Hirdetés
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
válasz
4Grider #65274 üzenetére
Sajna nem belépési díj mentes már a mobilflottak.hu, ha az volt valaha:
Ilyen volt a válasz e-mail-ben:Minden opcióra jellemző előnyök:a szám "bukása" technikailag lehetetlen
a telefonszám megtartható, sőt, Ön marad az előfizető, vagyis a szám tulajdonosa
szabad váltás a tarifák között fel/le
készülékvásárlásra is van lehetőség, kedvezményes áron
nincs kaució
nincs havi/negyedéves tagdíj!
egyszeri kártyánkénti szerződéskötési díj 12500 Ft - 7500 Ft között
(a behozott hívószámok mennyiségétől függően)
Hurrá nincs kaució, meg tagdíj, de 12500 egy kártya regisztrállása -
mzso
veterán
válasz
4Grider #65267 üzenetére
Tehát akkor semmi haszna a törvénynek. Akár lejár, várnak egy hónapot és odalökik az embernek az alap tarifát, vagy épp hamarabb mint a fent emlegetett.
A One topicban is egy olyan megfogalmazású szerződést mutogattak ahol a kedvezményt a hűség idejére külön számolják. Gondolom akkor majd valahogy így játsszák le a végén. -
vacs
veterán
Én kíváncsiságból kipróbáltam ezt a GMX FreePhone-t, de nem működik eSim képes Google Pixel 7 telefonon!
Ez gyakorlatilag egy email kliens, regisztráció után meg kellene jelennie a FreePhone menüpontnak, de nálam nincs ilyen: [kép]
Küldtem teszt emaileket is oda-vissza, de semmi.
Hmmm... -
ftb01
tag
köszönöm a választ mindenkinek.
-
Henri
kezdő
A múltkori "be fogják szüntetni a flottákat" cirkusznál az NMHH válaszában a levelemre megírta, hogy nincs tudomásuk olyan kormányzati szándékról, hogy a flottákat megszüntetnék (sajnos).
Viszont piacfelügyeleti ellenőrzéseket folytatott szolgáltatói és fogyasztói panaszok alapján "mobil üzleti előfizetőkkel kötött szerződések jogszerűsége" tárgyában. Úgyhogy nem légből kapott.
A lényeg, hogy az NMHH azt szeretné, hogy a szolgáltatók rendezzék és hozzák összhangba ezeket a szerződéseiket a jogszabályokkal. Az ellenőrzést lezáró döntés nem az összes mobilflottát érinti, hanem csak ezeket az ATR szerződéseket, ezért hát a felháborodás a részükről. -
vence
aktív tag
-
vence
aktív tag
válasz
whbear #65284 üzenetére
Igen ez a [ GMX FreePhone ] ...
és mint látható, köszöni szépen él és virul!
(( Annyira, hogy további 3 db
10, 50 és 80 GB-os testvére is lett ...
Igaz ezek már nem ingyenesek, de nagyon kedvező az árazásuk.))De a 3 GB-os továbbra is € 0,- /12 hónapra,
utána pedig folyamatosan ingyenes ...
(nem teljesíthetetlen feltételek mellett* ).
(( Egyébként pedig € 2,99 /hó a korl. hívás és SMS, + a 3 GB
incl. 5G ... amit szinte minden magyar örömmel vállalna.))Ami még lényeges, ez(-ek) eSIM -es tarifák és
kizárólag az App-ban érhetők el.
És ott is csak egy eSIM-képes telefonon használva jelennek meg a vonatkozó alpontok a menüben!!
- - - - - - -
És egyesek még mindig vitatják, hogy szükség van-e,
ill. inkább eSIM képes telefonokat kellene már választani ...
amikor már 100 Euro / 50-60 eFt körül is elérhetőek.[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz
4Grider #65281 üzenetére
Én pl. várom a Yettel megkeresését az IT Services flottás csomag kapcsán. Jó lenne, ha átválthatnám feltöltősre a számot, csak hűségem van,
Az Auchan flottánál meg kerek perec le van írva, ha megszűnik a flotta vagy a jogosultság, akkor 30 napon belül át kell váltani a díjcsomagot lakossági publikusra. Ez mondjuk már izgalmasabb...
-
4Grider
nagyúr
válasz
Dr Bubo #65280 üzenetére
Meg tudom érteni, gondolom valamelyik felháborodott érintett írta. Az, hogy ezen számok hordozását nem engedi a yettel úgy hogy ügyfélnél van a szám, az natúr szemétség. Mert ez azt jelenti, hogy ha valaki nem akarja a számot elveszíteni, akkor bele kell menjen a szolgáltató által adott alkuba (mindenki el tudja képzelni mi lesz az).
-
vence
aktív tag
Jó, hogy nekünk ilyen problémáink vannak ...
Máshol meg már elindult a FreePhone -
korlátlan híváa + 3 GB € 0,- /hó.Kizárólag eSIM-mel.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
Tök mindegy, hogy hogyan jön ki a kedvezményes havidíj. Tőlem nevezheted visszatérítésnek, ajándéknak, vagy aminek akarod. A határozott időtartamú szerződés megszűnésekor nem változhat az előfizető által fizetett havidíj/percdíj/adatforgalmi díj, azaz ha az a megszűnéskor kedvezményt tartalmazott, akkor utána is tartalmaznia kell. A kedvezmény/ajándék/stb. megvonását tehát nem teheted a határozott időtartamú szerződés megszűnésének időpontjára, mert az pont szembe menne a jogszabállyal.
-
4Grider
nagyúr
Az a különbség, hogy a törvény úgy szól, hogy a határozott idejű szerződés lejártakor nem változhat a havidíj (kivéve ha pont akkorra esik az éves inflációkövetés).
A one féle szerződés ezért nem a teljes hűségidőre adja az egyedi kedvezményt, mert ha a teljesre adná, akkor azt köteles lenne határozatlanra váltás után is megadni. -
zzola
titán
válasz
4Grider #65265 üzenetére
Ott is 12 hónap de gyakorlatilag végösszegben ugyanazt kapod, mint a Netfon-nál (10 hónap alacsonyabb áron, 2 hónap magasabb áron). Mi különbség köztük? Látni kellene a szerződést.
Hja, azt lehetett tudni, hogy a Netfone haveri cég, bár ezt a topikjában rendesen ellentmondják. -
zzola
titán
válasz
4Grider #65263 üzenetére
Ha annyira jogszerűtlen lenne, már halomra büntették volna őket és bezárt volna a bazár. A Vodánál is voltak/vannak egyedi kedvezmények és azok is 10 hónapra szóltak, majd magasabb lett a fizetendő összeg. A havidíj összege változatlan maradt, egyszerűen nem járt 10 hónap után a kedvezmény és értelemszerűen így magasabb lett a fizetendő díj.
Szerintem a Netfon-nál is valami hasonló lehet, bár szerződést még nem láttam soha.[ Szerkesztve ]
-
vence
aktív tag
Melyik ajánlat a jobb, KÜF, vagy Netfone ?
Sebességre gondolok, 50 GB körüli csomagnál.
Esetleg más, ami lényeges a döntésnél ?? -
magellan24
csendes tag
A küf-höz mehetsz (én is azt csináltam, az vodás) . Nincs hűségidő, viheted a számod. Ha nem tetszik, onnan már átmehetsz a Bestfleet-hez (ez meg yetteles). Árban kb. ugyan az, tényleg csak az dönt melyik szolgáltató neked szimpatikusabb. Kérdésedre a válasz: Yettelesként így nem mehetsz át.
[ Szerkesztve ]
-
ftb01
tag
A Bestfleet-hez meglévő yettel előfizetőként(régi KÜF) lehet csatlakozni? a honlap nekem nem egyértelmű
-
4Grider
nagyúr
válasz
MolnárPéter #65251 üzenetére
A One-nál is minden publikus csomagon van qos. Anélkül nem adnak sehol mobilnetet is használó csomagot. A korlát erőssége különbözik az egyes csomagok között.
Még szerencse, hogy 70-80 Mbps-al lehet böngészni meg streamet nézni, a gond nem ilyen helyeken szokott jelentkezni. Menj le Siófokra vagy Füredre júliusban 5G-t nem tudó előfizetéssel/eszközzel, ott rájössz, hogy miért fontos a qos. -
MolnárPéter
aktív tag
Köszi, tehát, ha jól értem, nincs automatikus hátra sorolás, mint az XXL csomagnál, "csak" a csúcsidőben történő belassulás, ami attól is függ, hol használja az ember a kártyát.
#65242Lauda és #65243zzola sorry, nem voltam elég figyelmes az előzményekben.
#65245-Skylake- nálunk alapból olyan 9-10 MB/s van otthon átlagosan, ami kb. 70-80 Mbps, és ezzel simán lehet egyszerre böngészni streaminget nézni pl.
-
gps76
őstag
válasz
MolnárPéter #65221 üzenetére
Az EU-ban is használható, nincs semmi korlátozás, a lassulás ennél is van estefelé, de legalább nincs hátrányban van a mobilokhoz képest.
-
-Skylake-
addikt
válasz
MolnárPéter #65241 üzenetére
5 meg 10Mbit/sec. az gyonyoru.
-
zoltaneger
junior tag
Kaptam árlistát a mestermobil-tól, ha valaki szeretné megtekinteni, szívesen átküldöm emailba. Engem nem győztek meg, a 24 hó pedig még meg is lepett.
-
zzola
titán
válasz
Flottánként eltérő lehet, de ők ugyanazon flottáról beszélnek.
-
válasz
Ezt most nem értem miért írtad.
-
4Grider
nagyúr
válasz
zoltaneger #65237 üzenetére
Az app tartalma központilag paraméterezett az adott flotta vagy azon belül díjcsomag számára.
-
zoltaneger
junior tag
Bestfleet flottával kapcsolatban kérdeznék.
Nálam az appban nem jelenik meg semmilyen plusz adat megrendelési lehetőség, viszont a webes felületen Yettel fiókban a Yettel saját publikus megújuló és egyszeri adat opciói jelennek meg. Ennek így kell lennie? -
zzola
titán
Auchan flottás számra app-ban be lehet kapcsolni opciókat? Pl.: korlátlan beszéd és adat opciók? Látom, hogy hozza az app az összes flottában elérhető opciót, de be is engedi kapcsolni? Kösz
-
4Grider
nagyúr
válasz
Jodanovich #65230 üzenetére
Még egyszer: Az új szám sem lenne a te neveden. Ez így jó neked?
-
4Grider
nagyúr
válasz
Jodanovich #65225 üzenetére
Sokkal olcsóbban ezt könnyen elérhető telekomos flottában csak akkor fogod megúszni, ha lemondasz a számodról (átadod a flottának és az számláz feléd).
-
Jodanovich
senior tag
Sziasztok, telekom magenta1 ből elakarom hozni a mobilszolgáltatásom, illetve a számom, mert már 14500ft havonta. (Korlátlan hívás, korlátlan net , 46gb EU adat)
Tudnátok ajánlani hasonló csomaggal céget? Telekomhoz ragaszkodnék...
Köszönöm! -
SvenOlam
csendes tag
Sziasztok!
Van két Yetteles előfizetésem, amit szeretnék átvinni Auchan flottába. Tudtommal, egy bizalomkártyára csak egy Yetteles szám vihető át a flottába. Ez esetben nem okoz gondot, ha a második bizalomkártyát az asszony nevére kérem és az ő számát arra vinném át? Mindkét előfizetés az én nevemen van.
-
magellan24
csendes tag
válasz
zoltaneger #65220 üzenetére
pár nap. meg nem mondom pontosan, Majd talán egy hét max és az új kártya a telóban volt. Már a hűség lejárta előtt szóltam a Tarrnak. Küf-nél regisztrálsz, de a Tarr fogja veled felvenni a kapcsolatot. De ue az ár /csomag a Best fleet nél, csak az yettel hálózatot használ. Ha nem vagy yetteles én inkább hozzájuk mennék.
Ha küff-nél maradsz: először a küf -oldalán regisztrál és töltsd ki az adatlapot. Regisztrálás után már látod milyen csomagok vannak és mennyiért.
-
zoltaneger
junior tag
válasz
magellan24 #65219 üzenetére
Regisztráció után mennyi idő volt amíg kerestek.a Tarr-tól?
-
magellan24
csendes tag
válasz
zoltaneger #65216 üzenetére
Szia! kb 2 hete vagyok náluk. Régebben is ott voltam, de amikor még yetteles volt. Most a voda hálózatát használja. Nagyon kényelmes, mert gyakorlatilag ha nem változtak az adategyeztetés miatt a papírjaid, akkor a lakásból sem kell kimozdulnod. Mindent ők intéznek. Telefonos adategyeztetés után pár napra jött a borítékban a sim -kártya. Telefonon kb 5 perc volt beállítani, nem kell hozzá diploma. Nekem van 275 perc lebeszélhetőség, 12 gb net = 4500 ft. (ha kevés, 1000 ft ért adnak + 4 gb-ot). Van természetesen nagyobb csomag is. Telefonos app nincs, asztalin regisztráltam, ügyfélkapuval könnyű belépni. utalás online. Hűségidő nincs. Lekopogom , nekem nincs vele bajom. Igaz, még Bp-et nem hagytam el,.játszani nem játszom mobilon, max youtube videók.
Távlati cél a Best fleet lenne, mert valahogy a yettelben jobban bízom, mint a vodafone (bocsánat, One) ban. De így rögtön nem mehettem át, mert ugye yetteles voltam...Bocsánat, lemaradt : egy az egybe vittem a számomat.
[ Szerkesztve ]
-
gps76
őstag
válasz
Én egyelőre egy korlátlan netet igényeltem tőlük(készülékhűség miatt októberig a volt KÜF yetiben maradok), először ők írtak vissza, utána már a Tarros email címről jöttek a dolgok, meg onnan is hívott adategyeztetésre a hölgy, mielőtt kipostázták a SIM kártyát. A Tarr oldalán be is regisztráltam hozzájuk, velük vagyok szerződésben, eddig teljesen korrekt a hozzáállásuk.
-
snooze
veterán
válasz
nagy a csend..🤔🤔
-
zoltaneger
junior tag
A küf is flotta lenne? Mit lehet róluk tudni amióta a Tarr-al vannak szerződésben? Érdemes hozzájuk csatlakozni?
-
mzso
veterán
Esetleg tud még valaki flottát, ahol elérhető a Yettel "Egyéni előfizetés 13" 3040Ft-jával 200 percre és 5 gigára, <7 FT percdíjjal. Megengedhetetlenül drága belépési/éves díj nélkül mint a olcsomobilflottak.hu-n, meg a mobilflottak.hu-n.
Esetleg hasonlóan jó (alacsony havi és percdíj, sok lebeszélhető perccel) ajánlat, akármelyik szolgáltatónál is?
Szerintem átrágtam magam már mindenen amit itt, meg magamtól találtam.
-
Aktuálishoz sajnos be kell menni, most nézem, hogy már "Horgász 25 S" díjcsomagom van 23 S helyett, automatikusan válthatott, és minimálisan olcsóbb lett
(az internet díja nem változott)
#65211 zzola: én is ezt mondtam volna, de most az előbb az app megcáfolt
[ Szerkesztve ]
-
CP111
aktív tag
Aktuális MOHOSZ árakat valaki tud mondani? (Telekom)
Neten sem találtam aktuálisat.
Nekem korlátlan net és korlátlan beszéd ára kellene.
NINCS MOHOSZ kártyám és csak infó miatt nem akarok igényelni.Érdekes mód, ahol vannak Yetteles csomagos flották, ott idéntől már nem lehet csatlakozni. Pl. olcsomobilflották, IT Service........
Csak a Yettel kezdett idéntől szívózni vagy a többi is követni fogja?[ Szerkesztve ]
-
szucs.krisz
tag
válasz
Baltazár123 #65202 üzenetére
Köszi, javítva!
-
Baltazár123
őstag
válasz
Baltazár123 #65201 üzenetére
bocs lejárt a szerk idő, a bestfleetnél, ha nézed, akkor bugos az etal-on csomag ismertetése, az nem korlátlan net, hanem 50GB és csak 31GB-ot ad EU-ban.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Ricsxx #65187 üzenetére
Az alatt mi értesz, hogy új belépőket? A bestfleet csak másik szolgáltatótól fogad vagy zsír új számot tud adni, az auchan fogad 1 db yettelest is. Illetve a bestfleet-nek van saját kezelésű csomagja, de olyankor a számod joga átkerül hozzájuk, ha ezt el tudod viselni, akkor azok is szóba jöhetnek.
Egyébként az auchan-nek pont nincs 50gb csomagja, de a 100gb meg a korlátlan bővítő jó áron van szerintem, ha a konkurenciát nézem akármelyik szolgáltatónál, vagy ha elég 32gb, akkor mehet az is, de az kissé nekem drágának tűnik. Flexi basic + korlátlan beszéd + 32gb 8890ft, ugyanez 100gb-val 9490ft, korlátlan nettel meg 10480. Ilyenkor minden sms pénzbe kerül, ha sokat sms-ezel, akkor inkább a flexi pro csomagot bővítsd nettel, mert abban van 50 sms, egy kicsivel olcsóbbra jön ki, ha sok sms-t küldesz.
A bestfleetnél nekem is újra kellett regisztrálnom, korlátlan beszéd + 50gb etalon csomag 8180Ft, de ez csak számhordozással működik másik szolgáltatótól, ha teljesen új számot kérsz, akkor meg 9760ft. Ami előny lehet a bestfleetnél, az az adatmegosztó némi felárért ugyan, de elég sok helyzetben jól tud jönni. Auchen-nél úgy tudom, hogy nincs adatmegosztó, de rá lehet konkrétan kérdezni. Nekem ezt mondták, de mivel nekem már volt ITS adatkártyám, nem tettem fel keresztkérdéseket az auchan és adatmegosztó témában. Néha sajnos nem jól tudják az üzletben sem, nem kell mindent mindig elhinni nekik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Mini-ITX
- Windows 10
- PlayStation 3
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Használj te is európai terméket! 🇪🇺 eu emoji
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Linux kezdőknek
- Tasker
- További aktív témák...