- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz pappnekati #4077 üzenetére
3 hozzászólással a tid fölött írta le, hogy hol találsz meg mindent a flottáról...
-
Joe bácsi
őstag
válasz pappnekati #3517 üzenetére
Ha küld neked privit oszd már meg légyszives velünk is, mert eddig elég kamu szagú a dolog.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
llaszlo
veterán
válasz pappnekati #2676 üzenetére
Ott dolgoztam lehet jobban tudom, mint te. És most is tudok több olyan flottát is ami mp alapú. Úgyhogy nem kéne ilyen hülyeségeket írkálnod és még ki is állsz mellette.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz pappnekati #2676 üzenetére
Ezt hogy kell elképzelni? Belépsz a vodafone üzletbe, sorra kerülsz, majd közlöd az értékesítővel, hogy flottás szeretnél lenni
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
MODERÁTOR
válasz pappnekati #2673 üzenetére
Pontosabban a vodánál a flották percalapúak, 10 másodperc, vagy másodperc alapúak De ez mindenhol így van Sőt, ha nagyon akarnám, lehet találnék félperc alapút is
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
llaszlo
veterán
válasz pappnekati #2673 üzenetére
"A vodánál a flották vagy percalapúak, vagy 10 mp-esek."
Ezt a hülyeséget meg honnan vetted? -
humax
senior tag
válasz pappnekati #2594 üzenetére
beszeltem en a tulajal.
1 v 2 tarifa csak ceges
3 ceges is szemelyes
de a 1 v 2 nel te csak szamla fizeto vagy., a szerzö ök.
de te egyenesen kapsz szamlat a voda tol, vodanak fizetsz.
te leszel kiemelt ugyfel,( egyedul is intezheted a vodanal)
ezek o monta nekem
ha nincs keszolek , nincs hosseg
masodperalapu1. A fenti árak nem tartalmazzák az áfát.
2. SMS üzenetek fogadása ingyenes.
3. A hívások számlázása 1 másodperces egységekben történik.
4. A havi elofizetési díj a belföldi, nem emelt díjas hívásokból beszélheto le kedvezményes percdíjakon.
5. A számlában a Hívásdíjak mezoben feltüntetett percdíj a tarifacsomagban foglalt alap percdíj, ami
nettó 20 Ft. Ebben a mezoben ugyan nincsen külön feltüntetve a kedvezménnyel csökkentett
percdíj, azonban mind a havidíj lebeszélhetoségen belül, mind azon felül az árazás a kedvezményes
percdíjjal történik. Jelenleg a számla Hívásrészletezo oldalán követheto nyomon a kedvezményes
díjszabás, a forgalmi díjak árazása automatikusan a kedvezményes percdíjon történik.[ Szerkesztve ]
Elnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest