- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henri
kezdő
Melyik flottát ajánljátok olyan embernek, aki 80-100 percet beszél havonta, és 5-7 gigát netezik? Illetve szempont, hogy saját néven maradjon a telefonszám. Mindhárom szolgáltató érdekes.
Szerk: egyébként nekem valami törvénymódosítás rémlik, amiben ilyesmiről szó volt, hogy meglévő szerződéstől drágábbra nem lehet egyoldalúan módosítani vagy felbontani a meglévőt. -
yanna
addikt
válasz
Stylewars_kp #58448 üzenetére
Üdv a csapatban!
-
Stylewars_kp
őstag
Kedves Ügyfelünk! Jelen elöfizetéseddel kapcsolatban szeretnénk tàjékoztatni, hogy a Yettel Magyarorszàg és a Credit Prime között létrejött flottamenedzseri szerzödés megszünt, amelynek keretében a Credit Prime ?Kedvezö Üzleti Flotta? néven közvetìtette a Yettel szolgàltatàsait az elöfizetöknek. Fontos tudnod, hogy a vàltozàs utàn a mobil szolgàltatòd tovàbbra is a Yettel marad, ìgy az elöfizetéseddel kapcsolatban tennivalòd nincs. Kérjük, hogy amennyiben a Credit Prime-tòl (KÜF) ezzel ellentétes tàjékoztatàst kaptàl volna, akkor azt tekintsd tàrgytalannak. Az ügyfeleink elöfizetési szerzödésével összefüggésben kapcsolattartàsra, tàjékoztatàsok küldésére a jövöben a Credit Prime (KÜF) nem jogosult, ìgy kérdés esetén mostantòl keresd bizalommal a Yettelt (Ügyfélszolgàlatunk elérhetösége: 1220). Az elöfizetésed kapcsàn kollégàink közvetlenül is kapcsolatba lépnek veled. Üdvözlettel: Yettel
-
theooracy
aktív tag
válasz
-Mosquito- #58446 üzenetére
Igen, valahogy így volt. Már nem emlékeztem pontosan. De az biztos, hogy azt is elég hamar kinyírták.
-
Papix
tag
Sziasztok!
Valamikor 10-12 éve volt az Ikea Family kártyásoknak a Vodánál flottája. Ez még müködik?
Tud róla valaki valami infót? -
SztiviVander
addikt
Husegem van novemberig es kaptam sms-t. Ugyanazt mint mindenki, hogy nincs teendo blabla de azert hivni fognak. De kozben latom masok is irtak. Hivjanak mondjuk nyugodtan az adatkartyan, majd a router felveszi
Es mivel a netonly kartyamra jott aminek a szamat nem tudhatja a kuf igy a "lehet a kuf kuldte" konteot is felejtsuk el.
-
MC Pite
veterán
Sziasztok, próbálom követni a topikot...
Egyik infó szerint nem lehet megtartani hűség lejárta után, másik szerint meglehet.
Ha nem lehet, akkor hamar kéne flottát váltanunk (pl IT) gyanítom.
A voda pár hónap alatt két lépcsőben megmásfélszerezte a netet, tévét, nincs humorom ehhez a mobilokkal is.
-
theooracy
aktív tag
Ugye emlékszik még mindenki a Hello Data nevü előfizetésre? Igaz, az nem flottás volt, csak egy sima korlátlan mobilnet, 6000 Ft/hó áron. De azt is kicsinálták rövid idő alatt. Pedig annak is volt jó pár ezer előfizetője. Nekem is az volt, simán áttettek valami majd 13 ezres, nem is korlátlan csomagba, ami a mostanról is ismert 30 százalékos engedménnyel lett majdnem tízezer. Akkor jöttem át a KÜF-höz. Most, ha ugyan ezt eljátsszák, már másodszor b.sznak ki velem.....
-
fairi
őstag
válasz
snooze #58386 üzenetére
Yettel Start Net, 5250 Ft, ez az alap ha nincs komoly csomagod. 10 GB 150 perc
Előzőleg már 4414 Ft volt az utolsó számla, már két 15% emelésen túl volt, 250 perc és 13 GB net.
Hűséget nem fogadtam vagyis ha KÜF életre kel,és máshova megy akkor követem ha jó az új ajánlat. -
kulturg
tag
válasz
victorhun7 #58381 üzenetére
Én nem értem ezt, hogy nem lehet yetteles számot bevinni, múlt hónapban pont így csináltam: bevittem a yetteles feltöltőkártyás számomat a bestfleet takarékos csomagjába. Még e-mailt is küldtek lépésről lépésre, hogy mit csináljak (ha kell bemásolom). Vagy azóta már nem lehet?
-
Henri
kezdő
Szisztok! Horgászos flottába elég egyszer kiváltani a horgászkártyát? Vagy 5 évente ki kell...
-
noorbertt
őstag
Nah, lehet lesz valami kuf téren? Lásd Fb poszt.
T fele menne a dolog nem is lenne rossz az óra kínálat miatt -
-
noorbertt
őstag
válasz
RoyalAirForc #58408 üzenetére
Gondolom sok száz ügyféllel is ilyen könnyű dolguk lesz.
-
válasz
4Grider #58403 üzenetére
A Magenta 1-be pedig ugyan betehető, de flottás mobil előfizetés után nem jár a vezetékes szolgáltatásokra a 30% kedvezmény.
Az utolsó publikus pdf-ben benne van, hogy jár, ez változott volna? Esetleg még annyi lehet más, hogy az újabb (2022-től?) Telekomos otthoni csomagokra 12.5% jár, de azoknak az alap havidíja kevesebb lett, szóval ugyanott van. -
kisputyin
tag
Most én is a Telekomos Mohosz flottát néztem ki magamnak. Igaz csak augusztus 10 után tudok váltani a hűség miatt a vodától. Felhívtam a Telekom ügyfélszolgálatot, hogy tényleg annyi e a havídíja amit kinéztem csomagot. Megerősítették,hogy amit én kinéztem horgász 20L csomag korlátlan beszéd 5900ft +korlátlan net akár 5G is 6392 ft. Tehát összesen 12292 ft havonta. Csak érvényes horgászkártya kell hozzá ami nekem megvan. Személyesen az üzletben tudom megkötni. Sőt egyszeri +5000ft ért még hűséget sem kell aláírni. Jelenleg én ezt találom magamnak legjobbnak, hacsak a voda addig meg nem lep valami olcsóbb ajánlattal.
-
zoli62
addikt
Nekem telefonos üfsz-en azt mondták, hjogy megtarthatom a tarifát, bár már határozatlan idejű a szerződés. Rákérdeztem, hogy akkor ez minden érintettre igaz? A válasz az volt, hogy igen. Tehát hivatalosan is ezt kommunikálják.
-
4Grider
nagyúr
válasz
mbalint987 #58372 üzenetére
A Mohosznál azt mondták, hogy vagy két éve már nem küldhetnek a flottáról tájékoztatót, azt csak Telekom ügyfélszolgálaton lehet megnézni.
A Magenta 1-be pedig ugyan betehető, de flottás mobil előfizetés után nem jár a vezetéles szolgáltatásokra a 30% kedvezmény. Az meg külön vicces, hogy a legkisebb beszédcélú csomag a legkisebb net csomaggal (500 MB) már havi 3300 Ft. Dominóval olcsóbban megoldható...
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Asztrofotózás
- Escape from Tarkov
- Kuponkunyeráló
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest