Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crassus
csendes tag
Sziasztok! elsőnek "bocsánat",hogy ide írok,de nincs "jelentem" gomb az illető neve mellett aki az általam feladott "keres" címszó alatt privátban megkeresve jelezte a vásárlási szándékát, meg is egyeztem vele tegnap délután majd a pénzátutalást követeően egyszerűen felszívódott és nem kaptam meg a vásárolt terméket/ezesetben egy Diablo 4 NVIDIA rtx4070-es szoftver kulcsot/ IGEN tudom,hogy nem utalunk előre,DE! ez az illető nem 2 napja regisztrál- 2012-04-30 20:02, azaz 4039 napja - csendes tag- van 147 pozitív értékelése és mindössze egyetlen jelentéktelen negatív..... "matrix2012" néven fut, tegnap még volt egy használt laptopos hírdetése amit ma már nem látok! Miután leesett,hogy át lettem verve,gyorsan csináltam egy mini nyomozást és elküldtem egy figyelmeztető emailt az összes hozzám hasonlóan Diablo 4 kulcsot kereső fórumtársamnak....ketten vissza is írtak.hogy szintén üzletben vannak a megnevezett "MATRIX2012" illetővel ,de sajnos hozzám hasonlóan az egyik srác már szintén utalt és szintén nem kapott semmit és ő is ignorálva lett azonnal....a másik srácot bementettem az utalástól illetve ketten még nem írtak vissza! Megadtam a lehetőséget ma 12-ig a pénz visszautalásának ellenkező esetben megyek a rendőrségre feljelentést tenni! kérem az ADMINOK-at intézkedjenek,AZONNAL vegyél fel velem és a többi sértettel a kapcsolatot minél előbb! Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Family Link
- iPhone topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest