- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cgaholdings
csendes tag
-
Joe bácsi
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
válasz mukibuci #3181 üzenetére
Csak írtad, hogy az vessen magára ami nem volt irányzott csak torrente73 még rákontrázott egyet ezt kicsit úgy éreztem, hogy nekem írjátok. Tehát várom a velős okokat Torrente felügyelő?
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
nemma
addikt
válasz mukibuci #2987 üzenetére
Zárt flottával kapcsolatban a 1270 nem adhat ki tájékoztatást, mert üzleti titoktartás kötelezi. Általánosságban adhat információt flottákról, konkrétumokkal nem tud szolgálni.
Adok neked egy igazolást, menjünk be ketten a Vodafone-ba és a promóciós kód alapján minden ki fog derülni, de szerintem ne offoljuk szét a topikot, ha még hajlandó vagy ezzel foglalkozni, szerintem folytassuk pü-ben.
-
nemma
addikt
válasz mukibuci #2981 üzenetére
Ezt írtam le az első hsz-emben, hogy a Vodafone pontatlanul tájékoztat...
Tarifacsomag-váltásnak nevezi a flottásítást, mert nem is számol azzal, hogy nem kell átíratni az előfizetést más névre.Mod: Én a nálunk bevett gyakorlat szerint (ha valaki jelenleg is Vodás) tarifacsomag-váltásnak hívom a flottásítást, de lehet, hogy ebben én fogalmazok pontatlanul.
Írhatnak egyébként bármit, ha a gyakorlat ennek az ellenkezőjét mutatja[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz mukibuci #2981 üzenetére
díjszabás okt.11, itt még nincs külön díja publikus csomagról flottára váltásnak
díjszabás nov 1.: itt pedig már 4700Ft5. oldal 1.2-es pont mindkettőben
(#2983): mert nem tarifacsomag váltás, ha publikus tarifacsomagról flotta tarifacsomagra váltok flottásítás - szép szó, de a vodafone ilyet nem használ
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
pancelos
tag
válasz mukibuci #2971 üzenetére
Szüleim Telenor kártyásból lettek Vodás flottások. Pár barátom mezei Vodás előfizetéses kártyáját vitte be a flottába, de egyikőjük sem említett költséget.
Talán ez megint egyedi megállapodás a flotta szervező és a telco cég között.
Tudok jelentősebb könnyítésről is, de nem publikus. -
llaszlo
veterán
válasz mukibuci #2886 üzenetére
Mondjuk azért, mert minden szerződésnél van egy olyan pont, hogy SZÁMLAFIZETŐ, aki nem feltétlen azonos a SZERZŐDŐ FÉLlel.
És ha olyan flottába megy ahol Ő csak számlafizető akkor minden módosításhoz engedélyt kell kérni.
Ettől már csak az a rosszabb amikor minden a szerződő nevén van és össznépi számlafizetés van. Ha meg valaki nem fizet akkor azt a többinek kell befizetni.
És a legjobb amikor kapok egy igazolást és az én nevemen van minden. -
.bruszli.
senior tag
válasz mukibuci #2886 üzenetére
Ő nem véletlenül írta amit írt,flottaszerződéstől függően van ilyen verzió is,hogy a kártyahasználó egyben a számlafizető;az ő által megadott címre küldik ki a számlát,a flotta nevével. Korábban én is egy ilyen flotta tagja ( is ) voltam;nem hasraütve írtam...
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
Zirowe
nagyúr
-
Dracula72
senior tag
válasz mukibuci #2443 üzenetére
Igen, de mivel azért vettem, hogy flottán belül beszéljek ezért mondhatni, eco +1050ft a családi csomag, szóval sok minden alapján lehetne vissza számlázni.
Sánta ez a dolog.
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
mindenkinek1
csendes tag
válasz mukibuci #2362 üzenetére
szasz mukibuci.
Részben igazad van.
Az igazolás korrekt tehát ez kihúzva.
Aki az igazolást kiállította az jogosult volt rá."ez is pipa"
Ha tényleg hamisítás áll a háttérben." ez gáz 1 kicsit de nem a felhasználónak van kiskapu"
Ez már más tészta és komolyabb ügy lessz de attól hogy, kilépsz attól még benne voltál és így vagy úgy elővesznek ez biztos.
Én úgy tudom ezek az egyének bírálták el a kérelmedet tehát ha megkaptad az igazolást akkor jogosan használtad.
Az más kérdés hogy, úgymond túllépte a hatáskörét amit te nem tudhatsz."mi az elbírálás alapja"ez az ő sara."felhasználó megtévesztése"
És igen jogában áll visszavonni a kiállított igazolást.
De amíg nem vonja vissza jogosan használod.
A T..-visszamenőleg nem számlázhat mert jogosan használtad "vagy igen"?
írhatnál konkrét dolgot... Ha már ezt leírtad
--Én kérek elnézést, mivel mobilszolgáltatónál dolgozok, ezért tudom, hogyan is működik a dolog. De nyugodtan mantrázzátok egymásnak, hogy nektek eredeti igazolásotok van, és jogosan veszitek igénybe ezt a kedvezményt Ha elég sokáig mondogatjátok, igazzá válik
köszi. -
llaszlo
veterán
válasz mukibuci #2338 üzenetére
Ha te nem vagy érintett akkor minek okoskodsz? A részletekről sem tudsz kb semmit.
Az igazoláson csak annyi volt röviden törömren, hogy XY jogosult a flotta használatára. Semmi egyéb nem volt rajta. És ez egy eredeti igazolás, de még ha hamis is lett volna akkor sem tudta volna ezt senki megállapítani csak úgy a papírról.
Robi azt mondta, hogy jogosult aki kifizeti a csatlakozási díjat. Más flottánál is van ilyen. Továbbá, hogy családtag, barát is beléphet a flottába. Semmit nem közölt arról, hogy fél éves heti 2 órás munka kell hozzá.
Ezek tükrében megtévesztette az embereket.Innentől kezdve nincs miről beszélni.
[ Szerkesztve ]
-
Stafni
aktív tag
válasz mukibuci #2332 üzenetére
Én nem lopott igazolást vettem! Ilyenről nem volt szó soha! Ha az lett volna, akkor nem lennénk ennyien! Vagy te azt vettél? Te tudtad, hogy nem eredeti?
Most se az a baj, hogy lopott, hanem hogy valaki most azt mondja, hogy jogtalanul állította ki.sifarr: az igazolás valószínűleg eredeti volt. ha nem az lenne, akkor ebből most rendőrségi ügy lenne. csak valaki túl sok igazolást állított ki. ha eredeti, akkor nem lehet mit kezdeni, mivel nem vagyunk jogosultak átsorolnak.
[ Szerkesztve ]
-
silentkiller
senior tag
válasz mukibuci #2242 üzenetére
Ez így igaz Gondolom, azt mindenki bekalkulálta az ötletelésbe, hogy a (jobb esetben) több ezres "szolgálattevő" növekedés egy budapesti (régiót nem akarom megnevezni mert az most nem releváns) plébáninán jelent meg... és nem - mondjuk - Putnokon vagy Makkoshotykán, mivel X innen tudod szerezni nyilatkozatot. Elég egyszerű lesz azt a listát átnézni és nem kell rámozdulni 36e előfizura.
All in.
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
club1
veterán
válasz mukibuci #2217 üzenetére
Azért némileg árnyalja a képet, hogy a barátom és még két ismerőse szeptember elején léptek be a flottába az illetőn keresztül (az ajánlásom alapján), és a hét elején jelezte feléjük, hogy ne küldjék az utalást. Ha lehúzásra játszott volna, ezt logikusan nem teszi meg... Persze azt csak a hülék hiszik, hogy az egyháznak vándorolt a belépési díj, ez az illető - nem túl legális - munkadíja volt.
-
pancelos
tag
válasz mukibuci #733 üzenetére
Ilyenkor van a hivatalos szöveg, ott a hűségszerződés x, apró betűs oldala. Választotta, aláírta.
Nálunk az lesz, hogy megmarad a flottaszerződés, valószínű alacsonyabb díjakkal, amely a régebben kötött előfizetésekre is érvényes lesz. És belép egy új flotta alternatíva, így nem kényszer a váltás. -
csemberlen
őstag
válasz mukibuci #728 üzenetére
Például én is megszivtam, mert a 2 év lejért 2 sim kártyámra, de a 3.ra még nem. Ez 1 előfizu alatt ment. Most annyit tehetek, hogy 1 számomra kedvezőbb csamagban át "engednek" a T-n belül. Amit még nem tudtam, hogy telefonra is van külön hűségnyilatkot, nemcsak a számra.
Hja kérem az élet nem egy habostorta
-
alias_bobo
tag
válasz mukibuci #342 üzenetére
Ezt nekem a flottás ügyéntézőnk ajánlotta fel, hogy megtarthatom a számomat.
Mindegy ha Intel q8200 kolléga esetleg csatlakozik neki is felajánla ha akarja.
Végülis egy vodás kártyás->előfizus migrálásról van szó flottás tarifacsomaggal.
Szolgáltatóváltáskor kell csak új SIM.
Üdv, alias_bobo|| http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=alias_bobo ||
-
Intel q8200
senior tag
válasz mukibuci #304 üzenetére
A 3000-es feltöltés is 1 éves most?
De jó lenne!Zotttya: Vannak fejlemények! Számot ne hordozz, mert ugye az 500Ft nem tudom mi + 1500Ft ügyintézés.
Namost, nekem semmi sem történt 3 hét alatt. Így mivel 3 kártyát kértem (Tesómnak, Feleségének és nekem) így ugrott most 3*1500Ft.
Mert 3*500 lesz most a kiküldési díj, amit nagylelkűen mondta, hogy nem kell ujra fizessek.
Jövőhéten eldől, hogy megy-e a sima sim kiküldés számcsere nélkül.
De úgy nyugodtan belevághatsz, mert utána kéredeztem 3 embernél is és mondták, hogy minden rendben.iPhone 14 pro
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Napelem
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Spórolós topik
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest