- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz whited #63548 üzenetére
Nincs olcsóbb csak drágább.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
CP111
tag
válasz whited #63541 üzenetére
Nekem idén januárban lejárt a hűségem. Semmi az égegyadta világon nem történt azóta!!! Minden megy úgy ahogy másfél évvel ezelött megkötöttem!
Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
DrBubo77
Topikgazda
-
törölt tag
-
4Grider
nagyúr
válasz whited #49479 üzenetére
A csomag árától függ. Nálunk a legnagyobb csomagban (vállalati hipernet unlimited) havi nettó 5000 Ft-ért (bruttó 5250 Ft) 18-20 GB EU netet ad a Telenor. Nálunk ezután megáll a net (EU-ban), de van olyan flotta, ahol GB-onként 2-3000 Ft a túlforgalmazási díj. (A mi flottánk csak példa, hozzánk nem lehet belépni.)
-
kovacs65
senior tag
válasz whited #41735 üzenetére
Teljesen elégedett vagyok.
Volt rá példa, hogy fél óra alatt módosították az adatforgalom mennyiségét egy telefonos hívás alapján. Gyors, udvarias, bár 6500 az éves díj, de nekem megéri.Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
bul07
nagyúr
válasz whited #39885 üzenetére
Számlát még sose kaptam
Díjbekérő az rendesen( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
123xyz
aktív tag
válasz whited #39682 üzenetére
Ahogy írtam is, nekem pozitív volt a tapasztalat a szerződéskötésig, gyors válaszokat kaptam, a flottakezelővel telefonon is beszéltem, azt mondta ha bármi gond van, keressem nyugodtan. Amikor megírtam az egyik reggel neki az adatokat a szerződéshez, másnap már a kezemben volt az engedély. Szóval eddig minden rendben ment (Arról meg még nem tudok nyilatkozni, hogy problémát hogyan kezelnek, mert még nem volt benne részem.)
-
123xyz
aktív tag
válasz whited #39677 üzenetére
Szia,
Én éppen ma kötöttem a flotta engedélyével szerződést a Telenornál. Eredetileg az IT Services-en keresztül akartam, de több hete nem reagáltak, úgyhogy írtam a Multiflotta weboldalán érdeklődő üzenetet, alig pár órán belül válaszoltak emailben, még hétvégén is visszaírtak. Aztán hét elején postázták az engedélyt (nem tudtam személyesen átvenni, igaz ez 3000 ft-omba került, de semmi más beugró költség nincs), ma pedig mentem szerződni. Ha minden jól megy, kedden megcsinálják este a számhordozást, utána az ügyfélszolgálaton megrendelem a mobilnetet, és minden szuper lesz
Van valami konkrét kérdésed amúgy?
Ja igen, olvastam itt korábban több embertől, hogy nem tudtak 1 évre szőlő szerződést kötni ezzel a Blue flottával, jelentem nekem sikerült. Ha nem vásárol készüléket az ember, valóban csak 1 év a hűség. Igaz, kicsit nehezen találta meg az ügyintéző a megfelelő tarifacsomagot, elsőre tényleg nem látta a rendszer, de aztán meglett
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz whited #39572 üzenetére
Nem, ezzel nem állsz el tőle, mivel ez egy írásban kötött szerződés, a visszaküldés pedig csek egy ráutaló magatartás.
Írj egy rövid felmondást (elég köznyelven megfogalmazni), küldd el mailben és tedd be a borítékba is -- aztán mehet a küldés ajánlottan, tértivevénnyel.
MaCS
[ Szerkesztve ]
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
vegyszer
addikt
válasz whited #39552 üzenetére
Attól is függ, hogy hogyan szeretnéd megyzüntetni. Ha pl saját számot vittél be, és igényt tartasz rá, akkor értelemszerűen nem a vissza küldés a te utad, hanem egy megfelelő egyeztetés után egy új flottába/kártyás szolgáltatás a te utad...
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
-
Zuri
tag
válasz whited #39034 üzenetére
Nekem is 4Gb-ot ír korlátlanra, lehet hülyeséget írok, de ahogy olvastam itt vissza a dolgokat lehet először ennyi és a hónapforduló után( ha jól olvastam 26. nap) aktiválódik a rendes előfizetésed jobb esetben? Viszont nekem is az ügyfélszolgálatos emailbe azt mondta már most aktív a korlátlan csak nem tudom le merjem-e forgalmazni már most róla, hogy mi történik Szóval szerintem írj e-mailt ahogy néztem dél körül válaszolgatnak, egy napot lehet már kibírsz egy konkrétabb infóért
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz whited #38969 üzenetére
Hordozással beviheti ő is a számát az iQpro-hoz. Bár ez nem tudom mennyire jó ötlet.
Nekem az IT Services flottával van tapasztalatom. Ott a szám saját néven marad, nem kerül át a flottakezelőhöz. Az alapdíj 2300-2800 Ft, 150-240 perc beszélgetéssel és ehhez 1300 Ft-ba kerül 3 GB net. Így kijön 4000 Ft körül.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Taktoj
aktív tag
válasz whited #20531 üzenetére
az oldalon irjak de ide is belnkeltek 2 képet amin olvasható hogy egyéb internet csomagok is kerhetőek, a nagyvallalati dijak feléért.
Ktu sajna nekem is husegem van meg felevet de utana hazi telefon: voip + mifi net innen lesz.
Meg kellene érdeklodni hogy mifit nem e adnanak a korlatlan alfahoz akar hűséggel isAz élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
KTU
addikt
válasz whited #20525 üzenetére
Akkor még talán az Alfa-11 is érdekes lehet
Áfás árak,
percdíj mindig mindenhova 13Ft, (persze flottán belül ingyenes)
Alapdíj + 4GB net = 2400Fttehát 90 perc duma bárhova (flottán belülit nem számolok) + 4GB net =
Összesen, áfásan hó végi számla:
3570Ft_________________________________________
Míg a Partner 3-ra alapulónál,
1905(tarifa)+1990(500MB net),Kérdés még hogy flottán kívülre mennyi hívás megy?
Számolok 40 percet 10Ft-al, 400Ft + áfa = 508Ft, (a többit flottán belüli, ingyeneshez rakom)
Összesen, áfásan hó végi számla:
havidíj 100%-ban lebeszélhető
3895FtÉs ennél lehet elfogy a neted hó közben.
(#20528) pietrasko: köszi, javítottam.
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
dptrsk
addikt
válasz whited #20523 üzenetére
Akkor szerintem a munkáltatói flotta a legjobb neked:
1905(tarifa)+1990(500MB net) lenne havonta
Nem tudom milyen céges netcsomagok vannak, lehet, hogy ott is vannak kedvezmények munkáltatói csomag miatt. Én a NetPlusz M csomag árával számoltam.
NetPlusz L(1GB) 2490 lenne havonta. -
KTU
addikt
válasz whited #20482 üzenetére
Mindezek mellett amit cincinatus írt,
én még megnézném hogy a neveden marad-e a számod,
de gondolom - mivel kis flotta - nem.
És ha esetleg eljössz a cégtől, megkapod-e a számod.
Ez mennyire fontos neked."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
cincinatus
tag
válasz whited #20482 üzenetére
Ehhez még kellenek infók. Nettó vagy bruttó a percdíj, csak saját vagy minden hálozatba ennyi, net van-e benne, SMS díja stb.
Leginkább az dönti el hogy flottán belül sokat telefonálsz-e. Mert ha többségében oda telefonász ingyen, nyilván az éri meg legjobban.
Meg azt is nézni kell hány percet telefonálsz havonta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest