- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Ha valakinek negatív véleménye/tapasztalata van, akkor lehetőleg kulturáltan mondja el!
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
MODERÁTOR
válasz O.Lajos #6369 üzenetére
akármennyit megvehetsz belőle, online/telefonon kell regisztrálni, az SMSek csak hálózaton belül használhatók, valamint ami elkerülte az uriember figyelmét, hogy 5000Ft-os feltöltés után jár 100sms és 100mb net, amit 30 napon belül kell felhasználni [link]
-
MODERÁTOR
válasz Stylewars_kp #3370 üzenetére
de ezt a voda kérte tőled az egyedi hitelbírálatod után. Ezt mástól is kérhetik, akár többet is, viszont a harmadik befizetett számlád után jóváírják.
-
MODERÁTOR
válasz cgaholdings #3352 üzenetére
ha nem kiemelt ügyfelek vagytok, akkor simán lehet intézni az ügyeket bármely értékesítési ponton.
-
MODERÁTOR
válasz cgaholdings #3350 üzenetére
a vodafone-nál ilyen tekintetben nincs különbség a kisebb-nagyobb üzletek közt. Egyedül a kiemelt flották adataihoz nem férnek hozzá, de a kiemelt ügyfeleket alapból nem is szolgálják ki.
-
MODERÁTOR
válasz Stylewars_kp #3257 üzenetére
ez van a háttérben. torrente73 ajánlata már egyből másabb, az járható út
-
MODERÁTOR
válasz Stylewars_kp #3252 üzenetére
szerinted mennyire inkorrekt bármekkora összeg is azért, hogy illegálisan igénybe vegyél egy szolgáltatást? Ez megint ugyanaz, mint a T-s katolikus flotta, hogy valakinek volt egy bélyegzője és pecsételt mindenre, ami elékerült
-
MODERÁTOR
válasz Stylewars_kp #3180 üzenetére
Mondta valaki, hogy ezeket nem tudod Ennyi van és kész. Esetleg még a hűségnyilatkozat, amitől mindenki irtózik, hiszen 2-3 hetente vált szolgáltatót
-
MODERÁTOR
válasz torrente73 #3177 üzenetére
ezek közül egyik sem titkos, még csak nem is apróbetűs. Ha valaki még csak arra sem veszi a fáradtságot, hogy megnézze a percdíjait, azt nem igazán tudom sajnálni
-
MODERÁTOR
válasz Stylewars_kp #3175 üzenetére
kb az, hogy itt egyesek itt nettó árakat emlegetnek és felháborító módon még is bruttó árakat kell majd fizetni A vodás flottáknál előfordul, hogy a havidíjat / egy részét csak hálózaton belül lehet felhasználni. A másik ilyen, hogy egy magasabb (alap) percdíjon számláznak, és a végösszegből adnak kedvezményt, ami akkor szívás, ha nem beszélsz sokat. Itt természetesen a kedvezményes percdíjat emlegeti mindenki
-
MODERÁTOR
válasz bantukiraly #3103 üzenetére
* Az árak nem tartalmazzák az ÁFA-t innen már csak 1-2 ft eltérés marad
-
MODERÁTOR
válasz cgaholdings #3097 üzenetére
beérjük név nélkül is a havidíjjal, percdíjjal, valamint a járulékos költségekkel
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz mukibuci #2981 üzenetére
díjszabás okt.11, itt még nincs külön díja publikus csomagról flottára váltásnak
díjszabás nov 1.: itt pedig már 4700Ft5. oldal 1.2-es pont mindkettőben
(#2983): mert nem tarifacsomag váltás, ha publikus tarifacsomagról flotta tarifacsomagra váltok flottásítás - szép szó, de a vodafone ilyet nem használ
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ha van a saját neveden egy 50 plus-os előfizetésed, és azt át szeretnéd váltani, egy olyan flottába, ahol te vagy az előfizető, számlafizető meg minden, akkor a tarifacsomag váltása kerül 4700Ft-ba. Azonban ha a flotta más nevén van, akkor a tulajdonjog váltásáért fizetsz 4700Ft-ot. Az összeg ugyanaz, de teljesen más a két dolog. (Egészen mellékesen ha elhagyod a sim kártyád, azt is 4700Ft-ért pótolják )
-
MODERÁTOR
válasz pancelos #2973 üzenetére
Ha telenortól mész át, akkor jellemzően nincs meglévő vodás előfizetésed, amit átváltasz. kártyásnál szintén.. Az pedig, hogy régen mi volt, a jelent nem befolyásolja. Ha nagyon akarod, megkeresem az idevágó ÁSZF részt
díjszabás: 77. oldal, 9.3-as pont
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz pancelos #2969 üzenetére
ha tarifacsomag váltással váltasz bármilyen flottás csomagra, akkor 4700Ft-ot ki fognak számlázni. Punktum A kaució egy teljesen más dolog, azt viszont meglévő előfizetőktől nem szoktak kérni, csak ha nagyon nincs rendben a kedves ügyfél
-
MODERÁTOR
válasz .bruszli. #2885 üzenetére
miértis
ha egy cég a szerződő (flotta tulajdonos), akkor a telefonszámod a cég nevén van és ők intéznek mindent, ahogy írod. A számlát is többnyire ők kapják (kivételek vannak, van) és nekik fizetsz. Visszaolvasol, Edenyke-nek is ebből voltak problémái.
Ha a flottától kapsz egy igazolást és azzal becsattogsz a szolgáltatóhoz, megkötöd az előfizetést, akkor te leszel az előfizető és te kapod a számlákat is a szolgáltatótól...Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
MODERÁTOR
válasz pappnekati #2676 üzenetére
Ezt hogy kell elképzelni? Belépsz a vodafone üzletbe, sorra kerülsz, majd közlöd az értékesítővel, hogy flottás szeretnél lenni
-
MODERÁTOR
válasz pappnekati #2673 üzenetére
Pontosabban a vodánál a flották percalapúak, 10 másodperc, vagy másodperc alapúak De ez mindenhol így van Sőt, ha nagyon akarnám, lehet találnék félperc alapút is
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz gordonfreemN #2559 üzenetére
a Tnél sanszos, hogy nem tőled kérdezik meg De kezd uncsi lenni a pléhbánod flotta
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Dracula72 #2440 üzenetére
szerintem is hülyeség ez a visszamenőleges számlázás, azonban - Vállalom, hogy abban az esetben, ha a kedvezményre való jogosultságomat elvesztem – megszűnik az MKPK–nál a Szolgálattevői viszonyom – akkor azt a Szolgálattevői viszony megszűnésének napjától számított 8 napon belül a Szolgáltatónál bejelentem, az ennek elmulasztásából eredő kárért felelősséget vállalok - erre bőven ráhúzható az, hogy visszamenőleg kiszámlázzák a különbséget az ECOhoz képest...
-
MODERÁTOR
Én kérek elnézést, mivel mobilszolgáltatónál dolgozok, ezért tudom, hogyan is működik a dolog. De nyugodtan mantrázzátok egymásnak, hogy nektek eredeti igazolásotok van, és jogosan veszitek igénybe ezt a kedvezményt Ha elég sokáig mondogatjátok, igazzá válik
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
és az, hogy nem tudtad, az mentesít a felelősség alól A helyi plébánosnál ingyen kaphattál volna ilyen igazolást, ha jogosult vagy rá, ehelyett egy vadidegennek fizettél érte. Értem én, hogy nem tudtad, hogy ez illegális, de attól még illegális
-
MODERÁTOR
Én nem vettem. Elfelejtettem idézőjelbe rakni a "lopott"at. Attól, hogy neked nem mondták, hogy nem hivatalos úton került hozzád az igazolás, még nem lesz érvényes
Ha a háziorvosod aszisztense illegálisan kiállít neked eredeti receptet morfiumról, akkor neked lesz eredeti recepted, de ha lebuksz vele, akkor nem fogják megveregetni a vállad...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz kozossegi #2287 üzenetére
Nem láttam ilyen igazolást, de ha nincs rajta semmilyen egyedi azonosító, a Tnél akkor is kb 3 kattintással generálnak 1 listát, ami a flottát használók adatait tartalmazza, majd a neveket körzetenként kiküldik a plébánosoknak, azok bepipálják azokat, akiket ismernek, a többiek pedig mennek a levesbe.
-
MODERÁTOR
válasz mindenkinek1 #2254 üzenetére
Továbbra sem értem, hogy a lopott*, de eredeti engedély mitől lenne érvényes Ha az utcán parkoló eredeti mercedest ellopom, attól még nem lesz az enyém, pedig eredeti Amíg a T nem szól, addig viszont kár ezen pörögni...
*visszaéltek a kiadásával
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz pigicsaba #2244 üzenetére
De ha a T bemegy a papokhoz, és megkérdezi, hogy "sziasztok, pigicsaba benne van a kis listátokban, mert kötött szerződést nálunk" és azt válaszolják"hogy ki az a pigicsaba?", akkor szerinted maradsz a flottacsomagban Teljesen mindegy, hogy 10 éve v 10 napja léptél be, ha a papok listájában nem vagy benne...
-
MODERÁTOR
válasz pigicsaba #2240 üzenetére
A T nem téged fog megkérdezni, hogy szolgálattevő vagy-e esetleg plébános. A papoknak meg sanszos, hogy van listájuk a szolgálattevőkről, amin nem leszel rajta
mano1000: Ha csak holnapig leszel, akkor holnapig kellene betartani a szabályokat... A rendőrnek is azt mondod gyorshajtáskor, hogy csak most mész itt 135tel, holnap majd a szomszéd utcában mész[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz mano1000 #2198 üzenetére
aham, és ha a főpap azt mondja a Tnek, hogy minden Robi által kiállított igazolás érvénytelen? Akkor sokra mész vele, hogy rajta van a személyigazolványod száma... Eredeti lesz, de érvénytelen
nemerei: csak azok lehetnek szopóágon, akik vettek készüléket is hozzá, vagy valami más miatt van hűségük. Aki csak SIM kártyát kért, az nyugodtan hordozhatja ingyenesen a számát bárhova
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz mano1000 #2191 üzenetére
Ha a T-nek nem tetszik a sok előfizető a flottában, akkor egyszerűen szól a flottatulajnak, hogy vizsgálják ki, ki hogyan kapta az igazolását. Ha Pistike adott mindenkinek hivatalos igazolást, amiről a flotta tulaja nem tud, akkor azt nem nevezném hivatalosnak. Ha mégis az lenne, a flottatulajdonos akkor is bármikor visszavonhatja a jogosultságod és már mész is eco csomagba.
-
MODERÁTOR
válasz lorenzo1 #776 üzenetére
Neked akkor egyik flottacsomag sem jó... Próbálkozz inkább a Vodafone Gold Plus csomagjával, ami 15 ropiért ad 1000 percet hálózaton kívül és 6000 percet hálózaton belül. Rögtön fele lesz csak a számlád... Net opciót pedig tudsz kérni mellé...
-
MODERÁTOR
válasz pancelos #732 üzenetére
Én ezt értem, hogy nem kötelező, de szvsz az előfizetők 80%-a aláír két év hűséget, és akkor lehet keveset is mondtam...
Nem vagyok én a flottacsomagok ellen, sőt. De látok elég embert hőbörögni (jogosan), amikor a flottája szolgáltatót vált 2 forint miatt....
-
MODERÁTOR
Az meg külön mind szép és jó, hogy más szolgáltatóval is vannak tárgyalások, és tegyük fel, a T megnyeri ezt. Utána a Vodás előfizetéssel mi lesz? Akinek lejárt a 2 év hűsége, annak tiszta sor, számhordozással megy át. És aki 2 hete írta alá a papírokat? Az megszívta? Ő volt a "parasztáldozat"?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz alias_bobo #343 üzenetére
Néhány száz vitamaxos kártyát átváltottam már előfizetésessé, de attól még lehet én csinálok valamit rosszul...
-
MODERÁTOR
válasz alias_bobo #341 üzenetére
Új SIMet kapsz ha átváltod előfizusra...
Szerintem ne kezdjük elölről, mert ebből is az lesz, mint a kártyacsere nélküli számhordozásból
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz alias_bobo #339 üzenetére
Ha feltöltőkártyás vodás, akkor megint csak lesz 1 simcsere
-
MODERÁTOR
válasz Intel q8200 #303 üzenetére
Arra elég lesz a 3000res feltöltés is
-
MODERÁTOR
Intel q8200:
Igen, tényleg.A schönherz flottába pedig nem lehet csak úgy belépni, kell egy VIK-es ismerős.
Tonyo:
a schönherznél a számlát a voda küldi a te nevedre.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Intel q8200 #268 üzenetére
mily meglepő, h nem sikerült De legalább végül megoldódik az ügy
-
MODERÁTOR
válasz Intel q8200 #240 üzenetére
a pannonnál? és mit reklamálsz? hogy nem működik a vodás kártyádon a pannon előfizud Hát lehet megmosolyognának
aki intézi neked, annak kellene a haját ráncigálni, máshova nagyon nem tudsz fordulni...Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
MODERÁTOR
válasz Intel q8200 #226 üzenetére
Ne add még fel, kitartás És várjuk az eredményed
Lehet, hogy aki intézi Neked ezt a dolgot jobban ért ehhez, mint mi itt páran együttvéve
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Intel q8200 #220 üzenetére
Legyen igaza (Már csak miattad is ) Aztán majd ne felejtsd el megírni az eredményt, sztem többen is kíváncsian várjuk
-
MODERÁTOR
válasz Intel q8200 #207 üzenetére
Hát nem tudom, amikor mi csinálunk számhordozást, akkor adunk egy új vodás kártyát, kétlem, hogy máshol máshogy lenne De sok sikert
-
MODERÁTOR
válasz Intel q8200 #203 üzenetére
Tehát a régi vodás számod a régi vodás SIM kártyádon Pannon előfizetéssel lesz? Az úgy több, mint érdekes (szerintem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- ÚJ 4K Core I5 12400 Gamer MAX PC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 1.0TB NVME SSD ÚJ RTX 4060 TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Apple magic keyboard
- Eladó vagy telefonra cserélhető egy Samsung Tab A9 8/128 Lte tablet
- ÚJ MSI 4K CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.6GHz 16Gb 512Gb SSD MSI GAMING TRIO RX 6800 16GB DDR6 2ÉV GAR!
- Fortnite cobalt star
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest