- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dreko
aktív tag
iqpro-nál a megrendelésnek mi a menete?
emailt írtam az iQpro Flotta <iqprokft@gmail.com> címre, de nincs semmilyen válasz, telefont nem veszik fel -
prologg
újonc
Üdv,
én egy olyan mobilflottát szeretnék választani, amelyben korlátlan lebeszélhetőség van, akár mobil akár vezetékes számot hívnék. Internet nem szempont. Ami még elvárásom lenne, hogy ne legyen hűségidő.
Az Auchanos flottánál, amit legolcsóbbnak találtam olvastam egy cikkben, hogy le kell vásárolni az Auchanban vmekkora összeget.
https://kiszamolo.hu/auchan-mobilflotta/
"Van korlátlan csomag 5.990 Ft-ért 4 GB nettel és 50 SMS-sel 5.990 Ft-ért, de ahhoz már 100 ezer forintért kell vásárolni negyedév alatt"Ki mit tud erről? Melyik flottát ajánlanátok hasonló kötelezettségek nélkül? Köszi.
-
MC Pite
veterán
Telenor ügyfélszolgálat szerint nem kell két külön nap bemennünk (meg gondolom ha kártyás csomagba váltunk kell egy 1500ös feltöltés is, azt a 3000et se szívesen füstöljük el a 'semmire'), EQ szerint ennek ez a menete. Az adott üzlet meg sokadjára sem veszi fel ahova mennénk ügyet intézni, de ők nem szoktak túl rugalmasak lenni... Jut eszembe, ugye már eleve flottából váltanék, ez is lehet hogy fontos paraméter.
Van ezzel tapasztalat; telenoros flottából/csomagból EQ-ra váltva, tényleg kérni szokták hogy legalább 1 napig legyen az ember kártyás
? Egy augusztusi hsz-t találtam a topikban, ahol ez ment gond nélkül.
szerk: Mondjuk ha a spotify nem számít bele a Tés adatmennyiségbe, és a VoLTE terén is rugalmasabbak esetleg (Pixel 4a-val pl, nem csak náluk forgalmazottal), akkor viszont még a magentás (magánszemélyes) flottákat is megnézem, ha én nevemen lehet a szám (de ezekkel nincs tapasztalatom, és úgy nézem nem sok ilyen flotta lesz).
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
Az ilyen rémsztorik annyira nem hoznak izgalomba, inkább csak arra voltam kíváncsi, hogy hogy zajlik a procedúra. Bármilyen hihetetlen is, nem minden ember ennyire romlott.
Inkább az érdekelne még, hogy lehet-e MÁV Flottához eSIM-et igényelni, mert elég ellentmondásosak az infók erről.
-
Fifi
őstag
válasz
Dr Bubo #49787 üzenetére
Ez igaz.
Viszont nem tudjuk a telefonhasználati szokásait. Lehet, hogy spórol másik flottához képest 500,-Ft/hó, de az is lehet, hogy 900,-Ft-tal többet fizetne havontaHa ez a MÁV-os GYIK most is valós, akkor ez a távoli flottába vitel bukta:
".(A Domino SIM kártyára fizikailag minden esetben szükség van.)" -
Fifi
őstag
válasz
DaemonX #49785 üzenetére
On-line adategyeztetés során a "nevére veszi a SIM-et." Ehhez majd kapsz SMS-ben egy kódot, amit be kell írnia a folyamat során. Ha a nevén lesz a SIM, azután fogja tudni bevinni a flottába.
Ezután az ő nevén lesz a SIM, te semmit nem fogsz tudni intézni! Akár el is vesztheted a számod, tehát ha ez fontos neked, akkor meg kell bíznod benne.
Viszont neki is meg kell bíznia benned, mert mi van akkor, ha nem fizeted ki a telefonszámlát, amit ő kap ...Ez annyira áttételes, unokatesó barátja, ki tudja mi történik velük, ki leszel szolgáltatva annak, hogy ő mit intéz neked stb. ... vannak még jó flották, ahol Te szerződéhetsz.
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
Unokatesóm barátja bevenne engem MÁV Flotta díjcsomagba, de ő messze lakik tőlem. Hogy tudja neten keresztül megoldani, hogy a saját Domino díjcsomagos számomat ő átalakítsa flottássá? Be kell lépnie a saját T-Home fiókjába és megadni az én adataimat, vagy hogy? Illetve eSIM elérhető MÁV Flottával? Ugyanis kellene az LTE-képes okosórámhoz.
-
Fifi
őstag
válasz
MC Pite #49783 üzenetére
Csatlakozási díj jelenleg nincs, viszont a lassítás jóval drasztikusabb.
-
MC Pite
veterán
Sziasztok, most a multiflottában vagyunk párommal, de most körbenézve úgy látom érdemes lehet áttolni a biciklit az EQ-hoz.
Várom a válaszukat a csatlakozási díjról (arról nem találtam a topikban friss infót) illetve elfelejtettem megkérdezni a lassítást, de korábban 256/128 volt írva, az még most is áll? -
AsusBoy
senior tag
Szia!
Én kártyám iQpro Kft flottás volt és az is az egyik napról a másikra elvesztette a jelet.
Térerőt látta de mobilinternetet nem adott.
Több napig próbáltam mindenhogy internetet csiholni az adatkártyámba de nem jött össze.
Az iQpro-s ügyfélszolgálatot elérni az istenért nem lehet . A Telenoros ügyfélszolgálaton nem adtak tájékoztatást mert ez vállalati kártya és nem lakossági...
Szóval berágtam és vissza postáztam nekik az adatkártyát és e-mailben jeleztem a szolgáltatás lemondását. -
Maist
senior tag
Azt mondták, nem kell fizetnem a fő kártya felmondásért, bár lezáró számlát majd csak ezután kapok. Ez az egész a Telenor Kecskemét Malom központban lévő üzletében volt, ennél nagyobb ügyfélszolgálatot itt helyben én nem tudok. Bár lehet telefonálhattam volna előbb a 1220-ra is, de mostmár így alakult. Egyébként hol lehetne panaszt tenni? 1220-on, vagy merre?
-
Maist
senior tag
válasz
4Grider #49778 üzenetére
Mérgemben felmondtam egyébként a fő kártyát is, így hűség alatt, és a másik T-nél kihoztam 3 db. kártyát Gigaerős nettel ugyanannyiért, amennyit eddig is fizettem 3 kártyáért, mert a kollégám adatmegosztóját is én használtam. Az övé amúgy még megy szépen. Ezek hajthatatlanok voltak, hívtak ezt, hívtak azt, de mindenki azt mondta nekik, nem kapcsolják vissza az adatmegosztót. Én meg nem fogok itt ezekkel a barmokkal harcolni az igazamért, nincs erre időm, hogy járjak a nyakukra. A jó édes anyjukért lövik le az adatmegosztót meglévő hűség alatt?
-
4Grider
nagyúr
A "kirendeltségen" nem voltak a helyzet magaslatán. Az általad leírtak minden jogszabállyal szembe mennek, ennyire nem hülék a Telenornál. Viszont találkoztam én is a rendszer által lelőtt adatmegosztókkal, amiket a háttércsoporttal kellett cseréltetni. Tegyél panaszt, a határozott idejű szerződés ui. az adatmegosztóra is vonatkozik...
-
Maist
senior tag
Szeretném jelezni, hogy most jövök a Telenor-tól, akiknél azért voltam, mert azt hittem elromlott a SIM kártyám, mert nem talált térerőt. Ez a SIM egy volt Kedvező Üzleti Flottás (Credit Prime)-os kártya. A lényeg: A Telenor-os kirendeltségen azt mondták, minden adatmegosztót le fognak lőni, hozzám most ért el a dolog. Azért nincs tehát az adatmegosztón térerő. Aztán hogy most engem vertek-e át, vagy tényleg így lesz majd mindenkinél, azt nem tudom. Mindezt úgy, hogy 2021.01.15-én egy év hűséget is alá kellett írni a tarifacsomagra, amikor a nevünkre kellett íratni a kártyákat....
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
KamuMazsola #49774 üzenetére
Itt leírták nemrég a címet.
-
KamuMazsola
őstag
Sziasztok!
IQ pro-s sim kártyákat milyen címre kell visszaküldeni? Milyen egyéb intézkedés szükséges az előfizetések lemondásához? -
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!Számlakontroll flottához ajánlás kérhetnék privát üzenetben ?Köszönöm!Beírtam a megfelelő fórumba.
Sorry ,hogy ide írtam -
Mardel
őstag
válasz
AsusBoy #49755 üzenetére
Mikor vagy 2 éve felvettem velük a kapcsolatot flotta csatlakozás miatt, akkor ez is benne volt az válasz emailben.
"Amennyiben nincs szüksége a kártyára azesetben lemondó szándékát emailben (iqprokft@gmail.com) jelezze, illetve a kártyát a biztonsági adatokat tartalmazó kártyával együtt az alábbi címre ajánlottan megküldeni szíveskedjen
iQpro Kft. 7624 Pécs Szigeti út 124."
Mivel az email cím és a levelezési cím is szerepelt már a témában, ezért gondoltam nem probléma ha ide írom és nem privátba. -
AsusBoy
senior tag
Szisztok!
iq pro kft flottás szolgáltatást szeretném lemondani.
Miképp történik a szerződés felbontása?sajna kb 3 éve kötöttem meg de azóta telefonszám , minden elérhetőség eltünt nem találom már a szerződést sem.
-
AsusBoy
senior tag
Legyenszíves egy IQ PRO flottás korlátlan adatkártyával rendelkező iphone tulajdonos letudná fotózni az APN beállítást?? net vagy online van beírva az APN-hez?
ios15 re való frissítés óta nem tudom működésre bírni a mobilinternetemet...
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- ASUS notebook topic
- AliExpress tapasztalatok
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Dell Latitude 7420, 15,6" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás számla,
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest