bestfleetes. Havi 275 perc + 4GB. Ez ugye Yetteles.
Szükségem van még egy flottás számra, és azon gondolkozom,hogy a KÜF-höz szerződnék második számmal.
Mennyire éri meg velük foglalkozni? Tudom, hogy One hálózat, de ahol használva lenne a kártya, ott nincs probléma a hálózattal.Van esetleg valami tapasztalat a Küf flottával? Melyiket válasszam?
Köszönök minden segítséget. -
Magicrat
tag
válasz
snooze #65431 üzenetére
Egy vidéki squash clubb flottája volt, de megszüntették (vagy csak minket léptettek ki, mert nem volt hozzájuk sok közünk
). Értesítést nem kaptam hivatalosat, hogy mi lenne, csak telefonálgatnak. A tarifa maradt egyelőre a régi, ami jó is, csak gondoltam megszüntetem a digit, amit csak adat miatt használtam.
-
Magicrat
tag
válasz
snooze #65429 üzenetére
Hát, igen, megszűnt, és csesztetnek, hogy válasszak valamit. Már vagy fél éve
De most járt le egy készülék részlet, így gondoltam akkor eljött az idő keresgélni.
Mindenképp yettel hálózatot szeretnék, mert a digi/vodafone-os telefonálásra használhatatlan, és néha adatra is lassú volt.
Telekomot már nagyon rég bannolom.
Max ilyen átjelentkezek és vissza manőverre lennék hajlandó, de pl. feleségem a telefonon intzi a melóját, szóval nem opció hosszasan szórakozni a sim-re várással, vagy hogy egy ideig nem elérhető.Ha yettel sima mezei előfizuknál maradunk, akkor összesen 24e vagy 27e lesz a költség, és sokallom a mostani 20-hoz képest, amit szeretnék vagy faragni, vagy több adat legyen benne
-
Papix
tag
A Tarr One hálozatot használ.
-
Magicrat
tag
Sziasztok!
Szerintetek mikor normalizálódik vagy fixálódik a yelttel? Úgy értem keresgélek valami lehetőséget a mostani (még meglévő) digi adat + yettel volt flottás megoldásom helyett.
3 számom van (én, feleség, gyerek), így most összesen 6 sim-melMost felmenve a kedvezoflotta.hu-ra BUMM Tarr 40Gb-ot ajánlanak.
Ez akkor most nem működik? Vagy mi is van ezzel a TARR-ral? Vagy nem yettel hálózatot használ?Ráadásul ugye a digis adatkártyákat szeretném megszüntetni és a jelenlegi yetteles számlákat hordozni, mert ebből kettő több évtizedes szám, szóval fixen kellenek
Bocsi, ritkán merülök el a tarifák világában
-
Mr-Blas
friss újonc
Sziasztok!
Mobilinternet előfizetést keresek.
- csak adatkártyára van szükségem
- korlátlan adatcsomaggal
- leginkább Yettel, esetleg Telekomos SIM
- hűségidő nélkül
- flottával vagy közvetlenül a szólgátatóval való szerződés nekem mindegy
- kb 6000 Ft havidíjértEzekkel a paraméterekkel szerintetek melyik flottához érdemes csatlakozni most?
-
4Grider
nagyúr
válasz
Create. #65418 üzenetére
Ha meg is keresnek telefonon, nem kell komolyan venni. Az a komoly, ami a számlalevélen megjelenik. Onnantól számított 60 napotok van, hogy elvigyétek máshová a számotokat, vagy fizetitek utána a publikus havidíjat/percdíjat. De ez még évek kérdése, a lényeg, hogy a telefonos megkereséseket (próbálkozásokat) ne vegyétek komolyan. Azt kell tehát komolyan venni, ami írásban jön.
-
Én 7éve vagyok kb a flottában, utoljára 3éve hoztam ki készüléket. Már nem engednek kihozni sem újabb készüléket sem. Meg is lepődtem rajta rendesen. A szomorú az, hogy többen vagyunk a családból ebben a flottában, most vagy keresünk másikat vagy megvárjuk amíg tud intézni valamit a flottatelefon, addig meg reménykedünk, hogy a yettel nem keres meg lakosságira átváltással kapcsolatosan.
[ Szerkesztve ]
-
Olvasni én is tudok, ezt láttam én is a honlapon. Mindenesetre felhívtam őket és igen, megszűnt, tárgyalnak, de a jelenlegi formában nem lesz, az se biztos, hogy a yettelnél lehet. Előbb-utóbb mindenkit fel fog keresni a yettel, hogy lakossági csomagra váltsák, vagy megszüntessék a számot, akinek nincs már aktív hűségszerződése. Illetve nem csak ezt a flottát érinti, hanem a yettelnél az összeset. (Talán pár nagyobb flottát nem fog csak érinteni, de azt nem tudom melyek lehetnek azok, yettelnél annyit mondtak, hogy a több ezer flottát 3-4-be próbálják összevonni vagy megszüntetni).
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz
Create. #65414 üzenetére
Nem szűnt meg. Csak
"A regisztráció és a megrendelések jelenleg ideiglenesen szünetelnek, mivel a Yettel lezárta az új ügyfelek regisztrációjának lehetőségét.
Kérjük, próbálja meg később!
Amennyiben a további értékesítés lehetősége megnyílik, a megadott email címen értesítjük." -
Sziasztok!
az it services féle flottatelefon megszűnt teljesen? Tud erről valaki infót?
Köszönöm! -
Zssom
tag
válasz
Dracula72 #65409 üzenetére
Most nemrég, honapon belül kötöttünk kettőt is, nem volt vele ilyesmi probléma. Az AUC500-as flottakóddal ha megnézed, az a valós értéket mutatja. Az 5271 a valós. Az ügyintéző nem volt pontos, vagy le akart róla beszélni szerintem. Ja, az lehet még esetleg, hogy a korlátlan beszéd díja a másik két tarifával 3000, ha jól emlékszem, lehet azt kalkulálhatta hozzá.
-
wolf88
aktív tag
válasz
Cuncuska74 #65408 üzenetére
Én nem hallottam róluk,de most megnéztem, Telekomos, számod jogáról lemondasz.
-
Dracula72
senior tag
Kollégám ma bement és korlátlan beszéd 6GB csomagot akart kötni Yettel-nél.
Auchan igazolással kinyomtatva.
Azt mondta a szolga, hogy ez 8ezer valamennyibe kerül.
A honlapon ez 5271ft.
Majd közölte, hogy rájön az inflációkövető is majd erre a 8ezer valamennyire.Kötött valaki mostanában ilyen csomagot?
Mi nem stimmel? -
Cuncuska74
újonc
Sziasztok ,
Hallott valaki a ProfiPhone Kft. csomagjairól ?
-
4Grider
nagyúr
-
mzso
veterán
válasz
SztiviVander #65400 üzenetére
Amúgy tuti a publikus IP miatt merítette a telefont? Vagy ez csak a legpopulárisabb hipotézis?
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!