- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizimento
senior tag
IqPro-hoz akartam menni korlátlan EU voda előfizetésre.
Megrendeltem, Dec 11-én küldtem el nekik az elengedő nyilatkozatot az előző flottámtól.
Azt mondták 4 nap az átfutási idő. Azóta 21 nap telt el, de még mindig nem él! Csak egy új SIM-et kaptam, ami még nem él (a régi meg még igen). Ha hívom őket vagy fel se veszik, vagy megígérik hogy utána néznek és visszahívnak, és még sose hívtak vissza.
Másnál is ilyen körülményesen ment? Ennyire megbízhatatlanok? Vagy csak én vagyok ilyen "szerencsés"? Azért az ígérthez képest ötszörös idő után kezdem elveszteni a bizalmam és a türelmem! -
vizimento
senior tag
Szuper! Ez melyik flotta, hol találok bővebb infót?
-
vizimento
senior tag
Korlátlan EU csomag érdekelne. (Igazándiból csak Magyarország és Szlovákia lenne hívva)
Olcsopercdij-nál volt de már nem értékesítik.
A táblázatban csak "számlakontroll"-ost látok.
Van még máshol is? -
vizimento
senior tag
Magyarországról Szlovák mobilt hívunk gyakran. Milyen flotta/előfizetés/kiegészítő opció/stb lehet a legolcsóbb verzió? Nyilván nem azt kérem, hogy egyre bökjetek rá, hogy tuti ezzel járok a legjobban, csak ötletetket, tippeket, hogy a sokszáz lehetőség közül melyiknek érdemes alaposabban utánanéznem, utánaszámolnom. Köszi!
Ui: Eddig szlovák mobilról telefonáltunk, de kiszúrták, hogy többet van Magyarországról használva, mint Szlovákiából, és büntetéssel fenyegetőznek, úgyhogy kénytelenek vagyunk valami más megoldást találni...
-
vizimento
senior tag
válasz
Williamgrant #29406 üzenetére
Próbáltam többek közt Asus rt-n56u-val is, szarnak azért nem nevezném...
-
vizimento
senior tag
Iqpro flottás korlátlan mobilnetem van.
Nem telefonba, hanem stickben használom (Huawei E3272).
A problémám, hogy míg ezt a sticket számítógépbe rakva ugyanazon a helyen jön 90-100 Mbps, addig ha routerba rakom, akkor max 40Mbps. Próbáltam több routerral is, wifin és kábelen is, de nem változik a helyzet.A kérdésem az lenne, hogy aki szintén nem telefonba használja, hanem routerrel megosztja, és azon keresztül normál sebességgel működik neki, az milyen készülékkel használja!? Köszi!
-
vizimento
senior tag
válasz
4Grider #24092 üzenetére
Igazad van, OFF vége... Bocsi!
Csak azért itt lett tárgyalva, mert amikor megírtam a problémát, még nem tudtam, hogy router gond lesz, és utána itt válaszoltak a hozzászólásomra, amire én itt válaszoltam, amire újra itt jött hsz, stb...
De már át is vonultam a megfelelő topikba, köszi mindenkinek az eddigi segítséget!(#24093) khorvat:
A legfrissebb gyári FW van rajta, customFW-t még nem próbáltam... -
vizimento
senior tag
válasz
4Grider #24088 üzenetére
Értem. Akkor be kell szereznem egy másik sticket
Olcsóbb, mint a routert cserélni...
Az alábbi lista mind 3G, nem? LTE-nek kéne lennie a 4g-hez ha jól sejtem!?
Csak azért fura, mert akkor egyikkel sem képes 4g-re, hisz ha épp nincs bent stick, akkoris csak ezek a választási lehetőségek vannak, tehát nem a stick miatt mutatja csak ezeket... -
vizimento
senior tag
válasz
Fenyi Leopol #24086 üzenetére
De mitől lehetne, hogy a gépbe dugva ugyanabból a szobából, ugyanazzal a stickkel 4g-re csatlakozik, routerben meg 3g-re?
-
vizimento
senior tag
Megjött az IQpro adatkártyám. Gyorsan csináltam pár tesztet, de falba ütköztem.
Ha csak a géphez csatlakoztatom: KB 50/40Mbps.
Ha a routerhez, és a routerhez wifin csatlakozok: 10/2Mbps. És egyszerűen nem jövök rá miért...
- Ugyanabban a helységben van, tehát a mobil térerő ugyanaz
- Wifi max térerőn (ugyanaz a szoba, rálátás)
- 2,4 és 5 Ghz hálózaton is próbáltamA stick: Dlink DWM-222
A router: ASUS RT-AC56U
A gép (és a wifi vevő): Dell E6430 laptopVan valami ötletetek mi okozhatja a routeren keresztül a lassulást?
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest