- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Huawei P30 - kell ennél több?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
"Ha jelented a hirdetést és leírod a konkrét esetet akkor lehetőséged van csak neked értékelni. Legalábbis nekem volt ilyen esetem.'
Ez nem igaz, a jelentéseid között is csak pont az ellenkezőjét találtam:Joga van az értékeléshez mindkét félnek, nem tudunk mit tenni azt ügyben.
Az értékelés maga kommentálható, oda le lehet írni a véleményt.
-
-
válasz
Fox Mulder #3765 üzenetére
Ííí, ezt jó lenne tudni.
-
-
-
válasz
Ron Swanson #3685 üzenetére
Jogilag nem adhatunk tanácsot, de az biztos, hogy átvétel után 5 nappal mi nem tudunk ezzel foglalkozni.
-
-
-
-
-
válasz
Ferenczi Áko #3554 üzenetére
Nem hirdethet már egy ideje.
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
spepe17 #3451 üzenetére
Itt azért látok némi feszültséget:
Már épp fel akartam adni az első jelentkezőnek <=> még csak nem is ígértem meg semmit
Most én vagyok a mocsok?
Mocsoknak lenni erkölcsi kérdés, ez nem a mi dolgunk. Viszont: egyszer-egyszer nyilván előfordulhat az, amit írsz, hogy kapsz egy jobb ajánlatot, de ha ez sorozatosan előfordul, azt inkább tekintjük licitáltatásnak, ami tilos. -
-
-
válasz
CapodiCapo #3407 üzenetére
2 hete nem akartak egy 8000 forintos monitort megvenni tőlem, mert nem tudtam képet mutatni működés közben (nincs már régebbi kimenetes VGA-m). Hiába mondtam, hogy visszaveszem ha rossz, nem volt meg a bizalom
-
válasz
Fox Mulder #3404 üzenetére
Volt aki ezt rendszeresen csinálta havi szinten.
És ezeket ki is tiltottuk és bosszúból rágalmaznak bennünket mindenhol, leértékelnek a googleben vagy ahol csak tudnak. Ez van. -
-
-
-
-
válasz
rajesz.2010 #3318 üzenetére
Jelentsd a hirdetését.
#3319 envagyok: te is jelentsd
-
válasz
#24845312 #3294 üzenetére
A régebbi jelentések már nincsenek meg, de biztosíthatlak, hogy tilos lemásolni más egyedi szövegét-képét. Természetesen ha mindkét hirdetés mondjuk a márkaoldalról másolta ki a szöveget, akkor nincs olyan, hogy én másoltam ki először, a másik hirdesse más szöveggel.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
PandaMonium #3231 üzenetére
Ha lesz valami, szólunk.
-
válasz
PandaMonium #3229 üzenetére
Nem tud válaszolni. Ha meg akarja oldani az esetet, akkor meg fogja tudni, például ír nekünk. Ha nem akarja megoldani, akkor bármilyen eszköze lehetne, akkor se fogja.
-
válasz
PandaMonium #3226 üzenetére
A privát üzeneteidnél ott van a hirdetés linkje, tudod jelenteni. És kérlek jelentsd is.
-
-
válasz
Boda Dániel #3194 üzenetére
Kérlek, hogy folyamatban levő ügyet ne itt beszéljünk meg.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
mefistofeles #3130 üzenetére
Nem adhatod ki más adatait.
-
-
-
válasz
Crassus #3106 üzenetére
".az ADMINOK sem reagáltak még pedig már tegnap este panaszt tettem! a Hardverapró sem igazán felhasználóbarát ami kissé elszomorít!"
Ezzel szemben a valóság az, hogy...
Bejelentést megtetted: 2023-05-23 08:53:42
Választ kaptál: 2023-05-23 09:26:5333 perc. Harminchárom perc!
-
-
-
-
válasz
kokoistvan #3014 üzenetére
Te is tegyél feljelentést az ügyben!
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
SpongyaBob #2938 üzenetére
Szia, nem lett bepipálva egy kapcsoló, most már tudsz válaszolni.
-
-
válasz
Ferenczi Áko #2918 üzenetére
Jelentsd.
-
-
válasz
dredjudge84 #2909 üzenetére
Ha a hirdetésben az Értékelem gomb helyén a "Nem értékelhető" gomb szerepel, akkor már sehogy, eltelt az idő, ez egy több hónapos hirdetés.
-
-
-
-
-
válasz
Ferenczi Áko #2871 üzenetére
Endre ezt írta, hogy "Adluannak nálunk csak egy rendőrségi ügye volt, az is néhány tízezer forintnyi kárértékkel"
Fontos információk:
- "nálunk": tehát, hogy mit csinált máshol, nem tudjuk)
- múltidő: tehát eddig eddig egy ember ügye került abba a szakaszba, hogy adatot kérjenek, lehet hogy több lesz, de az is, hogy nem, ha más károsult nem jelentette fel
. -
válasz
Ferenczi Áko #2855 üzenetére
Ez egy folyamatban levő ügy.
(a nézőközönség kedvéért: az eladónak 150+ értékelése van...)
-
-
-
válasz
sanchoTHEcri #2786 üzenetére
Minden lehet, igen, az is hogy asszisztáltál egy ingyenes hibakereséshez.
-
-
-
-
Engedd meg hogy dicséretnek értsem amit rólam és a türelmemről, emberek iránti bizalmamról írtál, nem pedig lehülyézésnek.
Ez így is van, elképesztő türelem és mások iránti jóindulat van benned.(1) ti úgy érzitek, hogy a HA rendszere hatékonyan lefedi az ilyen pusztán "erkölcsi" eseteket, és nincs ok semmilyen módosításra? Nincs szükség arra hogy az ilyen eseteknek bármilyen nyoma maradjon?
Nem, nem fedi le (mások rendszere sem), de van ötletünk a helyzetre (csak fejlesztői kapacitást nincs).
(2) Azt mondod a jog irányába kell mennetek. Akkor ha jól értem, a HA jogi álláspontja az hogy köztem és az eladó között nem jött létre semmilyen adásvételi szerződés ami az eladóra is kötelességeket rótt volna?!Egyrészt ez nem, ez nem álláspont, azt akkor lehet kialakítani, ha adatokat és tényeket látok, de csak a te elmondásodat láttam.
Másrészt ha van is álláspontom, kérdés hogy abból mit tudok betartatni. Nem vagyok bíróság, nem tudok senkire semmit sem kötelezni. És az erőforrásaim sem véglegesek. -
Ha valakinek ennyi türelme van, az nagyon szélsőérték
"jeleztem neki hogy vasárnapra már mást terveztem, tuti nem-e jó a szombat. nem válaszolt!
5-én szombaton 16 órakor írtam neki, hogy én akkor a megbeszélteknek megfelelően indulok. írjon időpontot és címet hogy hol talizzunk. tényleg el is indultam. "
Ez a baj. Azt szoktuk mondani, hogy találkozó az, amikor meg van előre állapítva egy hely és egy időpont és ezt mind a kettő fél visszaigazolta. nem igazolta vissza az illető.
Ezzel nem igazán lehet mit kezdeni, ha elindulsz mégis. Erkölcsileg értem én, hogy lehet jellemezni az illetőt, de a jog meg az erkölcs az más. Nekünk szolgáltatóként pedig az előbbi felé kell tartanunk. -
válasz
Tybee000 #2696 üzenetére
Ha garanciával árusítod, akkor nekünk az a fontos, hogy a vevőnek meglegyen a garanciája a termékéhez.
Ha elektronikus a garancialevél, az egyszerűbb, mert másolható.
Ha papír alapú, akkor az a biztosabb a mi szempontunkból, ha az eredetit adod át és neked lesz másolatod, de azért kérdezd meg a céget hogy elfogadja-e a másolatot -
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó gamer / workstation PC i7-9700K, RTX 3070 Ti, 32 GB RAM, SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest