- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
UserX
addikt
Sziasztok!
Bocs, hogy ide írok, de nem találtam jobb helyet. Felforrt az agyvizem!
Nem jogi probléma, inkább etikai, mivel nem jött létre az üzlet. X kolléga (nem én
), újonc ranggal, +1000 napos reggel, 27 + -al feltett egy hirdetést (most is aktív) egy huszon akárhány ezres termékről. Írtam neki privátban, hogy vinném a cuccot csak egy képet kérek a termékről (netes képek vannak fent)...Annyit írt vissza, hogy 'Szia!'. Mikor tegnap délután ránéztem a hirdetésre irányárként kétezerrel több szerepelt, mint eredetileg. Ráírtam, hogy nem baj, elvégre infláció van, ennyiért is kell...
. Azóta semmi reakció, pedig többször fent volt az oldalon. Egyre inkább gyanús, hogy SCAM!!! Sajnálnám, ha valakit félrevezetne, de sokat nem tehetek.
Na kiírtam magamból, lehiggadtam, elengedem...
Ha mégis van tanácsotok szívesen veszem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M710S SFF i5 6500 + 16 Gb Samsung 2.133 Mhz + 256 Gb Samsung NVME
- Asztali PC , i5 9400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- i7 8700/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest