- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Árkedvezménnyel indít a Watch GT 6
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fvp99
kezdő
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
Engem Vajai Márk károsított meg. [link]
8 nappal ezelőtt vásároltam tőle 50 ezer forintért egy iPhone 11-et. [link].Beszélgettünk előtte Messengeren és itt is. Említette, hogy mivel kevés ideje lesz otthon nyugodtan nézzem át és ha probléma van vállal garanciát.
Találkoztunk, átvettem a telefont. Gondoltam majd 10 éves regisztrációval probléma nem lesz. O ment munkába, elvileg. Itthon derült ki, hogy a telefon tiltott. Próbáltam vele beszélni, de semmi pozitív reakció nem történt, 7 napja nem is reagál.
Többször is megkértem, hogy rendezzük el a dolgokat, amennyiben személyesen nem jó neki, utalja vissza a vételárat és Foxposttal visszakapja a telefont. Nem érdekli. Kijelentette, hogy így jártam. Nem gondoltam volna, hogy valaki képes erre egy közel 10 éves regisztrációval. 50 ezer Ft-ért pedig nem az vesz telefont, akinek van pénze. Csupán párom nagyon Apple fan.
Felvettem a kapcsolatot néhány rokonával, nem nehéz, nem sok Vajai nevű létezik. Mind sajnos ugyanazt reagálta. Az édesanyja konkrétan semmit. Apai ági rokonai pedig azt, hogy évek óta nem tartják a kapcsolatot vele és régen is csak akkor kereste őket, ha anyagi gondjai voltak.
Mi a további teendő? Feljelentés? A telefont le kell adni? Honnan tudom meg, hogy lopott vagy más miatt van tiltva? Igaz nem sokmindenre használható így, de a végén az lesz, hogy se pénz, se telefon. Mi ennek az egésznek a menete? Mennyi esély van rá, hogy visszakapjam a pénzem?
Nagyon szépen köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Fotók, videók mobillal
- Jeorjosz7 károsultjai
- Lexus, Toyota topik
- OpenMediaVault
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Assetto Corsa EVO
- Sorozatok
- További aktív témák...
- EVGA 3090 + 32 GB DDR4 + RYZEN 7 5800X3D + B550 TOMAHAWK + LG 27" 144hz 2560x1440 1 MS
- Thermaltake Toughpower Grand RGB 750W 80 PLUS Gold
- Samsung 970 EVO Plus 2TB GARI: 2026.07.26.
- Full HD Gamer PC / Intel i7 6700K / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 128GB SSD / 1TB HDD /
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, tartozékok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest