- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attack77
csendes tag
Sziasztok!
https://9forint.webnode.hu/
Őket használja valaki? -
gabor9991
őstag
válasz
MADcat #43798 üzenetére
Ha gondolod, hogy ez már nem fér bele, töröld nyugodtan:
Privátban már megbeszéltük vele is és másokkal is de sajnos még most sem teljesen világos mindenki számára, hogy a telefon túloldalán ki is beszél valójában.
Egy dolog a lényeg ha esetleg valaki hasonló helyzetben lesz:
Ameddig van hűség addig nincs ügyfélmegtaró ajánlat!
Hűség alatt a megkötött hűségszerződés tartja meg az ügyfelet!
És akkor ezzel én is befejeztem -
Biztos megint ünneprontó leszek, de ezt már tényleg privátban folytassátok.
Nem flotta téma. -
gabor9991
őstag
válasz
w.miki #43796 üzenetére
Tegyük már tisztába a dolgot, mert ez itt már nagyon off és még most se vagyok benne biztos, hogy ugyanarról beszélünk ügyfél megtartó alatt, de abból, hogy a hűség lejárata előtt egyezkedtek biztos vagyok benne, hogy csak sima értékesítő volt akitől az ajánlatokat kaptátok.
Te illetve az ismerőseid biztosan egy olyan ügyfélmegtartóval egyezkedtetek aki kimondottan a szerződést bontani szándékozó embernek próbál olyan kedvezményt adni amitől meggondolja magát és marad mégis ügyfél vagy beszéltetek valakivel aki ajánlott nektek egy tarifát mert hónapokon belül le fog járni a meglévő hűség?
Mert nagyon nem mindegy ám, hogy kivel beszéltetek. -
w.miki
veterán
válasz
gabor9991 #43795 üzenetére
nemcsak az én véleményem, hanem 2-3 ismerősömé, aki szintén így járt el, és sokat beszélgetett velük.
Mint ahogy abban is egyetértettünk, hogy ügyfélmegtartóstól is függ, milyen ajánlatot kapsz.
Mennyire van képben, mennyire segítőkész, mennyire tapasztalt.
Szerintem neked nagy szerencséd volt, nekem közepes, két haveromnak kisebb.
... de lehet, hogy tényleg a te módszered volt a jó.
Bár... mivel a bónuszaink 10, vagy 22 hónap után lejárnak, nem tartanak ki a hűségig, muszáj előbb egyezkedni velük. -
gabor9991
őstag
válasz
w.miki #43794 üzenetére
Figyelj, ha szerinted lehet akkor ezzel nem tudok vitatkozni.
Kaphatsz valami ajánlat félét ez tény, kollégám fizet valami f@s csomagért havi 6 ezret, fel is hívták, hogy lassan lejár a hűség, ha hosszabbít megkapja ezt havi 400 forinttal olcsóbban.
Ilyesmi ajánlatot kaphatsz meglévő hűséggel tényleg, de ezt nem ügyfélmegtartó adja, hanem sima értékesítő aki telefonon keresi a madarat akit bepalizhat. -
w.miki
veterán
-
Cravaly
tag
El tudom képzelni milyen jókat szórakoznak az ügyfélmegtartó munkatársak, amikor olvassák a fórumot. 😁
-
gabor9991
őstag
válasz
w.miki #43791 üzenetére
Ha van 24 hónap hűséged akkor a lejárat előtt 3 hónappal hogy tudnál átmenni máshová?
Úgy, hogy kifizeted az eltelt 21 hónapra kapott kedvezményt+kötbért.
Na kb. ehhez mérten kapod a megtartó ajánlatot
Igazi normális ajánlatot akkor fogsz kapni, ha már nincs hűséged, tehát akár már abban a telefonhívásban is szabadon felmondhatod a szerződést. -
w.miki
veterán
válasz
Dr Bubo #43761 üzenetére
igen, végül adtak
Mobiwire Oneida
Nyomógombos telefon wifi, 4G képes, 4GB ROM, FB lite, WhatsApp támogatás. Valamilyen Android lite rendszerrel.
Nem fogom használni, de muszáj volt megvenni, mert csak így tudtam 2 éves szerződést kötni, különben csak 1 év lett volna, és 10 hónap bónusz. Én meg 2 éves hűséget szerettem volna, így 1 Ft-ért megvettem a telefont.
Nem látom azt, hogy 2 éven belül jönne jobb ajánlat, és beesnek a mobil tarifa árak.
(#43762) gabor9991 : Sajnos ezt az ajánlatot nem sikerült megszereznem, de nekem ez is elég lesz:
Vodafone Flotta Basic Special tarifacsomag:
- 100 perc beszélgetés hálózaton kívül
- Korlátlan vodafone irányban, utána
9 Ft/perc, mp alapon
- 0 SMS, utána:
19 Ft/db
- 200 mb internet, utána kikapcsol.
24 hónapos szerződés.
- 1490 Ft/hóBónusz
+ 2GB internet 22 hónapon keresztül
SMS, és hálón kívüli perc bónuszokat kértem még, de azt nem kaptam. Talán majd 22 hónap múlva...
Bár úgy érzem, egyre nehezebb megegyezni az ügyfélmegtartó, speciális csoporttal. Kevesebben vannak, és nagy rajtuk a nyomás, most mintha döcögösebben ment volna, mint eddig. Az utolsó utáni pillanatban sikerült.
Inkább 2 hónappal a lejárat előtt érdemes őket keresni. -
Cravaly
tag
Sziasztok!
Flottáktól (főleg iqpro) lehet telefont venni?
Ha igen, milyen kedvezményre lehet (vagy nem) számítani?Előre is köszi.
-
Dodo555
csendes tag
Sziasztok az Elit flottáról tud valaki valami infót ?
saját névre kerül az előfizetés, és nincsen belépési díj sem (ha jól tudom)
----Telenor Szolgáltató-----
-Flotta 4 csomaguk:
-korlátlan beszéd
-10 Gb net
-sms 19,05 ft/db
-5788 ft/hó
szerintetek mennyi valós és működőképes a dolog ? hátha valakinek van és tud valami biztos infóval szolgálni. előre is köszönöm szépen! -
gabor9991
őstag
válasz
sparks #43775 üzenetére
Nálam is előfordult, hogy nem volt a kötelező hang keret teljesen kiszámlázva akkor se, ha nem használtam fel.
Következő hónapban meg megint kiszámlázták.Utána megint nem
Nem értem mitől függhet.
De az biztos, hogy már nincs külön hálón belül és hálózaton kívül lebeszélendő keret. -
jbnd-007
tag
válasz
4Grider #43778 üzenetére
Igen, észrevettem, beszélgettem is róla egy technikai ügyfelessel, hogy szar a net, biztosított róla, hogy az is marad, nem lesz fejlesztés. Átállíttatta velem a routert 3G-re, hogy hátha az kevésbé telített, de olyan sokat nem javult a dolog. Valamit azért varázsolhattak, mert mostanában kevésbé feltűnően akadozik.
7000 forint fölött ez a Számlakontroll se valami olcsó. Persze tudom, nem kéne a 2000 forintos Digis optikához hasonlítanom, de nem tudok ellenállni.
-
jbnd-007
tag
Sziasztok, nem elérhető nálunk vezetékes net szolgáltató, ezért Telenor Hipernet Home-om van 50GB-os kerettel, +100GB éjszakai letöltés, havi 4264 forintért. A nappali keret mostanában nem tart ki. Tudtok olyan tisztán netes flotta ajánlatot, ami ezzel az árral versenyez, de korlátlan a net, vagy legalább 100 GB? (Hipernetből 150GB van 7600-ért.)
Megtaláltam a korlátlanmobilinternet.hu honlapot, de nem valami bizalomgerjesztő elsőre, homeopátiás szereket szoktak ilyen stílusban árulni, nem netet. -
sparks
senior tag
IQ-nál van 4 számom is. Az utóbbi 2 hónapban azt láttam, hogy nincs már a hívásoknál az a bizonyos 1000 Ft körüli kötelező lebeszélhetőség, ami korábban megjelent egy - akár véletlen - pár másodperces hívás esetén is. Ez most változás a Telenornál vagy csak valami bénázás van ?
Tapasztalta más is ezt? -
w.miki
veterán
válasz
gabor9991 #43762 üzenetére
Végül felhívtak a speciális csoporttól.
Flotta Basic Special csomag 100 perc hálón belül, korlátlan voda, mp alapon, 200 mb net. - 1490Ft/hó.
+1GB bonusz.
Egyelőre ez az ajánlat, még gondolkodom.
Érdekelne, hogy te pontosan mit harcoltál ki, és hogyan, a tied jobb lenne. -
gabor9991
őstag
-
w.miki
veterán
Tudtok ajánlani valami olcsó csomagot?
Digi nincs a környéken, a Voda ügyfélmegtartók meg még nem kerestek, hogy maradjak, így váltanék a HTFSZből.
2000 Ft alatt szeretnék maradni, kb. 120 perc beszéd, 1,5GB net kellene. -
gabor9991
őstag
válasz
xviktorx #43754 üzenetére
Valószínűleg ezzel a hívással aktiváltad a híváskeretet erre és csak erre a hónapra.
Az, hogy ez a keret most mekkora azt nem tudom, nekem 80 perc van havonta minimum kiszámlázva.
Eddig úgy volt, hogy 40-40 perc hálózaton belül és hálózaton kívül is de pár hónapja már csak 80 perc a limit akkor is ha egy percet se beszéltem saját hálózaton belül. -
xviktorx
tag
Üdv Nektek!
Már vagy 4 hónapja nem látogattam meg a fórumot, de most akadt egy kis gondom. IQ pro flottás korlátlan adatkártyával ( havi díja nálam még mindig 3882 Ft ) sikerült elindítanom egy 10 másodperces hívást. Milyen plusz költségekre kell számolnom, illetve ez a plusz költség csak egyszeri-e vagy ezzel a hívásindítással automatikusan átkerülök egy másik csomagba és valamit intézkednem kell, hogy a későbbiekben is maradjon a 3882 Ft-os előfizetési díj. Válaszotokat előre is köszönöm.
Az összegfoglalót böngésztem de a kérdésemre ott nem találtam választ.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest