- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
MolnárPéter #65251 üzenetére
A One-nál is minden publikus csomagon van qos. Anélkül nem adnak sehol mobilnetet is használó csomagot. A korlát erőssége különbözik az egyes csomagok között.
Még szerencse, hogy 70-80 Mbps-al lehet böngészni meg streamet nézni, a gond nem ilyen helyeken szokott jelentkezni. Menj le Siófokra vagy Füredre júliusban 5G-t nem tudó előfizetéssel/eszközzel, ott rájössz, hogy miért fontos a qos. -
gps76
őstag
válasz
MolnárPéter #65221 üzenetére
Az EU-ban is használható, nincs semmi korlátozás, a lassulás ennél is van estefelé, de legalább nincs hátrányban van a mobilokhoz képest.
-
-Skylake-
addikt
válasz
MolnárPéter #65241 üzenetére
5 meg 10Mbit/sec. az gyonyoru.
-
zzola
titán
válasz
Flottánként eltérő lehet, de ők ugyanazon flottáról beszélnek.
-
válasz
Ezt most nem értem miért írtad.
-
mzso
veterán
válasz
MolnárPéter #65082 üzenetére
Ezt ismerem, de pl aum kisebb összeget mondott korlátlan beszédre mint ami a cikkben lévő táblában van.
-
Kronk
őstag
válasz
MolnárPéter #64608 üzenetére
Csak feltöltőkártyásoknak elérhető ez az ajánlat?
-
Louro
őstag
válasz
MolnárPéter #64226 üzenetére
Hupsz, köszi.
-
TomPack
őstag
válasz
MolnárPéter #61616 üzenetére
Szia!
Megtudnád nekem nézni a Yettel appban, hogy ebben a Flotta Flexi Pro -ban (Auchan flotta) milyen netbővítők vannak, és persze milyen árban?
Köszi szépen!
-
CP111
aktív tag
válasz
MolnárPéter #63891 üzenetére
De nem véletlenül tettem fel kétszer is a kérdést, mert kivártam hogy a Krisztián válaszoljon rá. -
Som@
őstag
válasz
MolnárPéter #61541 üzenetére
Szia.
És ott milyen csomagot állítottál össze?
Én most inkább az IT service alap csomagja felé hajlok.
Beszéd és adat elég. A korlátlan adatkártya az egyetlen, ami drága. -
kcsa
veterán
válasz
MolnárPéter #61541 üzenetére
Engem meg anno átdobtak ugye az ÍÉJ flottába két év hűséggel, nagy élmény volt kivárni a szabadulást onnan... Hát azóta nem annyira hiszek annak se, amit kérdeznek.
-
optimuslg
tag
válasz
MolnárPéter #61067 üzenetére
Köszi, többszöri próba után megcsináltam magamnak
-
válasz
MolnárPéter #61072 üzenetére
Azért olyan nagy durranás nincs szerintem az auchan flottában. Voda feltöltőkártyával havi 6600ft a korlátlan beszéd + 5gb net és nincs hűség + egyéb szórakozás.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Nekem is ez a megoldás jutott eszembe, amikor a kolléga írt, hogy nincs cím.
Csak nem akartam trollkodni. -
pirosmajom
csendes tag
válasz
fúúú köszi a megoldást!
-
válasz
MolnárPéter #61007 üzenetére
Ez a bizalomkártya olyan, mint a tesconál, hogy regisztrálok és kész?
-
joci86
senior tag
válasz
Van valamilyen költési elvárás Auchan részéről?
-
Domestos
tag
válasz
Egyébként lejárt hűségű KÜF-ösként lehet Auchanba váltani? Vagy muszáj egy időre elhordozni más szolgáltatóhoz a számot?
-
CP111
aktív tag
válasz
MolnárPéter #60975 üzenetére
A Yettel fiók az nálad az app vagy maga a fizikális üzlet? Mert félreérthetően írtad.
-
simpley
őstag
válasz
MolnárPéter #60977 üzenetére
próbáld az ügyfélszámmal a felcsatolást, ha nem azzal tetted! Önmagában ügyfélszintű jelszó beállítása nem elég.
-
simpley
őstag
válasz
MolnárPéter #60975 üzenetére
ha kiválasztod az előfizetést, akkor jobb oldalon kell legyen
-
Jabby
őstag
válasz
MolnárPéter #60702 üzenetére
"Ha lépni kell, továbbra is két opciót látok. Auchan flotta, vagy Vodafone Tuti100+."
Auchan flottát értem, idáig én is abban gondolkodom, de a Tuti 100+ talány számomra, hogy azzal hogyan járhatnék jól?
-
Baltazár123
őstag
válasz
MolnárPéter #60715 üzenetére
+1 auchan flottára, ha lépnem kell, mert megszüntetik a mostani küfös csomagot vagy ha megváltozik az igény, akkor nálam az auchan van első helyen.
Ki kell azért elég jól számolni, mert hiába elég a kevesebb a net, mire összerakod a csomagot magadnak, könnyen lehet, hogy küf ár fölé mész. Akkor meg inkább maradni kell.
Nekem most ez a matek, KÜF: korlátlan beszéd+10gb - 6163ft / alapcsomag 275 perc + 24gb net 5506ft + adatmegosztó 570ft. 12238ft összesen.
Auchanben össze tudnám így rakni:
Korlátlan beszéd + 6gb + 4gb - 6771ft / 120 perc + 1gb + 4gb - 3691ft. 10462ft eddig és még kéne egy 20-30gb adatkártya a gyerekemnek, ami jó kérdés, hogy hol és mennyiért köthető, mondjuk tegyük fel it services 3305ft, tehát 13767ft1500ft-al lenne több, cserébe kevesebb perc nekem, ami nem számít, mert havi 50 percet se beszélek átlag, illetve +6gb net összességében. Szerintem ez még a tűréshatáron belül van, de láthatóan izzadni kell, hogy megközelítsem a küf tarifáit és még így is havi 1500-al többet kéne fizetnem, évente 18e forint, hogy funkcióját tekintve ugyanazt kapjam tulajdonképpen.
Sajnos ősztől, de legkésőbb januártól többet kell Pestre bemenjek, berángatnak az irodába havi több napra és félő, hogy így a 24gb netet kinőjük ketten a gyerekkel. Adatkártyát már nem adnak sehol, a tkom multisim meg mint kiderült (valaki itt a fórumban mondta, köszönet érte) nem használható az én esetemben, mert olyan, mintha a gyerekem is az én számomat használná a telefonjában, minden hívásom nála is kicsörögne. Mekkora b.romság ez így, na mindegy, a Tkom így kuka. Adatmegosztó meg már sehol máshol nincs. Lehet, hogy így nem tudom megvárni a küf csomagok végét, a net miatt és előbb kell lépnem.
-
devast
addikt
válasz
Az a helyzet, hogy totálisan értelmetlen most nézegetni, hogy merre tudnál lépni, ha a jelenlegi csomagod (perc+adat) megfelelő neked. Majd egyszer, valószínűleg évek múlva, ha egyáltalán valaha megtörténik, és a yettelék bedobják a törölközőt, akkor lesz szépen nyugalomban 60 napod, hogy találj más szolgáltatót. Minden perc amit ezzel foglalkozol jelenleg, kuka.
-
simpley
őstag
válasz
Vagy Mohosz esetleg?
-
törölt tag
válasz
Jaj...mit vétettünk
-
yanna
addikt
válasz
MolnárPéter #60038 üzenetére
-
kano
nagyúr
válasz
MolnárPéter #58698 üzenetére
És senki nem is írta MOST, hogy pénteken lenne bármi is.
-
Peter.70
addikt
válasz
MolnárPéter #58547 üzenetére
Ezek a voda tarifák publikusak, vagy flottásak?
-
zoli62
addikt
válasz
MolnárPéter #58143 üzenetére
Most kaptam meg én is ezt az SMS-t. Gondolom tömegesen küldték ki az érintetteteknek. Van még egy érdekes dolog. Megnéztem a dececemberi egyedi előfizetői szerződésemet, amikor legutóbb tarifát váltottam. A tarifahűség 2026 január 3-ig tart. Viszont a telefonos ügyfélszolgálat szerint nincs hűség. Most akkor melyik a márvadó? Tartok tőle, a Yettelt ismerve, hogy az ügyfélszolgálat tájékoztatása. Ez egyáltalán nem mindegy, mert ha nincs már hűség, könnyebben kényszerítenek publikus tarifába.
-
yanna
addikt
válasz
Nekem most jött ugyanez.
-
snooze
veterán
válasz
van hüséged?
gingerbalm:neked? -
RoyalAirForc
aktív tag
válasz
"az elöfizetéseddel kapcsolatban tennivalòd nincs"
"Az elöfizetésed kapcsàn kollégàink közvetlenül is kapcsolatba lépnek veled."
Ha nincs tennivalód, akkor minek lépnek kapcsolatba veled?
-
zzola
titán
válasz
Tegnap a Pécsi Yettel üzletben csak mellébeszéltek, adatkeretet nem lehetett módosítani - nyilván ezzel tisztában voltam - viszont semmi kézzel fogható információval nem tudtak szolgálni. Ezek szerint senki nem tud semmit. Legalább lenne normális információ áramlás...
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
Dettó, ugyanez jött, úgy két perce. Egyszerre nyomtak rá vajon a küldésre mindenkinek?
-
Marcsello31
őstag
válasz
MolnárPéter #57738 üzenetére
+59giga kb roaming külföldi net, bár én észrevettem hogy nem állandó a kapcsolatom a kártyás korlátlan netnél, mint pl az xxl csomagnál, ott állandó a net kapcsolat nincs bontás. vigyázni kel ezekkel a flottás történetekkel mostanában, ők is sokat drágultak.
-
SztiviVander
addikt
válasz
MolnárPéter #56667 üzenetére
Nekem meg 28-n volt a "most", abban a szamlaban meg nincs semmi az emelesrol. De az meg vicces lesz ha 02.28-n ertesitenek hogy 03.01 (vagy 05, tokmindegy)-tol emelik. Mivel ez nem egy torvenyileg eloirt emeles hanem egy lehetoseg en azt gondolom ertesiteni akkor is kell ha ez onmagaban nem ad okot husegido vagy sima elofizetes felmondasra. Elvegre a szerzodes egy ketoldalu dolog nemde?
-
Akelaus
senior tag
válasz
MolnárPéter #56667 üzenetére
Köszi!
Hogy fogok neki örülni majd 🙄🤭 -
Akelaus
senior tag
válasz
MolnárPéter #56651 üzenetére
A legújabb az mit jelent? Mert nekem 01.24. az utolsó számla, február 8-as fizetési határidővel, ezen nem szerepel még semmi.
-
Papix
tag
válasz
MolnárPéter #56629 üzenetére
Legyen igazad!
-
mzso
veterán
válasz
MolnárPéter #55863 üzenetére
A szám miden esetben az előfizetőé marad?
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
MolnárPéter #50458 üzenetére
Ez mikor infó? 12-én írtam nekik, akkor írták, hogy 5490 ft/hó a korlátlan hívás+5gb net+Social és connect pass. Én most az Orange multiflottáról beszélek.
-
4Grider
félisten
válasz
MolnárPéter #50423 üzenetére
Legutoljára arról volt szó, hogy a vodás flottájuk a flottakezelő nevén van. Ez nem szokott hónapról hónapra változni...
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
MolnárPéter #50389 üzenetére
Mi a jelszó?: [link]
-
balazs1984
csendes tag
válasz
MolnárPéter #50330 üzenetére
Köszönöm, de az telenoros, nem? Nekem csak vodafone-os jó
-
Beniii06
addikt
válasz
MolnárPéter #50265 üzenetére
Ismerem azt a tarifát, arról váltottam. Amit én írtam annak a neve Flotta Premium 5 GB Extra.
-
kedvezouf
junior tag
válasz
MolnárPéter #50265 üzenetére
voda UPC egyesülés óta …
Ügyfélszolgálat elérhetetlen … számlázási rendszer kaotikus
2G fokozatos lekapcsolását 3G lekapcsolása követi !
Nem lennék most voda ügyfél. 50 perc várakozás után hivas megszakad az ügyfélszolgálat vissza sem hív -
Beniii06
addikt
válasz
MolnárPéter #50263 üzenetére
"korlátlan beszélgetés és net van benne, és nem a listaáras Redeket ajánlgatják??"
Nincs ilyen szerintem, azért a redet ajánlják. Ha van vezetékes előfizetésed is tőlük, akkor 1-2 ezret elengednek a red árából még, de más nincs.
Amúgy nézz szét a flottádnál, mert azóta ugyanezt a tarifát, ami neked is van adják már 3500-ért is, csak az sms 40 Ft/darab!
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest